7267

The Godfather

• tomcooper
    Bocs, ha volt már: atóból nem tok kiszállni. Fenti link tanácsára leszedtem egy ccd-tgf nevű mds fájt, aszongya használjam, de hogyan? Tényleg bocs azoktól, akik unják ezt kérdést, csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak! :-)
    1000 thx!
  • jaster
    Pénzért kapsz játékot. Mit tudod te, hogy ők mire költik a te pénzedet. Nem is érdekel.

Hopp, ez kicsit lemaradt.
  • jaster
    maffioso szerintem a cd kiírására gondolt. Valóban nem a cd árát veszed meg, hanem a jogdíjat, hogy használhatod azt a médiát. És itt jön a csavar. Ha már egyszer kifizetted a jogdíjat -ergo megvetted a lemezt-, nem, ismétlem NEM tilthatja egy törvény sem, hogy végtelen számú másolatot készíts róla. Hogy miért? A pénzedért azt fizetted ki, hogy örök időkig használd a médiát annyiszor és ott ahol csak akarod. Megjegyzem ez csak a magánszférára vonatkozik. Mert ha netalán szétrobban a vinyódban a cd, akkor ott a másolat, hiszen te már fizettél egyszer. Miért kellene fizetni mindíg mikor tönkremegy a cd. Gyakorlatilag ezért nincsenek megfogva a fizetős warez oldalak.
  • Sadist
    "egy játékot megirni nem tellik semmibe"

Tanultál programozást, vagy csak beszélsz a vak világba?
  • Vlala #5173
    Nem egészen, bár ezért lettem közellenség két éve.
    Te nem a CD árát fizeted ki, hanem a játékét, ami a feljesztők szellemi tulajdona. Ők azért, hogy ez a program egyáltalán létezzen, hosszú órákat görnyedtek a gép előtt, néha nehéz, néha hosszadalmas és unalmas, néha pepecselős munka, a programozás már csak ilyen... (Arra most ne térjünk ki, hogy a kiadó mennyit szakít...)
    Amit Te írtál, az kb. olyan, mint a vászon áráért megvenni egy Picassot vagy Munkácsyt.

És ezt igazán nem itt kellene megbeszélni, hiába szól bűnözésről a Godfather...
  • maffioso
    mármint uj nyomtatót patron meg nemdrága
  • maffioso
    én megvenném......ha megengedhetném magamnak.Csak az a legnagyobb lopás az egészben hogy egy játékot megirni nem tellik semmibe mert emgvettékmár a progit.Akkor kiirni egy cdre mongyuk ha nemis beszerzési áronn esznek cd-t akkoris lemez van 50ftér is meg 40ér is de ez meginnemlényeg eddig 40ft lenne a gém.Akkor ha rányomtatnak egy boritót akkor az legyen hatalmas összeg egy nyomtatásnak 500ft.Ha lézeressel csinájják akkor szines nyomtato kb 500e és ha 1000ret valoszinű lehet vele nyomin akár ha kifogy a patron még uajt is lehetne venni.Jo akkor 540 ft plusz tok 600ft.És ebből is visszajönne a programok ára de még rádobnak többmint 10ezret és EZ ITT A LOPÁS.Ezt kéne bünteni.Ez olyan mitha elmennék egy boltba vennék 7ftér egy doboz gyufát és eladnám utána 1000ér neM?
  • Pedrosz
    HWSW Gameware fórumának lassú elhalálozása - értsd: a látogatok forgalmának megcsappanása - is a warez témák kitiltásával vette kezdetét.

