Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigfoot
hát sajna nyertek...

bigfoot
a mai mecs döntõ lesz bajnokság szempontjából!!
ha kikap a MU van esélyünk,ha nyernek akkor sajnos....

asfa
Berlusconi ráígért Abramovicsra

A Milan a nyáron szeretné megszerezni John Terryt. A The Sun angol napilap információja szerint a Chelsea kapitánya a lombardok ajánlata miatt hezitál londoni pályafutása kapcsán.

A brit bulvárlap szerint a Chelsea az elmúlt héten egy elképesztõ ajánlatot tett védõjének, Roman Abramovics tulajdonos nem sajnálna 110 ezer fontot adni hetente az angol válogatott hátvédnek. A játékos nemet mondott a kecsegtetõ szerzõdésre, mert többet, a két legjobban fizetett londonihoz, Andrij Sevcsenkóhoz és Michael Ballackhoz hasonló bért, vagyis 121 ezres fizetést akar. A The Sun szerint Terryt a BL-döntõjében érdekelt Milan csábítja, állítólag a lombardok médiamogul elsõ embere, Silvio Berlusconi meg is adná a kért összeget.

- A Milan folyamatosan figyeli a Chelsea és a játékos között történteket, és a megfelelõ idõben lépni fog. Terry kiváló, hasznos tagja lenne a Milannak - jelentette ki a lap milánói forrása.

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
jah akkor de az elõbb volt.. pár évvel..

Jagumo
istenem, nem lehet mindenre emlékezni :D:D:D:D::D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
akkor mikor nyerte a milan? XD 2003?
amikor Juventus-Milna döntõ volt?

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

asfa
2005-ben a Liverpool nyerte

Jagumo
Scholes18 a bunkó csak!

asfa
jolvan mind1 srácok.. ne balhézzunk.. az viszont igaz h egy srác bejött és fikázott minket.. azért beszélt valszeg többes számban mert ezelõtt is volt már olyan h pl Scholes18 aki utál minket nem egyszer jött ide fikázni csak nem értem h miért..amikor Milan kiejtett titeket.. mi kestünk de nem fikázlak titeket... viszont odaát szoktam olvasni mimegy.. a cselszájon keresztül a buzikékeig meg a csira abramovicstol a nagyképfû fasz murinnyoig minden!

Matthew Prosac
ne beszéljünk többes számban. 1 emberrõl beszélsz. az pedig h ki hogyan esik ki nem változtat a lényegen.

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Japep
Tegnap bejöttek ide, és itt mondogatták, hogy a MU a világ legjobb csapata...erre megalázza õket a Milan...mi legalább 11-esekkel estünk ki, nem 5-3-es gólaránnyal... Így egy kicsit elviselhetõbb, hogy kiestünk.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Matthew Prosac
de legalább a PL és az FA meglesz <#beka3>

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

bigfoot
nah ez után remélem nem látok itt több MU drukkert nyálcsorgatni,mert a mai produkciójuk után...

egyebként õk sem bírták a 3 frontot

zmeor
ugy kell nektek

leszarom a konfigod...

asfa
<#gonosz1>

REALista
De a ti meccsetek legalább szoros volt...:DDD

A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Jagumo
mi is kiestünk de a MU is kifog:)

nem értem mért kell Abramovichba is belekötni megdolgozott azért hogy ekkora legyen a vagyona, ha nekem lenne ennyi pénzem és szeretem focit valõszinüleg én is vennék egy klubbot és azt szeretném hogy a legjobban szerepeljen és ehez bizony sok-sok pénz kell...
Mourinho meg nem véletlen nyilatkozik igy szerintem, igy õ rá figyel mindeki és nem nagyon firkálnak a játékosokról

elég szerencsétlen volt ez a szezon a sérüléseket is tekintve... és most ez a helikopterszerencsétlenség is...Isten nyugosztalja az áldozatokat...

bigfoot
igen nem csak azt,jó látni egy szenvedõ Mu-t is hehe

asfa
nah végre :)
jaja igy legyen! menjünk meccset nézni :)

Ez biztos, nah lényeg h tényleg viselkedjünk kultúráltan! És jó meccsnézést mindenkinek!!!
(feltételezem h nem csak a kedvenc csapatunk meccsét nézzünk a BL-ben... :P)

asfa
igen lehet h nem vagy egyedül csak kulturáltan is egyszerû megfogalmazni.. de nempara értelek mit akarsz mondani és hát ez van..nincs oan csapat a világon ameiket mindenki szeretheti!

