24199
Chelsea Fan Club
-
#20672 GO BLUES GO BLUES GO BLUES!
Ne adják már fel a szezont kűzdjenek a BL-ért a srácok legalább!
Torresnek külön egy kalappal,h végre bizonyítson! -
Köszönjük. :) -
#20670 20.45 FC Kobenhavn-Chelsea
tv: Digisport
streamek : http://stream.forumx.hu/viewtopic.php?t=66&mforum=stream -
Pares #20669 ...sőt van egy olyan érzésem, hogy jön a következő lebőgés... és ezzel Ancelo Carlotti is megpecsételi nálunk jövőjét... -
#20668 A koppenhágát a csúcsformában játszó barcelona sem tudta megverni Dániában ha jól emlékszem, szóval nem lesz könnyű, sőt.. -
#20667 ha a Kobenhavn-t nem verjük meg basszus én nemtudom mit csinálok.... -
davidragon #20666 én pedig pont csak egyre emlékszem amit belőtt, ott is így állt oda és kicentizte a bal sarkot. már nemtom melyik meccsen volt.
én nem bántom, ez is egy technika, erő is volt benne, igazából jó irányba vetődött Howard és kivédte.
ha meccsen valamit rosszul csinált az más téma... -
Pares #20665 Én többet Anelkát nem akarom látni 11-est rúgni! Mióta a Chelseaben van, azóta asszem egyet se adott be... -
#20664 akárcsak a MU ellen a BL-ben... én már fogtam a fejem amikor odaállt mert tudtam h ez lesz :/ -
#20663 Hát akkor te nem jó meccset néztél!
Flegmán odaállt, neki sem szaladt, Howard meg szépen megfogta. Utána meg is tört a lendületünk. :S -
davidragon #20662 nem láttam a meccset sajnos és így kérdezem miért vagytok mérgesek Anelkára?
a tizit néztem hogyan lőtte, szerintem semmi gond nem volt vele. javítsatok ki ha tévedek. megesik :P -
#20661 Anelkat Carlo helyében most kitenném a csapatból egy hónapra minimum...
Fel megy bennem a pumpa, ha meglátom a fejét.. -
#20660 Érdekel vkit idei hivatalos Chelsea asztali illetve falinaptár a bolti ár feléért?
(1500Ft/db)
Ha igen dobjon privit.
2011 Chelsea falinaptár -
#20659 te mindenhol alkotsz haver! ASD:ASD -
#20658 ezt meg is érdemeltük, komolyan úgy hagyták ki a helyzeteket Lampard vénasszony, kisasszony totyagásaival az élen, mintha eladták volna a meccset és nem szabadott volna továbbjutni. elmehetnek a picsába páran, Anelkanak meg van képe flegmázni, nem hogy odaállna és mindent beleadva belője, egyáltalán ő minek lő???? Zhirkov meg nem, aki sokkal megbízhatóbb, de mind1... eleve nem kellett volna hosszabítás sem, hanem 3-4 góllal nyerni. -
#20657 Szerintem igy jartatok a legjobban.:DDD
Nem eleg hogy meg tovabb se juttok,de meg le is jatszotok 120 percet hogy aztan jövö heten frissen lehessen BL-ezni.xD -
#20656 moderáld már magad légyszíves -
#20655 mekkora szarok vagytok, lehet még a bl se lesz meg -
#20654 csalódás...megint...
-
Pares #20653 Ezek szerint idén nem nyerünk semmit. Legalább most már nem fogok izgulni a meccsek kimenetele miatt... -
#20652 Anelkának "elismerésem!" -
#20651 továbbjutott az Everton.. Anelka fasza volt :) -
#20650 hát vége valoszinű.. ha berugják továbbmennek! -
#20649 Terry vajon megint el fog csúszni? -
#20648 Ajajajajjjjj! Mekkora gól volt bakker! :S -
#20647 GÓÓL végreee Lampard, Anelka szép cselt mutatott! -
#20646 Félek a tizenegyesektöl! Pláne Lampardétol! :S És ahogy ezt leírtam Lampard Góóóóóóóóóóól! :D:D -
#20645 sok helyzet, de nem megy a gól, most pedig lesgól volt Evertonnál, nagy mázli :S -
Torres talán játszott a L'poolban, azért nem.
