Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
GOGOBLUES!!!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
nah ez szép volt
NYERNI KELL! nem szabad 0-0ra játszani semmiképpen
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
- BL elõdöntõ-visszavágó, elõzõ 1-1 -
- Stamford Bridge -
- ma 20:45, m1 -
- vezeti : Roberto Rosetti (Olaszország) -
CHELSEA : (4-3-3)
Manager : Avram Grant
Cech
Essien - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Ballack - Makelele - Lampard
Joe Cole - Drogba - Kalou
Cserepad : Cudicini, Belletti, Alex, Mikel, Malouda, Shevchenko, Anelka
- - - - - - - - - -
Liverpool : (4-2-3-1)
Manager : Rafa Benitez
Reina - Arbeloa, Carragher, Skrtel, Riise - Alonso, Mascherano - Kuyt, Gerrard (c), Benayoun - Torres
Cserepad : Itandje, Finnan, Hyypia, Pennant, Babel, Lucas, Crouch
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz! De nyerni kell (vagy 0-0), mert nagyon nem lenne jó 11-esekkel eldönteni...
Revansot kell venni! Malouda pados... :S Essien meg JSZ, de mondjuk jó, mert ha rosszra fordul, helyetcserél Makelelével.
Lampard játszik, reméljük fejben is itt lesz!
Drogba remélem nem lesz szürke, de ha igen, szerintem Sheva bizonyított a MU ellen.
Jó lenne már döntõbe jutni 102 év után...
TOVÁBBJUTUNK! HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Már kezdek megbarátkozni vele... :D
Az éven nyertem a mezt, erre meg lecserélik... :(
:D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ha továbbjutunk, bárhogyan is, nagyon-nagyon-nagyon fogunk neki örülni! :D
Talán még sírni is...<#idiota>#idiota>
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hajrá Chelsea!!!!!
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Ma nagyon kemény meccsünk lesz, de nyerni kell - azaz tovább kell lépnünk!
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
Prosac: neked annyit,h egyet értek veled abban,h hiba volt ezt a taktikát választani,nem is értem, h igy be volt baszva fergie vagy mi? viszont hozzá kell tenni,h milyen is az ember valójában ha nyertetek volna ezzel a taktikkal, mindenki arrol beszélne,hûûû mekkorát húzott,micsoda stratéga..
Frank Lampard visszatérhet a szerdai Bajnokok Ligája mérkõzésre, ugyanis Vasárnap már újra edzett.
A hét csapata:
Iker Casillas (Real Madrid)- Phil Neville (Everton), Pablo Amo (Deportivo lC), Giorgio Chiellini (Juventus), Heiko Westermann (Schalke 04) - Franck Ribéry (Bayern München), Michael BALLACK (CHELSEA), Marcos Senna (Villarreal), Francesco Cozza (Reggina) - Filippo Inzaghi (AC Milan), Mickael Pagis (Rennes)
Az év (2008) angol élvonalbeli játékosa:
1. C.Ronaldo
2. F.Torres
3. S.Gerrard
4. C.Fabregas
5. E.Adebayor
Az év (2008) angol élvonalbeli csapata:
James (Portsmouth) – Sagna (Arsenal), Rio Ferdinand (MU), Vidic (MU), Clichy (Arsenal)– Ronaldo (MU), Gerrard (Liverpool), Fabregas (Arsenal), Young (Aston Villa) – Adebayor (Arsenal), Torres (Liverpool)
------------------------------------------------
Ballacknak grat - és a többieknek is, megérdemlik. A többi érthetõ, hogy miért nincs ott - mindenki sérült volt, aki felkerülhetett volna.
Talán még azt nem értem, hogy Lampard miért nincs ott a TOP5-ben...
Lampard csak akkor játsszon, ha úgy érzi - ezt mindenki megérti most.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
KATT!!
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
24 - Exile -Nov.23
*Egy MU szurkoló*
Signature Move: RKO \"Az egész univerzum elõttem hajol meg.\" WWE and Slipknot rulz!
errõl van szó? <#miaz>#miaz>
sajnos nem láttam :(
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
+ A végén gyönyörû cselekkel húzta az idõt! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De a megköszönést akkor lehetne kijelenteni, ha tudnánk, hogy MI LETT VOLNA, HA...
Itt zárjuk is le. Majd meglátjuk! :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
a chelsea és barca elleni visszavágót tekintettem az idény legfontosabb két mérkõzésének, erre pl ronaldo és tevez a padon kezd. a gyõzelmetek megérdemelt, a sérülésekbe ne menjünk bele a védelmünk hetek óta felforgatott, vagy összedrótozott.
ahogy Hajdú B is mondta a mérkõzés végén : Ezt a mérkõzést a Chelsea akarta jobban megnyerni. Ezzel egyetértek, és pont ezt nem értem a mi oldalunkról, hogy miért nem akartuk mi itt és most pontot tenni a bajnoki cím kérdésének végére. Ehhez képest...