Magyarországon vagyunk. A játékosok legnagyobb része warezol, még azok közül is sokan, akik egyébként megengedhetnék maguknak, hogy megvegyék a játékot eredetiben. Ez van.
  • jaster
    Nincs warez a topikban? Adjak?
  • Adacs
    a Stained Glass csak annyi hogy majdnem halottra versz egy bandatagot és aztán egy egyrészes üvegablakon kidobod akár kitört is leht és föld szinti is
  • maffioso
    tuttommal nem de bocs mer nemis akartam
  • maffioso
    miért warezt irtam?
  • The FlashBack
    NINCS WAREZ A TOPIKBAN
  • maffioso
    nem tom sikerült-e már megcsinálnod de ha a compoundok elfogllalására gondolsz akkor szerintem az a legjobb tektika ha elbujsz vmi szétlőhetetlen mögés és street sweeperrel lősz mer messzire is pontos és halálos bár a barziniknek lehet h 2kell belőle:P de a legjobb taktika ha hagyod őket támadni mert nem spawnolodnak ujr aés véges számukvan
  • rucsi
    Sziasztok!
    Nekem is hasonló problémám van, mégpedig, hogy nem tudok kiszállni a kocsiból. Már próbáltam mindkét lentebb említett megoldást, de még mindig nem megy. Nem tudom melyik verzióm van, 1 db 3,2 gigás iso az egész. Ha valakinek van más ötlete szóljon. Előre is köszi!
  • Curesz
    kezdjük ott hogy milyen verziód van
  • Gerbill
    "Nem indul a játék
    , mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
    hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendő?

Használd a .mds filet, töltsd le innen
    (vagy)Ha, ez nem működik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd le
    innen"
    Olvasni se tudsz?
  • Adacs
    ((1000)*(1000))/(2+4)-(500*500) thx
  • Mr Spock
    Én egy bolt foglalósnál csináltam véletlenül. Olyanban, ahol a felső szinten bordély van. Jobbra a lépcsőtől az ablak előtti kanapé mögötti csávót lőttem meg és esett ki az ablakon és nem a lövéstől halt meg. Ez a lényeg! Nem érdemes 3as szintű fegyverekkel menni, mert azoktól már egyből meghal. Egy thomson vagy egy egyes magnum-tól hátralépkenek már azért!
  • Adacs
    A Stained Glass kivégzést hogy kell megcsinálni?
    És hol praktikus?

előre is thx.
  • Gerbill
    FAQ
  • NAAAZOOO
    Segítsen valaki! Ha a mini-imaget bemountolom indításkor nem csinál semmit, ki se ír semmit!!!! Mit csináljak? Ha crackelem akkor elindul, de nem részletezem az akkor előjövő problémákat.
  • Gerbill
    Ki kell venni a pipát vagy x-et a Controlls->invert mouse négyzetéből
  • ddkiller
    Az a gondom hogy ha az egeret jobbra húzom akkor balra ha pedig balra húzom akkor pedig jobbra fordul. Mi lehet a probléma?
    Help please!

THX
  • Gerbill
    Ott van az [URL] gomb az üzenet mező alatt azzal automatikusan beírja
  • zuzo93
    Hello nam tudjátok honan lehet letölteni a Godfaterhez cracket nagyon fontos lenni byeby
  • Adacs
    De az a lényeg hogy hasznos.

Egyébként meg html-esen kell beirni hogy link legyen?
  • Gerbill
    Vagy inkább így:link
  • cicai
    link
  • Adacs
    Boccs!!!

A linket lehagytam véletlenül.

http://faqs.ign.com/articles/700/700440p1.html
  • cicai
    mikor még a nfs garageban a szavazás volt
  • Adacs
    Mivel többször is találkoztam a filmtekercs problémával ezért linkeltem egy angol nyelvű (!)Teljes(!)segítség ami leírjamit hol találsz.(de mondom bennevan még a széfek is meg még pár fontos dolog)

• SARGE
    Köszi!Tényleg ott vannak a mentések!ÖRÖK hála!
    Mentés nem kell én szeretném megcsinálni..de kössz.
    :-)
  • tosatt
    Az isten b***a meg a Godfathert. Végre nagy nehezen kiírtottam a 4 Dont és erre lefagya gép és még a mentéseim is elvesznek.
  • SD456
    Sya all!

Szerintem ha lesz magyarosítás akkor a bannerban biztos meglesz linkelve.
  • jedimarsi
    Valaki tudja mikor lesz magyarosítás a játékhoz?
  • jedimarsi
    The Godfather FAQ
    Hi. amikor rommá lönek és elszaladok akkor felehet tuningolni az emberemet azzal rengeteg üveggel amit a doki rámsoz vagy menekülek visssza baltával a hátama a az orvosig??
  • The FlashBack
  • ponki
    Thank you! Ezer köszönet és hála!