7267
The Godfather
-
#5074 Az MX-es kártyáakt nem támogatja a játék, szóval gépcsere, legalábbis videókártyacsere. -
agyaggalamb #5073 Érdekes probléma....
Mindenesetre szerintem a videókártya lehet a ludas (hacsak nem vmi másolt játékot próbálsz értékesíteni,mert az lehet még másik gond).
Szerintem..... -
#5072 sziasztok!
Nekem az a problémám,hogy elindúl a játék ugyan de nagyon szar a grafika mert nem mutatja az autókat és az emberekből ilyen szögek állnak ki...
amikor a newgamet megnyomom az egér helyett fehér kocka lesz...
nvidia4 geforce mx 440-es videó karim van és be mountlom az mds fájlt,másnál működik de más kártyával...szal nem tudom mi lehet a baj.Ha valaki tud segíteni nagyon megköszönöm.(nincs krekkelve)
-
zoenn #5071 http://www.gamekapocs.hu/thegodfather -
Monyó007 #5070 sziasztok! azt akarom megtudni hogy én még csak a 2, szinten vagyok de már 47%-ot ír ki a küldetéseknél! valóban ilyen kevés benne a küldi?? -
Yetyhunter #5069 a stained glass kivégzésnek mi a lényege az ablakon való kilökésen kívül? -
SARGE #5068 Én most járok annál a résznél amikor ki kell irtani 4 családot...
Nagyon frankó csak kicsit nehezen kivitelezhető.
Esetleg tud vki vmit ezzel kapcsolatban hogyan lehet kicsit könnyíteni valamellyest??
Vmi stratégia ami beválna???
Csak az a szívás benne ha meghalsz akkor a lőszer amit kilőttél az már nem lesz meg viszont az emberek akiket kinyártál vele igen..
NAh...mind1...várok jó ötleteket....KÖSZI :) -
#5065 Midtown-i bankban 50K van ^^ -
#5064 bevagy lőve?
elhagyott a nő?
-
#5063 De, csak ugy néz ki, mint egy uzi. Egyébként ti tudtátok, hogy az egész qrva bankban csak 8k dollár van? -
#5062 the Godfather?heee THE GAME??? kamu! -
Vlala #5061 Milyen videokártyád van? -
Vlala #5060 Uzi? Dilinger, harmadik szintű Thompson, nem? Hát... 75 töltény fér a tárba, és piszok gyorsan megszabadul tőlük. Fát lehet vágni vele :) -
tosatt #5059 Segítsetek Léééccccciii!!! Elindul a game de nincs egerem és nem látszódnak az emberek meg az egész pálya fehér meg szürke négyzetekből áll. És ne gyertek nekem a FAQ-l mert már azt is kipróbáltam. a clonecd-s verzióm van meg -
#5058 A magnum frankó, de most hogy megvan ez a pisztoly azt nem vennék. A thomsont meg nem használtam, mert nagyon nagy a szórása, és keveset sebez. Max közelharcban. A drága uzi az sokat sebez? -
#5057 A géppityut. Bár attól függ, eddig melyiket használtad előszerettel! Ha sokat magnumoztál, akkor ajánlom azt is! -
#5056 Nem. Csak az assassin van meg. Melyiket vegyem legközelebb, a shotgunt vagy a géppisztolyt? -
#5055 Nem, a fél millás az az auto shotgun. 450e az extrás géppisztoly 75-ös tárral, 200e az automata Assasin pisztoly 14-es tárral és 75e a Saturday Night .38 Special, ami csak nagyobbat sebez és nagyobb a tűzgyorsasága, mint a sima .38-asnak. A hosszú csövű aranyozott 8 lövetű magnumot meg gondolom megszerezted már, mert az kerül 250e-be. -
#5054 töltsd be újra
és ha minden igaz lesz új tulaj -
#5053 Helo! Ha tök véletlenül(de tényleg) megöltem egy bolt tulaját, akkor azt a boltot hogyan tudom elfoglalni?????? LÉCCI SEGÍTSETEK! -
#5052 Az egy uzi szerü cucc nem? -
#5051 Minden bolt az enyém,kivéve egyet.Az be van zárva.
Mit kell tenni,hogy azt is befenyíthessem? -
#5050 Én már megvettem a fél millásat is -.-
[millergeci, mert megérdemli] -
#5049 De geicjo!! Most probálom ki, a tüzgyorsasági is fantasztik, a sebzése is, meg van hozzá vagy kétszáz töltény :) -
#5048 Én sem vagyok normális, 250k dollárért vettem egy stukkert! :D -
#5047 Na végigtoltam a játékot, mindent 100%ra 16óra alatt. Jó kis játék volt, bár a misson lehetett volna hosszabb is. A végén már kicsit unalmas volt minden egyes boltot megszerezni...Az autók irányítása idegesítő, bár meglehet szokni. A játékmenet is egész jó... -
Vlala #5046 Videokártya? -
tosatt #5045 Lécci segítsetek. Elindítom a gamet és se egér se semmi csak fehér és szürke kockák. Mi lehet a baj? -
#5044 de arra is van megoldás, nézd meg a FAQ-ban vagy mondd emg hogy nézzék meg a Godfather fórum FAQ-ban -
#5043 Igen, pontosan attól -
#5042 Külömben ez attól lehet hogy nekem eredetiben van meg nekik meg másoltba? -
#5041 Helósztok!
Segítségeteket kérném pár haveromnak is megvan a játék és mindegyik azzal nyaggat hogy nem tudnak kiszálni a kocsiból ennek mi lehet az ok???Kérlek segítsetek!
Ui:én kitudok szálni a kocsiból a szpéssszael/ :-D / de ők végigütik a billentyűt és akkor se szál ki a kocsibók az ember! -
Vlala #5040 Mindenhol, a több mindig jobb :) -
deicide #5039 oké...))
Litte Italiában vagy mindenhol...?? -
Vlala #5038 Már Don vagy? Akkor kicsit jobban meg kellene ismerned a várost (gyűjtögetős rész, széfek, házak, filmtekercsek...), hogy elhívjanak a Don of NYC kinevezésre. -
deicide #5037 ez idáig nem akadtam el..de most tanácstalan vagyok..!!
megcsináltam az összes küldetést..tehát minden fő és mellék küldetést és nem add ujabbat..!
azt irja ki hogy valami házba menjek el..elöször arra gondoltam hogy elkell foglalnom valamiféle raktárat..hát el is foglaltam de akkor sem kapok új küldetést..!
mi ennek az oka..?? -
#5036 Ha crackelted akkor azért van. A kocsiból ki tudsz szállni? Mert ha nem az is a crack miatt van -
A történetnek ott van vége,miután felrobbantottam a 4 rivális családot,és én lettem a Don ? -
#5033 Nekem a stained glass nem sikerül.. Próbáltam hogy kilököm ablakon, próbáltam, hogy ablak előtt belelövök, kizuhant, de egyikre se adta be.. Ti hogy csináltátok ezt? -
#5032 Mert nem az autónak kell lökni, hanem az autó elé úgy, hogy a kocsi áthajtson rajta/elüsse.