The Godfather

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KisPaksi
de vazze ha lerakom a fegyvert leereszt egybõl a kis buzi az a baj, amúgy gondoltam hogy azt kell csinálni csak mindig kinyír a faszi az a gond!!! hogy tom megcsinálni azt hogy ne löjjön le vagy vmi??

Hassan B
Bocs, nem szimpla v hanem w!

][ ВАЗ ][

Hassan B
Csak odaráncigálod a kemencéhez, és a V-vel beleba**od! <#alien2>

][ &#1042;&#1040;&#1047; ][

KisPaksi
Csá emberek! Valaki segítsen már nekem, nem tom pontosan hol tartok asszem vmi olyasmi van hogy kinyírták Frankie-t azt a csajt, és az a küldetés hogy el kell menni a krematóriumba! Ott is vok meg minden fennt lenyirom az összes köcsögöt azzal nincs gond, utánna le kell menni liftel az alagsorba azt mikor kiszállok a liftbõl leüt egy fekete öltönyös csávó azt utánna le kell írtani a két gépfegyverest aki ott van vele! Az meg is van lenyírom mindkét buzit aztán utánna marad az az öltönyös csákó akit ha kinyírok vége a küldetésnek, szóval nem tom hogy mi a xart kell csinálni azzal a buzival, vki ha tud segítsen PLEASE!!!!

Elõre is kösz Kis_Paksi!

Nem tudom miért sírtok a kiszállással, nekem ilyen gondom nem volt sose. Pedig black version a játék. Viszon kéne egy rendes térkép a városról. De nem az a pergamenre firkált valami amit az EA honlapján találni; az szar. Vagy tud valaki olyan progit amivel ki tudom szedni a játékból? Olyasmire gondolok mint a GTA-nál.

Gerbill
Ezaz, aki annyira retardált hogy nem tudja elolvasni a FAQ-t az nyugodtan crackelje.<#vigyor1> Meg is érdemli.

A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.

Gerbill
A szöveg azt jelenti hogy nem mûködik rendesen, mert gondok vanna az irányítással, és az autóból kiszállással. Elõször talán angolul kéne megtanulnod

Karez
JÓ HÍR MINDEN KREKRE VÁGYÓ JÁTÉKOSNAK!!!!
Végre valami nromális megcsinálta a fixed.exe-t a godfather-hez is.
Ahogy a leírás is írja:
This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!
[url=http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml#The%20Godfather%20v1.0%20%20No-DVD/Fixed%20EXE]fix krek, szal nemlesz gond mostmár az autó kiszálásal 😛[/url]

Gerbill
A rolls royce-t csak a sznob parasztok veszik, míg a BMW-t normális emberek is, hozzáteszem sznobok is. Ha az Illusion hatalmas világcég lesz ott sem fognak másként menni a dolgok. SZERINTEM

hiba
csupan annyit kozolt hogy igenyesebben es jobban ki volt dolgozva mind story mind megvalositas szempontjabol, a gta meg mar futoszallagon jon, durva hasonlat de kb mint egy rolls royce vs bmw...

Már nem kell köszi nem crackeltem és oké..
heliosz007
a mentõházban van !!!!

sziasztok
hogy lehet életét felvinni ha lement
elöre is köszi
köszönöm elöre is
Sziasztok
nekem is hiányzik még ilyen execution style. DE hiába verem a fejét a ládába pultba de semmi az összes bolt az enyém meg a mentési helyek és már csak mellékküldetések vannak hátra
Szoval tud valaki segiteni????
zaki
vedd meg eredetiben a játékot, az lenne a legegyszerûbb <#mf1><#beka3> :p

nah most lehet hülyének néztek😄 , de az mds fáljlal mit csináljak mer ha jól gondolom az nem egy crack vagy mégis , akkor hova másoljam vagy mit csináljak😄😄?
Csacsi
www.gamecopyworld.com

De csak azért mert nem tudsz olvasni. Jó játékot 😄

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Cápafogxy
FAQ!!!!

