7267

The Godfather

• Vlala #5303
    Köszönjük!
    Szerintem dobhatod át egyből Flashbacknek, hogy tegye fel ide valahova, pl. a FAQ mellé... ez sokaknak fog kelleni.
  • jaster
    [email protected]
  • jaster
    Hú gyerekek! Hamarosan elkészül a "Film Reels Location map"! Akinek kell, dobjon egy e-mailt, elküldöm.
  • ffxi
    Bocsi, bocsi, köszi, köszi, már megoldódott!
  • gta04
    #5269 Ez ha nem működik akkor te vagy hülye hozzá.
  • ffxi
    HELP!! Amióta feltelpítettem a Godfather DirectX9c-jét azóta beáll a hangkártyám. 1xrűen nem műxik, pedig vagy 5x újra telepítettem. BIOS-ban is meg néztem, Enable-ra van kapcsolva, és másik win-n pedig műxik(2 op.rend van a gépemen). Köszi szépen!!!!

• Vlala #5296
    Nem, már csak a bérgyilkosságokat kell elkövetned.
  • Sliderx
    De a főküldetésekből már nem lesz több ugye? Mert 100%-ot írt. Ha megcsinálom az összes mellékküldetést akkor jön csak be a credits?
  • Vlala #5293
    Nincs még vége! Egyelőre csak a Don szintért mehetsz, de a Don of NYC-ig még van egy kis gyűjtögetnivaló, a mellékküldetések is Rád várnak még.
  • Sliderx
    No lenne egy kérdésem!
    Ott tartok, hogy ki kellett nyírni mind a 4 rivális család Don-ját, majd fel kellett robbantani a 4 compround-ot. A Tom's Report menüben a Mission 100%-on van. Berobbantottam mind a 4 comproundot és semmi credits. Most akkor vége van a játéknak és nincs is credits, mert a mellékküldetéseket lehetne csinálni, de a főszálnak most vége van vagy nem? Nem is lesz credits a végén?

• gta04
    Valaki aki már végigjátszotta kb. mennyi ideig tartott minden kipróbálásával és a fő küldetésekkel együtt a játék?

