7267
The Godfather
-
tomcooper #5177 Bocs, ha volt már: atóból nem tok kiszállni. Fenti link tanácsára leszedtem egy ccd-tgf nevű mds fájt, aszongya használjam, de hogyan? Tényleg bocs azoktól, akik unják ezt kérdést, csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak! :-)
1000 thx! -
jaster #5176 Pénzért kapsz játékot. Mit tudod te, hogy ők mire költik a te pénzedet. Nem is érdekel.
Hopp, ez kicsit lemaradt. -
jaster #5175 maffioso szerintem a cd kiírására gondolt. Valóban nem a cd árát veszed meg, hanem a jogdíjat, hogy használhatod azt a médiát. És itt jön a csavar. Ha már egyszer kifizetted a jogdíjat -ergo megvetted a lemezt-, nem, ismétlem NEM tilthatja egy törvény sem, hogy végtelen számú másolatot készíts róla. Hogy miért? A pénzedért azt fizetted ki, hogy örök időkig használd a médiát annyiszor és ott ahol csak akarod. Megjegyzem ez csak a magánszférára vonatkozik. Mert ha netalán szétrobban a vinyódban a cd, akkor ott a másolat, hiszen te már fizettél egyszer. Miért kellene fizetni mindíg mikor tönkremegy a cd. Gyakorlatilag ezért nincsenek megfogva a fizetős warez oldalak. -
#5174 "egy játékot megirni nem tellik semmibe"
Tanultál programozást, vagy csak beszélsz a vak világba? -
Vlala #5173 Nem egészen, bár ezért lettem közellenség két éve.
Te nem a CD árát fizeted ki, hanem a játékét, ami a feljesztők szellemi tulajdona. Ők azért, hogy ez a program egyáltalán létezzen, hosszú órákat görnyedtek a gép előtt, néha nehéz, néha hosszadalmas és unalmas, néha pepecselős munka, a programozás már csak ilyen... (Arra most ne térjünk ki, hogy a kiadó mennyit szakít...)
Amit Te írtál, az kb. olyan, mint a vászon áráért megvenni egy Picassot vagy Munkácsyt.
És ezt igazán nem itt kellene megbeszélni, hiába szól bűnözésről a Godfather...
-
#5172 mármint uj nyomtatót patron meg nemdrága -
#5171 én megvenném......ha megengedhetném magamnak.Csak az a legnagyobb lopás az egészben hogy egy játékot megirni nem tellik semmibe mert emgvettékmár a progit.Akkor kiirni egy cdre mongyuk ha nemis beszerzési áronn esznek cd-t akkoris lemez van 50ftér is meg 40ér is de ez meginnemlényeg eddig 40ft lenne a gém.Akkor ha rányomtatnak egy boritót akkor az legyen hatalmas összeg egy nyomtatásnak 500ft.Ha lézeressel csinájják akkor szines nyomtato kb 500e és ha 1000ret valoszinű lehet vele nyomin akár ha kifogy a patron még uajt is lehetne venni.Jo akkor 540 ft plusz tok 600ft.És ebből is visszajönne a programok ára de még rádobnak többmint 10ezret és EZ ITT A LOPÁS.Ezt kéne bünteni.Ez olyan mitha elmennék egy boltba vennék 7ftér egy doboz gyufát és eladnám utána 1000ér neM? -
Pedrosz #5170 HWSW Gameware fórumának lassú elhalálozása - értsd: a látogatok forgalmának megcsappanása - is a warez témák kitiltásával vette kezdetét.
Magyarországon vagyunk. A játékosok legnagyobb része warezol, még azok közül is sokan, akik egyébként megengedhetnék maguknak, hogy megvegyék a játékot eredetiben. Ez van. -
jaster #5169 Nincs warez a topikban? Adjak? -
Adacs #5168 a Stained Glass csak annyi hogy majdnem halottra versz egy bandatagot és aztán egy egyrészes üvegablakon kidobod akár kitört is leht és föld szinti is -
#5167 tuttommal nem de bocs mer nemis akartam -
#5166 miért warezt irtam? -
#5165 NINCS WAREZ A TOPIKBAN -
#5164 nem tom sikerült-e már megcsinálnod de ha a compoundok elfogllalására gondolsz akkor szerintem az a legjobb tektika ha elbujsz vmi szétlőhetetlen mögés és street sweeperrel lősz mer messzire is pontos és halálos bár a barziniknek lehet h 2kell belőle:P de a legjobb taktika ha hagyod őket támadni mert nem spawnolodnak ujr aés véges számukvan -
rucsi #5161 Sziasztok!
