Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sygmaBlueJersey
hát tiszteletben tartom a véleményed,de ez a teljes forditottja annak ahogy én látom <#kacsint>

sygmaBlueJersey
érdekes volt a mu felallasa az 1. felidoben,sztem valtanak..rooney és ronaldo konkrétan 1más helyén játszanak😊 érdekes..

II Rocky II
a mondat elejével egyetértek 😄 miszerint arra gondoltam hogy balra lövi és a kapus kifogja...de sztem nem vmi jo meccs. jo lenne ha a barca merne játszani,de az a baj hogy lassan passzolnak..mikor begyorsultak akkor jo volt. a mu hajtana ha partner lenne abarca..kurva jo meccs lenne.szvsz ategnapi chelsea meccs jobb volt <#szomoru1> kár hogy nem ment be igy uszott a szelvényem 😞((((

24 - Exile -Nov.23

Japep
Jaja...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

sygmaBlueJersey
Csáo! éreztem h kihagyja,esku valami volt amitol felkialtottam h kihagyja mielott elrugta,de azthittem h a kapus fogja majd. naggggyon jo meccs eddig és az is lesz sztem végig és ezért kicsit fáj, h mi nemtudunk ilyen szep meccseket jatszani..

Japep
Elkezdõdött a másik meccs.

A 3.percben Milito kezezett, 11-es a MU-nak, de Ronaldo mellé rúgta...<#hehe>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

lippet
bízok én is benn😄

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

II Rocky II
jaa igen de azért jo lett volna ugy neki menni a mai napnak hogy kb 20 már a kezedben van 😄 hát hajrá reméljük bejön😄

24 - Exile -Nov.23

lippet
Le HAvre - Sedan 0-0:S ez elment! De ha a Barca-Mu félidõ:V, végeredmény😄 bejön, akkor is nyerek 21e Ft.=)

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Cabell
Van valaki különben a két csapat közül, akik veszélyeztetettek sárgalapok tekintetében? Mostmár Terry, tudom, de rajta kívül?

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

II Rocky II
kurva nagy volt az öngol..vmi hihetetlen😄 hogy nekünk mértnem tudott fejelni egy ilyet 😮O

24 - Exile -Nov.23

II Rocky II
talán adtak neki kenöpénzt?😄

24 - Exile -Nov.23

Jagumo
igazából netudom hogy fejelhet valaki ekkora öngólt 😄😄:😄D

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Jagumo
Nemhittem a szememnek a 2. éflidõt ágyból néztem , de mivel is beteg vagyok azért már elakartam aludni aztán amit ott Riise gólja huuu nagyon megörültem 😊))))))<#taps><#circling>

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

sygmaBlueJersey
0-0 jo,csak para,mert bármikor bekaphatunk egyet,semmilyen döntetlen ezen kivul nem lehet:S gólok kellenek!nincs mese,errõl szól a játék, legalabb otthon játszunk egy nagyot FASZOM!

sygmaBlueJersey
jaj köszi😄 de ekkora szar játékot még nem láttam chelsea-tõl😞 hogy lehet igy játszani, mi ez a drogba nulla játék??

loooool <#wow2> ezdurva<#vigyor1>

thx

REAL MADRID

balljuggler
1-1...nem rossz....otthon 1 gol a boldogság

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

balljuggler
Monoton!!!
itt a cumo...riiseez az

VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2

asfa
hát köszönjük! nincs ez még lefutva

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Vazov
Grat nektek! Riise gólján csak nevetni tudok.<#szomoru1><#shakehead>

Liverpool 4ever! You\'ll Never Walk Alone

asfa
köszönjük szépen, egyetértek viszont annyit tennék hozzá,hogy gyanitom Drogba azért lett ilyen mert eligazol idén.. már nem annyira kötõdik a Chelseahez már, és nem is érdekli igazából már milesz az eredmény.. a játékából ezt vettem le.. pénz igy is ugy is esik le neki.. nem látom a régi Drogbát én se.. Lampard nagyon gyenge volt amugy talán a acsaládi okok.. Joe Cole se hozta a formáját ahogy se Terry, se egyi kvédõnk se, se senki más tehát jó játékkal egyedül Ballack rukkolt elõ de egyedül õ kevés volt a Poolhoz,hogy probálgatott lövéseket!

asfa
Liverpool - Chelsea 1-1 (1-0)
2008. április 22. 20:45 - Anfield Road
Játékvezetõ: Konrad Plautz
Nézõszám: ?

