The Godfather
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
][ ВАЗ ][
Elõre is kösz Kis_Paksi!
A jó kislány már nyolckor ágyban van... hogy tízre hazaérjen.
Végre valami nromális megcsinálta a fixed.exe-t a godfather-hez is.
Ahogy a leírás is írja:
This Fixed EXE does not work properly. There are issues with the controls and getting out of cars!
[url=http://m0002.gamecopyworld.com/games/pc_godfather.shtml#The%20Godfather%20v1.0%20
hogy lehet életét felvinni ha lement
elöre is köszi
nekem is hiányzik még ilyen execution style. DE hiába verem a fejét a ládába pultba de semmi az összes bolt az enyém meg a mentési helyek és már csak mellékküldetések vannak hátra
Szoval tud valaki segiteni????
De csak azért mert nem tudsz olvasni. Jó játékot 😄
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De azt ne mondja senki a játékra, hogy nem idézi fel a filmet, mert igazából azok tudják értékelni, akiknek szenvedélyei voltak a Keresztapa-filmek.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
De ha azt nézzük, hogy ez a game a Godfather, akkor kár hasonlítgatni.
Zeki: én is gyepáltam egy darabig... aztán megtudtam, hogy meg kell ragadni, és jól beleverni a fejét a sírkõbe 😊
Egszóval: én szívesebben auózgatnék úri módon. Ráadásul így az autós küldetések és üldözések is sokkal nezebbek, és idegesítõek, mivel nem érzem, hogy kontrollálhatnám a járgányt.
Gerbill!: szvsz a GTA nem kifejezetten normális játék. Az olyan megyek, rohanok, ütök, vágok mint az ipariáram stílus. A Mafianak fényévekkel jobb és kultúráltabb hangulata volt. A története meg egyenesen "Oszkár dijas". A GF története egyenlõre (még az elején vagyok) jól alakul. Ebben inkább a Mafiára hajaz. És ez jó.
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!
ASUS M2N-E,AMD 6000+,2GBram,ATI X1950XT,3*300GB SATA2,19\" TFT SAMSUNG 940N,TRUST PREDATOR MOUSE
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
ki tud nekem filmtekercs-lelõhelyes térképet mutatni? Kb 30-at találtam idáig. Vagy egyátalán bármilyen térképet.
Elõre is kösz.
Muszáj PONTOS JÉ! Nem ly... Avval-evvel nyelvtanilag ugyan úgy helyes, mint az azzal-ezzel!
Meg tudná mondani nekem vallaki hogy hogyan inditom el? Fogom felteszem és betöltöm deamon toolssal a két mds filét deh egyikkel semm indul el mindig kér a CD-t :S
Hallo!
Amikor egy Barzini-t kellett megölni még mielõtt elvinnék a Pike islandre, ott a rendõrkapitányságnál írta, hogy lõjjem térden az ellenfelemet ha azt akarom, hogy ne tudjon mászkálni. Hát ez sem mûködik nekem. Ugye magnummal egybõl kinyekken a subnoise-sal próbálom de attól feláll. Pedig szépen bepirosodik a célkereszt és úgy lövök.
Szóval ezekkel kapcsolatban tud mondani nekem valaki valamit?
-muszáj-
Tipp: filmeket találni lehet könnyen mindhárom alagútban plussz hidaknál és vasuti raraktároknál. De a kikötõi dokkokban is.
Szal:
-Hard head: az ellenfél fejét neki kell vágni A vagy D gombokkal pultnak vagy ládának
-Watch your step: az ellenfelet kapd el egy híd vagy egy párkány közelében majd a W -vel taszítsd a mélybe
-Wallpappered: a W folyamatos nyomásával cipeld fal elé az ellenfeled és neki paszírozza míg meg nem hal
Direkt nem foglaltam be egy helyet addíg!
Valaki segítsen mit is kell ezeknél csinálni?
Az élet olyan mint egy nagy motor, néha be kell rugni
Az autók írányítása egyszerûen förtelmes: nem lehet õket finoman kormányozni, és ráadásul ez GTA és Carmageddon stílus szörnyû. Miért kell nekem midnenkit elütni, mindenkin átmenni. Azért annak idején Al Caponéék sem így közlekedtek - ennyire nem volt zsebükben a rendõrség. de, hát ezzel a zirányítással és fizikával máshogy nem megy. Nagyons sokat ront a játékon - emlékszem, a Mafiában ez mekkora feeling volt. Sajan a fejlesztõk nem a Mafiát vették alapul, hanem a GTA-t!
Aki tejszínhabot szeretne, az inkább verje ki a fejéből!