Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
szal egy részben köszönhetitek ballacknak h drogbát kiszórták...
másrészt akkor ennyi erõvel makelele-t is ki kellett volna küldeni könyöklésért (nem a scholesosra gondolok), emlékezhetünk messit ugyanilyenért kapott ellenünk pirosat jogosan, könyöklésnél ha vérzik utána az "áldozat" akkor 99%ba az piros... de most nem
nem kéne a sporit okolni, ugyanolyan szarul fújt mindkét felé...
tévez nálam se játszotta volna végig a meccset, nem mer lecseréltem volna
jah és nem kell arra fogni h nem volt szerencsétek, mer elsõ félidõ simán lehetett volna 3-1, 4-1 és akkor már fieszta lett volna a második játékrész
és az h 2x annyit próbálkoztatok mint mi az semmit nem jelent mer fele annyiszor találtatok kaput
nah befejeztem, most úgyis mki elkezdi az ellenkezõjét állítani annak amit most mondtam, de nekem ez volt ebbe a topikba az elsõ és utolsó hozzászólásom
megy az élet tovább és legközelebb elkalapáljuk a Mu-t odavissza keresztbe-kasul 😄 ennyi és a játékoskeret alakulását hát nagyban befolyásolja majd a többi csapaté is..
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
HAJRÁ CHELSEA!!!!!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
No one can stop Death!
de drogbanak is ennyi esze van, hogy belemegy ilyenbe hát hihetetlen...
attól függetlenül én a cselzinek drukkoltam neértsfélre 😄
Vagy akkor Tevezt is ki kellett volna csapni.
Remélem mindenhol Európában ilyen visszhangja van Lubosnak, és soha többet nem kap nemzetközi meccsen sípot...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A munka jobban megy, ha általa közöset építünk, és a világra szóló tett is többet ér, ha utána közösen énekelhetjük a Himnuszt.
A német középpályás három sorozatban is nagy küdelemben a második helyre szorult csapatával, csakúgy, mint 2002-ben a Leverkusennel.
2002. Ez az év Ballacknak igen csak keserédes. Bejutottak a Leverkusennel a BL-döntõbe és a DBF Kupadöntõbe, a német válogatottal a VB-döntõben, ám abban az évben egy trófeát sem emelhetett magasba, sõt, még a bajnokságban is második lett.
"Nagyon keserû szájízzel zárult a szezon. Vereség a Carling Cup döntõben, a BL-döntõben, a Premier League-ben az utolsó percbekben kapott gólok az utolsó fordulókban a bajnoki címbe kerültek. Nagyon szomorúak vagyunk, hogy egy trófeát sem nyertünk." - mondta tegnap a középpályás.
-------------------------------------
Õt is nagyon sajnálom...az egyik legmeghatóbb képen Ballack látható... 😞
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
A Chelsea menedzser asszisztense elmondta, a csapat teljesen összeomlott a Bajnokok Ligája döntõében elvesztett tizenegyespárbaj után.
John Terry megcsinálhatta volna, de elcsúszott és a kapufáról kifele pattant a labda. Ezek után a Manchester United-en már nem volt nyomás, és Anelka kihagyott tizenegyese után õk vihették haza a Bajnokok Ligája serlegét.
Cate úgy véli, megérdemelték volna a gyõzelmet.
"Összetörtünk a vereség után. Úgy érzem, a második félidõben és a hosszabításban is mi voltunk a jobbak."
"Sok lehetõség adódott elõttünk, de nagyon szerencsétlenek voltunk. Kétszer is eltaláltuk a kapufát, majd következtek a büntetõk, ahol mi húztuk a rövidebbet."
"Rengeteg kritika ért minket, különösen a menedzsert. Fantasztikus munkát végeztek a srácok idén!"
Emellett hozzátette még, hogy nem Terry lett volna az ötödik, de Õ elvállalta.
"Egyszerûen hihetetlen. Csak elcsúszott. Gyakoroltuk a tizenegyeseket az edzéseken, és mindig magabiztosan berúgta."
"Kicsit magabiztosabbak voltunk. Terry nem szerepelt az elsõ öt rúgó között, de amikor választásra került sor, valaki odaszólt, hogy nem érzi jól magát, és Õ elvállalta."
Cech úgy látta, hogy Terry a kapuba talál
A Chelsea kapusa szerint a sors játszott közre a moszkvai BL-döntõben a Chelsea ellen.
