Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
Hát ez elég hihetetlen számomra hogy ezt 11-esnek látta a bíró...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

vezet a Chelsea a Basel otthonában

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

bakkerman
szvsz ha kedden búcsúzik a Real a BL-bõl,akkor már másnap megfog történni egy nagy bejelentés JM részérõl.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Krisz018
Barnabyka
"Bild: José Mourinho ismét a Chelsea edzõje lesz a következõ szezontól, és Roman Abramovics tulajdonos biztosította arról, hogy Radamel Falcaóval is számolhat a keretben."

Krisz018
Oziris666
Meg is érdemli!Csak az a baj a 2 elvett pontot ez nem adja vissza!
Csoda h ezt az esetet visszanézte az FA ,azt hittem megússza mint Aguero múlt héten...

Mellesleg a bírót minõsítette az is h Carragher meg Sturridge is végigjátszhatta a meccset

Tyler1
8 meccset kapott a rágcsáló.

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

Nem tudtam nézni a meccset, de mi ez a 7 perc hosszabbítás? Addig játszottak, amíg nem adnak gólt? Meg mi az, hogy harapdálás után nem kap pirosat az a görény?

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

szabii98
jézusom 😄 mekkora majom ez a Suárez

I met God. She's black

Tyler1
Nem láttam a meccset, de a facebook ezzel volt telenyomva, nem lehetett unalmas 😊 A 7 perc hosszabbítás se semmi.

Krisz018

banok
PREMIER LEAGUE
17.00 Liverpool-Chelsea
tv: Digisport2 hu
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

banok
Akarod mondani...

Krisz018
http://www.youtube.com/watch?v=i3L5FMqTsoc

contraste
Õszíntén szólva majdnem mindegyik angol bírót ki lehetne rúgdosni innen...

ain't got no history

contraste
Uhhuuhuuu Luiz mit vert?!!😄

ain't got no history

Tyler1
Az elsõosztályú bírók is vezetnek alacsonyabb ligákban mérkõzéseket, néha harmad és negyedosztályban is, ez teljesen normális, nem egy szankció. Anno Foy kapta meg azt hiszem, hogy az FA végleg lefokozta harmadosztályú meccsek vezetésére, mert kikaptunk valaki ellen az õ bíráskodása alatt, aztán az arzenál topik magasan képzett futballszakértõi meg is lovagolták ezt, közben a következõ fordulóban már PL meccset vezetett. A facebook, twitter, egyéb barom oldalak hiteltelen hírforrás, akárki akármit kiírhat, az emberek meg terjeszthetik.

Bulykin
A mai nap tele volt a fészbuk azzal, hogy Howard Webb-et lefokoztál és már csak a 2.osztályban vezethet meccset...
Vajon ez tényleg igaz lehet? Csak mert én nem igen találtam róla semmilyen cikket semmit...

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Oziris666
angol "bíráskodás"...

attiGT
United fanként inkább csak az agueros esethez szólnék hozzá. Néztem a meccset és nagyon kiakadtam, hogy nem küldték le a pályáról azt a kis szarfaszú köcsögöt. Dühbõl beletaposott Luiz fertályába két lábbal...egy fekvõ játékosba. Ez mi??..

Én már csak Mourinho-t várom...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Bencee7
Nem mondom, hogy megverettek minket (már megint), de hogy nem volt pártatlan az a rohadék foy, az biztos.

Az a helyzet, hogy egyre jobban kijön, és igencsak irritál, hogy mintha a Chelsea lejáratása menne mostanában. Az FA tuti utálja a csapatot, sõt, mikor volt utoljára olyan, hogy mondjuk nekünk fújt a tisztelt játékvezetõ? Mikor segített minket gyõzelemhez pár fontos, de helytelen bírói döntés? Én már nem emlékszem...

Meg ezek a durva szabálytalanságok is, komolyan mondom röhejes, hogy a vezetõség sem tesz semmi bejelentést, vagy óvást, vagy ilyesmit.
Mai aguero vs Luiz eset. Mi ez, ha nem min 5 meccses eltiltás? A meccsen mit kapott? Semmit.
Vagy említhetném a ferdinand vs Torres esetet is, aminek ugyan volt egy Torres-féle elõzménye, amiért lap járt, de ez, amit ez a suttyó mûvelt, erre nincsenek szavak. Terry egy hasonló miatt hagyta ki a BL döntõt...erre Ferdinand mit kap? Igen, SEMMIT.
Vagy jöhetne ide megint Torres, amint konkrétan pofán rúgják, miközben a földön feküdt, ezért hordja most a maszkot. Valami szankció az a meccs után? SEMMI.

