24199
Chelsea Fan Club
-
#13423 Köszi... :) -
#13422 isten lett az új desing! gratula Japep! :) -
#13421 Egy Wright-Phillips szerű játékos kell minden csapatnak. Olyan, mint Robben, igaz nem "ért" annyira a labdához, de mikor beállt mindig felpörgött a játék. Nagyon gyors, és ez kell...figyeljétek meg, megfogja bánni a vezetőség, hogy elküldte, csakúgy, mint Robbent is. -
#13420 Na erre csak azt tudom mondani, hogy SWP a maga módján jó játékos csak a játéka volt olyan tesze-tosza.Ez alatt azt értem hogy gyors, jól kezeli a lasztit de váratlan húzásai nem igen vannak a cselezésmeg nem az ő műfaja...
A Cityre is kitérnék:
Most hatalmas a felhajtás hirtelen rengeteg kis manchester drukker lett....kivi leszek 2 év múlva..... -
#13419 Héhéhéhééé...azért itt ne engedd már el magad ennyire. Értette ő, csak a forma nem tetszik.
Ő a házigazda, ez a dolga, és ha figyelnél pl a tanácsára akkor nem lenne mindig a neved mellett sárga felkiáltójel. -
#13418 vagy nem^^ sztem ha most nem akkor jövőre úgyis elment volna magától is... -
#13417 Az a legrosszab,h kb SWP-t csak azért adtuk el mert ugyis jön robinho:S -
#13416 gyengébbek kedvéért ez azt jelenti,h sokkal többet ér annál Kerlon is és M.Moreno is, minthogy Chievo-k és Shaktar Donetsk-ek ben rugdossák a bőrt... -
#13415 Beleszólni se kell, ha nem érted a lényeget.^^ -
#13414 Vátozás a meccsnaptárban!
Hsz.: 29
A Chelsea, Aston Villa elleni összecsapasát a korábbi időponttal ellentétben október 5-én fogják megrendezni.
A mérkőzést eredetileg október 4-én, szombaton játszották volna, ám a birminghami csapat hétközben UEFA Kupa mérkőzést vív majd, ezért változtatás.
Új időpont: 2008. október 5. 16:00
Forrás: www.chelseafc.com -
Monoton #13413 Jó lenne ha befejeznéd !! -
#13412 Azt mondja 6éve City drukker,
meg azt mondja hogy az ő híres cégüknek több pénze van minta a 4élcsapatot összetéve!!!
- moderálva - -
#13411 Amúgy tuti most világszerte nőtt a Citysek száma, nemhiába nyílt itt az SG-n is hirtelen egy MC topik... :S -
#13410 azóta,h robinho aláírt:xd -
#13409 Japep jólett a banner, egyszerű, de mégis nagyszerű :D -
#13408 És hány éve, pontosabban napja, pontosabban órája Citys??:D:D -
#13407 véletlenül a gyerek nem Robinho fan, s hirtelen mindene lett a City?XD -
#13406 Épp egy City-is gyerekkel beszélek az modja idézem:
Olyat nyilatkozott a tulaj (ez egy cég) hogy nekik a pénz nem akadály mert könnyen szerezik be és a Man Cityből a világ legjobb csapatát foglyák megcsinálni!!! Az az nemhogy Robinho megy a Chelseaból fgogunk vásárolni!!
mondom én: na majd meglátjuk
City.s:pénzért mindenki menni fog, akit csak akarunk majd
-
#13405 Sztem Robinho élete legjobb döntését hozta meg...
Nemsokára bejelentkeznek Ronaldoért, Torresért, Fabregasért....de nem Realos cigánykodó módszerrel, hogy a 100 millából hirteletelen csak 40 lesz hirtelen, hanem 135 millával....amiért el fogják őket engedni... -
#13404 nem kell fikázni más csapatát! -
#13403 Gyerekek :( Itt aki kibaszott velünk de kegyetlenül az a Real meg Robinhoval is mert ezt nem ő döntötte el. EL akarsz menni a Realbool???? Akkkor tessek menyj de nem a a Chelsea ba fogsz menni te... hanem a Citybe :DDD Röhög Calderon a markabán a sok zséevel . -
#13402 nah ennek örülök^^ -
#13401 Nem csábítja, csak megkörnyékezte Wenger az átigazolási időszak elején...de el lett zavarva... :D -
#13400 én meg azt olvastam vhol hogy Kalou-t az Arsenal csábítja...nagyon szomorú lennék ha elmenne, ő a kedvencem:) -
#13399 Megnevezték a 25 fõs keretet a Bl-re
A List
Petr Cech
Branislav Ivanovich
Ashley Cole
Michael Essien
Ricardo Carvalho
Frank Lampard
Franco Di Santo
Joe Cole
Didier Drogba
Michael Ballack
Florent Malouda
José Bosingwa
Wayne Bridge
Paulo Ferreira
Deco
Salomon Kalou
Carlo Cudicini
John Terry
Alex
Juliano Belletti
Nicolas Anelka
Henrique Hilario
B List
John Mikel Obi
Rhys Taylor
Sam Hutchinson
Michael Mancienne
Miroslav Stoch
Mivel John Mikel Obi már 2 meccsnél többet játszott a felnõtteknél,ezért õ bármikor csatlakozhat az elsõ számú kerethez,így egy hely felszabadult az "A" listán. Nagy meglepetés nincsen, minden játékos bekerült akiket elõre is lehetett sejteni. -
#13398 Igen azért nem lesznek!! -
#13397 Csatlakozom az előttem szólókhoz! Am a hétvégén válogaott meccsek lesznek, azért nem lesznek meccsek? -
#13396 Köszönöm még egyszer mindenkinek... :) -
#13395 Szép munka..:P Grat -
pilboy #13394 nagyon szép, és kreativ az új design!
-
#13393 -
#13392 Kerlon "Foquinha" Moura Souza
Cruzeiro -> Chievo
Na a másik kedvencemet is egy szar csapat viszi el marcelo moreno után is..:( -
[kurvairigy] -
#13390 Ja, meg nem tudom, észrevettétek-e, de ha valaki rákattint a bannerre, akkor... :)
Végül is csak egy ötlet volt, ha akarjátok "kivehetjük". -
#13389 Köszönöm szépen... :)
Azt hittem, a legfelső SG.hu logó mögötti részt nem engedi kicserélni a fórum, de szerencsére igen... :) -
bonebeni #13388 hatalmas grat a bannerhez:D...nagy állat lett -
#13387 szurkolj nekünk Real már nem jo :DDd -
#13386 Tényleg zsír lett:D Köszönjük!!!
Manchester Utd - "Jövőre már nem lesz rivális a Chelsea a sok öreg miatt"
Mondják ezt g.neville,scholes és giggs mellett :D:DD:D:D:DDDDDDDDDDD -
#13385 Nagyon szép!!!!
Grat Japep -
Monoton #13384 Tetszetős, szép munka :)