Petr Cech kapusként fõszereplõjévé vált a szerdai Bajnokok Ligája-döntõnek, a Chelsea cseh kapusa azonban nem vált hõssé, miután csapata alulmaradt a Manchester Uniteddal folytatott idegölõ küzdelemben. Cech szerint sorsdöntõ volt John Terry elhibázott büntetõje, amelyrõl a kapus a helyszínen úgy hitte, hogy a kapuban kötött ki:
- "Terry büntetõjénél láttam, hogy a kolléga rossz irányba mozdul, és az én helyzetembõl úgy tûnt, hogy John a kapuba talál. Sajnos nem így történt, de ilyen van, ebbõl is látszik, milyen drámai meccs volt a szerdai. Kétszer eltaláltuk a kapufát, és a döntõ tizenegyesnél az ellenfél kapusa rossz irányba vetõdött, de Terry elcsúszott. Természetesen bement volna, ha nem csúszik meg ilyen szerencsétlen módon "– jelentette ki Cech. – "Nagy csalódás ez mindannyiunknak, mert a meccs nagy részében mi játszottunk jobban. De nem volt szerencsénk, és emiatt mindenkit nagyon sajnálok."

Ezek szerint nem Terry volt a "6-os számú", hanem a "6-os" lett rosszul és helyette ment...ha jól emlékszem, Terry Anelkával beszélt...akkor Anelka lett volna rosszul???
De már nincs jelentõsége.
Szegény Cech...rajta nem múlott semmi, mindent megtett a gyõzelemért... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
olyan jól alakult minden, végig a csoportmeccseken kersztül, minden!
már olyan közel volt! de én azt mondom, amit idén sikerült pordukálni az dícséretre méltó! nekünk sajnos semmi nem jött össze az idény során, a b**** mu-nak meg szinte minden-ugye gondoljunk csak arra hogy csomó meccsükön az utolsó 10-15 percben lõtték a gyõztes gólt...
Lehetne vitatni hogy mi lett volna ha....de mi értelme?
Mondják, hogy a másodiknak a legrosszabb lenni, de így hogy tudjuk a mu semmivel sem jobb a Chelsea-nél így rosszabb
(amúgy ma egész nap a meccsrõl beszéltünk és veszekedtünk osztálytársakkal)
!!HAJRÁ CHELSEA!!
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH N95 4GB
Drámai csatában a Manchester United büntetõkkel gyõzött a labdarúgó Bajnokok Ligája döntõjében.
A Chelsea másodedzõje, Henk ten Cate azt mondta: az ötödik büntetõt Didier Drogba lõtte volna, ha még a pályán van. Mivel az elefántcsontpartit azonban a szlovák Lubos Michel játékvezetõ kiállította Vidics megpofozásáért, így a labda mögé John Terry állt.
Az a John Terry, aki a hosszabbításban góltól mentette meg csapatát. Az a John Terry, akinek külön motivációt adott, hogy visszaszerezze az angol válogatott csapatkapitányi tisztségét Rio Ferdinandtól. Az a John Terry, aki ha kell, arcvédõben, vagy könyökficam után is vállalta a játékot. A Chelsea saját nevelésû játékosa és legeredményesebb csapatkapitánya lehetett volna az elsõ a klub történetében, aki magasba emeli a BL-serleget, vagyis élete legnagyobb lehetõsége elõtt állt.
Henk ten Cate szerint sokat gyakorolták a büntetõket edzéseken, és Terry, az egész csapathoz hasonlóan magabiztos volt. A védõ remekül elküldte Edwin van der Sart, de a rúgás pillanatában megcsúszott az esõtõl nedves talajon, így a labdát sem találta el jól. A lövés a kapufáról pattant ki. Ez talán plusz erõt adott a manchesterieknek, és miután a késõbbiekben már nem hibáztak, és a hetedik párban Nicolas Anelka lövését pedig a holland kapus kiütötte, a United diadalmaskodott.
Miközben a manchesteriek ünnepeltek, a Chelsea kapitányának könnyei úgy potyogtak, ahogy az esõ Moszkvában. Mindenki Terryt próbálta vigasztalni.
"John nem mondott semmit a meccs után. Nagyon szomorú volt, sírt, de õ a fõ oka annak, hogy a döntõig jutottunk. Ez nem volt egy normális idény, sok problémával kellett megküzdeni, és õ vállalta a felelõsséget, ahogy az utolsó büntetõnél is. John továbbra is egy nagyszerû játékos és egy kiváló vezér. A döntõn is fantasztikus teljesítményt nyújtott, õ volt az oka, hogy az ellenfélnek kevés helyzete akadt" – mondta a meccs utáni tájékoztatón az Avram Grant.
A tréner azt ígérte a Kékek szurkolóinak, nem ez az utolsó alkalom, hogy döntõben látják csapatukat. „Visszajövünk, és megnyerjük a finálét. Büszke vagyok arra, amit idén elértünk, és arra is, ahogy a döntõben játszottunk.”
Frank Lampard sem hibáztatta társát a kihagyott büntetõ miatt – a középpályás a 2006-os vb-n a portugálok elleni negyeddöntõben élt át hasonlót.
"Tudom, hogyan érez, és ilyenkor nehéz bármit is mondani. Azzal vigasztaltam, hogy ez csak egy játék, és képes felállni ezek után is. Õ Mr. Chelsea, mindenkinél jobban akarta, hogy nyerjünk. Nem kell aggódnia, õ a legerõsebb ember, akit valaha láttam a futball világában, az egyik legjobb és legbecsületesebb ember. Továbbra is az elsõ, akit magam mellett akarok tudni a csapatban."
