Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
hihetetlen amit mûvelnek társaid.. na mind1.. ha kételkednek
Statisztikák
53% Labdabirtoklás 47%
13 Kapuralövések 7
8 Kaput eltaláló lövések 6
14 Szabálytalanságok 16
8 Szögletek 3
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
24 - Exile -Nov.23
de nyert a chelsea..utolag örülök neki mert sok mu-s már elkönyvelte a bajnokságot (hogy már megvan,na most koppantak)
meg johogy bl-be go blues -t nyomok mert a liverpoolt utálom mint a fenét.,ennyi.olyan nagy baj hogy drukkolok másnak is? nem vagyok olyan arseanl drukker aki ha a csapata nem nyert akkor nem drukkol másnak.(csak mert õsi ellenség azért ne drukkoljak nekik. -.-)
bl döntõbe meg barca-chelsea-n a barcanak drukkolok.
vmi gond van még?
ui.: na jo egy picit a mu nak de csak azért mert hogy a chelsea otthon veretlen és jo lenne ha csak mi maradnánk a bjanokság végén azzal a stattal hogy veretlenek odahaza egész szezonban...szal ennyi :D
(meg vhogy a chelsea topicba szerintem értelmesebb emberek vannak mint amott -.- (persze tisztelet a kivételnek )(fõleg a multkori értelmetlenség dömping tette be a csucspontot:D(namegazondtam de rem.érted..báár ::D
24 - Exile -Nov.23
nem mellesleg gratula a mai Chelsea-gyõzelemhez, értékes lehet a végén!!
Go Gunners Go!!
No one can stop Death!
Nem is mondtuk (legalábbis én), hogy le van futva, csak hogy nincs sok esély...még mindig húzós, közel vagyunk ahhoz, hogy a legcsúnyábban veszítsünk el egy bajnoki címet - gólkülönbséggel.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Amúgy gratulálok a gyõzelemhez, bekövetkezett amit 2 hete szajkóztam ebben a topicban is: ez a bajnokság nincs lefutva. Sajnos. (Pedig jólenne, mert gyenge a szívem az ilyen izgalmakhoz..)
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
elõre is thx
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ilyet sem látni minden meccsen...megkönnyebbült, az biztos! :D
Ezt most találtam...Cech elvesztett fogadása <> :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Avram Grant érzi, hogy nyomás alatt tartották a Manchester United-det, miközben legyõzték õket 2-1-re. Ugyanakkor Grant részvétét ajánlja Frank Lampard-nak.
Grant elismerte nagyon boldog volt, hogy otthon tartották a három pontot és ezzel pontban utolérték a listavezetõ MU-t.
"Tettük azt, amit nekünk tennünk kellett, nyertük a játékot a MU ellen. Azt gondolom nyomás alá helyeztük õket. Gyõztünk és én boldog vagyok!" - mondta Grant.
A United jobb gólkülönbségének köszönhetõen két játékkal a vége elött még mindig vezeti a bajnokságot, de Grant optimista a végkimenetellel kapcsolatban.
"Nekem hinnem kell ezekben a dolgokban. Nem könnyû két játékot nyerni, amikor rád ekkora nyomás nehezedik."
Mourinho távozása óta Grant sok kritikát kapott, de õ csak dicsérni tudja játékosait.
"Nagyon büszke vagyok arra, amit ebben az évben tettünk. Vertük az Arsenal-t és ma a MU-t. Ma nagyon jó labdarúgást játszottunk"
Ugyanakkor az izraeli tréner részvétét ajánlja Lampard-nak, aki ma édesanyja halála miatt nem lépett pályára.
"Ki akarom fejezni az együttérzésemet Frank-nek, aki ma nem volt itt. Rá gondoltunk a mérkõzésen. Nem könnyû elveszteni egy mamát."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ballack elmondta, a büntetõnél teljesen nyugodt volt. Ezzel egy nagyon fontos gyõzelmet szerzett mindannyiunknak a Manchester United felett.
A "Kékek" végig küzdötték az elsõ félidõt, ennek az eredménye 1 Ballack gól lett. De az örömet Wayne Rooney törte meg. De 6 perccel a vége elõtt a hazaiaknak ítéltek egy jogos büntetõt, miután Essien beadásába Michael Carrick ért bele kézzel.
A rendszeres büntetésvégrehajtó Lampard anyja halála miatt nem játszott, ezért Ballack vállalta a 11-est.
A német középpályás elküldte Edwin van der Sar-t rossz irányba, ezzel kialakítva a 2:1-es végeredményt.
"Ha nagy mérkõzéseken kell gólt szereznem, az nem probléma, csak nem mindig jön össze." - mondta Ballack a Sky Sports-nak.
"Tudom kezelni a nagy nyomást magamon, ezért is nagyon jó érzés jól teljesíteni ekkora nyomás alatt."
Michael a gyõzelmet Lampardnak ajánlja, amivel beérték a Manchester United-et a tabella élén.
"A gyõzelem Lampardé és a családjáé. Soha nem felejtjük el." - tette hozzá még Ballack.
"Ez a nap mindenkinek nehéz, különösen az õ családjának. Ez az õ napjuk."
A korábban a Bayern Münchenben játszó középpályás egy kisebb vitába keveredett Didier Drogba-val, hogy melyikõjük végezzen el egy szabadrúgást a második félidõben.
"A meccs után már minden rendben volt természetesen, megesik néha egy kisebb vita a pályán." - így Ballack.
"Mindenki gyõzni akar, õ is, én is és mindenki. Ez egy nagyon fontos gyõzelem a gárdának."
CHELSEA FOOTBALL CLUB
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
grat a gyõzelemhez egyébként!
Ez nem szokásunk...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Rocky, te mi az atyaúristent nyalsz itt a rivális csapatnak? Hihetetlen, ezt nem hiszem el. Ha elúszik a bajnokság, akkor odamész nyalni a másik riválisnak? OMFG
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
RMCF
a pool gyengébb mint a mU és akkor peedig lekell gyûtni õket.ennyi nincs mese 3-1...a végén óriási mentések voltak...már már azt hittem hogy a 95.percbe 2-2 lessz:D
24 - Exile -Nov.23
DROGBA ÉS SHEVA A VÉGÉN... :D
DROGBA ÉS BALLACK...kibékültek! :D
Carvalhonak jó lehet.
Magasan megérdemeltük, sokkal jobbak voltunk ma! Ez az!!! :D
Lehet imátkozni! Szerdán BL! HAJRÁ CHELSEA!!! GOGO BLUES!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
thx:)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Hargreaves, Ferdinand sárga
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A gyõzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Csak maradjon így,ezt már meg kell nyernetek !!!<#eljen>#eljen>
Carvalho megkönnyebbült, hogy örült már.
Reméljük a végén is örülni fogunk.
HAJRÁ! GOGO CHELSEA!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"