Gerbill
Most légyszi ne mond már meg nekem hogy mi a normális meg mi nem. Én azt sokkal normálisabbnak gondolom, ez saját vélemény, had döntsem én el milyennek gondolom a játékokat. A mafia SZERINTEM szar, alig vártam hogy befejezzem, mert szerintem unalmas és inkább viszem végig 3x a gta-t mint 1x a mafiát. Mégegyszer elmondom ez az én véleményem és légyszíves ne te mond meg hogy neklem mi tetszen

Igen, a film jóval elõbb volt, mint a játék.
De azt ne mondja senki a játékra, hogy nem idézi fel a filmet, mert igazából azok tudják értékelni, akiknek szenvedélyei voltak a Keresztapa-filmek.

Csacsi
Én csak a történetrõl beszéltem, mert a godfather története már akkor létezett, mikor még nem is volt semmilyen mafia készülõben.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

csak az idõpont és talána helyszín, de játékmenet inkább GTA:SA, itt is terület - és megbecsülés-szerzés a cél.

De ha azt nézzük, hogy ez a game a Godfather, akkor kár hasonlítgatni.

Zeki: én is gyepáltam egy darabig... aztán megtudtam, hogy meg kell ragadni, és jól beleverni a fejét a sírkõbe 😊

Csacsi
Inkább A MAfia hajaz a godfather-re történet szempontjából.

mandm
ha csak ránézel, akkor Mafia, de amint autót vezetsz, egyértelmûen GTA. Én akkor is azt mondom ezzel az autózási stílussal sokat rontottak a játékon. Legalábbis nekem nem áll szándékomban minden gyalogoson átmenni (ez mind a GTA-ra volt jellemzõ: az öncélú gyilkolászás, akinél épp kedvem van azt lenyomom.) A Mafiában már azért rádugrottak a zsaruk, ha gyorsan mentél.

Egszóval: én szívesebben auózgatnék úri módon. Ráadásul így az autós küldetések és üldözések is sokkal nezebbek, és idegesítõek, mivel nem érzem, hogy kontrollálhatnám a járgányt.

Gerbill!: szvsz a GTA nem kifejezetten normális játék. Az olyan megyek, rohanok, ütök, vágok mint az ipariáram stílus. A Mafianak fényévekkel jobb és kultúráltabb hangulata volt. A története meg egyenesen "Oszkár dijas". A GF története egyenlõre (még az elején vagyok) jól alakul. Ebben inkább a Mafiára hajaz. És ez jó.

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!

zeki
Hy All!az elsõ pályának mi a lényege már 20 perce ütöm a csávot de még semmi elõre lépés! Help

ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
Most nyírtam ki a négy Dont, és már csak a lvl 3-as tommygun hiányzik a raktáramból. Irány a compoundok felrobbantgatása, egy már megvan, azt kedvtelésbõl pattintottam fel - útban volt.

hi,
ki tud nekem filmtekercs-lelõhelyes térképet mutatni? Kb 30-at találtam idáig. Vagy egyátalán bármilyen térképet.
Elõre is kösz.

Sland
kösz. megtaláltam a f.a.q. ban is. nah mire ezt elmagyarazom neki... 😊

Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!

Nyilvan crackelte a gamet...

And 1
király már felrobbantottam a barzini és a tattaglia házat 😄 nemsokára don lehetek

Szedj egy MI_GTG.rar fájlt a Gamecopyworldrõl, azzal mennie kell.

Hallo!
Meg tudná mondani nekem vallaki hogy hogyan inditom el? Fogom felteszem és betöltöm deamon toolssal a két mds filét deh egyikkel semm indul el mindig kér a CD-t :S

Hallo!

Mr Spock
Egyébként küldetések közben nem számítanak a kivégzések? mert ugye tetõrõl már löktünk le embert, meg az egyik bérgyilkos melóban is a bónusz az volt, hogy lelököd a hídról! Más: egyre ritkábban esik ki az ellenfeleim kezébõl a fegyver, pedig épp hogy egyre gyakrabban kéne ugye hisz maxon van az aim upgrade-am és vele a disarm chance is.