-------------------------------------------------------
Maradjon Grant és mindenki! Nem akarunk még egy kiváló edzõt elveszíteni, sem játékosokat!
Jövõre ugyanitt, ugyanekkor, máshogy! HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Japep, köszi a bannert 😊 tetszik
CHELSEA FOOTBALL CLUB
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Hát emlékezzen az any*d!
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
"AZ ERKÖLCSI GYÕZTES A CHELSEA LETT, MAGA MELLÉ ÁLLÍTVA OLYAN FOCIRAJONGÓKAT, AKIK EDDIG NEM VOLTAK ODA A CHELSEA JÁTÉKÁÉRT"
A játékvezetõre szavak nincsenek.Elképesztõ, hogy fújt a vörösöknek.Nem vagyok Chelsea drukker, de már úgy volt, hogy leköpöm a TV-t, mikor Céronyáldó biciklizett egyet, és ballal olyan szépen mellélõtte, ahogy illik.Erre látom hogy ez a szerencsétlen Lubos Mihel integet a szöglet fele.Komolyan...2008-ban, BL döntõben ilyen szintû ítéleteket...
De akkor essen szó egy kicsit részemrõl a meccsrõl.Hogy tud egy olyan csapat gyõzni, ahol 10 emberrel védekeznek, a csatárjuk egész meccsen KAPURA SEM LÕ, valaki mindig fekszik a földön, és csak reklamál(szerintem nem nehéz kitalálni kik ezek a személyek ?!
Azt mondják sokan, hogy Lampard gólja szerencsés volt.Igen, az volt.És a 2 kapufa ? Ha az a kettõ bemegy, egy rossz szava sem lehet senkinek, hiszen a kétszer annyi kapuralövés a Chelsea részére minden volt, csak védekezõ foci nem.Csak sajnos az a fránya HA...
Terryt hihetetlen módon sajnáltam.Elképesztõ, amilyen mezõnymunkát végzett, nem ezt érdemelte volna.De az egész csapat.Gondolok itt Ballack-ra például, akirõl lassan bátran állíthatom, hogy anno a Leverkusenben, és a Chelsea-ben is vezéregyéniségként elveszt 2 BL döntõt.Szörnyû lehet...:/
Anelkát sosem tartottam nagy focistának, tegnap pedig bebizonyította, hogy hiába a rá sok kiadott pénz, nem éri meg az árát.Ha valaki profi, és ennyit adnak érte, akkor igenis, álljon be, játszon 1 percet, utána pedig nyomás alatt rúgjon alá annak a rohadt lasztinak.Biztos vagyok benne, hogy Seva berúgta volna.
Kár siránkoznom, de hihetetlen letört vagyok.Viszont rendkívül szimpatikus lett ez a kék csapat számomra, és azt kívánom, hogy a jövõben vegyetek revansot, nyerjetek már jövõre címeket!
REmélem ez Lampard is igaz!
Nemtudom látod -e azt a szót hogy HA (ezt nem írtad bele te a kommentedbe) na az ilyeneken felesleges pörögni...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Ricardo Carvalho, a Chelsea portugál hátvéde elmondta, hogy nagyon szomorú volt a hangulat a meccs után az öltözõben és John Terry vigasztalhatatlan volt...
120 percnyi küzdelem után John Terry eldönthette volna a tizenegyes párbajt, de a védõ megcsúszott és a labda a kapufáról mellé vágódott. Ezután a Manchester nem hibázott, de sajnos Nicolas Anelka igen - így eldõlt a kupa sorsa.
"Sok könny hullot az öltözõben. John-t senki sem bírta vigasztalni, perceken át magába roskadva sírt." - mondta Ricky.
A Chelsea másodedzõje, Henk ten Cate a meccs után elmondta, hogy nem John Terry rúgta volna az ötödik büntetõt, hanem Didier Drogba, de õt a hosszabbításban kiállították.
----------------------------------
Terry...<#sir>#sir> Csak ne hagyjon itt senki minket a nyáron...
Ismét köszönjük meg szépen a Bíró Úrnak...<#szomoru1>#szomoru1>
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De mindegy, Bellettit cserélte be, amin meglepõdtem, de úgy látszik, tud valamit.
Nem Anelkán ment el és nem is Terryn...nem lehet õket hibáztatni...így alakult!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
én csak azt nem értem hogy miért nem Sevát cserélte be Grant....ott ül a kispadján egy aranylabdás, több bl döntõt is megjárt játékos és akkor még arra se méltatja hogy becserélje. most nem azt mondom hogy akokr nyer a chelsea de én egybõl tudtam h Anelkát rossz döntés volt behozni.na mind1 ezen már nincs mit gondolkozni, msotmár nehéz dolgotok lesz, ilyenkor szokott egy csapat széthullani amikor semmit sem nyertek meg és minden játékost szinte hívják különbözõ klubok....