Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

dragon11
Én 21.-én nem tudtam aludni.. azóta azt mondogatom magamnak, fel a fejjel.. és valamennyire jobb lett..de erre örökre emlékezni fogok..:(

Japep

Malouda a Barcelona 10 fõs kívánságlistáján

Hát akárhogy is alakult nálunk az idei szezonja, remélem marad. Itt a nyár, jövõre új lappal indul mindenki, megmutathatja, hogy van helye Grant kezdõjében! Remélem marad!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

BADE
Az árak azok.
Lampard ugye még nem írta alá a szerzõdését,gondolom a napokban fog eldõlni,inkább maradjon,minthogy az Interhez menjen:)(vagy jöjjön hozzánk(Juve))

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Japep
Terry tuti marad, ezek után fõleg...és szerintem Lamps is!

Az árak ugye azok, amik a képek alatt van zárójelben?

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
sztem Terry az aki tuti nem fog elmenni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

BADE
kíváncsi leszek,hogy Terry és Lampard marad-e a köv. szezonra,nincs vmi hír errõl?

off:
ha vki még rendelni szeretne Chelsea-s szurkolói pólókat,mezeket hétvégéig megteheti,akkor adom fel ugyanis a rendelést.
Mez,póló
ui.:
ha vkit zavar,akkor lehet törölni:)

2010 VB és klubtermékek: http://kep.tar.hu/lonsdaleshop/50636453#2

Japep
Én nem hibáztatok senkit (kivétel Lubos), és igen, nagyon büszkék vagyunk a csapatra!

Ami történt, megtörtént...

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
senkit nem kell hibáztatni , ez így alakult, inkább legyetek büszkék a csapatotokra!

Japep
<#eljen>

Bár szerintem ha csak valaki nem lövi mellé a 11-est, nem lehet hibáztatni, hogy kihagyta.
És igaz, Terryt sem, mert elcsúszott.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fanka93
amúgy szerintem nem Terry-t kéne hibáztatni,mert az csak egy balszerencsés pillanat volt(elcsúszott),hanem Anelka-t,mer végülis õ hagyta ki a sorsdöntõ tizit...ilyen megcsúszás bárkivel megeshet( beckham vs törökország)
amúgy a MUnak szurkoltam,de drogba kiállítása nem volt jogos szvsz!
grat hogy eddig eljutottatok:)

Japep

Terrynek magyarázkodnia kell

A Bajnokok Ligája tragikus hõse ellen vizsgálat indulhat a mérkõzés hajrájában történt incidens miatt.

John Terry alighanem hosszú hónapokig nem heveri ki a Bajnokok Ligája szerdai döntõjén történteket. A Chelsea védõje hiába játszott remekül, hiába mutatta be az év egyik legnagyobb mentését a mérkõzésen, mindenki arra fog emlékezni, hogy sorsdöntõ tizenegyest hibázott, és ezen úszott el csapata gyõzelme. A védõnek ráadásul még a hosszabbításban történt incidens miatt is magyarázkodnia kell, mert úgy tûnt, leköpte Carlos Tevezt, és ebbõl alakult ki az a kakaskodás, ami végül Didier Drogba kiállításához vezetett. A bekk azonban cáfol.

- "Volt némi lökdösõdés és kakaskodás, ezt eismerem, de köpés egész biztosan nem. Ez nem az én stílusom, nincs az a forró helyzet, ami oda vezethetne, hogy én leköpjek egy másik játékost" - állítja Terry, akit az UEFA vizsgálata tisztázhat a vádak alól.

-------------------------------------------
Ez már mocsokság...sok helyen azt írják, hogy a meccset erkölcsileg a Chelsea nyerte - muszáj valamivel ezt bepiszkítani, hiszen a MU nyert, foglalkozzon mindenki velük...szánalmas.
Van szegény Terrynek elég baja e nélkül is... :(

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Rockynhooo
gyors ki leszel bannolva :D

alahogy én is ugyaniylen állapot<#shakehead>ba vagyok tegnap óta

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Itt ülök és próbálok tanulni a vizsgámra, de állandóan eszembe jut a meccs. Két napja én is írtam, hogy fel a fejjel stb. ,de egyszerûen képtelen vagyok túl tenni magamat ezen. Pedig jó lenne elfelejteni ezt az egészet :( Komolyan depressziós lettem a meccs óta. És ez még mind semmi, ha arra gondolok, hogy a játékosok mit érezhetnek. Ez a seb soha nem fog begyógyulni.