Na peace, jövõhéten folytatódhat a diskurzus :)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
De én akkor sem köszönök meg semmit Fergusonnak...az õ döntése volt, ez a foci - néha bejön, néha nem.
Amúgy Ronaldo nem- és Rooney játszatását én sem értettem...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azzal, hogy nálunk van a világ egyik (ha nem a legjobb) játékosa, a C.Ronika, aki gond nélkül végig tud játszani 90 percet, és 3 nap múlva megint, és õt küldi a padra, nem pedig Rooneyt, önmagában ostobaság.
Az, hogy Nanit játszatja Ronaldo helyett, számomra érthetetlen, mert Ronaldonak nem árt meg egyszer 90 percet lejátszani, de Rooney, akinek volt kisebb sérülése, rászolgált volna a pihenõre, fõleg, hogy ott van a vele egy szinten lévõ Tevez.
Ezért tényleg köszönetet mondhattok, fõleg azok után, hogy Nani minden labdaérintésére eladta a labdát. Persze nem önmagában ezért, hanem, mert Ronaldo nem ezt tette volna.
Anderson helyett pedig bejött O'Shea, mikor õ sem gondolhatta, hogy ez a meccs így mostmár ennyi lesz. Nevetséges volt.
És akkor az utolsó 3 percben pedig rájön a csapat, hogy egy Chelsea ellen bunkerfocival nem lehet.
Én azt mondom, jó, hogy így alakult, mert továbbra is vezetjük a tabellát, (ha a West Hamet otthon, ill. a Wigant idegenben nem tudjuk legyûrni, akkor nem is érdemlünk lóf*szt sem) de tegnap mi vereséget érdemeltünk, mert szarul játszottunk. Összességében sajnnos fair eredmény született, itt tulajdonképpen a gólig az volt a második kapura tartó lövés, ott addigra már egy kapufa is volt a gól mellett.
Szóval nem a sors igazságtalansága miatt sírunk, én legalábbis biztos nem, hanem, hogy hogyan lehetett ezt így eltaktikázni...
"...Most nem a ChelseaTV összefoglalóját látjuk - nem ezért nem mutatnak manchesteri helyzeteket, hanem azért, mert nem volt..."
Ez tetszett! <#vigyor3>#vigyor3>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ez az, így kell...ti MU szurkolók mindenre tudtok választ...<#szomoru2>#szomoru2>
Méghogy köszönjük meg...akkor ti meg köszönjétek meg a sorsnak, hogy le volt sérülve a fél keretünk (fõleg Cechre gondolok) szinte egész télen.
Igazad is lenne, de nincs - tartalékolt? Mire? Nekünk is volt és lesz is BL meccsünk...tehetünk róla, hogy Ferguson nem érzi a csapatában azt az erõt, hogy ne tartalékoljon?
De most ezt nem azért írtam, hogy veszekedni kezdjünk...én így gondolom. :)
CHELSEA FOOTBALL CLUB
nekünk nem volt vesztenivalónk, felszabadultan, támadó szellemben játszhattunk volna, de nekem úgytûnt mintha odaadtuk volna a meccset (még akkor is ha kisebb szerencsével a végén kiharcolhattuk volna a döntetlent), most pedig lehet remegõ lábakkal pályára lépni az utolsó fordulókban hatalmas nyomással a vállakon. ezaz!
jópár napig fogok gondolkodni rajta, hogy ez mire volt jó?
Mindenesetre énis gratulálok a gyõzelemhez, sajnos itt ma nem mi voltunk a jobbak. Sajnos itt ma csak Fergusont tudom hibáztatni, ezt nagyon eltaktikáztuk. Azt mondom, itt ma rosszkor húzott nagyon rosszat, és ennek meg lett az eredménye. Szóval gratulálok és hát a végén gyõzzön a jobbik.
A Chelsea 2-1-es gyõzelme után levezetõ manchesteri cserejátékosok összeverekedtek a Stamford Bridge-en dolgozó pályamunkásokkal.
A Chelsea 2-1-es gyõzelme után levezetõ manchesteri cserejátékosok összeverekedtek a Stamford Bridge-en dolgozó pályamunkásokkal. A hírek szerint Gary Neville, Patrice Evra, Paul Scholes, Gerard Pique és John O'Shea volt érintett a verekedésig fajuló szóváltásban. A mérkõzés után levezetõ vendégek pillanatok alatt összekülönböztek a hazai pályamunkásokkal, sõt, másodperceken belül ütésváltásra is sor került. A biztonsági erõk közbelépésével sikerült véget vetni a csetepaténak, amelynek nyilván lesz visszhangja az angol szövetségben.
-----------------------------------------------
Nevetséges, nem bírják méltón elviselnia vereséget...
Remélem eltiltanak párat, és ezzel megszivatták saját csapatukat... :S
Gratulálok nekik.
CHELSEA FOOTBALL CLUB