Bocsi, csak naon, de naon nem bírom a Chelsea-t egyrészt az ezdzõje miatt, másrészt a multi-milliárdos, ruszki, olajmágnás, és kétséges multú "gazdája", harmadrészt pedig a játékosai miatt. Elismerem, hogy Petr Èech a világ egyik legjobb kapusa és Drogba egy hihetetlen világsztár, de maga a játékstílus amit játszanak számomra visszataszító...
(sztem ezekkel nem vok egyedül)

Japep
Egéész évben sérülések, most meg ez...R.I.P <#shakehead>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
Ez már megint mire kell ??? (Ch€l$ki)

Amúgy meg ha láttad a meccset, láthattad, hogy a Chelsea nem nagyon van formában...nem is csoda, megint sérülések + erõltetett a menetrend is!
A 11-esekhez meg kell egy nagy adag szerencse is + lélekjelenlét...régen rossz, ha valamit 11-esekkel kell eldönteni, az már úgysem azt mutatja, ki a jobb...(pl. 2006-os VB döntõ)

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
R.I.P <#shakehead><#shakehead><#shakehead>
ezt már tényleg nem hiszem el :(

Hy Every Blue!
elõször is szeretnék részvétet nyilvánítani a helikopterszerencsétlenség áldozatai miatt... R.I.P.
Másodszor pedig erõs útálatomat szeretném kifejezni Mourinho ellen, egyszerûen szánalmas hogy nem tudja elfogadni a csapata vereségét és továbbra is felháborító nyilatkozatokat folytat...
A Pool tegnap vitathatatlanul teljesen megérdemelten nyert és ennek ellenére kis csapatnak nevezni egy 5 szörös BL gyõztes csapatot...
Majd meglátjuk h a mélyen tisztelt Ch€l$ki hány európai gyõzelmet arat Mourinho vezetésével...
Go Reds!!! You'll Never Walk Alone!!! Go it for the 6th time!
és R.I.P. még1x a helikopteres baleset áldozatainak...
egy Red

bigfoot
bár nem tom,ha a mu tovább jut akkor lehet könnyebb megnyeni nekünk az fa cupát:D

Matthew Prosac
ezt a 2 csapat jelenlegi formáját (annak zongorázható különbségét) tekintve nem merném kijelenteni...

Rockynhooo
alap h olasz nyerje :D Forza Milan...
(ha már nincs szimpatikusabb)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

bigfoot
RIP
szegények:(

Ramox
Sport
Lezuhant a Chelsea tiszteletbeli elnökének helikoptere
2007. május 2., szerda 18:44
Megtalálták Philip Carter, a Chelsea tiszteletbeli elnökének lezuhant helikopterét, a balesetben négyen vesztették életüket, köztük Carter is.
hirdetés
Philip Carter éppen a Chelsea-Liverpool Bajnokok Ligája mérkõzésrõl tartott hazafelé, amikor otthonától nem messze lezuhant a gép. A roncsokat szerdán délelõtt találták meg. A cambridgeshire-i rendõrség megerõsítette, hogy a roncsban négy holttestet találtak, de még nem sikerült azonosítaniuk a maradványokat.

<#rinya><#rinya> Ez a szezon nekünk nagyon balszerencsés<#rinya><#rinya>

DjCooll
Köszi srácok kell is a bíztatás.

&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Forza Milan&#9619;&#9608;&#9608;&#9619;&#9618;&#9617;Aleeee aleee aleee, Milan aleee Forza lotta! vinceraii, non ti lasceremo maiii!!

Ramox
Ez alap h a Milannak szurkolunk :) Olasz nyerje a BL-t!!!!

Bedibeni
Szentem ma is hasonló meccs várható!Én a Milan-nak fogok szurkolni!

