7267

The Godfather

• mucsácsó
    ha gondolod adhatok mentést :)
    ottvagyok énis, ez után...igaz, 2 város már csak Corleone irányítás alatt áll...meg még 1 kivégzési mód hiányzik...
    de a Dokumentumokban vannak a mentések a GF mappában, vagy ott is nézted?
  • SARGE
    Pontosan a 4 család kiirtásánál akadtam el mert kicsit nehéz és tovább tart mint gondoltam,ehhez kértem volna segítséget kedves mucsácsó,de nem igazán reagált rá senki.Pedig nem volt hülye kérés sztem.Nem a szokásos hogyan kell kiszállni a kocsiból kérés volt.Na de mind1.Csak vmi taktikai tanácsot kértem volna ezzel kapcsolatban de már annak is mind1.Ugyanis....
    Még tegnap meg az előtt meg az előtt is játszottam a game-mel rendszeresen és nem volt gond jó volt, megcsináltam ahogy azt itt mondták hogy kell.A lényeg jó volt ,de ma folytatni akartam és mint minden eggyes alkalommal indítottam és most puff Please insert Dvd...blablabla...!Kicsit bemérgesedtem de nem tudom mi történhetett.Mondom újrarakom de nem engedte rendesen uninstalálni és ezzel elvesztek a mentéseim.És igazából már nincs se időm se energiám újrakezdeni.....
    Talán majd egyszer elkezdem megint.Számomra ennyi volt a game........
    Köszönet a sok segítségért.
    Pápá........
  • mucsácsó
    jújj....de hülyén linkeltem :DDD sry
    THE GODFATHER FAQ
    na így :)
  • The FlashBack
    OFF:
    melyik???:)
  • cicai
    a régi logod jobb volt
  • The FlashBack
    vannak másféle tört fájlok is, ammik általában nem az eredfeti relasekkel van, azoknak egyértelműen más a neve... És innen következik, hogy ha más a neve, akkor át kell nevezni... De ennél az átnevezősnél is van egyszerűbb megoldás. pl a FAQ-ban.
    Nekem is onnan van, és működik....
  • The FlashBack
    szerintem ürítsd a cokkie-kat, én két böngészőt használok (Opera 5.54 Firefox 1-5) és mind2 ben másodperc töredéke alatt jelent meg az oldal
    Meg opera képes kicsit felhalmozni a cokkiekat... Ürítsd, és megoldódik a probléma...
    Vagy a neted rossz:P
  • Gerbill
    Nem az ilyesmikkel van a gond hanem azokkal akik még csak a fáradtségot sem veszik hogy megnézzék a FAQ-t. Egyébként a leggyorsabb és legbiztonságosabb böngésző a Firefox. Az internet Explorernél szerintem minden böngésző jobb, az Opera meg tale van számomra hasztalan funkciókkal is.
  • Dency
    Egyébként nekem egyáltalán nem működött a FAQ-ban a mini mds! Hiába ugyanezt irta ki hogy please insert cd/dvd! Helyette egy másik mini image-t töltöttem le 1.40MB-osat! Sajnos már nemtudom milyen internet címről töltöttem le de az már jó volt!
    U.i.: Ja és a FAQ-ban senki nem ír arról hogy átkéne nevezni a mini image-t a játék nevére! Mert önmagában nem lehet betölteni!
  • zolo
    Nekem 2 másodperc alatt betöltődik IE-vel.
    Az ön gépében van a hiba:)))))
  • M.A.D.
    kompatibilis...ilyet. :)
  • M.A.D.
    Öreg! Tényleg nem akarok beleszólni, de a FAQ-d már hetek óta csak alig töltődik le. Én Opera (v8.54)-et használok. Ehhez sem tudsz kombatibilis oldalt csinálni, akkor vállald a következményeket. -Egy jóhiszemű hozzászóló.-
  • The FlashBack
    egyáltalán ne regáljatok semmire ezzekkel kapcsolatban, mert a válaszokat is törlöm....

• Nagyzo92
    képzeljétek megtudtam csinálni hogy induljon a játékmegy és tök jó játék
  • Gerbill
    Erről is sokszor volt már szó: #5096
  • theodor
    Mit kel olyankor csinálni amikor ki írja, hogy mob war started?Csak mert nekem állandóan azt írja ki hogy elvesztettem a háborút.Leszámol vagy 40 percről és ennyi.
  • theodor
    Legegyszerűbb erre az a válasz, hogy a megoldást a bolban találod.
  • Gerbill
    Ha megkérdezik ne is reagáljunk, vagy csak mondjuk azt hogy a FAQ-ban nézd meg. Elhiheted nem csak te unod azt hogy már vagy századjára kérdezik meg ugyan azt
  • The FlashBack
    FIGYELEM
    Megkérem a kedves topiklakókat ( pl; gerbill,vlala), hogy a továbbiakban, a warezzal, ill. inverses egérrel, kocsiból való kiszállással kapcsolatos kérdésekre NE válaszoljanak, mert már nagyon meguntam, hogy nem ismerik a FAQ-t...
    Köszönöm

