24199
Chelsea Fan Club
-
#20632 én éreztem hogy megfogja... fontos volt,de nagyon kevés amit a csapat produkált.
Hol van már az a idény eleji forma.. -
#20631 A kurva életbe már hogy megint nem tudtunk nyerni.
David Luiz pedig máris egyik kedvencem:D -
#20630 Atyaúristen már féltem, hogy hamar dícsértem de Cech megmentette a csapatot :) -
#20629 CEECH!
úristen -
#20628 Hoppáré..David Luiz..rajta már látszódik, hogy nagyon megérte, sak a csapatnak is mehetne úgy a játék, olyan önbizalommal mint neki! na de hátha meglesz még nincs vége C'mon Chelsea!..Ez a Luiz ollózás káprázatos volt:) -
davidragon #20627 Maloudát az előbb egy cseppet felborították, sztem tiszta tizi volt. :/ -
#20626 várható kezdő:
1 Petr Cech
2 Branislav Ivanovic
4 David Luiz
26 John Terry (c)
3 Ashley Cole
5 Michael Essien
7 Ramires
8 Frank Lampard
15 Florent Malouda
39 Nicolas Anelka
9 Fernando Torres
Subs: 22 Ross Turnbull, 19 Paulo Ferreira, 12 John Mikel Obi, 46 Josh McEachran, 55 Jacopo Sala, 21 Salomon Kalou, 11 Didier Drogba. -
#20625 jaja, 3 meccs 3 gól :D jól megy neki! -
#20624 Sturridge ma az Everton hálójába is betalált! -
#20623 megint csak hétfőn játszunk? mmmmmm -
Pares #20622 -
#20621 -
Ez valóban igaz, de az is, hogy ő a "tökéletes cserepados". Nem háborog, nem akar nagyobb fizetést, szépen, csendben elül a padon - és jó esetben nem is kell beállnia, viszont sérülés esetén lehúzni a maradék 20 percet, erre jó. Nem tarthatunk egy Ivanovicot padon.
Ez kicsit most lekezelő volt, régen megérte a pénzét, mára ez nem igaz. Azt viszont nem értem, miért kell kezdetnie, mikor van más lehetőség.
Az viszont tény, hogy szinte az összes edző keze alatt számos alkalommal kezdett... ez titok számomra is, hogy miért az utóbbi években... :D -
Pares #20619 Ez a kép tökéletesen jellemzi Ferreira aktivitását:
Paolo "Alvayaro" Ferreira -
Pares #20618 Számomra teljesen egyértelmű, hogy itt fejekben van a gond. Mindenkiben látom, hogy képes lenne simán bajnoki teljesítményt nyújtani. Drogba, Lampard, ők nem öregedtek még ki fizikailag, a mentalitással van a gond. Az akarással. Murinho és Hiddink ezt tökéletesen tudta indukálni a játékosokban, de azóta senki más nem képes ilyenre. Szerintem ezek a játékosok mindennemű bonyolultabb taktika nélkül is szépen elfociznának. Az edző dolga itt főleg a mentális gondok kiküszöbölése, hogy helyrerakja a játékosokat, amikor lusták, vagy biztassa, motiválja őket. Ancellotti, Scolari és Grant erre jellemüknél fogva képtelenek (voltak). Egyetértek Japep-al, szerintem is nagy szerepe volt a csapat formálásában Wilkinsnek.
Felfoghatatlanul balfasz vezetése van a csapatnak évek óta. Össze-vissza év közben is elküldözgetnek rég ott dolgozó embereket, de ami számomra abszolút, totálisan érthetetlen, hogy azzal a "Kibaszott Ferreira"-val mi az Isten nyilának hosszabbítottak szerződést, és hogy miért teszik be elkúrni a meccseket? Egy falábú, lassú, fantáziátlan és technikátlan senki az én szememben. Az, amit Ő csinál, az semmi. Az, hogy megkapja a labdát, és jobb esetben csak rögtön továbbpasszolja, vagy ahogy az általában lenni szokott, elbalfaszkodja, arra én is és bárki más is képes. Ilyen játékosra a csapatnak abszolút nincs szüksége, és nem értem mit látnak benne évek óta, amikor 0-val egyenlő teljesítményt nyújt. Lehet, hogy ha rátennénk az átigazolási listára, mint eladó, nem kellene senkinek... -
Persze, ez igaz. Csak én még mindig többre tartom a játékát így is, mint Anelkáét, vagy Maloudáét (akin nagyon meg vagyok lepődve sokszor, úgy játszik, hogy "legyünk már túl rajta"... :S).
