Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

14 éves 😄DD mit akarnak vele...
Barnabyka
akkor ezek szerint két "csodagyerek" lesz az idei legnagyobb erõsítés?
másik.

Matthew Prosac
Neymar nálatok? 😮

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

nemtom miért hittem,hogy õ a hg 😄 komolyan ugy rémlett,hogy ott japep neve volt, mind1 benéztem 😄 bocs
asfa
2 éve én vagyok kb 😊 megzavarhatott hogy Japep csinálja a topik grafikai részlegét és stb 😊

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Barnabyka
de lehet, hogy csak átpártolt mondjuk hozzátok 😄 /tudod õ már csak ilyen divatfan, és most nekünk kilehet mondani, hogy rosszak-nagyon rosszak az elõjelek/*vicc* 😄

a kialakítása ennek a meznek nagyon király de a színe nem tetszik 😄

Krisz018
Az új 3. számú felszerelésünk

<#confused>
Barnabyka
sose volt<#idiota>

itt meg mi történt? hogyhogy nem Japep a hg? 😮
mivan vele?
daver88
Hát Carvalho helyett kell valakit igazolni középre, mert Alexen kívül nem nagyon van középsõ védõ..😞

hedonist
Hoppá most olvasom az oldalunkon,h Kenyon is elhagyott minket,h teljes idejével az ügynökségére koncentrállhasson.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Carvalho is eligazolt, õ a Madridba ment JM-hez, nem is baj, fiatalítsunk is, azért jó pár évig nagy szolgálatott tett itt, de már lejárt az ideje. Remélem jön helyette egy jó centre-half.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
hol tudott volna? akárhova adtuk köcsön, max 18 meccset játszott egy idény alatt, amelyeken szinte mind utcsó percekben állt be, Plymouthban kapta a legtöbb lehetõséget ott lõtt is egy hatalmas szóló után egy szép gólt.

Oziris666
Sose bizonyított sehol... örök ígéret kategória

dragon11
köszi

toysoldier
Chicharito

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

dragon11
Valencia volt ez a szerencsés gólszerzõ?

hedonist
Évek óta ettõl (is) féltem, h eljön az idõ, amikor már 67-szerre adtuk kölcsön Scott Sinclair-t, most 68-adszorra sajnos már el is adtuk a Swansea Citynek...Swansea official website

hedonist
Elõször megláttam, majdnem leestem a székrõl😊) ilyen még egy nincs 😄DD

daver: Bosingwa még mindig lábadotik sajnos, de szerencsére van egy Ivanovic-csunk aki tökéletesen helyt áll a jobb-bekk pozíciójában, és Ferreira csak ritkán játszik, akkor is csak helyettesít, Zhirkov meg még soha nem játszott nálunk jobb-bekket...

csatárdologgal egyetértek.

Barnabyka

Számomra Sturridge játéka mellett ez a mozdulat okozott örömet csak a meccsen 😄 (persze ami ebbõl lett az már nem igazán, de valljuk be ha nem ellenünk történik igazán szívderítõ mutatvány 😄

daver88
Üdv!!

Tud valaki valamit Bosingwáról?? nagyon kellene véleményem szerint P.Ferreira helyett jobb oldalra, mert Zhirkov sem igazi jobbhátvéd...

Még mindig nem értem, hogy miért nem vesz Ancelotti csatárt..Drogba és Starridge talán a kimondottan támadó, Anelka szerintem leszállóágban, Kalou nem igazi csatár..de még nincs vége az átigazolási idõszaknak, nagyon remélem, hogy jön valaki...Ramires pedig sztem az év igazolása lesz a PL-ben...

hedonist
Leaglább a reserve team-ünk megverte a Utd.-et 4-1-re!

Chelsea (4-3-3): Jamal Blackman; Billy Clifford, Michael Mancienne, Rohan Ince, Ben Sampayo (sub Toddy Kane 90); Jack Cork, Nathaniael Chalobah, Josh McEachran; Kaby (sub Milan Lalkovic 90), Fabio Borini (sub Gokhan Tore 90), Jacob Mellis.

a Utd. keretérõl csak annyit tudok,h Gary Neville,Rodrigo Possebon és Welbeck is játszott.