The FlashBack
  • The FlashBack
    KELLEMES HÚSVÉTI ÜNNEPEKET!
  • Gerbill
    Nincs hozzá magyarosítás.
  • Szabó Péter
    Magyarosítással kapcsolatban valaki irjon már e-mailt légyszi [email protected] címre.
    Nagyon megköszönném az érdemi információt!
    Sajnos addig nehezen kezdek hozzá, mert úgy lenne az igazi. Mint pl.: a Maffiánál.
    Köszönöm elölre is.
    Sziasztok
  • mucsácsó
    SARGE, milyen segítség kell? én megpróbálok segíteni :)
  • Gerbill
    Az eredeti exe rajta van a DVD-n. Szerintem azért nem segített senki mert gondoltuk hogy rájössz, mert ez nem olyan bonyolult rejtély mint az hogy "mit kell csinálni azzal a rendőrrel a tetőn"
  • mucsácsó
    az a Tattaglia...
  • Nagyzo92
    már vagy húszszor kértem segítséget és csak összviszz3-an válaszoltak
  • Gerbill
    Nem a főnöküket kell megölni hanem le kell fizetni egy FBI ügynököt(a térképen jelölve van és ez az egyszerűbb) vagy fel kell robbantani az egyik boltját az adott családnak(ez a nehezebb)
  • magozoli
    A jeluk egy T betu a háttérben pedig egy bika van..........
  • magozoli
    hali mucsácsó!
    köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv
    mÉGEGYSZER MONDOM, NEm Ennel A CSALADnal van az ilyen ize nemkem
  • magozoli
    hali mucsácsó!
    köszi a segítséget. de nekem nem ennel a csaladnal van ez a dolog. ezt a képet tettem be mert ezt talaltam, mert nekem nem muxik a printscreen. szal minden csaladnal kikel ilyenkor nyirni a fonokot? de hol talallom okert. milyen jelet keressek? elore is thx. üdv
  • Don Norbertó
    Köszi szépen,télleg a kártyával volt a gond...
    veszek egyet

csá csá
  • mucsácsó
    hát, az azért van, mert megtelt a Vendetta a rivális családnál (ezesetben a Stracciéknál), és az idő lejárta előtt, egy Strucci boltba el kell dobni egy bombát, hogy felrobbanjon az üzlet...így nullázódik a Vendetta, de viszont egyből 5-ös fokozaton fog körözni a rendőrség...így ajánlatos a rendőrségen csekély 1000$-ért lefizetni ez akció előtt rendőrfőkapitányt, hogy ezt megússzad épp bőrrel...
    és ha ez az idő letellik, akkor viszont te buksz, mert elfoglalnak 1-2 üzletet, meg fel is robbantanak párat...
    remélem érthető a dolog :)
  • magozoli
    Hali all! a képen a jobb felső sarokban lévő jelnél ha ilyen lesz mit kell csinalni? A
  • bazza
    nahmá megvan, thx
  • bazza
    nah mostmár csak azért kéne mert nemtok kiszállni a kocsikból, szóval vki megdobna egy eredeti exe-vel?
  • zolo
    Csak ellenséges bandatagoknál működnek.
  • mephisto11
    Hello.Akkor mi van ha 5 kombóm kimaradt a küldetésekből???Utólag is be lehet pótolni???Ezek azok:
    Hard Head
    Stained Glass
    Traffic Acident
    Wallpappered
    Hats Off
    Mert a Hard Headot próbálgattam...Egyszer egy civilnek vertem a felyét egy pultba aztán egy barber shoposnak...De nem pipálódott ki sajna...Ilyenkor mi van???Üdv.
  • Gerbill
    Nekem is másolt verzióm van és ki tudok szállni az autóból és nem crackeltem sőt még mini imaget sem használok. Az egésznek annyi a trükkje hogy két fájl van és azokból az .mds-t kell bemountolni(Nekem ez egyértelmű volt mivel azt mutatja a daemon tools is de van aki az mdf-et mountolta és azért nem ment neki.)
  • tosatt
    Hopp ezt nem ide szántam
  • jedimarsi
    Ok letöltöttem a FAQ-ból amit írt!!De van egy érdekesség! Haverom azt hogy biztos attól van hogy nekem eredeti de nem ez a hiba mert letöröltem a game-t és felraktam a másolt cd-ről, cd-keyel-t azt kért de crack-elés nélkül elindult a játék és kitudtam szálni a kocsiból,haverom nem hitt a szemének! Eddig mindenkinél akinek másolt verzió van meg kérte hogy crack-eljenek csak nálam nem ez mitől és nálam a másolt verzióba is kilehetett szálni! Ez talán attól lehetett hogy nálam előtt az eredeti volt fent? És annak mi lehet az oka hogy nálam nem kért cracket??

Ui:Remélem a FAQ-s dolog müködni fog haverjaimnál mert már igen idegesít hogy 500-vannak a szobámba és mindegyik Godfatherezni akar!