Én úgy érzem, ha egy Drogbát kiveszünk most ebből a csapatból, vagy egy Lampardot, akkor az mindenkinek hátrányára válik - legalábbis ebben a csapatban, akik sokszor úgy játszanak, hogy "lődd csak előre, majd Didier...".
Persze, játékuk alapján pont ez a két név az - sajnos -, akik nem érdemelnek most kezdőt. :S Ez nem tudom miért lehet, én még érzem bennük az akarást, valóban a fejekkel lehet gond - igazán Wilkins óta látni ezeket. Ettől függetlenül én Drogbát hagynám még a csapatban, képes még meccseket eldönteni, nem adnám el pár milláért nyáron.
Lehet, hogy Ancelotti hiányosságait Ray foltozta be... :S
Ancelottiról nem tudok sem nagyon jókat, sem nagyon rosszat mondani, de ez a csapat, ahogy José is mondta még mindig az ő garnitúrája, ebből táplálkozik minden edző. :)
Ha változtatni akar (lásd Scolari, vagy gyémánt CA), beletörik a bicska. :S -
Hát arról semmi konkrétat nem fogsz megtudni szerintem, eltussolják majd szépen lassan.
Ilyet "nem csinálhatnak" csapattársak, ezt kell mutatni kifelé. :) -
#20615 igen észrevettem, nekem az idő hiánya miatt van ez, hogy kevesebbet írok ide, de mindennap olvasom :)
Félre ne értsen senki, imádom Drogbát, az egyik kedvencem, Lampard után, olyan sorsdöntő gólokat rúgott nem is akármilyeneket emlékezzünk Barca elleni itthon győzelemre amikor sarokkal eltolta és fordulásból jobbal bevágta 20-ról vagy egy idegenbeli Everton 3-2-re amikor 30-ról rúgott nem akármilyen gólt. Egy szó mint száz, imádom, csak én azt látom a játékán attól függetlenül, hogy meccseket dönthet el, hogy már nem akar annyira mint a fentebb felsorolt mérkőzéseken! És ez normális, eljön minden játékos életében, és szerintem nála ez eljött! Én így látom, lehet megkövezni, de ez már nem AZ a Drogba, akit megszerettünk, és nagyon ritkán jön belőle elő, ami egy ilyen kaliberű csapatnál kevés!
A többi gond pedig fejekben van amit szerintem az edzőnek kell helyreraknia, tudjuk jól hogy mennyire más, ha belép egy Ancelotti az öltözőbe meg egy Mourinho... kicsit máshogy képesek hatni a csapatra.. Tudjuk jól ki erőteljesebben! Ancelottiról ennyit -
#20614 Nagyon igazad van én is attól tartok, hogy azért van baj a kijövetellel mert fél, amit azért teljes mértékben megértek, csak hát nem túl előnyös ez ilyen szinten. Bár szerencsére a védéseivel sokszor kompenzálja azt a hiányosságát.
Szvsz amikor Ivanovic-ra is ráförmedt az is azért lehetett mert ugyebár majdnem a feje bánta az esetnél ha jól láttam. (am. erről az esetről nincs valakinek valami híre, hogy megbeszélték-e azóta meg mi is volt konkrétan?) -
Hát amivel gondok vannak, az egyértelműen az, hogy rossz ütemben jön ki, vagy ki sem jön. :S
Igen, a kifutásai is érdekesek, meg az elhúzós cselei, de mi azzal még nem szívtuk meg. Most ilyet kapott a horvátok ellen, de ott a védők is "okosan" csinálták... :D -
#20612 Eddig nagyon ki tudott jönni, most volt egy hibája, ami a védelemnek is köszönhető volt... -
#20611 ez csak pillanatnyi és az egész csapatra igaz..
Japep: részben én is egyetértek, Drogba örök kedvenc marad, akármi van ő bármikor kihúzhatja a csapatot, nekem csak két ember lóg ki a csapatból, és ez Ferreira és sajnos sokszor Lamps is már:( -
Azért most pár meccsen, mikor 1 hónapig nem nyertünk (de rossz is leírni), nagyon sokszor miatta lett X, vagy miatta nem picsáztak el minket nagyon.
