7267
The Godfather
-
Bagoly81 #5259 nemtudom használni a basebol utöt hogyan kell véignyomtam minden gombot. -
#5258 gamefaqs.com -
MYossarian #5257 Keresgéltem picit, de nem találtam olyan oldalt, ahol össze lennének gyűjtve hasznos infók. Pl. film tekercses térkép(!), bankok pénzmennyisége, vagy fegyver upgrade leírások(mennyibe van, mennyire jó), nincs kedvem perceket autókázni, ha nincs is rá pénzem...
Ha tud valaki, akkor kérem linkeljen! -
#5256 50 -
MYossarian #5255 Vki meg tudja mondani, hogy a végére kb hányas szintre lehet eljutni? Most kb. 32es Capo vagyok Monk kicsinálása után. Csak azért, hogy hogyan osszam be az egyes skillek pontjait...
A Midtown-i bankban 50k van. Tud vki ennél jobbal? -
MYossarian #5254 Sziasztok!
Legdrágább játék, mert gondolom megvették a trillógia teljes liszenszét, meg egy csomó híres szinészt...Persze tényleg elég bosszantó, hogy egy ilyen jó *ötlet* ilyen gagyin valósul meg, de sztem a hangulat kárpótol sokmindenért, lehet csak azért, mert nagy kedvencem a film, és elég jól átélhető a sztori, a bónusz videóknak hála. A környezet grafikája elég fapados, az irányítás sztem teljesen jó, bár az auto-célzás néhol bugos, csak a kocsik fizikája lett katasztrofális, ami tényleg érthetetlen. Mintha senki nem tesztelte volna...de összességében nekem nem rontják ezek el az élvezetet. A következő két rész biztosan sokkal kiforrottabb lesz. -
Balthazar #5253 szerintem kurva jó játék,a KERESZTAPA "fíling" nagyon ott van,emiatt érdemes vele játszani!!!!!!
-
Danton #5252 csscsá lenne egy kérdésem:
utazásaink során feltételezem többen láttuk távolról a szabadságszobrot a játékban.
El lehet hozzá jutni? Mármint közel
Meg van csinálva, valaki már elutazott a közelébe ?
Előre is thx respekt -
#5251 Még akkor sem, ha egyébként nagy Keresztapa fan vagyok. -
#5250 Adja magát a dolog. Ha valami szar, nem fogom hype-olni, és karitatív módon kicsengetni érte a 13 papírt. Na mindegy. -
#5249 Hogy legyen mit fikázni... -
#5248 Ez a játék nem jó. Ratyi grafikus motor, more irányítás, semmi lényeges innováció a Mafiához vagy a GTA sorozathoz képest. Minden idők legdrágább játékprojektje? Ez? Mié'? -
Vlala #5247 Gyűjtögess, előbb-utóbb meghívnak a Don of NYC választásra.
-
deicide #5246 #5233 ...???? -
#5245 miért is nem?
most mondjam, hogy xar az opera?
azzal én még a tévé műsort se tuttam megnézni
-
#5244 de kár hogy operával nem lehet megnézni -
#5243 most okosságot fogok mondani:
ott van a FAQ:)
-
#5242 Amikor load olsz ott vann hogy EDIT -
#5241 hülyeséget fogok kérdezni
hogy tudok új ruhákat venni? mert az elején vannak olyanok amik még le vannak zárva, de ezeket később, játék közben hogy találom meg?:) -
#5240 Látom nagyon értesz hozzá. Az hogy mountolgatni kell meg be volt tömörítve az semmin nem változtathat. A grafika jó kártyával sem túl szép, szóval szerintem CSAK ezért a játékért ne vegyél új kártyát de ha máshoz is kell akkor megéri újat venni. -
#5239 Warez és eredeti verzió között nincs különbség grafikában. -
#5238 Ciao!
Az lenne a kérdésem hogy nekem azért nem jó a game,mert szar a grafikája,tudom hogy a videó kártyával van gond csak annyit szeretnék tudni,hogyha esetleg én megvenném a játékot rendesen,és nem ilyen tömörített szarságból telepítem föl meg utánna bemoutolgatni az mds-t,az meg oldhatja e a problémát?Vagy tuti hogy új kártya kell?
Thanx again.... -
theodor #5237 Te meg menjél az édesanyukádba vissza. -
#5236 Csak a másodikat. -
#5235 Hali! Én azt kérdezném, hogy amikor el kell foglalni a családok főhadiszállásait és mondjuk az egyik épületet(mivel mindíg 2-őt kell) felrobbantottam de a 2. közben kinyírtak akkor ha kijövök a dokitól és visszamegyek ismét robbantani akkor az első házat is újra fel kell durrantani, vagy már csak a 2.-at? Légyszi help, köszi! -
deicide #5233 már DON vagyok..és nem kapok új küldetést..igy elkeztem meg venni az összes házat..és elkeztem elfoglalni a bárokat..meg fodrászatott..meg minden sz@rt ami csak van...Lite Italiában már minden az enyém..lassan a térkép 2/3 is az enyém vagy is mindenhol az Oroszlán ikon ltáható..!
kérdem.mindent meg kell szereznem..vagy meddig kell még szorakoznom hogy kapjak újabb küldetést...?? -
#5232 Nincs. -
#5231 Van patch a gameshez valaki válaszoljon THX !!! És adjon linket ha van !!!! -
#5230 talán olvass vissza, már ki lett tárgyalva ezis :oO
-
Dévids #5229 Helo
a Don cím után nem mutatja hogy hova kell mennem vannak akik azt mondják hogy többet kel rabolni és Safehaus-t szerezni de így se jó mi lehet a baj -
#5228 ok
kérd el tőle PÜ-ben a számát, és beszéljetek meg egy talit...
de ne itt ismétlen nem itt
-
#5227 q/e billekkel
-
#5226 nyugalom...
-
#5225 Menjél trúkrájmozni, bye. -
spR #5224 Sziasztok! Egy nagyon hulye kerdes (es meg nem lattam eddig topicban),
Hogy a rakba kell hasznalni a baseball utot? Most kezdtem el jatszani a jatekkal, es kaptam egy mellekkuldetest, ahol lehetoleg baseball utoval kell kinyirni a celpontot.
Masik: ha elkapok egy teherautot es sikerul megtornom a soforjet, elarulja egy uj Racket-nak a helyet. Rogzul ez az info valahol (eddig semelyik menupont alatt nem talaltam, es a terkepen sem), vagy fel kell jegyeznem magamnak.
Amugy jo ez a game, de az iranyitas telleg nagyon bena. (Vagy csak en vagyok bena hozza.) Ja, PC-n jatszom.
-
theodor #5223 Mire vered magad hülyegyerek.Az ilyenekkel szernék találkozni akinek ilyen nagy pofája van mert az ilyenfajták mint nagyon elhiszik hogy ők a valakik de esküszöm szeretnélek látni. -
#5222 Hy van egy olyan érdésem hogy van patch a Godfatherhez és ha van honnan lehet leszedni valaki küldjön már linket thx !!! -
#5221 Mert egy senki vagy, ha nem tetszik a játék, el is mehetsz. Én se írom be minden második játék topikba, hogy ebbe a játékban ez a szar, abban az a szar... -
theodor #5220 Vagy szerinted az én véleményem nem értelmes?És miért nem ha meg kérdezhetem? -
theodor #5219 Létezik egy olyan, hogy átvitt értelem.És nem szeretem azokat akik úgy írnak.