• gta04
    Valaki aki már végigjátszotta kb. mennyi ideig tartott minden kipróbálásával
  • Bendoo
    Ha már az első kiakaszt, a fegyverkezeléseset imádni fogod :)
  • jaster
    Lökdösd neki a ládáknak és a kukáknak.
  • Bammy
    de akkor csak így üti a csávót. akineki meg kéne halnia nem? de ez egy nagyon kemény gyerek és nekem nemnagyon akar meghalni fél óra ütés után sem
  • CaviaR
    jobb egér + shift és nyomogasd a q-t vagy az e-t ahogy jólesik.
  • Bammy
    bakker én megőrülök. má az 1. misszónál kiakaszt :D. most ott amikor verni kell a csávót amikor ott a Luca, akkor ott van vmi combosorozat amit ha megcsinálsz akkor van kész vagymi? mert odajön a srác. elkezdem ütni, ütöm egy csomó ideig, beszélek vele(no no no) metg akarom fojtani de nem hal meg. és a képernyőn egyeüdl annyit ír még ki hogy nyomjad a jobb gombot vagy left shift és Q E és ennyi, de ezt csinálom fél óráig...help pls
  • Bendoo
    A bal felső sarokban leír mindent, mit kell csinálni. Az első pár küldetés gyakorlás, ezért csak akkor enged tovább, ha megcsinálod, és begyakorlod a főbb mozdulatokat.
  • Bammy
    csácsá. srácok az a helyzet h olvastam a faq-t meg minden, és az 1. küldetésnél amikor ott a Luca és fogja azt a faszit rám meg rámjön a másik, ott verem kb 8 évig odasviszema falhoz ozz bitliszkedik nekem h Ne ne ne, megfojtom még belerúgok hatot de nem hal meg, pedig gondolom az a lényeg h meghaljon. ez mé van? thx
  • gta04
    Mostmár én is szidnám azokat akik már legalább 3-jára nem értik meg.Mert BAROMI KÖNNYŰ MEGÉRTENI.
  • gta04
    Mostmár tudom miért vagytok ilyen idegesek az olyan emberekre, mint amilyen én voltam (hogy kell ezt, hogy kell azt, nekem ez nem jó). Most tűnt fel nekem is, hogy nem is olyan nehéz megérteni amit itt már 1000-szer leírtetok.Én is visszaolvastam 2-3 oldalt meg 1 másik fórumon is olvasgattam, és tegnap este óta sikerült megértenem, mert csak azóta keresgéltem.
  • gta04
    Mindenkinek köszönök mindent tegnap este óta olvasgatom ezt a fórumot és végre sikerült megcsinálni a The Godfathert.
  • bandy00
    okés az mindig bevan mountolva
  • reménytelen
    Mikor indítani akarod a játékot, ugyanúgy legyen bemountolva az mds fájl.
  • bandy00
    mert azzal az sd4hide-dal sem működik:S
  • And 1 #5276
    levan feliratozva a játék ? vagy valami magyar cucc van hozzá ami segít abban hogy jobban meg lehessen érteni a dolgokat.bár nem mintha így sem érteném csak azért úgy jobb lenne.:D
  • bandy00
    hello
    leszedtem a daemon tools 4.03-at
    utána feltettem az mds file segítségével
    utána amikor elakarom indítani csak kijön az a feketeháttérben EA feliratos kép de semmi több.
    ezek után mit kéne csinálnom?
  • MYossarian
    Hello!
    Bár nekem a CloneCD-s verzió van meg, de ahhoz nem kell sd4hide...
    Csak bemountoltam a 3.72-es(!) daemonba az mds-t(!), amit innen is letölthetsz a FAQ-ból, és minden prímán ment.
  • reménytelen
    Van valakitől egy szinkron trailer, de semmit több.
  • Bubbencs
    Sziaztok.
    Magyarosításról tuttok valami infot, van már egy csapat amelyik elkezdett vele foglalkozni?
  • reménytelen
    Ha megcrackelted, akkor a Daemon Tools szerinted mire való? (Amúgy meg 4.03-as verzió kell, nem 4.0-ás)
    Letöltesz egy mini imaget mondjuk a www.gamecopyworld.com-ról, utána meg az sd4hide nevű programot. Daemon tools segítségével bemountolod a mini imaget, sd4hide-dal "Hide" gombra kattintasz, és már megy is. NE CRACKELD!!! Használd az eredeti exét! (Ha nem csináltál biztonsági másolatot, akkor szívás)
  • bandy00
    hello
    az lenne a kérdésem h feltelepítem a daemon tools 4.0-val utána crackelem. és nemtok kiszállni a kocsiból, ha meg nem crakkelem akkor nem indul el. :S
    aki tud valamit az írjon e-mail-t légyszi. előre is köszönöm
  • Gerbill
    Ha megnyomod a Print Screen gombot akkor a Dokumentumok/GF mappába menti a képeket
  • reménytelen
    Nem.
  • gta04
    Az számít valami, hogy nekem internetről van meg a játék?
  • gta04
    Honnan lehet letölteni a The Godfather FAQ-t?
  • gta04
    Te honnan szedted le azt a bizonyos ccd-tgf nevű mds fájt?
  • jaster
    Próbálnám lefényképezni a Film Reel-eket, de sem a Hypersnap sem a Windowsos Print Screen se jó. Nem reagál. Tud valaki megoldást? Jó lenne, mert össze akarom gyűjteni, hogy aztán kitegyem a netre. Biztos sokaknak lenne nagy segítség.
  • Gerbill
    Kijelölöd a jobb gombbal és megnyomod a "q" "w" "e" billenyűket
  • Sadist