24199
Chelsea Fan Club
-
#13503 Mikel pedig bele is fejelt... :S
Végülis gondoltam, hogy kapni fogunk 1-et - fel kell ébredni!
GO BLUES!!! -
#13502 lol -
#13501 Anelka mi a szarér nem ugrott fel.. takarodjon már.. -
#13500 Robinho gól...1-0 -
Csesza #13499 :DASDasdsadasd -
#13498 sokat nem tudhat Scolarirol :) -
#13497 És ott van Wright-Phillips...
El sem hiszem...tuti elárulta Scolari titkait Hughnak... :(
GO BLUES! -
#13496 Ivanovic és Belletti bevethető szélső vagy akár támad kp-nak is.
Gondolom felkészült Scolari, hogy ha lövünk egy szenvedős gólt, akkor meg is tudjuk tartani... :S -
#13495 huha
GOGO BLUES, nyerni kell
HAJRÁ CHELSEA!! -
#13494 GOGO BLUES! -
#13493 ivanovic, Belletti, Alex, Bridge, minek 4 védő csere?O_o -
frank08 #13492 szenvedős győzelem lesz! kemény ez a City esélyes a legjobb négybe kerülésre is. sztem
-
frank08 #13491 húúú ha!!!! Az Arsenal begyújtotta a rakétákat de meddig.
0-4
-
Manchester City - CHELSEA
- PL 4.forduló, City of Manchester Stadium -
- ma 18:30, Eurosport2 -
- vezeti : Mark Halsey -
Manchester City : (4-2-3-1)
Manager : Mark Hughes
Hart
Zabaleta - Richards - Dunne (c) - Ball
Hamman - Kompany
Wright-Phillips - Robinho - Ireland
Jo
Cserepad : Schmeichel, Ben-Haim, Garrido, Fernandes, Evans, Elano, Sturridge
- - - - - - - - - -
CHELSEA : (4-1-4-1)
Manager : Luiz Felipe Scolari
Cech
Bosingwa - Carvalho - Terry (c) - Ashley Cole
Obi Mikel
Joe Cole - Deco - Lampard - Malouda
Anelka
Cserepad : Hilario, Ivanovic, Belletti, Alex, Bridge, Kalou, Drogba
-----------------------------------------------------------
Kemény meccs lesz, és most ez a Robinho-SWP ügy miatt nyerni kellene...idegenben ellenük, nehéz dolgunk lesz...Drogba végre bevethető.
Anelka végre a posztján játszik, először, mióta itt van.
Nyerni kell!
HAJRÁ CHELSEA, GOGO BLUES !!! -
#13489 muszáj nyerni ma! a pontokért főleg,de preztízsből is! SWP és Robinho miatt is! -
#13488 igen,ezért mondtam,h ez is az is jó! végülis talán még jobb,h nem szerzett pontot a mu. -
#13487 Hát 2-1 lett a Livepoolnak.
Én ennek valahogy jobban örülök, mint fordítva, mert van egy olyan érzésem, hogy a Liverpool még mindig nem lesz veszélyes a bajnoki címre, a végére kiengednek majd - az Arsenalt gondolom még hasonlónak, bár náluk nem lehet tudni. Ettől függetlenül ma nyernünk kell! -
#13486 na ebből a pool mu meccsből már csak jol johetunk ki,most 2-1 van és ez is jo,de az még jobb,ha xelnek. -
#13485 scolari remélem miguel veloso-t szemelte ki ;) -
#13484 Hát igen, az egyik legfontosabb elem a csapatban... :S
És ilyen sokáig...csak nehogy az legyen, mint tavaly... :S -
#13483 így van!
Drogba visszatér! :)
csak kár,hogy most Essien esett ki :(
-
#13482 :D -
-
#13480 Chelsea: Védekezőközéppályás kerestetik!
Essien hazája válogatott mérkőzésén szenvedett el komoly sérülést, nevezetesen a térdszalagja szakadt el és fél évre esik ki, így Luiz Felipe Scolarinak új szűrőközéppályás után kell néznie, aki a ghánait fogja pótolni.
A Chelsea menedzsere Luiz Felipe Scolari hat napon belül eldönti, hogy melyik játékost szeretné leigazolni a középpályára Essien helyére.
A ghánai világbajnoki selejtező mérkőzésen szenvedett el egy csúnya sérülést, így már az első félidőben lekellet cserélni. A találkozót egyébként elveszítette Ghána. A brazil szakvezető már tárgyalt Peter Kenyon vezérigazgatóval és kifejtette véleményét Scolari az elképzeléseiről. A beszélgetés sikeres volt, hiszen abban már megállapodtak, hogy vagy kölcsön vesznek egy játékost fél évre vagy végleg leigazolnak egy középpályást, viszont az új játékosról még nem született döntés.
"Már vannak elképzeléseim, hogy kit látnék Essien helyén. Beszéltem Peter Kenyon-nal és tettszettek neki az ötleteim. Holnapra, de legkésőbb a jövő hét elejére eldől, hogy kit igazolunk le januárban." - mondta Scolari. -
#13479 grat neki, megérdemelte -
DECO LETT AZ ELMÚLT HÓNAP LEGJOBB JÁTÉKOSA ANGLIÁBAN
A 8 millió fontért érkezett portugál zseninek jól sikerült a bemutatkozás a Premier League-ben. Három meccsen két gyönyörű gólt lőtt, és augusztus hónap legjobb játékosává választották. A hónap legjobb edzője Gareth Southgate lett.
-
#13477 höh scolari bevallotta h visszautasította a man city szerződés ajánlatát mielött hozzánk jött -
#13476 Steve Clarke a Chelsea másod edzője elhagyta a klubot 20 év után. Játékosként kezdte itt aztán lett edző,és most a West Ham-hez megy Gianfranco Zola miatt. bbc -
#13475 de szép is lenne:) -
#13474 nem fog,vagy ha lő is akkor max 1 szépítő gólt a 88 adik percben amikor már majdnem az öltözőben van mindenki( mint a svéd-magyaron mi ) és így 5-1 re változtatja az eredményt ;) -
#13473 kiváncsi leszek hétvégi mecsre!!!
remélem SWP nem lő gólt:D! -
#13472 jo jo de szted elmegy ati x800 al? :D -
#13471 én is tegnap este kibróbáltam már, egy kalap szar , nemhsiszem el hogy nemtudnak normális fejlesztést csinálni 3 éve, lusta szemetek, tökre felbasz... -
#13470 érdekes ahhoz képest,h EA szerződött a chelsea-vel jól lehuztak a 08 ota a játékosok értékeit... na mindegy krisz igaz h csak pixelshader 3.0 as vagy nagyobb vga-val megy ez a fosh? -
#13469 pedig sokkal élethűbb :) de kinek mi
off vége :) -
#13468 Jaja, de sajnos még messze elmarad a konzoltól...és el is fog mindig... :S
Én nagyon nem bírom a PES-t... :) -
#13467 Ez nem max grafika ugye?:) Japep, maxon jobban néz ki, a tavalyihoz képest ég és föld..:) De a PES nekem jobban bejön..:P -
#13466 Kalou csak 79?XD mindig olyan gyenge a Fifában szegény:) -
#13465 Igen PC
Szerintem nagyon jó lett!!! -
#13464 Ez ugye PC? :)
Még mindig nem az igazi, de már jobb a grafika...remélem a mozgáson meg hasonló dolgokon is javítottak...