Bocsánat, hogy negatív hullámokkal bombázlak Titeket, de hol oszthatnám meg a bánatomat, ha nem itt :(
rvn
1. Szép volt srácok semmivel nem volt rosszabb a Chelsea mint a MU a tizipárbaly csak szerencse kérdése már.

2. sapkafej te meg olyan h.lye vagy mint annaka rendje te nem is lehecc normális szurkoló mi külömbség van abba h anglia v Mo n vagy focidrukker. Itt is van jópár ember aki lehet h még jobban is szereti a csapatát mint az ottani fanok...

Gigabyte Z170-HD3P, I5 6600K@4Ghz@1,17V, 2x8 DDR4 Corsair Vengeance 2666Mhz, NZTX Kraken X61, EVGA Supernova G2 750W, Samsung 850 evo 128Gb, WD Blue 1TB, Phantes Enthoo Pro M Acrylic

hát ne haragudj meg de ezzel a kijelentéseddel nagyon nemértek egyet...miaz hoyg semmi közünk az egészhez?...uyganolyna Celsea akár Manchester szurkolók vagyuk mint Londoban vagy Man.-ben vannak...az egy dolog hogy õk olyan lazán járnak el a premier league meccsekre mint én kimegyek a falubma megnézni egy Múcsony - Sajókaza meccset de ugyanúgy a szurkolók vagyunk és nagyon is van közük a történtekhez

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

sapkafej
amikor így felháborodtok, jusson eszetekbe az h Mo-n éltek, nem Londonban vagy Manchesterben, úgyhogy semmi közötök az egészhez. igazából mind szánalmasak vagyunk

György

Berbatov szerintem jó döntés lenne új játékosnak.
jaja:D:D, azsem hülyeség:D de akkor már jöjjön Wise is meg a többi "öregfiu":D de amugy sztem Gudjohnsen-t meg Glen Johnson-t télleg lenne értelme visszahozni. Duff is hiányzik a bal oldalról, de õ már elégé iidõs:S
Matthew Prosac
esetleg Zolát megkérkérnék hogy térjen vissza :D biztos bírná az iramot :D

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Vardarnak van igaza!!!:D visszakéne hozni egy régi "kontingenst":D:D
ebben lenne: Crespo,Duff, Gudjohnsen,Glen Johnson meg megkeresnék Grönkjaer-t is:D:D jah meg Hasselbank-et:D:D
Grat az MU-nak!így majdnem egy nappal lutána...egy biztos, hogy Lugos-t nem kellett volna BL döntõre engedni sípolni. Mindkét oldalon voltak qrva nagy tévedések(vagy vmi más...), de sztem az tuti h nekünk nem adtak meg több mindent és nem csak azért mert elfogult vagyok:D jah és nemtom, hogy volt-e már szó a C.Ronaldo - Carvalho "kontaktusról"...nem Drogbát kellett volna kiállítani, hanem Carvalhot meg Riot...vagy inkább csak riot:D:D:D de remélem emiatt nemfog Terry vagy Lamps ugy dönteni h távozik. Terry sztem tul nagy terhet rakott magára. és most jön az h nembaj, majd jövõre!!!:D:D de hihetetlen h mostmár asszem a 3. tizenegypárbajt veszti el a csapat nagy tétmeccsen. Anelka helyett Makelele-nek kellett volna rugnia:D:Dnajóó nem:D:D
Nekem a bírónak 1 tette nem tetszett:
Tevez az orra elõtt úgy földbe verte Makelelét, hogy az nem vigyorgott(én bárhol látom Makelelét mindig vigyorog)
Én sajnos szeptember óta nem látok angol bajnokit de amit láttam a Szuperdöntõn az ledöbbentett...
Pizzaro? Ben-Haim? Meg itt van ez a 2 méteres polírozott fejû néger. Nekem inkább halálnak tûnik mint focistának. Nekem nagyon unszimpatikus. Valahogy lerí róla a nagy képûség.
Remélem nyáron vesznek valaki normálisat és ezeket meg eladják a fenébe Shevchenkoval az élen.(akár Gera vagy más magyar)
Én Dufft, Gudjohnsent és Robbnet sajnálom. Az õ távozásuk szerintem rossz döntés volt.
Matthew Prosac
többek közt írd meg a házit holnapra!

Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

NeoMaN
<#eljen>

belehet fejezni ... <#felkialtas>

REAL MADRID

mi a rákomnak jártok át egy ilyen meccs után a másiknak a topikjában?

szánalmas némeikõtök, akinek neminge az nem veszi magára...

Rockynhooo
ahaaa ... jobban véd mint Casillas, jobban szûr mint Terry, õõ jobban fejel mint Luca Toni ... õõõ Jobban fejez be mint Van Nistelrooy..
meg ugyan már ne tegyünk már különbséget ilyen szintû játékosok közt ha CSAK a középpályásokat nézzük akkor se... egy KAká vagy Messi vagy C.Ronaldo egy szinten van , világklasszisok..

Mike94
áá f*szomat már 9 óra és holnap egy csomó dolgot kell még csinálnom :S :D
mind1 akkor én most innen lépek, am is úgy látom mkit csak magamra haragítok :)

Mike94
betartotta igéretét, azt mondta a barca meccs után h köv tizijét belövi
be is lõtte, csak az a wigan ellen volt :D
am azzal én se vitázok h tiziket lõhetné kicsit másképp :)

Mike94
a legjobbat úgy értettem h jelenpillanatban -.-
és hidd el ott lesz legnagyobbak közt :)
nem tudtok olyan játékost mondani aki jelenpillanatba jobb ronaldonál, max vele vannak egy szinten, de ronaldo most élete formájában van, szóval most õ a legjobb
jövõre majd más lesz
egyébként ezt kimutatták h közelse roninak van a legtöbb mûesése pl-be... hanem torresnek, de õt mégse szidja senki azér mer dobálja magát :O

Rockynhooo
ilyen szintû játékosoknál már nincs olyan hogy a legjobb...

lippet
Aranycipõs,de a nagyképû barátunk még gyakorolhatja a 11-es rúgástXD
BLben egymás után kettõt kihagy!LOOL

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Mor3llo
Õ a legjobb ? Nemáááár :DDD
Ügyes focista, de most megmondom neked, sosem lesz a legnagyobbak között!
És tudod miért ? Mert alázatot már réges rég tanulnia kellett volna.De nem tanult, és soha nem is fog.
Drogba nem nyilatkozik össze vissza, nem nyáladzik a sajtóban minden héten.Ha fennt van a pályán, akkor rúg, harap, csíp.Nem pedig fekszik, reklamál, meg osztogatja az észt.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Rockynhooo
mi az hogy legjobb ember? ilyen nincs...

Mike94
ha ronira gondolsz akkor drogba legalább olyan nagy képû mint a friss aranycipõs, én elimserem h roninak eléggé nagy az egoja, de drogbának is legalább akkora és ennek senki nem tudja bemagyarázni nekem az ellenkezõjét
egyébként õ tett azért h legjobbnak mondhassa magát, mer télleg õ a legjobb de attól függetlenül tényleg nem szép még az ahogy viselkedik
de fiatal még, túl hamar lett túl nagy sztár, nem kell rajta meglepõdni

Mike94
összevissza fújt... azt se tudta hol van
annyi h ezúttal ti kaptátok a pirosat és nem mi... ennyi az egész, alapjáraton mindkét oldalnak szarul fújt, most nálatok szakadt el hamarabb a cérna így ti kaptátok a pirosat ennyi, ha vidic "üti" meg drogbát, tehát nála hamarabb vége a türelemnek akkor vidicet kiküldik és mi kapjuk a pirosat

