7267

The Godfather

• Enosh Chan
    ez eddig leesett :)
    de hogy iktassam ki a 2 vérestamponnyalót?
  • Gerbill
    Mindig akkor válts kocsit ha már nagyon füstöl vagy ég amiben éppen ülsz és ne elinduláskor.
  • Vlala #5343
    Válts még egyszer, valami gyorsabbat keress :)
  • Enosh Chan
    de ha autot váltottam az a 2 nyomorék még a nyomomban van és mindig szétlövik a kocsit
  • Vlala #5341
    a Faq szerint ments egy játékot, és visszatöltésnél lesz edit gomvb, ahol a külsődet és a ruhádat tudod megváltoztatni.
    Underboss után Don jön.
  • mate000
    sziasztok!lenne egy kérdésem.ott tartok, h megöltem sonny gyilkosát, meg ilyenek és most micheal-el kell találkoznom!soldier vagyok!a kérdés:hogy tudom lecserélni ezt a kretén fehér,hózentrógeres cumot?más kérdés: ha underboss leszek, utánA MI jön?
  • Gerbill
  • Curesz
    a követésnél mindenképp kell autót váltanod!!Szal elején szlalomozzál a forgalomba aztán gyorsan váltsál kocsit mikor már füstölög és aztán már csak szlalomoznod kell:D
  • Kaplan
    Köszönöm a 'segítségeket' már megoldottam a HSZm törölhető.
  • Kaplan
    Sziasztok!
    Elolvastam a faqt, de nem igazán segített. Történik az, hogy megvan a játék, feltettem stb. DE itt a bibi, elindítom és elsötétűl a képernyő, azt írja out of range asszem. Itt erre azt mondtátok, hogy az EA --> The Godfather ---> Software mappában át kell írnom egy fájlt. De ez a fájl csak azután jelenik meg miután egyszer már elindítottam a játékot. Ez is megtörtént, de még mindig nem találom, ötletek?
  • Enosh Chan
    Hali 2 kérdésem lenne 1. Van egy olyan problémám hogy előfordul hogy csak ugy épp el akarom tenni a fegyvert és a keze ugy marad a pasinak és nem lehet mozogni meg bezsáéllni se semmibe ha meg a kezembe veszem már tudok mozogni(csak mozogni(nem tom fontos e d néhány teher auto kirámolása után jön ez)) 2. épp ott tartok hogy sonny-t kinyirták (szegény) és utánuk kéne menni szóvel sehogy nem tudom utolérni a pasit mert itt van rajtam ez a 2 kocsi és mimdig szétlövik a kocsit és nem lehet tölük menni van vmi lehetőség hogy megoldjam? (nem baj ha csalás ;))
  • chryss
    egyébként a Godfathernek lesz magyarositása?
  • chryss
    Amit letöltöttem mdf fájl a mellé kéne be rakni?
  • xy21
    Ma kipróbáltam a jatekot és a telepítés több idő volt mint amennyit jácottam a gémmel.Ez egy rakat f0s!!!
    Hát ezt nagyon elbaxták!!!
  • The FlashBack
    neharaguudj, de már válaszoltak:P
  • Dévids
    hahó! lécci válaszoljatok az elöbbi kérédsemre mert fontos lenne
  • The FlashBack
    mer az mdf mellé kell tenni:S
  • chryss
    mér van az hogy ltetöltöm a az mds filet és nem akarja bemuontolni?
  • Vlala #5327
    Miért szégyenletes az? (off: én pl. most találtam rá a HL2-re... off vége) Ajánlom szíves figyelmedbe a fenti "The Godfather FAQ"-t, minden benne van.
  • kuppey
    Huhh srácok, elég nagy problémám akadt! Szégyenletes módon csak most szereztem meg a játékot! Feltettem, be is jön az indulási ea ablak(csak a legelső pici)! Aztán kiír egy hibaüzenetet, hogy a program leáll! Lécci segítsetek, ha tudtok! Köszi előre is!
  • Dévids
    helo
    na már megvan majdnem az összes racket-et. de van olyan ami ezt írja: due to a death in the family.na ilyenkor mi van?
  • spR
    Felejtos a dolog. Megvan
  • spR
    Hali!
    Meg tudja mondani vki, hogy hol tarolja a game a mentett allasokat?
  • jaster
    100%-hoz kell: minden ruha,
    minden kivégzési mód,
    összes küldi,
    mindent elfoglalni,
    3. szintű fegyverek,
    összes bank kirablása.
  • deicide
    ezt kérdeztem egész nap..de nem kaptam választ...!
  • Dévids
    és ha atz megcsinálom utánna mi lesz?
  • deicide
    tehát én minden épületet..kikötött..bárt..boltot..minden sz@rt amit csak lehet elfoglaltam..mindenhol az Oroszlán jel van..!
  • Dévids
    a TAke over every racket -nél az ÖSSZESET EL KELL FOGLALANI AZ EGÉSZ TERÜLETEN????
  • deicide
    igen igy van..mindenem full..mészároltam 1 kicsit..de 1 idő után elég unalmas szerintem..((
    kiraboltam a bankot..meg lövöldöztem de nem történ semmi..((

mit csináljak még...??
  • Vlala #5316
    Ha minden igaz, már megkaptad az egymilliót és minden fegyverbe végtelen töltényt, egy kis zúzás soha nem árt. :)
    Nincs teljesen vége, csak a sztorinak.
  • deicide
    ezekszerint akkor vége van a játéknak...??
  • deicide
    rampage stílus ez mit jelent...???
  • Vlala #5311
    Don of NYC vagy? Akkor már semmi konkrétat, nálam ilyenkor jött elő a rampage stílus :)
  • deicide
    ha ho valaki 1 kis helpet..:))
  • deicide
    na elakadtam megint..!:((
    szóval már DON vagyok...az volt a feladat hogy gyüjtögetni kell..na el is mentem gyüjtögetni..addig-meddig hogy meg is hivtak a szállodába most már Don akármi vagyok..körbe ülnek és örülnek nekem..!
    Viszont nincs ujabb feladat se semmi..!
    most mit kell csinálni...??
  • Csacsi
    Az mex biztos nem támogatott. Az fx jó kérdés. Biztos benne van a kézikönyvben amit adtak hozzá.
  • Don Norbertó
    Ciao!:)
    Van valaki akinek elindúl geforce mx-es verzióval?
    (Nekem az van azért szar a grafikája...)
    Ha veszek egy geforce fx 4200-at,azon menni fog?
    Thanx again
  • jaster
    Csinálj meg minden befenyítést (racket). Védj be minden üzletet (merchant).
  • Dévids
    hello
    na itt mit kell csinálni?: Extort every merchant
    Take over every racket
    mit kell csinálni???
  • The FlashBack
    persze szívesen, ha kapok egy linket, vagy valamit