The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

colletible 34 %
bizonyos pénznrk is meg kell lenni?
Hi! Az lenne a gondom hogy má többször újrraktam a gamet , de a lövõgyakorlat után amikor luca mellé be kéne szállni az autóba nem reaghál a gombokra a játék , se az ütésre se a space-re se a jobb egérgombra , a többire igen , van vmi megoldás?( a FAQ-ba nem találtam megoldást)
hello. annál a küldetésnél tartok, ahol egy embert kell követni ,de lopakodva. aztán elmegyünk egy istállóhoz, ott vmit kavar, és utána megyünk be a házba.. ott merre kell menni? <#szomoru1>

nacsá, minden üzletet bekebeleztem, minden bérgyilkos meló megcsinálva, minden család kicsinálva, compound stbv
miért nem vaok don of nyc?

Ha az össze filmtekercset össze kell szedni bazdmeg..... eddig van 17....

Hát ha emiatt akkor ez egy baromság
Meg hiányzik vagy 3 kivégziési mód
nem tudtok segíteni....
VÉgre már majdnem kijátszottam már csak pár üzlet van hátra és DON of NY vagyok. meg pár meéllékküldetés
ja ahogy olvastam lesz vmi execution style mód vagy ilyesmi ezek + küldetések v mi?????????
Tordaj itt az üzenet mezõ fölött kivan írva óriás betûvel: http://zlh.uw.hu/faq.html
de nekem nem crackes verzió van , és a FAQ hun van pontosabban😄?
hendrX
Hali 😊 hát igen ez ált elõfordul nézz be a FAQ-ba (az oldal tetején) és ott találhatsz erre megoldást ha viszont a crack se mûxik akkor van a gebasz akkor a játékot újra kell rakni és NEM SZABAD CRACKELNI hanem primitív módon ha jtszani szeretnél ki kell húzni a CD meghajtót :S nekem mûxik így. sok sikert

Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni

Hi! Az lenne a gondom hogy má többször újrraktam a gamet , de a lövõgyakorlat után amikor luca mellé be kéne szállni az autóba nem reaghál a gombokra a játék , se az ütésre se a space-re se a jobb egérgombra , a többire igen , van vmi megoldás?
Mr Spock
http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_84.21.html
Nem igaz, hogy nem tudod kiválasztani a saját videókártyádat!
Egyébként csak tippeltem, hogy nem 7800asod van!

-muszáj-

LasDen
Végre sikerült megcsinálni.......a Don of NY-ig nem hiszem, hogy megcsinálom........eszorakozok vele azt törlöm.........az uccsó család uccsó házánál a kezem szabályosan remgett.......... 😄DD

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

valaki?????😞((
Na, akkor tudtok segíteni?😞
nem mentem vissza elmentem nõket gyilkolászni =D =D

Kupo
Ja, akkor kicist kell várni, majd késõbb vissza mész akkor asszem telefon.Mennyit vártál?

Mr Spock
Nem úgy kell felbérelni, hanemaz õ testõrei közül kell felbérelni egyet, hogy segítsen neked. A park északi végén áll az amelyiket fel lehet. Felette az a tipikus kéz! Meg fogod ismerni.

-muszáj-

Hassan B
Nincs kék jelzés? Próbálzál már meg 1x telefonálni? Ha igen akkor nem tudom mi lehet...<#nemtudom>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

#4708 <#conf>

Gerbill
Ez a kivégzés csak ellenséges bandatagon mûködik. Addig vered amég letérdel, elõkapsz egy kisebb fegyvert, becélzod, v, és ha repül a kalap akkor megadja

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Hassan B
Akkor bocs! <#smile><#idiota><#vigyor5>

Hassan B
Nekem egy ilyen kérésem lenne:

Szeretném ha jelentketnének szerkesztõk a Godfather-es oldalamhoz.
Feladat:
-Cikkírás
-Letöltés szerkesztés
Mivel az oldal PHP nyelvben íródott ehhez is kell érteni egy picit. <#smile>

Remélem jelentkeztk!<#pardon1>

zolo
A warehouse raktárházat jelent.A családoknak van ilyene,ezek a térképen minimum 3$ jelesek és ha megpróbálod elfoglani banda háborút indítasz.De megéri mert akár sok pénzt is lehet keresni vele.

http://flickr.com/photos/zolika90/

Hassan B
Hát ez azz...<#idiota>

Csacsi
"Ja és még valami: Ne vegyétek személyesen, ez csak üzlet..."