Luiz játékjoga meg nem volt a miénk még az első meccsen, így ezen sem játszhat - ha minden igaz.
Ennél több kell... GO BLUES! -
#20643 Torres miért nincs még a padon se?
Ramires sárgája egy nagy vicc XD tiszta tizenegyes volt, hülye az a bíró :S -
#20642 félidő 0-0 eddig pár helyzetünk volt, de semmi különös, nem a legjobb a játék! Drogbának tisztelet hogy fent maradt a pályán
GO BLUES! -
#20641 Volt egy másik rohadt nagy labdája :)
Az egy 40-50 méteres átadás volt Torres lábára de hosszan tolta meg kapus előtt.. :S fel is cseszett mert egy ilyen szintű csatárnak az rutinmunka. -
#20640 az év gólpassza lett volna:) Luiz -
#20639 Gyerekek itt legalább a BL selejtezőnek meg kell lennie
De még bízom benne hogy a hajrához közeledve lesz egy jó kis győzelmi sorozat.. -
#20638 Malouda fél év alatt ennyit lassúlt volna, hogy ma ilyen vén asszony tempóval vezette a labdát? -
Pares #20637 Érdekes, hogy David Luiz, aki élete második PL meccsét játsza, összehasonlíthatatlanul jobban játszott eddig, mint Torres, akinek elvileg már nem kell megszokási idő. Bár szerintem Torres esetében a taktikával van a gond, kell az idő a taktika megszokásához, vagy eleve a megfelelő taktika kidolgozásához. Szerintem fogunk még látni pár változást a keretben, még Carlo sem tudja szerintem, mi lenne a legideálisabb. -
#20636 David Luiz óriási nagy játékos!! asszem megvan az új kedvenc védőn :D
Cech meg...respect!! neki köszönhetjük h nem kaptunk ki, Torres előtt ott votl a tiszta gólhelyzet nem is egy alkalommal, Anelka lófaszt nem csinált nem is értem miért nem Kalou kezdett...
és már nem azért, Drogba szinte mindig kimegy a szélre, akkor miért ne maradhatna meg a 4:3:3-as felállás egy Drogba Torres Malouda csatársorral, úgy Didier a szélen van Torres meg középen? nem értem... -
Pares #20635 Ja és a Drogbát kritizálók szépen elhallgathatnak... Igaz, nem rúgott gólt, de azért aki figyelte hogy miket csinált. Remélem még sokáig fog nálunk ilyen szinten focizni, mert ilyen focistát csak évtizedente lehet találni! -
Pares #20634 Te Jó Ég! Már azt hittem, hogy az utolsó percben vesztik el megint a meccset, ráadásul az távolról sem volt 11-es.
Összességébén nem mondhatnám, hogy szarul játszottak a fiúk, de a gólhelyezetek kialakítása és értékesítése még mindig nem megy úgy, ahogy kéne.
Aki ma megfigyelésem szerint kiemelkedően jó volt, az David Luiz és Ramires. Előbbi szinte mindenhol ott volt, hajtott mint az állat, utóbbi pedig rengeteg labdát szerzett, főleg a második félidőben (legalább is én csak azt láttam).
Aki nagyon gyengén játszott, az Lampard, Torres, Anelka és Cole voltak, legalábbis ők nagyon nem hozták azt a szintet, amit kellett volna. Lampard elképesztő, hogy mennyi labdát elvesztett. Torrest a második félidőben nem láttam egy darab helyzetben sem, amit tudott, azt elvesztett, Anelkát abszolút nem láttam, csak néhány labdavesztésnél, Colet meg még labdavesztésnél is alig láttam, annyira halovány volt a játéka.
Ja, Ivanovicot kihagytam volna? Annyira szar volt, hogy az már értékelhetetlen. A második félidőben sorra vesztette el a labdákat és rontotta el a helyzeteket, passzokat.
Cech külön díjat kap ma nálam, mert volt pár jó védése, és mert megfogta a legvégén a tizit. Ő jól játszott, hozta a szokásos stabilan jó teljesítményét.
Javulnia kell a csapatnak, mert még ha így az egész csapat egyben nem is játszott olyan szörnyen, de vannak egyének, akik szörnyen rosszul teljesítettek ma. Ha így folytatják, még matematikailag se lesz esélyünk a bajnoki címre... -
#20633 Jó értelemben, a 11-es lényegtelen.