7267

The Godfather

• Gerbill
    Ki mondta hogy csak dícsérni lehet. Ha régebb óta olvasnád a topikot tudnád hogy miéert mondtam ezt.
  • Vlala #5217
    Nem értelek, megköszöntük a véleményedet, erre jösz a "mivan, csak dícsérni lehet?" szöveggel. Senki nem mondta, hogy csak dícsérni lehet... bár nekem tetszett, majd újra is fogom játszani, mert szerintem (!) Q jó hangulata van...
  • The FlashBack

• theodor
    Nagyon szívesen szerinted csak dícsérni lehet vagy milyen topic ez barátom?Nincs odaírva hogy The Godfather dícsérő topic.Én nem udo milyen stílus ez itt, hogy csak pozitívumokat lehet a játékra mondani.Miért baj au neked ha valakinek nem tetszik, és megmondja.Szégyenetlen
  • theodor
    Mafia,Gta(összes része),True Crime NY,Getaway,Getaway Black Monday,24 meg még ami kifog jönni ilyen stílus az mind alázni fogja.
  • The FlashBack
    először is nézd meg a FAQ-t (banner) és ha nem találtál benne választ, akkor kérdezz újra
    mert ez így elég tág, hogy "nem indul..."
  • The FlashBack
    Pl?
  • jedimarsi
    Kössz a segítséget!
  • EmIn3m02
    ezt bármi alázza
  • Domitomi84
    Sziasztok! Legyenszíves valaki és írja meg nekem hogy tudom elindítani a játékot(kell hozzá crack?) küldjétek el Légyszi!: [email protected]
  • Vlala #5208
    ez is egy vélemény.
  • Gerbill
    Értelmes hozzászólásodat köszönjük
  • theodor
    Hát ez a game nem jön be.A true crime new york city alázza oda vissza.
  • CaviaR
    először kinyírsz mindenkit, lemész a pincébe, lerakod a bombát és rohansz ki ahogy bírsz.
  • jedimarsi
    Kérlek segytsetek ott tarok hogy a négy család fő bázisát kell elfoglalni!Mit kell ot csinálni felékell robantani vagy csak elfoglalni?
  • The FlashBack
    elég 1x leírni ha valaki tud, segít
  • Sadist
    Megfogod a bombát két marokra, és elkezded verni vele az épület tartópilléreit, amíg össze nem omlik.
    Szerinted egy bombával hogy lehet egy épületet felrobbantani? Bedobod és elfutsz.
  • tosatt
    igen de hogy??
  • Sadist
    Bombával.
  • tosatt
    Hogy lehet felrobbantani az ellenséges épületeket????????
  • Sadist
    Képet.
  • reménytelen
    És mit torzít?
  • Sadist
    Torzítás effekt.
  • reménytelen
    Valaki megmondaná nekem, mi az a distortion effect? (Opciói on/off)
  • The FlashBack
    [apro]OFF:nekem 8 csak könnyebben megismerlek, mint törzsfórumozót:D[/apró]
  • Vlala #5192
    Off: visszategyem?[/off]
  • The FlashBack
    OFF:
    Hova lett a logod?:DD
  • Vlala #5190
    Elolvastam, és nem támadó szándékkal írtam.
  • gesa
    Megoldódott. Kihajtottam a Corleone birtokhoz és kaptam új küldetést.
  • gesa
    Én nagyrészt a mellék küldetésekkel és a boltok elfoglalásával kezdtem. Már enyém minden. Most vágtam be Bruno gyereket a kazánba, de nincs új küldetés. Se ember, akivel beszélhetnék, se telefon, semmi. Ez valami bug lehet? Milyen küldetésnek kellene most következni?
  • maffioso
    sajnos de nem kell mindenen vitázni ez van ezt nem kell szeretni
  • The FlashBack
    Drágák jogdíjak. Ez van.
  • The FlashBack
    nyugi, valamilyen szintem mind2tőtöknek igaza van...
  • maffioso
    és 12 hejet lehetne 5 is egy norma játék nem tom mért kell igy lehuzni a vásárlokat
  • maffioso
    nem egészen....oda irtam aztis hogy akármennyibe is tellik a munka de ha jo a végeredmény akkor adhatnák olcson is kevesebb haszonnal DE HASZONNAL és igen tanultam programozást msot az téged ne érdekejjen mer engemsem az érdekel hogy mennyi idő megcsinőálni egy gammát.És nem a bűnözésre irtam hanem arra hogy sokan warezelnek de ezzel azt akartam irni hogy leheten sokkal másképp v-lara te meg legközelebb olvasdd el jobban a hozzászolásomat mielőtt kommentállsz
  • Vlala #5182
    vagy a faqt... benne vanik.
  • The FlashBack
    najó, most utoljára:
    leszedfed az mds-t és az mdf mellé másolod.

Utána az mds-t mountolod, és már játszhatsz is...
  • The FlashBack
    Az SG alapból nem warezos fajta...
  • Gerbill
    Hát azért ne úgy képzeld el hogy nyomtatópatronnal nyomtatják a cd matrcákat, te otthon lehet hogy úgy csinálod de a gyárakban nem és a borítót sem úgy csinálják hogy leülnek ilyen kis gépekhez és elkezdik nyomtatni a borítókat, valószínűleg nyomdákkal csináltatják. A gyufa azért olyan olcsó mert azon nincs semmi munka, egy gép mintára faragja és bemártja a végét, tehát ehhez elég egy gépsor ami hossszútávon olcsó mert csak energiát és alapanyagot fogyaszt.
  • Magnumrolcsi
    " csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak!"
    Itt már nincsenek olyanok. :)

Lent lévő keresőt kérdezd. ;DD