The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

amikor az egyik ccd-tgf mappápa belemegyek és ott van egy image és ha beakarom rakni azt irja ki hogy unable to mount image tile not accessable
Gerbill
A FAQ-ban benne van a válasz

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
A wallpaper az az hogy úgy kell megölnöd, hogy a w-vel felnyomod a falra

Én is pontosan itt járok habár én már a Hit Contractokat megcsináltam és enyém mind a 24 safehouse. És 5 db execution style hiányzik de sehogyse tudom elõcsalni õket pedig már tom pontosan mit kell de mégsem adja meg:
- Hard head
- Traffic accident
- Wallpappered
- Watch your step
- Hats off

Nekem ezek kellenének. <#rinya>

Kupo
Én nem carackeltem, csak beraktam a lemezt, és vele megy. 😛
Valaki nem tudja, hogy kell ezeket az Execution Styl-okat csinálni?
Hard Head Execution
Traffic Accident Execution
Wallpapered Execution
Már csak ezek kellenek, meg az összes házat kell megvennem, és 100%, kivéve a collectibles, de az nem kell még. 😊

Köszi hogy elolvastad😊
A "kis" hibát leszámítva hogy tetszett?
Gerbill
A "legfõkebb"-et két p-vel kellírni és nem b-vel.

Kupo
Nekem már csak egy pár Hit-es küldetés van, és még 3 Execution mód hiányzik:
Traffic Accident
Wallpaper
, meg még valami.Asszem ez a nevük.De nem is tudom hogy kéne megcsinálni.

mandm
Szal, mesterlövész módra kilövõm a nõ mögül. Köszi, fickó nem fogja megúszni <#violent>

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

reger
Na, megcsináltam a fõküldetéseket.Szerintem nem rossz game ,bár a mellékküldiket valószínûleg nem fogom megcsinálni

Asus m2n-sli AMD athlon64 x2 4200+ 2048mb ddr2-800 mhz nvida geforce 7600gt

misirulez
THX!

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

Hello mindnkinek!
Készítettem egy kis ismertetõt a játékról.Remélem vki megnézi.Ne húzzátok le nagyon mert ez az elsõ próbálkozásunk ilyen téren. A link: a cikkek alat találjátokhttp://www.sotuklan.atw.hu/
Kupo
Ezekbe az épületekbe, menj fel a lépcsõn, aztán be a szembenlévõ ajtóba.Nem a kis szobába, hanem ahol több ajtó is van, és egy lift is.A lifttel menj fel a tetõre és ott vannak az emberek.

misirulez
Jobb egérgormbbal rámész a fazonra és a célzókát lassan a csákó fejére céloztatod, vagy hogy is mondjam...😊

\"The hardest thing about buying a mac, is telling your parents that you are gay\"

misirulez
Helló!
AZ ILYEN FAJTA üzlethelységekben nemtalálok olyan fazont akinek a feje felett lenne olyan jel, hogy védelmi pénzt kérhetnék tõle, akkor én vagyok a hülye ???

mandm
Egy kérdés: Még a játék elején táján,amikor a fordász üzletnél támadnak meg és az egyik figura elkapja a nõt. Na, ott rajtuk kívûl mindenit lelõttem de, velük mitkezdjek, hogyan mentsem meg a nõt?

Elõre is köszi a segítséget

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

Slayerboy
<#wilting> <#banplz>

Voltam zárás előtt. _______________

Hello, már a játék végén járok meg van már mindenem csak 1 a probléma. Megvettem az összes safehouse-t de nem tudok mit csinálni mert a küldetések között még mindig ot van pedig már kaptam respectet is amiért mindet megvettem + atérképen is már minden az enyém . küldetések között meg még mindig ott van :S ha vki tudja h mi lehet a hiba írja le elõre is köszi...
Van aki már don of NYC-i rangal büszkélkedhet?

istenostora03
Van msn-je,mert ott segíthetek neki

akkor segíts neki😄

istenostora03
nekem is az ISO-van

Slayerboy
Idióta

Voltam zárás előtt. _______________

én is uyganott vo kahol teh, és a véleményem is ugyanaz

pff az gáááz, bocs de nem tudok segíteni, mer nemtom az isoval hogy lehetne megcsinálni

Örm
Én végigveiitem a fõ és a mellékküldetéseket már csak egy pár bolt van a Don Of NYC-ig. Szerintem nagyon király a játék hangulata én már várom a következõ részt!