Nekem is hasonló problémám van, mégpedig, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból. Már próbáltam mindkét lentebb említett megoldást, de még mindig nem megy. Nem tudom melyik verzióm van, 1 db 3,2 gigás iso az egész. Ha valakinek van más ötlete szóljon. Előre is köszi! -
Curesz #5160 kezdjük ott hogy milyen verziód van -
#5158 "Nem indul a játék
, mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?
Használd a .mds filet, töltsd le innen
(vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
innen"
Olvasni se tudsz? -
Adacs #5156 ((1000)*(1000))/(2+4)-(500*500) thx -
#5155 Én egy bolt foglalósnál csináltam véletlenül. Olyanban, ahol a felső szinten bordély van. Jobbra a lépcsőtől az ablak előtti kanapé mögötti csávót lőttem meg és esett ki az ablakon és nem a lövéstől halt meg. Ez a lényeg! Nem érdemes 3as szintű fegyverekkel menni, mert azoktól már egyből meghal. Egy thomson vagy egy egyes magnum-tól hátralépkenek már azért! -
Adacs #5154 A Stained Glass kivégzést hogy kell megcsinálni?
És hol praktikus?
előre is thx. -
#5153 FAQ -
NAAAZOOO #5151 Segítsen valaki! Ha a mini-imaget bemountolom indításkor nem csinál semmit, ki se ír semmit!!!! Mit csináljak? Ha crackelem akkor elindul, de nem részletezem az akkor előjövő problémákat. -
#5150 Ki kell venni a pipát vagy x-et a Controlls->invert mouse négyzetéből -
ddkiller #5149 Az a gondom hogy ha az egeret jobbra húzom akkor balra ha pedig balra húzom akkor pedig jobbra fordul. Mi lehet a probléma?
Help please!
THX -
#5148 Ott van az [URL] gomb az üzenet mező alatt azzal automatikusan beírja -
zuzo93 #5147 Hello nam tudjátok honan lehet letölteni a Godfaterhez cracket nagyon fontos lenni byeby -
Adacs #5146 De az a lényeg hogy hasznos.
Egyébként meg html-esen kell beirni hogy link legyen? -
#5142 Vagy inkább így:link -
#5141 link -
Adacs #5140 Boccs!!!
A linket lehagytam véletlenül.
http://faqs.ign.com/articles/700/700440p1.html -
#5139 mikor még a nfs garageban a szavazás volt -
Adacs #5138 Mivel többször is találkoztam a filmtekercs problémával ezért linkeltem egy angol nyelvű (!)Teljes(!)segítség ami leírjamit hol találsz.(de mondom bennevan még a széfek is meg még pár fontos dolog)
-
SARGE #5136 Köszi!Tényleg ott vannak a mentések!ÖRÖK hála!
Mentés nem kell én szeretném megcsinálni..de kössz.
:-) -
tosatt #5135 Az isten b***a meg a Godfathert. Végre nagy nehezen kiírtottam a 4 Dont és erre lefagya gép és még a mentéseim is elvesznek. -
#5134 Sya all!
Szerintem ha lesz magyarosítás akkor a bannerban biztos meglesz linkelve. -
#5133 Valaki tudja mikor lesz magyarosítás a játékhoz?
-
#5132 The Godfather FAQ -
#5131 Hi. amikor rommá lönek és elszaladok akkor felehet tuningolni az emberemet azzal rengeteg üveggel amit a doki rámsoz vagy menekülek visssza baltával a hátama a az orvosig?? -
#5130 #5108
-
ponki #5129 Thank you! Ezer köszönet és hála!