GO CHELSEA! NOKIA 5800 &#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;&#9829;

Rockynhooo
nem tom mirõl beszélsz...
nincs olyan hogy a világ legjobb csapata... ezt a kommentátorok is tudják!
Igaz Madrid drukker vok, de pl egy Barca megverné a MU-dat szerintem...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Jaja!! Én úgy láttam h Robben nem bólogatott. De akkor lehet h rosszul láttam! mostmár mind1 sajnos. De sztem az már rég rossz ha 11eseket kell rúgni!! fõleg a Liverpool ellen, amelyik szinte minden fontos meccset így nyert meg...de nem akarok célozgatni:) sztem mindkét csapat megérdemelte a gyõzelmet(csak a Chelsea egy picit jobban:P)
bigfoot
de Robben akarta rúgni,azért ment oda hozzá és kérdezte meg
Geremit sajnálom hogy nem rúgta be,én nagyon bírom
egyebként 11nél nem lehet hibáztatni senkit,lélek jelenlét dönt

Hy all!
Tiszteletbeli elnök urunkról illetve a többi helikopteren utazó emberrõl szinte mindenütt mást irnak:S:S elõbb néztem a teletexten, ott azt írják h meghaltak...:(:( De remélem csak kacsa:S:SBár ha lezuhant...
A meccsel kapcsolatban...nehéz bármit is írni:S nemtom ti mióta vagytok kékek, én már elég régóta, de sztem most volt a legnagyobb sanszunk a BL trófeára! Nemtudom ki látta, mikor bejött Geremi, megcsókolta a mezen lévõ Chelsea címert! Ez sztem elárul róla mindent, szal én nem hibáztatom egyiküket sem!!Fõleg mert Robben sztem pont h nem akart rúgni...na mind1:) a Mester lehet azthitte h bólint...:)
Wansford, május 2., 15.35 Valószínûleg a Chelsea tiszteletbeli elnöke is az áldozatok között van.

Megtalálták annak a helikopternek a roncsait, amely tegnap este tûnt el, a Liverpool-Chelsea Bajnokok Ligája-elõdöntõt követõen. A jármûvön a hírek szerint négyen utaztak, egyikük sem élte túl a tragédiát.
Állítólag köztük volt Phillip Carter, a Chelsea tiszteletbeli elnöke is. A rendõrség azonban nem volt hajlandó megerõsíteni az utasok kilétét. A baleset sokak szerint az 1996-os tragédiára emlékeztet, amikor Matthew Harding alelnök és négy másik személy is életét vesztette a Bolton elleni Ligakupa-mérkõzésrõl hazatérõben.
- bz -

football without ultras is nothing

bigfoot
hát reméljük nem törént komoly baj!!

Ramox
Elnézést, ezt kimaradt:

A helikopter a liverpooli John Lennon repülõtérrõl szállt fel kedd éjjel

Ramox
Sziasztok! Úgy örültem a chelsea veresélgének h sikeresen eltörtem 3 ujjam hála az ajtófélfának :S A Repülõbaleset pedig:

Megtalálták annak a helikopternek a roncsait, amellyel Phillip Carter, a Chelsea tiszteletbeli alelnöke, és még négyen repültek haza a Liverpool-Chelsea Bajnokok Ligája mérkõzésrõl szerda hajnalban, ám útközben a gépnek nyoma veszett. Azt egyenlõre nem közölték a hatóságok, hogy vannak-e túlélõk.
tizenegykor, és az Észak-London közelében lévõ Peterborough felé tartott, ám két órával az indulás után eltûnt a radarképernyõkrõl. A helikopter maradványai nagyjából sértetlenek maradtak, de azt nem tudni, hogy mi van az utasokkal.
Shirley Waller, akinek a fia a helikopteren utazott elmondta: annak ellenére, hogy a gép jóformán sértetlen maradt, õ csak a legrosszabbra tud gondolni. 1996-ban helikopterbaleset következtében vesztette életét Matthew Harding, a Chelsea akkori alelnöke, és négy utas.

bigfoot
köszi a képeket
még 1+ban<#rinya>

asfa

asfa
Chelsea-drukker a Daru

Labdaszedõ volt a Stamford Bridge-en az esetlen gólvágó

Peter Crouch a Chelsea elleni elsõ meccs után elárulta, hogy gyerekkora óta a Kékek ádáz szurkolója.
- Még labdaszedõ is voltam a Stamford Bridge-en - vallotta be Crouch -, és szomorúan éltem meg a csapat kiesését, ugyanakkor vidáman a feljutást. A dolgok persze alaposan megváltoztak azóta, és alig vártam, hogy kedvenc csapatom ellen játszhassak, igaz, nem valamiféle revans vágyától fûtve, hanem hogy bejuthassak a BL döntõjébe.