Ne haragudj, de ez a mondat elég magyartalan.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

ProGabe
Hi!
Az egyik hit contractnál az a bonus, hogy béreljek fel egy testõrt, és én még nem is találkoztam ilyennel. Szal a kérdés adott: hol van testõr???

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Valaki légyszi segítsen!😞
Hassan B
1. A warehouse az az épület amit(amiket) meg kell vásárolnod és utána itt menthetsz játékállást.
2.Pontosan nem tudom, de ha nincs kék jelzés akkor iztos, hogy telefonálni kell.
3.Lehet hogy crackel és azért van, de lehet, hogy át kell állítani a felbontást(ez le van írva a faq-ban).

Na már csak a Hats off execution hiányzik azt hogy kell? mert ha közelmegyek az emberhez és pisztolyal kivégzést nyomok neki ugyan leesik a kalapja de nem adja meg. Plz help me

kisfigi
Erre nem válaszol senki nagyon kéne!!
PLS HELP

Destiny. The design is clearly ancient.

help-t kérnék
kinyírták az elején a haveromat hazaértem idõre volt egy telefon és azóta semmi kocsikázgatok a városban de nincs semmi küldetés o_O
vki?

Gerbill
Másodjára szerintem sokkal jobb játszani vele, mert most nem a fõküldetéseket viszem végig egybõl aztán meg jöhetnek a boltok, hanem elfoglalok néhány üzletet, egy fõküldetés egy mellékküldetés és így tovább. Elsõre is így kellett volna játszanom, de annyira érdekelt a történet alakulása hogy szinte mindig csak azt csináltam.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

The FlashBack
onnan

Hi elolvastam a faq_t! csak annyi a kérdésem honnan lehet leszedni normális mini imaget?

Olla! Írtam egy cikket a gémrõl,remélem elolvassátok és mondotok róla kritikát
A link:http://www.sotuklan.atw.hu/
a cikkekben bújt meg<#vigyor3>
R9 és innen szerinted melyiket szedjem le?
The FlashBack
eszméletlen mennyiségû flémet töröltem....
ki fog írni a bannerba, hogy aki megkérdfezi, hogy hogy kell kiszállni a kocsiból azonnal tiltsák ki innen😛

kisfigi
Császtok 2 kérdésem lenne!
1.-Amikor megnyomom az n betût és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tûzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!

Ja és még1 kérdés az miért lehet hogy barátomnak odaadtam és neki csak az elsõ ablak jelent meg(az az AE games-es) és utána az égvilágon semmi?

nvidia
valaki nem tud egy normális crackot amivel normálisan megy a játék mert ha balra forditom az egert akkor jobbra megy meg nem lehet kiszálni a kocsibol
ha-ha
cardoso: milyen videó kártyád van?

És megkérdezhetem hogy azt honnan lehet letölteni?
új vga driver-t próbálj meg feltenni

Szevsztok!
Tudna nekem valaki segíteni? Mikor elindítom a játékot nincs kép, csak hang. Mi lehet ennek az oka? Válaszotokat elõre is köszönöm!
bocs, muszály volt megkérdezni
<#mf1>

zaki
nem<#lama>

nah most szedtem le megyek kipróbálom 😛
fog menni full grafon?
3700+ x850t 512 ram

kisfigi
Császtok 2 kérdésem lenne!
1.-Amikor megnyomom az n betût és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tûzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!

Kupo
Asszem így vannak ezek, de csak mobstereken mûködnek, úgyhogy nem tudom, hogy lehetne megcsinálni, ha már minden a tied.Egy helyet tudok, ahol Cuneo-sok vannak, valahol 2 black merchantosnál, legalábbis nálam már 2szer is voltak ott, de jönnek arrafelé a társaid is.
Hard Head: Verd az ember fejét a pénztárgépbe, amíg meg nem hal.
Traffic Accident: Egy mozgó kocsi elé kell dobni az embert.
Wallpapered: Addig kell a falba az elõrével verni az ellenfelet, amíg meg nem hal.
Watch your step: Úgy kell lelõnöd, hogy mikor lelövöd, pont leessen magasról.

mandm
Nekem ez nem volt problémám, mégis egyszer jöttem ide erre a fórumra, és máris tudom rá a megoldást. Csak elolvastam a topic fejlécét...

Bár egyszerûbb belökni a kérédést, mint elötte egy kicsit önállóan körülnézni.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!