The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha rálövök csak életet veszít de nem megy feljebb a kék csik ha megütöm akkor feljebb megy a kék csik, és ha eléri a zöldet abban a pillanatban "túl lõttem a célon" vagy akkor már pisorsra vált és nem beszélhetek vele...

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
2.letöltöd a mini image-t.
3.bemountolod daemonnal a mini image mds fájlát.
4.elinditod, és minden király
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
][ ВАЗ ][
-muszáj-
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
lehetséges...
de még nem hallottam róla (nem is láttam még soha) <#conf>#conf>
][ ВАЗ ][
Nemlehet image file -t csinálni sem Alcohol -al és Neroval sem 😞 lemezolvasásai hibával elszáll, ha bekapcsolom hogy figyelmenkívûlhagyás akkor mindent átugrik... 😞 Pedig arról telepítettem 😄
Namost van FAQ ? lassan megõszülök 😄
Az új fiókom: DevLupius
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Akkor megcsinálom..
Az új fiókom: DevLupius
de ha feladatokra gondoltál, akkor még igen, sok van
És ne te mondd már meg, hogy ki mit említhet mivel egy lapon! K*cs*g!
-muszáj-
Oh to be a Gunner:) .RHCP - Foo Fighters - Muse - Franz Ferdinand - Oasis - Blur - The Killers - Placebo - The Hives.
Szerintem tök jol ál nekik
Forca Barca
", mert hibát észlelt, ezért leáll. Viszont ha crackelem,
hibás az irányítás és nem lehet kiszállni a kocsiból, mi a teendõ?Használd a .mds filet, töltsd le innen(vagy)Ha, ez nem mûködik (aminek okda eddid ismeretlen számomra), akkortöltsd leinnen"
amugy itt van, máér nem azért mondom
#4466: <#banplz>#banplz><#banplz>#banplz>
vki tud már vmi hírt a godfather folytatásáról?<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>...mondjuk még csak 5napja jelent meg a game MO-n
gerbill te még nem csináltál godfatheres honlapot?