asfa
mostmár koncentráljunk a következõ meccsekre amik szintén nagyon nehezek lesznek!
Vasárnap vagyis Május 6-án ellátogatunk az új Emirates stadionba ahol még nem léptünk pályára de az Arsenal már szenvedett itt vereséget ha jól emlékszem!reméljük meglesz a 2. is, tõlünk!
ezt követõen a Man Utd jön a Stamford Bridge-re ami igen csak kemény meccs lesz, Május 9-én!
Majd az utolsó meccs a Pl-ben idén, hazai pályán szintén, az Everton ellen ami megint csak nem lesz sétagalopp, Május 13-án!
Vmint egy Fa Kupa döntõ a Manchester Utd ellen az új Wembley stadionban
ez a mérkõzés fontos lenne h megnyerjük hisz vmit kéne nyerni a liga kupán kivül!Május 19-én lesz az Fa kupa döntõ.. és különlegesség hogy a Wembley felujitása elõtt az utolsó Fa kupa döntõt amit rendeztek ott azt éppen a Chelsea nyerte... szal szép lenne ha a felújítás után mi nyernénk az elsõt :) HAJRÁ CHELSEA!!!!!!!!!!!!

asfa
Liverpool-Chelsea: BL meccsösszefoglaló

Ismételten egy nehéz feladat. Olyan meccsrõl írni percekkel a vége után, melyet elbuktunk. És aminek nem kisebb tétje volt, mint a Bajnokok Ligája döntõbe jutás. Az elkeseredettség leírhatatlan. Azt mondtuk, ez lesz a mi nagy évünk. Hát nem. A hétvégén gyakorlatilag magunkat sodortuk el a bajnoki címtõl, most pedig a BL címtõl is. Pedig jól indult minden...

1-0-ás hazai sikerrel érkezhettünk az Anfield Roadra, annak szellemében, hogy egy rúgott gól esetén a Liverpoolnak hárommal kellene válaszolnia a továbbjutáshoz. Számtalan statisztikát nézegettem én magam is a múltra tekintettel, az utóbbi öt évben egyetlen csapat tudott minket három góllal verni, ez pedig tavaly a Middlesbrough volt, egy angol bajnokin. Csak meg lesz, gondoltam a meccs elõtt, egyet valahogy csak begyötrünk, mert az nem lehet, hogy nem.

A mérkõzést mi kezdtük, s a csapatok nagy elánnal feszültek egymásnak, már az elsõ öt percen érzõdött, ennek a meccsnek komoly tétje van, s azt mindkét csapat komolyan is veszi az elsõ perctõl fogva. Igazi helyzet nem alakult ki egyik oldalon sem, az elsõ komolyabbnak tûnõ próbálkozás Gerrard nevéhez fûzõdik, aki a hatodik percben távolról lõtt, mondhatni távolra, a löket méterekkel kerülte el Cech kapuját. Egy perccel késõbb már Crouch maradt le centikkel egy beadásról a kapu torkában. A 11. percben Riise robogott el a bal oldalon, Paulo Ferreira mellõl simán adhatott középre, de erõbõl belõtt labdájára nem volt érkezõ. Az elsõ negyedóra végén megvolt az elsõ vendéghelyzet is, Lampard elõrevágott labdájával Drogba roboghatott el, de beadását kivágták a vörösök védõi. A tizennyolcadik perc hozott fordulatot a mérkõzésbe: Gerrard elgázolta Mikelt - egyébként az egész mérkõzésen szörnyen agresszív volt. Egy perccel késõbb a felindult ifjú törlesztett, igaz, nem Gerrard, hanem Zenden került az útjába. Gerrard beadását még kiüti Cech, de Joe Cole újra szabálytalanul szerel, már a 22. percet írjuk, mikor Gerrard beadás helyett laposan az érkezõ Agger elé gurít, aki külsõvel a kapu bal alsó sarkába teker: 1-0. Ismételten ki kell jelenteni: ami eddig az elmúlt két évben az erõsségünk volt, azt idén nagyon gyatrán csináljuk, a rögzített helyzeteknél katasztrofálisan helyezkedünk. Innentõl megélénkült a mérkõzés, mégha ez nem is helyzetekben mutatkozott meg, rendes vagdalkozás zajlott a pályán, percenként került a földre egy-egy játékos, de a bíró sípja néma maradt mindannyiszor, egészen a 28. percig, mikor A. Cole megkapta a mérkõzés elsõ sárgáját. Eltelt az elsõ fél óra úgy, hogy nem is veszélyeztettük a hazaiak kapuját. A 32. percben aztán mintegy varázsütésre megérkezett Drogba a Liverpooli kapu elé, ám kicsit kisodródott helyzetbõl éppen a kifutó Reinát találta telibe. Sajnos nagyon jól látható volt már a mérkõzés ezen szakaszán, hogy támadásainkat alapvetõen Drogbára építjük, s a Pool védõi semlegesítették az elefántcsontparti támadót. A 37. percben ismét egy Chelsea lehetõséget jegyezhetünk fel, de ebben is több volt elsõ látásra, mint amennyit kihoztunk belõle: Kalou végre kihasználta gyorsaságát, elrobogott a bal szélen egészen az alapvonalig, beadása azonban magas volt Drogbának, a mélységbõl érkezõ Mikel pedig nem tudott mit kezdeni az ölébe hullott lehetõséggel. A félidõ utolsó lehetõségét is a sajátjaink jegyezhetik: egy szögletet követõen Drogba csúsztatott az ötös sarkánál álló Essien felé, ám a ghánai nem tudott belefejelni a labdába, s a válláról kipattant az alapvonalon túlra.