Bulykin
hát...amit ebbõl meccsbõl leszûrhettünk az az, hogy a védelem nem igazán koncentrált... és Sturridge. Bizakodó vagyok nagyon vele kapcsoaltban, jól mozhott nagyon, gólt is lõhetett volna, biztos vagyok benne hogy jó idénye lesz 😊
Kalou góljának örülök, annak viszont nem hogy kikaptunk... fuck it, a bajnokságot meg kell nyerni!!!

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Japep

5-bõl 4 vereség.
Nem szép ez sem... de ez csak az elõszezon, és voltak biztató percek, a CS pedig semmit sem jelent... 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chrissparduc
1 - 3 <#szomoru1> Ha jól számolom 4 bõl 4 vereség! <#szomoru1>

chrissparduc
ÁÁÁáá nem hiszem el! 0 - 1 Valencia

Japep

Jaja, nekem is, de a Cfc.com-on csak 6-ot mutattak meccs elõtt... 😄

GO BLUES!

(Egy pici átalakítás alatt a topik, banner késõbb, ha lesz anyag... :S 😄 )

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
de hol van Kakuta???

hedonist
Most épült fel egy kisebb sérülésbõl.

HAJRÁÁÁÁÁF

Barnabyka
Patrick V. A. kimaradt a Chelsea cserék közül..fle is tûnt, hogy te cska 6-ot írtál és most TV-ben õt írták 7.-nek (:

C'mon Chelsea!!!

banok
azt tudni, hogy Drogba miért nem kezdõ?

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Deco nekem sem volt a szívem csücske, de Ballackot bírtam... nekem nagy gondom nem volt vele.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

CHELSEA - MANCHESTER UNITED
- The FA Community Shield, Wembley -
- ma 16:00, Sportklub -
- vezeti : Andre Marriner -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Hilario
Ferreira - Ivanovic - Terry (c) - Cole
Essien - Mikel - Lampard
Kalou - Anelka - Malouda

Cserepad : Turnbull, Bruma, Benayoun, Zhirkov, Sturridge, Drogba

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

MANCHESTER UNITED :
Manager : sir Alex Ferguson

Van der Sar
O'Shea - Vidic - Evans - Fabio
Valencia - Scholes - Carrick - Park
Rooney - Owen

Cserepad : Kuszczak, Smalling, Fletcher, Giggs, Nani, Hernandez, Berbatov

-----------------------------------------------------------
Lássunk egy jó meccset... 😄
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Ezzel el is ment mind2 játékos, akit nem bírtam (Ballack,Deco)

Japep

Köszi. 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

banok

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Japep

Belletti után Deco is távozott a Flumiense csapatához.
Annyira nem rendít meg a hír... :S 😊

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
Szerintem Essien is fog gólt szerezni😊 meg Maloudaban és Kalouban is bízom,h jól teljesítenek majd😊

Barnabyka
Anelka úgyis Drogba nélkül eredményes..így elsõ félidõ 1-0(Anelka)..a vége meg 2-0(Drogba)!

Ámen! (:

hedonist
Hilario - Ferreira,Ivanovic,Terry,Cole - Essie,Lampard,Mikel - Kalou,Anelka,Malouda

ez a kezdõ várható a MU ellen, Carlo nyilatkozta a honlapunkon, Drogba biztosan a padon fog kezdeni, aki amúgy 7 Wembleyben vaéó szereplésébõl 6-szor "hálózott".

Pethy23
CA azt mondta idény kezdetén ott lehet a kapuba, csak kérdés hogy CS már idény kezdet-e nála😄
Rash87
Õ most sérült,nem?

Glory, Glory Man. United!

Pethy23
Elvileg Cech, gyakorlatilag kérdéses.
Barnabyka
remélem nem Turnbull..akkor már inkább beállok én.<#idiota>

M. United ellen ki véd? 😊

REAL MADRID

Bencee7
ja, hétvégén meg Community Shield<#vigyor3> szép lesz, ilyen elõjelekkel...

amúgy ez a meccs sztem ott borult h lement Cole meg Ivanovic. onnantól voltak gondok

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

bakkerman
3 vereségbõl 2-õt Turnbullnak írhattok

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Japep

Turnbull - Ferreira (Bruma), Ivanovic (Carvalho), Terry (c), Cole (Zhirkov) - Essien, Mikel, Lampard (Benayoun) - Kalou (Drogba), Anelka (Kakuta), Malouda

... amúgy harmadszor kapunk ki a 4 felkészülési meccsbõl... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hedonist
jéééz... mi a fene másodszorra kapunk ki...

vki kezdõ 11-et tud mondani?