Gól: Riise (90+5. - öngól) ill. Kuyt (43.)
Sárga: Terry (90+4.)
Piros: -

Liverpool
Felállás (4-2-3-1): Reina; Arbeloa, Skrtel, Carragher, Fábio Aurelio (Riise 61.); Mascherano, Alonso; Kuyt, Gerrard, Babel (Benayoun 76.); Torres
Cserék: Itandje, Hyypia, Pennant, Lucas, Crouch

Chelsea
Felállás (4-3-3): Cech; Ferreira, Carvalho, Terry, A. Cole; Makelele, Ballack (Anelka 86.), Lampard; J. Cole (Kalou 64.), Malouda, Drogba
Cserék: Hilario, Alex, Belletti, Mikel, Shevchenko

Statisztikák
47% Labdabirtoklás 53%
12 Kapuralövések 7
10 Kaput eltaláló lövések 7
20 Szabálytalanságok 17
6 Szögletek 5

Cabell
grat, néztem a meccset, hát érdekes

Teljesen más lehetett volna az egész továbbjutás képe, így viszont...Riise nem lett hõs Liverpoolban. Viszont arra rájöttem, hogy akivel a leginkább szimpatizálni tudok tõletek, az Cech. Eddig Drogbáról mondtam ugyanezt, de nemtudom miért tûnt õ egy csupaszív küzdõnek, mint Gerrard...ugyanolyan kis elégedetlenkedõ színész, mint a mi C.Ronink..: - \

na mind1, grat, szépestét

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

asfa
én nemtudok majd vhogy szerzünk 😊

Barnabyka
ztaqva nem tudtam ,h sírjak vagy nevessek de hirtelen akkorát ordítottam ,h az egész család felébredt...GG end big luck..

aaa linket pls a golhoz 😄D

REAL MADRID

Rockynhooo
Cech <#eljen> Ríze <#eljen>
otthon nyerni kell , éss akkor... 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sygmaBlueJersey
http://www.amazon.com/Chelsea-07-08-Training-Top/dp/B00113DU2U/ref=sr_1_12?ie=UTF8&s=sporting-goods&qid=1208896832&sr=1-12

asfa
viszlát

asfa
<#worship><#worship><#worship>

asfa
kösz kösz 😊

SLICK
hát egész mákosan, de meglett a döntetlen 😄

Sok sikert a visszavágóhoz

REALista
Good job Riise.Good Job.😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

asfa
fu de kellett ez a szerencsétlen öngóól!

Japep
<#eljen>

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
nagyon jo 😊 szerintem is

asfa
köszönjük Cech-nek nagyon!

Mor3llo
de k'vára teccik ez a fekete-sárgászöld melegítõtök 😄DD

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

asfa
háhááá 😄DDDDDD

sygmaBlueJersey
EZAZ! EZT nem érdemeltuk meg de nagyon kellett,viszont a livo megérdemli az elozo évek miatt a bl ben. pl az a kamu gol 2 éve..

Japep
AZ A ****** NAGYKÉPÛ RIISE GYÖNYÖRÛ ÖNGÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
GÓÓÓÓLGÓL 1-1 😄 igeeeene 😊

Japep
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLL

Mor3llo
GÓÓÓÓÓL 😄DDDDDDDDDDDDDdddd

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Mor3llo
istenem, ezek a talált helyzetek a 'poolnál....:S

McFrost
bejutottunk?

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

asfa
egyenliteni már nemfogunk.. az tuti, már csak kérdés h pool rug e még ma..
GOGOBLUES!

Japep
Jókor, csupán 5 perc van még.

> Anelka
< Ballack

CHELSEA FOOTBALL CLUB