A legnagyobb kapusoknak vannak a legnagyobb hibái is, ezt valaki Schmeichelről mondta régen azt hiszem. :)
Igen, ilyenkor fájó, mikor így kapunk ki... de viszont ha nem vagyunk képesek 1 gólt sem rúgni egy meccsen, akkor ne a kapust hibáztassuk már, hogy kikapunk. :)
"Egyel több gólt kell rúgni, mint az ellenfél..." :D
Igen, az is igaz, hogy nagyon nem tud kijönni, hogy fél-e, nem tudom. Ha ezt kiküszöbölnék, akkor semmi baj nem lenne vele, mert többször tátom a szám, mint szidom. :) -
#20609 Nem is azt írtam, én nagyon szeretem őt kedvenc csapatomban természetesen a kedvenc portásom (: .. viszont nekem már korán sem a régi magabiztosságot sugárzó kapus mint volt, de talán ez betudható annak is, hogy nem megy a csapatnak és így az ő morálja is a béka segge alatt így meg ugyebár nem egyszerű a régi számunkra megszokott világklasszis teljesítménnyel előrukkolni hétről-hétre. -
#20608 Chelsea defender Branislav Ivanovic signs new five year deal at Stamford Bridge! -
Pares #20607 Nem kell védekezned. Ez pontosan így van, és tökéletesen egyet értek veled. Vannak itt és máshol is olyanok, akik a csapat régóta legmegbízhatóbb és legstabilabb játékosait is képesek lennének eladni szemrebbenés nélkül néhány rosszabb meccs után. Drogba egy világklasszis csatár, az én szememben a TOP3-ban benne van. És bár mostanában halovány, még nem mondom azt, hogy mellőzni kell. Egyszerűen vannak olyan játékosok, akiket nem lehet mellőzni. Hiába jönnek egyesek folyton a fiatalítással meg ilyen hülyeségekkel, láthattátok számtalanszor, hogy eddig csak egy fiatal van, aki úgy néz ki, hogy nagyot alkothat a Chelseaben (igen, Ő McEachran). Nem írom le a többieket, mert belőlük is lehetnek még kulcsfontosságú játékosok, csak azt mondom, hogyha látszik, hogy jelenleg nem tudunk úgy beépíteni a csapatba fiatalokat, hogy azok hamar felvegyék a tempót, elviseljék a nyomást, neaggyisten a hátukon hordozzák a csapatot, akkor nem lehet eszetlenül eladni a rég bejáratott játékosokat, aki ráadásul csak átmenetileg nincsenek formában (ahogy az egész csapat), és például tavaly kimagasló teljesítményt nyújtottak. -
Én lassan nem is olvasom ezt a topikot, de észre is veszitek szerintem - Asfát is nagyon ritkán látom, ennek okát nem tudom. :)
Ha valakinek kicsit is rosszul megy, rögtön eladjátok. Megjön Torres, és az eddigi DROGBÁT (igen, nagybetűvel, mert mindenki szerette) már a padra teszitek - hogy a többieket ne is említsem -, pedig évek óta itt van, Torresnek köszönhetően (bocs, az érkezésének köszönhetően) meg elbukunk egy hazai derbit. Persze Asfa véleményében is sok igazság van, ezt aláírom - én sem tudom, mi lenne a legjobb megoldás. Mindegy.
Nem tetszik ez a felfogás - nem szeretnék senki lelkébe gázolni, Isten mentsen ettől, senkit nem akarok megbántani, csak leírtam a véleményem. :)
GO BLUES! -
#20605 hát azért cechnek ez volt az első hibája régóta. -
#20604 Én nem tudom szerintem az teljes mértékben Cech bakija volt nem is értem mi van vele mostanság, de szvsz az egyik leggyengébb posztunk jelenleg a kapus poszt(szoros versenyben a jobbhátvéd posztjával, ami szerintem azzal lenne megoldva ha Iva játszana a szélen) -
#20603 nmejo... foleg azok utan,h a Meireles gólja az ő lelkén száradt... jó volt némi szerepe Iva-nak is,de a kapus dolga biztosra menni. -
#20602 Cech 4-et kapott a horvátoktól, az utolsót 35-40-ről, mert kint cselezgetett. -
... Javítottam... :D -
#20600 jobbat "tudnél" :D -
#20599 Köszi. :)
De nem emiatt írtam, én sem biztos, hogy jobbat tudnék. De hát vannak nálam is és ennél a valakinél, aki csinálja is vannak olyanok, akik lazán sokkal igényesebbet csinálnának, én ilyet nem adnék ki a kezemből. :) -
#20598 hát elég ízléstelen, ha téged alkalmaznának már sokkal jobban járnának:) -
Hát sokat láttam már (élőben is egy párat, meg így belinkelve is), de mind egy kép amin általában hülye fejet vág az illető és gagyi színkavalkád mögötte... A hajuk szarul van kivágva, pl ez a kép még életlen is most szerintem. :D
Nekem nagyon nem tetszik, szerintem gagyik - lehet csak egyedül vagyok vele. :) -
#20596 Ezt hogy érted?:D -
Hihetetlenül szánalmas szinte az összes poszter ebben az újságban... csak én látom így? :S :D -
#20594 -
Pares #20593 Pöppet lassítsd le és jó lesz.