7267
The Godfather
-
#5218 Ki mondta hogy csak dícsérni lehet. Ha régebb óta olvasnád a topikot tudnád hogy miéert mondtam ezt. -
Vlala #5217 Nem értelek, megköszöntük a véleményedet, erre jösz a "mivan, csak dícsérni lehet?" szöveggel. Senki nem mondta, hogy csak dícsérni lehet... bár nekem tetszett, majd újra is fogom játszani, mert szerintem (!) Q jó hangulata van... -
-
theodor #5215 Nagyon szívesen szerinted csak dícsérni lehet vagy milyen topic ez barátom?Nincs odaírva hogy The Godfather dícsérő topic.Én nem udo milyen stílus ez itt, hogy csak pozitívumokat lehet a játékra mondani.Miért baj au neked ha valakinek nem tetszik, és megmondja.Szégyenetlen -
theodor #5214 Mafia,Gta(összes része),True Crime NY,Getaway,Getaway Black Monday,24 meg még ami kifog jönni ilyen stílus az mind alázni fogja. -
#5213 először is nézd meg a FAQ-t (banner) és ha nem találtál benne választ, akkor kérdezz újra
mert ez így elég tág, hogy "nem indul..."
-
#5212 Pl?
-
#5211 Kössz a segítséget! -
#5210 ezt bármi alázza -
Domitomi84 #5209 Sziasztok! Legyenszíves valaki és írja meg nekem hogy tudom elindítani a játékot(kell hozzá crack?) küldjétek el Légyszi!: [email protected] -
Vlala #5208 ez is egy vélemény. -
#5207 Értelmes hozzászólásodat köszönjük -
theodor #5206 Hát ez a game nem jön be.A true crime new york city alázza oda vissza. -
#5205 először kinyírsz mindenkit, lemész a pincébe, lerakod a bombát és rohansz ki ahogy bírsz. -
#5204 Kérlek segytsetek ott tarok hogy a négy család fő bázisát kell elfoglalni!Mit kell ot csinálni felékell robantani vagy csak elfoglalni? -
#5203 elég 1x leírni ha valaki tud, segít
-
#5202 Megfogod a bombát két marokra, és elkezded verni vele az épület tartópilléreit, amíg össze nem omlik.
Szerinted egy bombával hogy lehet egy épületet felrobbantani? Bedobod és elfutsz. -
tosatt #5200 igen de hogy??
-
#5199 Bombával. -
tosatt #5198 Hogy lehet felrobbantani az ellenséges épületeket???????? -
#5197 Képet. -
#5196 És mit torzít? -
#5195 Torzítás effekt. -
#5194 Valaki megmondaná nekem, mi az a distortion effect? (Opciói on/off) -
#5193 [apro]OFF:nekem 8 csak könnyebben megismerlek, mint törzsfórumozót:D[/apró] -
Vlala #5192 Off: visszategyem?[/off] -
#5191 OFF:
Hova lett a logod?:DD
-
Vlala #5190 Elolvastam, és nem támadó szándékkal írtam. -
gesa #5189 Megoldódott. Kihajtottam a Corleone birtokhoz és kaptam új küldetést. -
gesa #5188 Én nagyrészt a mellék küldetésekkel és a boltok elfoglalásával kezdtem. Már enyém minden. Most vágtam be Bruno gyereket a kazánba, de nincs új küldetés. Se ember, akivel beszélhetnék, se telefon, semmi. Ez valami bug lehet? Milyen küldetésnek kellene most következni? -
#5187 sajnos de nem kell mindenen vitázni ez van ezt nem kell szeretni -
#5186 Drágák jogdíjak. Ez van.
-
#5185 nyugi, valamilyen szintem mind2tőtöknek igaza van...
-
#5184 és 12 hejet lehetne 5 is egy norma játék nem tom mért kell igy lehuzni a vásárlokat -
#5183 nem egészen....oda irtam aztis hogy akármennyibe is tellik a munka de ha jo a végeredmény akkor adhatnák olcson is kevesebb haszonnal DE HASZONNAL és igen tanultam programozást msot az téged ne érdekejjen mer engemsem az érdekel hogy mennyi idő megcsinőálni egy gammát.És nem a bűnözésre irtam hanem arra hogy sokan warezelnek de ezzel azt akartam irni hogy leheten sokkal másképp v-lara te meg legközelebb olvasdd el jobban a hozzászolásomat mielőtt kommentállsz -
Vlala #5182 vagy a faqt... benne vanik. -
#5181 najó, most utoljára:
leszedfed az mds-t és az mdf mellé másolod.
Utána az mds-t mountolod, és már játszhatsz is...
-
#5180 Az SG alapból nem warezos fajta...
-
#5179 Hát azért ne úgy képzeld el hogy nyomtatópatronnal nyomtatják a cd matrcákat, te otthon lehet hogy úgy csinálod de a gyárakban nem és a borítót sem úgy csinálják hogy leülnek ilyen kis gépekhez és elkezdik nyomtatni a borítókat, valószínűleg nyomdákkal csináltatják. A gyufa azért olyan olcsó mert azon nincs semmi munka, egy gép mintára faragja és bemártja a végét, tehát ehhez elég egy gépsor ami hossszútávon olcsó mert csak energiát és alapanyagot fogyaszt. -
#5178 " csak a türelmesebb emberkék válaszoljanak!"
Itt már nincsenek olyanok. :)
Lent lévő keresőt kérdezd. ;DD