Amitõl a legjobban tartottam, bejött, vezetést szerzett a Pool, amire nem tudtunk válaszolni. Az elején túlzottan is beálltunk védekezni, a kapu elõtt nem sok vizet zavartunk, a rögzített helyzetek pedig ismét nem az erõsségünk: gólt kaptunk. A vége felé már voltak helyzetféléink, de komoly gólhelyzetet Drogba teremtett, de lövése pont a jól kimozduló Reinába tartott.

A második félidõt mindkét csapat csere nélkül kezdte, talán már valahol számítva arra, hogy a hosszabbításra szükség lehet friss emberekre. A második félidõt ott kezdte a Chelsea, ahol abbahagyta: támadott, de minden eredmény nélkül. Az elsõ komolyabb helyzet Joe Cole elõtt adódott, aki remek ütemben tört be a Pool tizenhatosán belülre, de Reina kedvezõbb helyzetben volt, nem sokkal késõbb távolról próbálkozott, de lövése jó öt méterrel kerülte el a kaput. Ezek után azért a hazai gárda is jelezte, hogy pályán van, Crouch fejesét Cech bravúrral védte. Nem volt ez sem igazán jó, sem igazán helyezett fejes, de épphogy elakadt Cech lábában. Majd az 58. percben már némi szerencsére is szükség volt: Kuyt fejese a kapufán landolt. A 71. percben ismét ordító lehetõséget szalasztott el a hazai gárda: Terry hibája után Pennant elé került a labda, nagyon jól akart lõni, ám addig.addig nézte Cech-et és a kaput, míg Essien odaért, és blokkolta a lövést. A 75. percben aztán ismét a vendégek támadtak, Lampard tesz egy labdát A. Cole elé a tizenhatos sarkánál, aki jól teszi be, de Drogba elõl mentenek, ennek ellenére kirúgás következik. 3 perccel késõbb a Liverpool cserére szánja el magát, Pennant helyére Xabi Alonso érkezik. A 83. percben szabadrúgáshoz jutunk, jó 38 méterre a kaputól, Lampard mégis lövésre szánja el magát, de kb a 15. sorban ülõk közé lõ. A 85. percben aztán megszületik a második ordító Chelsea helyzet is: Drogba elé pattan a labda a tizenhatoson belül, ám az érkezõ Reina jobb helyzetben van. Ha Drogba egy picit is belepöccint, gól, de nem mert kockáztatni az esetleges sárga lap miatt. Ezt egy távoli Zenden kísérlet követ, majd egy perccel késõbb, a 88. percben Drogba vehet le egy labdát a hazai kapu elõtt a tizenegyes pontnál, de kivágják elõle, s mivel a rendes játékidõ végére értünk, hosszabbítás következik.