Mor3llo
"húdekeményvagyoknémetribancballack"
Haha, ez tetszett :D mégis úgy küzdött mint 1 oroszlán...:/
Ballack lehet hogy ribanc, ahogy nevezed, de akkor ujjal lehetne mutogatni egykét Mennyusra :)

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

Miert ne lehetne kitárgyalni kitárgyalni hogy a bíró egy f*szkalap volt? Elhiszem, hogy k*rva könnyen eltudod ezt fogadni, de mi mégis hogyan törödnénk bele? Az égett pofájú c*gányt is kilehetett volna állítani.
asfa
kedves, h szavaimmal élsz :) hidd el,hogy egy nem rajongot megkérdezünk azt mondja,hogy nektek fujt, nem véletlen.. és téma lezárva

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

Mike94
úgy nektek h ti voltatok lesen

Mike94
dehogy nincs elõnyszabály
egyébként sem esett el cole, szóval azt saját magának köszönheti h abból nem lett tizi
elõnyszabályt mindig mindenhol lehet adni, tizenegyesnél ha az esetbõl nem történik semmi akkor vissza szokták fújni
am meg nektek is volt olyan h a partjelzõ integetett ezerrel (h a te szavaiddal éljek) mer les volt, lúgos micsel meg észre se vette

asfa
nem vitatkozunk mondtam ,hogy elkell felejteni de szerintem nyugodtan meghallgathatjuk egymást

asfa
õõ 11-esnél ilyen nincs,hogy elõnyszabály..ha valakit felvágnak és még megszerzi utána a saját csapattársa az akkor is 11-es, ott nincs elõnyszabály. meg az hogy a partjelzõ integetett ezerrel,hogy 11-es..de kedves szeretett bironk bárkit felülbirálhat..

Matthew Prosac
már rég elfújták a meccset mit kell még mindig a megváltoztathatalanon vitatkozni?

Mike94
nah, kivételt teszek még se utolsó hsz
örülök h nem úgy fogadtátok amit írtam ahogy gondoltam :)
egyébként a spori tényleg szarul fújt mindkét oldalra :O
a joe cole-ferdinand szitu meg: elõnyszabály volt, cole ha elesik tizi és egy szót nem szólok magam se, ferdinand lehet sok materazzis vidit nézett jutúbon, az a fejbe rúglak repülés nem tom mi akart lenni
de emlékezhetünk ferdinand fejesére is sajátkapujára... azt se magától csinálta, kifejelte volna de ballack felülrõl nyomta le hát nem csoda h úgy pattant ahogy, az szabadrúgás volt kifelé, idegbajt kaptam volna ha abból gól lesz

asfa
itt bukott a mondanivalod ;)
"nem kéne a sporit okolni, ugyanolyan szarul fújt mindkét felé..."
remélem ezt te sem gondotlad komolyan :)

dragon11
Van benne elég sok igazság..Drogbát nem állítják ki(pofozásért:D, de picit adott..de ahogy Te is említetted, nem azt értékelik.) akkor simán megnyeri a Chelsea.Ez van.

Japep
A MU-szurkolók mind ezen a véleményen vannak + még néhány ember.
De amit olvashatsz sok helyen, az az, amit mi is vallunk és még nagyon sok focihoz értõ/focit szeretõ ember. És amit soha nem gondoltam volna az az, hogy rengeteg ember meglátta a Chelsea játékában a szépet, és tegnap lerombolta a csapat a "pénz miatti elõítéleteket" - mármint azoknál, akik értenek egy kicsit a focihoz...remélem. (Bár lehet csak azért szurkolt nekünk nagyon sok ember, mert a MUt utálják ennyien - és megkedvelték/nem utálják ezek után a Chelseat.)
Ti fociztatok, nagyon sokszor 10 emberrel a 16-osotoknál...és igen, mi 2* többet próbálkoztunk, szebben-jobban játszottunk a meccs nagyrészében.
99-ben Schmeichel nyerte meg nektek a BL-t, most meg vdSar.

De a tegnapi döntõvel vége, tovább kell lépni! Mégegyszer grat a gyõzelmetekhez!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

hát én is a chelseanak drukkoltam, jó meccs volt majd legközelebb sikerül ennyi :) :)