Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szegény Terry... :'(
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért Drogba 11es-végrehajtására sem vettem volna mérget.
ami rögtön eszembejut az egy Afrika kupa döntõ, ahol a 11-es párbajban õ kezdett Elefántcsontpart részérõl és hibázott... végül Egyiptom nyert.
a tegnapi pont ugyanilyen szituáció lett volna, szóval az a 'HA' ott a mondatod végén így lesz teljesen jogos.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Drámai csatában, tizenegyespárbajban dõlt el a BL-trófea sorsa. A Manchester United a bajnokság után a legrangosabb európai kupasorozatban is megelõzte a Chelsea együttesét.
Frank Lampardon semmi sem múlt a BL-döntõn. A középpályás gólt lõtt és értékesítette tizenegyesét is, igaz, ha a hosszabbításban értékesíti helyzetét, õ lehetett volna a Chelsea megmentõje.
- "Az elején nem úgy kezdtünk, mintha kupadöntõn játszanánk, talán túl lazára vettünk a meccset." - nyilatkozta Lampard.
- A második játékrészben már mi irányítottunk, lõttünk két kapufát is, de nem volt szerencsénk. Nagyon sajnálom Johnt a kihagyott büntetõ miatt, nála jobban nem akarta senki ezt a sikert. Elcsúszott a lövés pillanatában, kegyetlen dolog ez. Igaz, nem sok középhátvéd vállalta volna az utolsó tizenegyest...."
---------------------------------------
Én is...<#shakehead>#shakehead><#sir>#sir><#rinya>#rinya>
Szegény Terry...<#shakehead>#shakehead>
---------------------------------------

CHELSEA FOOTBALL CLUB
A bíró elfújta a meccset...most nem is az, hogy 4-5 szögletet nem kellett volna megadnia ellenünk és 4-5-öt meg nem adott meg nekünk, a szabálytalanságoknál is rendre ellenünk ítélt (pl. Makelele)...a Drogbás dolog pedog nevetséges...nem is az a lényeg, hogy 2 perccel a vége elõtt kiállítja, de ha egy döntõn ilyenért képes kiállítani, akkor simán ki kellett volna küldenie Tevezt, Vidicet (brutális állat) és Scholest is...Lubos bíró úr tuti piros atlétát viselt a dressze alatt, Köszönjük neki. Ha Drogba maradt volna, akkor lett volna még egy biztos pont a párbajban...HA.
Terryt nagyon sajnálom - amúgy nem is értem, miért pont õ -, most biztos a vállán hordja a bukás súlyát...pedig nem kellene!
Ez egy ilyen év volt, majd jövõvre!
Büszkének kell lennünk a Csapatra, hiszen PL 2-ok, FA-Kupa 4-ek, Liga-Kupa 2-ok és elõször a történelemben BL-döntõsök vagyunk!
Még mindig sokkal jobb szezont zártunk sok csapatnál (Milan, Barcelona, Arsenal...)...bár ez most nem vigasz nekünk, de megmutattuk, hogy itt vagyunk!
Most nekem is nagyon sok ideig nagyon rossz hangulatom lesz, ez megrázóbb, mint a tavalyi kiesés a L'pool-tól...
HAJRÁ CHELSEA !!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Pfuj Mu, Pfuj hülye bíró!
Nah bocs a szájtépésért de ez kijött belõlem..
HAJRÁ CHELSEA !!! WE LOVE YOU BLUES
Na m1 majd legközelebb!
GO GO BLUES!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
pontosan egy kapufányi különbség volt a két csapat között, ez most nektek mind kifelé pattant, "nekünk befelé", ez jól jellemzi a két csapat szezonját. jövõre több szerencsével több sikeretek lesz sztem.
végül egy utolsó észrevétel hogy min is múlhat egy BL-döntõ két ugyanolyan klasszis csapat között:
ha nem esik az esõ, valszeg Terry sem csúszik meg a döntõ pillanatban, hogy aztán kihagyja a tizenegyest (én úgy láttam, h így történt)
ugyanakkor ha nem esik az esõ, akkor valószínûleg van der Sar sem csúszik el egy fontos pillanatban, és lehet hogy nem beszélünk szétlövésrõl. tényleg nüanszok. a ma este fõszereplõje nem a játékvezetõ, hanem a kapufa és a balszerencse volt.
jóéjt nektek.
Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Azt hiszem onnantól kezdve,h roni kihagyta 11est ami sokak számára(nekemis)1értelmû volt,már kezetekben volt a bajnoki cím.MEGÉRDEMELTEN!aztán jött terry...
msn:[email protected] bárki felvehet
Scholes is lekönyökli Makelelét azt a francia kap sárgát,na ne már?!
Ez a Lopós Mihel megint jól elbaszta a meccsünket...
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Joéjt
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
\"AC Milan, Tu sei tutta la mia vita!\" !!! Ale ale ale MILAN ale, Forza - lotta - vincerai, Non ti lascieremo mai !!! Paolo Maldini || AC Milan 1984-2009
2 kapufa...1 meg nem adott tizi...Drogba kiállítása...
De emelt fõvel nézek azok szemébe akik csak nevetnek a Chelsea-n!
GRT az ellenfélnek!
Nincs több hozzáfûzni valóm a meccshez...
Jó8!
VAN MAGYAR PS3LIVE ÓDAL!!!!!!! SAMSUNG LE32A456 LCD PS3 (40GB) PSN hun_tigoo Best: FIFA\'09 és majd a FRACRY2
Már k.vára unom...
RMCF
ket kapufat belehet valtani egy golra?
http://gaborszantai.co.uk/
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
http://gaborszantai.co.uk/
szóval hiába bl gyõztes az MU, nektek is grat 😊