Amikor egy Barzini-t kellett megölni még mielõtt elvinnék a Pike islandre, ott a rendõrkapitányságnál írta, hogy lõjjem térden az ellenfelemet ha azt akarom, hogy ne tudjon mászkálni. Hát ez sem mûködik nekem. Ugye magnummal egybõl kinyekken a subnoise-sal próbálom de attól feláll. Pedig szépen bepirosodik a célkereszt és úgy lövök.

Szóval ezekkel kapcsolatban tud mondani nekem valaki valamit?

-muszáj-

Gyocsika
Hogyha kész lesz az összes fõküldi akkor milyen rangba leszek?

And 1
én most ott tartok hogy kinyírtam az 5 fõnököt nem volt könnyû mert mindig ûldöztek kocsikkal az ellenfelek.sok van még onnan hátra a küldetésekbõl ?

Egyébként pont most lettem Don of NYC. A vége intro elég rövid és nem tartogat sok újdonságot. 92%-ra már megatta nekem, de csak úgy hogy még összekellett gyûjtögetnem filmeket, mert 90%-ra lett meg minden feladat + mellékküldetések.

Tipp: filmeket találni lehet könnyen mindhárom alagútban plussz hidaknál és vasuti raraktároknál. De a kikötõi dokkokban is.

Kupo
A 4687-es hsz-embe leírtam, hogy kell beozni, de nem 100%, hogy jók.

Pár napja még én se tudtam ezeket megcsinálni, de mára már tudom.
Szal:
-Hard head: az ellenfél fejét neki kell vágni A vagy D gombokkal pultnak vagy ládának
-Watch your step: az ellenfelet kapd el egy híd vagy egy párkány közelében majd a W -vel taszítsd a mélybe
-Wallpappered: a W folyamatos nyomásával cipeld fal elé az ellenfeled és neki paszírozza míg meg nem hal

1.HARD HEAD, 2.WATCH YOUR STEP, 3.WALLPAPERED ezeket az executionokat kéne még megcsinálnom
Direkt nem foglaltam be egy helyet addíg!
Valaki segítsen mit is kell ezeknél csinálni?
hendrX
LOL <#lama>

Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni

Gus92
nem értem :SS

hendrX
Egyet értek ennek a játéknak inkább a mafia felé kellett volna húznia minthogy a GTA felé. Persze poén volt a GTAban h elütöttél meg át mentél mindenkin de itt nem hiszem h ezt kéne elõtérbe hozni hanem inkább a realitást és egyben vissza hozni a film hangulatát (mondjuk az azért sikerült) nah meg az autók "törése" is elég ratyi lett <#szomoru1> tehát tel vok negatív és ugyanakkor pozitív élményekkel is. Mindezek ellenére mély nyomot hagy/ott bennem ez a a játék <#rolleyes><#wink>

Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni

Gerbill
FAQ!!!

Gerbill
Szerintem meg jobb hogy nem a mafiát vették alapul, hanem egy gta stílusú normális játékot csináltak

Cápafogxy
Biztos crackelted a játékot.

Vki segitsen please
ja bocs a nagy betûért csak be volt nyomva a capslock
csak úgy érdekesség képpen...te honnan tudod hogy a fejlesztõk mit vettek alapul?

mandm
Pár nap játék után....
Az autók írányítása egyszerûen förtelmes: nem lehet õket finoman kormányozni, és ráadásul ez GTA és Carmageddon stílus szörnyû. Miért kell nekem midnenkit elütni, mindenkin átmenni. Azért annak idején Al Caponéék sem így közlekedtek - ennyire nem volt zsebükben a rendõrség. de, hát ezzel a zirányítással és fizikával máshogy nem megy. Nagyons sokat ront a játékon - emlékszem, a Mafiában ez mekkora feeling volt. Sajan a fejlesztõk nem a Mafiát vették alapul, hanem a GTA-t!

Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!