The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bizonyos pénznrk is meg kell lenni?
miért nem vaok don of nyc?
Ha az össze filmtekercset össze kell szedni bazdmeg..... eddig van 17....
Hát ha emiatt akkor ez egy baromság
Meg hiányzik vagy 3 kivégziési mód
nem tudtok segíteni....
ja ahogy olvastam lesz vmi execution style mód vagy ilyesmi ezek + küldetések v mi?????????
Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni
Nem igaz, hogy nem tudod kiválasztani a saját videókártyádat!
Egyébként csak tippeltem, hogy nem 7800asod van!
-muszáj-
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
-muszáj-
][ ВАЗ ][
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Szeretném ha jelentketnének szerkesztõk a Godfather-es oldalamhoz.
Feladat:
-Cikkírás
-Letöltés szerkesztés
Mivel az oldal PHP nyelvben íródott ehhez is kell érteni egy picit. <#smile>#smile>
Remélem jelentkeztk!<#pardon1>#pardon1>
][ ВАЗ ][
http://flickr.com/photos/zolika90/
Ne haragudj, de ez a mondat elég magyartalan.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Az egyik hit contractnál az a bonus, hogy béreljek fel egy testõrt, és én még nem is találkoztam ilyennel. Szal a kérdés adott: hol van testõr???
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
2.Pontosan nem tudom, de ha nincs kék jelzés akkor iztos, hogy telefonálni kell.
3.Lehet hogy crackel és azért van, de lehet, hogy át kell állítani a felbontást(ez le van írva a faq-ban).
][ ВАЗ ][
kinyírták az elején a haveromat hazaértem idõre volt egy telefon és azóta semmi kocsikázgatok a városban de nincs semmi küldetés o_O
vki?
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
A link:http://www.sotuklan.atw.hu/
a cikkekben bújt meg<#vigyor3>#vigyor3>
ki fog írni a bannerba, hogy aki megkérdfezi, hogy hogy kell kiszállni a kocsiból azonnal tiltsák ki innen😛
1.-Amikor megnyomom az n betût és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tûzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!
Ja és még1 kérdés az miért lehet hogy barátomnak odaadtam és neki csak az elsõ ablak jelent meg(az az AE games-es) és utána az égvilágon semmi?
Destiny. The design is clearly ancient.
cardoso: milyen videó kártyád van?
Tudna nekem valaki segíteni? Mikor elindítom a játékot nincs kép, csak hang. Mi lehet ennek az oka? Válaszotokat elõre is köszönöm!
<#mf1>#mf1>
fog menni full grafon?
3700+ x850t 512 ram
1.-Amikor megnyomom az n betût és kiírja a küldetéseketakkor ott valami olyasmi áll hogy warehous-ekkel kell csainálni vaéamit hogy a többi család házát is felrobbantsam!
Mik azok a warehous-ok hol vannak és mit kell velük csinálni?
2.-Bedobtam a csávót a tûzbe elégett és utána milyen küldetést kell csinálni mert rohaddtul nem toom!
Destiny. The design is clearly ancient.
Hard Head: Verd az ember fejét a pénztárgépbe, amíg meg nem hal.
Traffic Accident: Egy mozgó kocsi elé kell dobni az embert.
Wallpapered: Addig kell a falba az elõrével verni az ellenfelet, amíg meg nem hal.
Watch your step: Úgy kell lelõnöd, hogy mikor lelövöd, pont leessen magasról.