Xbox 360, Xbox One,Samsung 42" 3D Apple MacBook Pro 15 retina

deh ne capslockozzál!!!!
a faqban megtalálod a mini imaget

használj mini imaget, vagy maxi imaget

Hali, tom hogy lamanak fogtok nezni de, nekem ISO-ban van meg a game, és hiaba nem crackelek nem jo, ha meg igen akkor tudjatok mi van.... Mit csinaljak? PLS
SEGITSETEK KOSZ

Gerbill
Most úgy beszélsz mintha tök menõ volnál hogy snub nose-al egy lövéssel is megtudsz ölni valakit mert cheatet használsz. Szerintem ezzel inkább égeted magad. A bénák játszanak chettel, vagy trainerrel. És alapból is meg lehet valakit ölni egy lövéssel, ccsak a fejére kell célozni

elég egyszer leírni, majd segít vki aki tudja

Gerbill
Bruno Tatagliát az égetõbe kell dobni.

And 1
valaki megtudná mondani hogy bruno tattagliát hogy kell megõlni mert már a házában lelõttem az összes embert és csak õ maradt még azt is kipróbáltam hogy a fejét a tûzbe nyomom de nem ment mert ha lelövöm nem jó

Tataglia
Ha megvan nektek "mint-tgtgt" nevû Godfaterhez való trainer, akkor elég egy F3-mast nyomni és egy lövéssel mindenki meghal. Amúgy elég egy Snub Nose vagy Pistol, nem kötelezõ a Magnum, és a Tommy Gun gépfegyver is csak gyors gyilkolásra jó, úgy a kód miatt felesleges. A Long Barrel Shotgun sem ér sokat.<#gun><#email>

Ja és Tommy Gun egyenlõ(=):<#violent>-ez. És a Pistol egyenló ezzel:<#gun><#kuss>

Tataglia
szerintem rosszabb mint a többi

istenostora03
az 500,000 $-os fegyver mivel jobb mint a többi?

Nemtom, nekem még hátravan egy compound.

Ennyi volt a játék?!
Felrobbantotam mindenkit,viszamentem a kámpándra,kezetcsókotak DON lettem.
ENNYI VOLT?!f*szomnak sincs kedvem már igy tovább jácani,foglaljam be az összes kisboltot...
Hát ez igy elég kevés!Pedig még azthittem most fog elkezdõdni igazán.
Most én nyomtam e valamitvagy tényleg ennyi?
4 családot kell kiírtani.
Mindegyik compoundon két ház van, mindkettõt fel kell robbantani.

istenostora03
én csak ezt a mentésemet tudom elküldeni

istenostora03
amikor 6 családdal le kell számolni akkor mit kell csinálni mert egyet megprobáltam mindenkit kinyirtam a bombákat is leraktam és még mindig ott volt a kékjel

NEm játszottam vele.Akkor megszerzem.KÖszi a segítséget.Amúgy a MAffia 2 mikor jelenik meg?KÖszi
dienesoft
ha nem jáccottál amafiával, érdemes- ha játszottál, akokr anniyra már nem érdemes, attól függetlenül nem rossz 😊

HEllo!!

Valaki elmondaná,hogy milyen játék?Érdemes megszerezni?Köszi
And 1
nincs esetleg 1 végigjátszás valahol ?

And 1
csá valaki megtudná mondani hogy bruno tattagliát hogy kell megõlni mert már a házában lelõttem az összes embert és csak õ maradt még azt is kipróbáltam hogy a fejét a tûzbe nyomom de nem ment mert ha lelövöm nem jó

Egyszerüen nem birom követni Sonnyt,mindig elvesztem.
Nem csinálná meg nekem valaki,vagy lehet egyáltalán,hogy elküldöm a save-m és más megccsinálja, és én onnan folytatom?

buldozer99
Rég voltam itt most is csak azért hogy a logom csodálhassátok

Forca Barca

vezérszuszu
Köszi!

dokumentumok/GF/SG