Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Malouda a Barcelona 10 fõs kívánságlistáján
Hát akárhogy is alakult nálunk az idei szezonja, remélem marad. Itt a nyár, jövõre új lappal indul mindenki, megmutathatja, hogy van helye Grant kezdõjében! Remélem marad!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Lampard ugye még nem írta alá a szerzõdését,gondolom a napokban fog eldõlni,inkább maradjon,minthogy az Interhez menjen:)(vagy jöjjön hozzánk(Juve))
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Az árak ugye azok, amik a képek alatt van zárójelben?
CHELSEA FOOTBALL CLUB
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
off:
ha vki még rendelni szeretne Chelsea-s szurkolói pólókat,mezeket hétvégéig megteheti,akkor adom fel ugyanis a rendelést.
Mez,póló
ui.:
ha vkit zavar,akkor lehet törölni:)
2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2
Ami történt, megtörtént...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár szerintem ha csak valaki nem lövi mellé a 11-est, nem lehet hibáztatni, hogy kihagyta.
És igaz, Terryt sem, mert elcsúszott.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
amúgy a MUnak szurkoltam,de drogba kiállítása nem volt jogos szvsz!
grat hogy eddig eljutottatok:)
A Bajnokok Ligája tragikus hõse ellen vizsgálat indulhat a mérkõzés hajrájában történt incidens miatt.
John Terry alighanem hosszú hónapokig nem heveri ki a Bajnokok Ligája szerdai döntõjén történteket. A Chelsea védõje hiába játszott remekül, hiába mutatta be az év egyik legnagyobb mentését a mérkõzésen, mindenki arra fog emlékezni, hogy sorsdöntõ tizenegyest hibázott, és ezen úszott el csapata gyõzelme. A védõnek ráadásul még a hosszabbításban történt incidens miatt is magyarázkodnia kell, mert úgy tûnt, leköpte Carlos Tevezt, és ebbõl alakult ki az a kakaskodás, ami végül Didier Drogba kiállításához vezetett. A bekk azonban cáfol.
- "Volt némi lökdösõdés és kakaskodás, ezt eismerem, de köpés egész biztosan nem. Ez nem az én stílusom, nincs az a forró helyzet, ami oda vezethetne, hogy én leköpjek egy másik játékost" - állítja Terry, akit az UEFA vizsgálata tisztázhat a vádak alól.
-------------------------------------------
Ez már mocsokság...sok helyen azt írják, hogy a meccset erkölcsileg a Chelsea nyerte - muszáj valamivel ezt bepiszkítani, hiszen a MU nyert, foglalkozzon mindenki velük...szánalmas.
Van szegény Terrynek elég baja e nélkül is... :(
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Bocsánat, hogy negatív hullámokkal bombázlak Titeket, de hol oszthatnám meg a bánatomat, ha nem itt :(
2. sapkafej te meg olyan h.lye vagy mint annaka rendje te nem is lehecc normális szurkoló mi külömbség van abba h anglia v Mo n vagy focidrukker. Itt is van jópár ember aki lehet h még jobban is szereti a csapatát mint az ottani fanok...
Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
György
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
ebben lenne: Crespo,Duff, Gudjohnsen,Glen Johnson meg megkeresnék Grönkjaer-t is:D:D jah meg Hasselbank-et:D:D
Tevez az orra elõtt úgy földbe verte Makelelét, hogy az nem vigyorgott(én bárhol látom Makelelét mindig vigyorog)
Én sajnos szeptember óta nem látok angol bajnokit de amit láttam a Szuperdöntõn az ledöbbentett...
Pizzaro? Ben-Haim? Meg itt van ez a 2 méteres polírozott fejû néger. Nekem inkább halálnak tûnik mint focistának. Nekem nagyon unszimpatikus. Valahogy lerí róla a nagy képûség.