Most gondoljatok bele, Terryt eltiltotta az FA, mert állítólag, bizonyos játékosok bemondása alapján kicsúfolta Ferdinand öccsét (persze, konkrétan le n*ggerezte,de kis túlzással élek 😊.
Tény, hogy a Chelsea sem szent csapat, történt itt is egy s más, de azért ez már vicces, amit ellenünk mûvelnek...

Szerintetek, nem jól látom?

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

contraste
Hat ez szopoltyu...

ain't got no history

lippet
Jó volt látni a meccs végén! 😊

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

contraste
Bár együtt térnének vissza..

Na, de éljünk csak a jelenben egyelõre, mit vártok ma? Én úgy érzem most, hogy meglehet ez a meccs!

ain't got no history

contraste

ain't got no history

Nem rossz, a problémám, hogy kapásból ez jut róla eszembe.

REAL MADRID

contraste
Behind the scenes

A forgatásról összeállítás, ez mégdurvább! Ezzel odaértek a Nike híresen jó marketingjéhez.

ain't got no history

contraste
Ez rohadt jó😄 Luiz a végén😄

De ez tetszett a legjobb, az alárás a végén: Prove your passion for the blues. Pre-order the new kit WITHOUT seeing it! 😄

ain't got no history

http://www.youtube.com/watch?v=m9kAH2v9200

hát nem tudom ki mit szól hozzá, de szerintem eszméletlen lett<#wow1> hasonló promót ilyen téren még nemigazán láttam, nagyon jól meg lett csinálva szerintem!!!

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Bulykin
kíváncsi vagyok a Kazany ellen ma hogy fogunk játszani, EL-ben nem szokott villogni a csapat...legalábbis eddig 😛

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

lippet
Öröm nézni a csapatot mikor így játszik! <#vigyor4>

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

contraste
MEKKORA GÓL😄DD

ain't got no history

contraste
Tegyük széppé ezt a csúfos szombatit.. and hope for the special one arrival...

ain't got no history

banok
FA-CUP
13.30 Chelsea-Manchester United
tv: Sport1 hu, Sport1 de
streamek itt: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

Barnabyka
Vicc..

banok
16.00 Southampton-Chelsea
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

contraste
Come home José!

ain't got no history

Nagyon remélem, hogy igazak a pletykák, és Mourinho jövõre visszatér! Egyedül õ lenne képes itt rendet tenni, és ha visszajön, remélem hagyják dolgozni.

Tyler1
Hát spanyolba csak az Athletico jöhetne szóba, máshova nem menne szerintem. Falcao meg már nagyon kilóg onnan, pont az elmúlt hetekben volt hír, hogy a Chelsea 90m fontot is kicsengetne érte, szóval könnyen lehetne biznyák része is Torres.

bakkerman
spanyolba is hova menne vissza? Barca kilõve,Realba se mert Atletico nevelés,Valencia szóbajöhetne,de a fizetését nem hiszem hogy tudnák állni...Atleticohoz visszatudna menni,pénzük lenne rá,ez a mai Torres 10 misinél többet nem ér,de ugye ott meg van egy Falcao,szóval nehéz ügy. Poolba kéne visszamennie

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Tyler1
Szegény srác, már sajnálom. Hogy süllyedt idáig a PL (és talán egykor a világ) egyik legjobb csatára? Már a saját szurkolói szemében is közröhej. Legalább lenne esze visszamenni spanyolba, vagy a Poolba (mi kettõs lenne az Suarezzel), lehetne még néhány jó éve.

Jagumo
Jó formában van mostanában

Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money

Barnabyka
"Holnap lesz Fernando Torres születésnapja. Remélem, hogy nem hagyja ki."

😄

contraste
😄

Undorító lenne nem kínálni neki szerzõdést...

ain't got no history

Tyler1
😄

contraste
Lampard megszerezte 200-ik Chelsea gólját! <#worship>

ain't got no history