7267
The Godfather
-
#5345 ez eddig leesett :)
de hogy iktassam ki a 2 vérestamponnyalót? -
#5344 Mindig akkor válts kocsit ha már nagyon füstöl vagy ég amiben éppen ülsz és ne elinduláskor. -
Vlala #5343 Válts még egyszer, valami gyorsabbat keress :) -
#5342 de ha autot váltottam az a 2 nyomorék még a nyomomban van és mindig szétlövik a kocsit -
Vlala #5341 a Faq szerint ments egy játékot, és visszatöltésnél lesz edit gomvb, ahol a külsődet és a ruhádat tudod megváltoztatni.
Underboss után Don jön. -
mate000 #5340 sziasztok!lenne egy kérdésem.ott tartok, h megöltem sonny gyilkosát, meg ilyenek és most micheal-el kell találkoznom!soldier vagyok!a kérdés:hogy tudom lecserélni ezt a kretén fehér,hózentrógeres cumot?más kérdés: ha underboss leszek, utánA MI jön? -
#5339 -
Curesz #5338 a követésnél mindenképp kell autót váltanod!!Szal elején szlalomozzál a forgalomba aztán gyorsan váltsál kocsit mikor már füstölög és aztán már csak szlalomoznod kell:D -
#5337 Köszönöm a 'segítségeket' már megoldottam a HSZm törölhető. -
#5336 Sziasztok!
Elolvastam a faqt, de nem igazán segített. Történik az, hogy megvan a játék, feltettem stb. DE itt a bibi, elindítom és elsötétűl a képernyő, azt írja out of range asszem. Itt erre azt mondtátok, hogy az EA --> The Godfather ---> Software mappában át kell írnom egy fájlt. De ez a fájl csak azután jelenik meg miután egyszer már elindítottam a játékot. Ez is megtörtént, de még mindig nem találom, ötletek?
-
#5335 Hali 2 kérdésem lenne 1. Van egy olyan problémám hogy előfordul hogy csak ugy épp el akarom tenni a fegyvert és a keze ugy marad a pasinak és nem lehet mozogni meg bezsáéllni se semmibe ha meg a kezembe veszem már tudok mozogni(csak mozogni(nem tom fontos e d néhány teher auto kirámolása után jön ez)) 2. épp ott tartok hogy sonny-t kinyirták (szegény) és utánuk kéne menni szóvel sehogy nem tudom utolérni a pasit mert itt van rajtam ez a 2 kocsi és mimdig szétlövik a kocsit és nem lehet tölük menni van vmi lehetőség hogy megoldjam? (nem baj ha csalás ;)) -
chryss #5334 egyébként a Godfathernek lesz magyarositása? -
chryss #5333 Amit letöltöttem mdf fájl a mellé kéne be rakni? -
#5332 Ma kipróbáltam a jatekot és a telepítés több idő volt mint amennyit jácottam a gémmel.Ez egy rakat f0s!!!
Hát ezt nagyon elbaxták!!! -
#5331 neharaguudj, de már válaszoltak:P
-
Dévids #5330 hahó! lécci válaszoljatok az elöbbi kérédsemre mert fontos lenne -
#5329 mer az mdf mellé kell tenni:S
-
chryss #5328 mér van az hogy ltetöltöm a az mds filet és nem akarja bemuontolni? -
Vlala #5327 Miért szégyenletes az? (off: én pl. most találtam rá a HL2-re... off vége) Ajánlom szíves figyelmedbe a fenti "The Godfather FAQ"-t, minden benne van. -
kuppey #5326 Huhh srácok, elég nagy problémám akadt! Szégyenletes módon csak most szereztem meg a játékot! Feltettem, be is jön az indulási ea ablak(csak a legelső pici)! Aztán kiír egy hibaüzenetet, hogy a program leáll! Lécci segítsetek, ha tudtok! Köszi előre is! -
Dévids #5325 helo
na már megvan majdnem az összes racket-et. de van olyan ami ezt írja: due to a death in the family.na ilyenkor mi van? -
spR #5324 Felejtos a dolog. Megvan -
spR #5323 Hali!
Meg tudja mondani vki, hogy hol tarolja a game a mentett allasokat? -
jaster #5322 100%-hoz kell: minden ruha,
minden kivégzési mód,
összes küldi,
mindent elfoglalni,
3. szintű fegyverek,
összes bank kirablása. -
deicide #5321 ezt kérdeztem egész nap..de nem kaptam választ...! -
Dévids #5320 és ha atz megcsinálom utánna mi lesz? -
deicide #5319 tehát én minden épületet..kikötött..bárt..boltot..minden sz@rt amit csak lehet elfoglaltam..mindenhol az Oroszlán jel van..! -
Dévids #5318 a TAke over every racket -nél az ÖSSZESET EL KELL FOGLALANI AZ EGÉSZ TERÜLETEN???? -
deicide #5317 igen igy van..mindenem full..mészároltam 1 kicsit..de 1 idő után elég unalmas szerintem..((
kiraboltam a bankot..meg lövöldöztem de nem történ semmi..((
mit csináljak még...?? -
Vlala #5316 Ha minden igaz, már megkaptad az egymilliót és minden fegyverbe végtelen töltényt, egy kis zúzás soha nem árt. :)
Nincs teljesen vége, csak a sztorinak. -
deicide #5313 ezekszerint akkor vége van a játéknak...?? -
deicide #5312 rampage stílus ez mit jelent...??? -
Vlala #5311 Don of NYC vagy? Akkor már semmi konkrétat, nálam ilyenkor jött elő a rampage stílus :) -
deicide #5310 ha ho valaki 1 kis helpet..:)) -
deicide #5309 na elakadtam megint..!:((
szóval már DON vagyok...az volt a feladat hogy gyüjtögetni kell..na el is mentem gyüjtögetni..addig-meddig hogy meg is hivtak a szállodába most már Don akármi vagyok..körbe ülnek és örülnek nekem..!
Viszont nincs ujabb feladat se semmi..!
most mit kell csinálni...?? -
#5308 Az mex biztos nem támogatott. Az fx jó kérdés. Biztos benne van a kézikönyvben amit adtak hozzá. -
#5307 Ciao!:)
Van valaki akinek elindúl geforce mx-es verzióval?
(Nekem az van azért szar a grafikája...)
Ha veszek egy geforce fx 4200-at,azon menni fog?
Thanx again -
jaster #5306 Csinálj meg minden befenyítést (racket). Védj be minden üzletet (merchant). -
Dévids #5305 hello
na itt mit kell csinálni?: Extort every merchant
Take over every racket
mit kell csinálni??? -
#5304 persze szívesen, ha kapok egy linket, vagy valamit