Remélem nyáron vesznek valaki normálisat és ezeket meg eladják a fenébe Shevchenkoval az élen.(akár Gera vagy más magyar)
Én Dufft, Gudjohnsent és Robbnet sajnálom. Az õ távozásuk szerintem rossz döntés volt.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
REAL MADRID
szánalmas némeikõtök, akinek neminge az nem veszi magára...
meg ugyan már ne tegyünk már különbséget ilyen szintû játékosok közt ha CSAK a középpályásokat nézzük akkor se... egy KAká vagy Messi vagy C.Ronaldo egy szinten van , világklasszisok..
mind1 akkor én most innen lépek, am is úgy látom mkit csak magamra haragítok :)
be is lõtte, csak az a wigan ellen volt :D
am azzal én se vitázok h tiziket lõhetné kicsit másképp :)
és hidd el ott lesz legnagyobbak közt :)
nem tudtok olyan játékost mondani aki jelenpillanatba jobb ronaldonál, max vele vannak egy szinten, de ronaldo most élete formájában van, szóval most õ a legjobb
jövõre majd más lesz
egyébként ezt kimutatták h közelse roninak van a legtöbb mûesése pl-be... hanem torresnek, de õt mégse szidja senki azér mer dobálja magát :O
BLben egymás után kettõt kihagy!LOOL
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ügyes focista, de most megmondom neked, sosem lesz a legnagyobbak között!
És tudod miért ? Mert alázatot már réges rég tanulnia kellett volna.De nem tanult, és soha nem is fog.
Drogba nem nyilatkozik össze vissza, nem nyáladzik a sajtóban minden héten.Ha fennt van a pályán, akkor rúg, harap, csíp.Nem pedig fekszik, reklamál, meg osztogatja az észt.
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
egyébként õ tett azért h legjobbnak mondhassa magát, mer télleg õ a legjobb
de fiatal még, túl hamar lett túl nagy sztár, nem kell rajta meglepõdni
annyi h ezúttal ti kaptátok a pirosat és nem mi... ennyi az egész, alapjáraton mindkét oldalnak szarul fújt, most nálatok szakadt el hamarabb a cérna így ti kaptátok a pirosat ennyi, ha vidic "üti" meg drogbát, tehát nála hamarabb vége a türelemnek akkor vidicet kiküldik és mi kapjuk a pirosat
Haha, ez tetszett :D mégis úgy küzdött mint 1 oroszlán...:/
Ballack lehet hogy ribanc, ahogy nevezed, de akkor ujjal lehetne mutogatni egykét Mennyusra :)
"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
egyébként sem esett el cole, szóval azt saját magának köszönheti h abból nem lett tizi
elõnyszabályt mindig mindenhol lehet adni, tizenegyesnél ha az esetbõl nem történik semmi akkor vissza szokták fújni
am meg nektek is volt olyan h a partjelzõ integetett ezerrel (h a te szavaiddal éljek) mer les volt, lúgos micsel meg észre se vette
örülök h nem úgy fogadtátok amit írtam ahogy gondoltam :)
egyébként a spori tényleg szarul fújt mindkét oldalra :O
a joe cole-ferdinand szitu meg: elõnyszabály volt, cole ha elesik tizi és egy szót nem szólok magam se, ferdinand lehet sok materazzis vidit nézett jutúbon, az a fejbe rúglak repülés nem tom mi akart lenni
de emlékezhetünk ferdinand fejesére is sajátkapujára... azt se magától csinálta, kifejelte volna de ballack felülrõl nyomta le hát nem csoda h úgy pattant ahogy, az szabadrúgás volt kifelé, idegbajt kaptam volna ha abból gól lesz
"nem kéne a sporit okolni, ugyanolyan szarul fújt mindkét felé..."
remélem ezt te sem gondotlad komolyan :)
De amit olvashatsz sok helyen, az az, amit mi is vallunk és még nagyon sok focihoz értõ/focit szeretõ ember. És amit soha nem gondoltam volna az az, hogy rengeteg ember meglátta a Chelsea játékában a szépet, és tegnap lerombolta a csapat a "pénz miatti elõítéleteket" - mármint azoknál, akik értenek egy kicsit a focihoz...remélem. (Bár lehet csak azért szurkolt nekünk nagyon sok ember, mert a MUt utálják ennyien - és megkedvelték/nem utálják ezek után a Chelseat.)
Ti fociztatok, nagyon sokszor 10 emberrel a 16-osotoknál...és igen, mi 2* többet próbálkoztunk, szebben-jobban játszottunk a meccs nagyrészében.
99-ben Schmeichel nyerte meg nektek a BL-t, most meg vdSar.
De a tegnapi döntõvel vége, tovább kell lépni! Mégegyszer grat a gyõzelmetekhez!
CHELSEA FOOTBALL CLUB