A hosszabbítás 8. percében a szívükhöz kaptak a Chelsea szurkolók, hisz JC hibája után Kuyt lódulhatott meg, Cehc bravúrral mentett, de leshelyzet miatt a játékvezetõ amúgy is lefújta a helyzetet. Másodpercekkel késõbb a sajnos igen halovány Joe Colet a most felépült Robben váltja. A 11. percben eldõlni látszottak a dolgok, Alonso távoli bombáját Cech csak középre tudja ütni, amit az érkezõ Kuyt a hálóba juttat, de a bíró ezt a gólt annulálja les miatt, ami elég kérdéses, de ne vitassuk. A folytatás második részében, a 26. percben aztán Drogba kerül ismét helyzetbe, SWP beadását azonban nem tudja a kapuba kotorni, ez a lehetõség is kimarad. (SWP a 17. percben váltotta Kalout, míg a másik oldalon Crouchot Bellamy). A 28. percben még két csere történt, Mascheranot Fowler, míg Makelelet Geremi váltja. Ezek már a tizenegyesrúgás miatti változtatások.

Eljött a vége, dönteni viszont kell, jöjjenek hát a tizenegyesrúgások.
A hazai gárda kezdi, méghozzá Zenden, aki belövi sajátját. Érkezhetett volna a válasz, azonban a Chelsea elsõ próbálkozója, Robben kihagyja. Xabi Alonos belövi, Lampard szintén. Jön a harmadik kör, Gerrard a labda mögött, magabiztosan gurít el Cech mellett, ám Geremi büntetõje kimarad. Eljött hát a végsõ döntés pillanata: Kuyt áll a labda mögé, és berúgja!

Hosszú küzdelem után tehát ismét jobbnak bizonyult a Liverpool gárdája, akárcsak 2005-ben. Érzésem szerint ott buktuk el az egészet, hogy a 90+2x15 perc alatt nem voltunk képesek egyetlen gólt sem összehozni. Nagyon fájó a búcsú, de ismételten a elõdöntõ jelentette a végállomást a BL-ben. A továbbjutó a Pool, nekünk pedig marad ismét a jövõ év reménye.

Végsõ összegzés: Ez a továbbjutás nem a Pool-on múlt. Nem is José Mourinho hibája. Ez egyszerûen a sérüléseken, a sérülteken ment el. Persze kár ilyenekrõl beszélni, mondhatják, mondhatjátok sokan, hogy mi lett volna, ha... de õszintén tegye mindenki szívére a kezét, ki mert volna fogadni arra, hogy ha teljesen egészséges a keret, akkor nem tudunk egy nyamvadt gólt összehozni?!?! Ma a támadásaink értéke erõsen konvergál a nullához. Drogba egymaga édeskevés a PL második legjobban védekezõ csapata ellen, és túlzottan is kivehetõ volt, hogy bizony rá épült minden támadásunk, tökléletesen semlegesítették is. Ezzel be is zárult a kör. Sajnos JC-n nagyon jól látszott, hogy majd' egy teljes idényt kihagyott, mert ma igen felejthetõt alakított, Kalou zöldfülû. A PL-ben meccseket döntött el, ma gyakorlatilag a pályán sem volt. Ez itt ment el. Ha rúgunk egy gólt, semmi baj nincs. Az már, hogy ki rúgta a tizenegyeseket, és miért pont õ, hát õszintén, ez van. Lampard berúgta a magáét. Hogy Robben és Geremi kihagyta, mert vajmi keveset játszottak idén (és a mai meccsen)? Ez már itt, ebben a szakaszban nem számít. Aki már állt életében számára hasonló értékûen sorsdöntõ helyzetben, az tudhatja, hogy ez nem számít. Nyilván mindketten ezért érkeztek a pályára. A megfelelõ emberek rúgták, csak rosszul. Sajnos ez benne volt a pakliban. Sajnálom a csapatot, és nagyon elkeseredett vagyok én is, de a mai kudarcot egyértelmûen annak a nyakába varrom, hogy 90 percen keresztül nem létezett támadójátékunk a pályán. Szomorú. De ezen is túl kell lépni. Majd jövõre sikerül.

asfa

ForzaInter
nem gondoltam volna hogy kiestek, részvét.

Yo, Bitch!