Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

contraste
Már NEM:DDD IVAAAAAAANHOOOO!!!!

ain't got no history

contraste
IZGULOK MÁR!

ain't got no history

de, ha az õ góljával nyer a Chelsea akkor csak megérte leigazolni haha

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Torres:D:D

Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.

Torres háromszor kapott labdát, háromszor lesen volt. Menjen a fenébe.

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Ez igaz, de azért is írom, hogy én nem tudnám eldönteni... :S
Annyi, hogy Rooneynak már 2 csapatban is ment, Torresnek meg a "spanyolos" L'poolban ment leginkább. De nem tudom, mondom, de úgysem én döntök. :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
Ez igaz:) Nem, Rooney-t tisztelem, de ne jöjjön, úgy ,ahogy Lamps-se menjen a MU-ba. Ráadásul a mi játékunkhoz nem illik Rooney.

ain't got no history

Torres is a PL-bõl jött...

"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB

Japep

Csak hogy segítsem a képzelõerõdet... :D

Komolyra fordítva, nem tudom. Sok játékosra mondtam már, hogy na ne, õt ne... Igaz sokuk be sem vált. Õ viszont a PL-bõl jönne. De nem tudom... Mint ember, nincs bajom vele. De csak MU-s volt... :S :D

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Kizárt dolog, nem kell ide.

Bulykin
A Rooney körüli pletykák elég érdekesek, amikor átvette tegnap az aranyérmet, a szurkolók ki is fújjolták. Ugye szóbahozták õt a Chelsea-vel is, ti mit szólnátok az õ érkezéséhez?
Én valahogy nem tudnám õt kékben elképzelni...viszont aláírom hogy nagyon jó játékos és azért nem biztos hogy rosszul járnánk vele...nemtudom :/

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Tyler1
''Ottleszek az Amszterdam Arénában az EL döntõkor, egy kék nyolcas mezben, testvérem, Lampard tiszteletére''
Didier Drogba

Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.

minek ennek az embernek új szerzõdés?<#banplz>

http://www.powerplaymanager.com/r57633

Oziris666
LAMPARD<#worship>

contraste
SUPER FRANKIE LAMPARD 203!!!!!!

Ketten Hazarddal megmentették a seggünket. Eden is fantasztikus!

ain't got no history

contraste
Ajándékba Benteket is kiszorta...

ain't got no history

contraste
Jaj Ramires, milyen ostobaság volt...

ain't got no history

contraste
Oke, hagyjuk, ertelmemtlen vita, koze nincs a valosaghoz.

Na ma bebiztosithatjuk a bl helyunket!
Go blues!

ain't got no history

Na mert 1 hátvédnek pont alacsonynak kell lennie, gratulálok.
Attól h alacsony simán lehetne csatár is, mert ha azt nézzük akkor Messi sem vmi kurva magas mégis csatárt játszik.
A te indoklásod alapján még Hilário is lehetne csatár, õt még 1x Mou is be akarta rakni csatárnak meccsen, csak aztán mégsem tette vmiért.

Szalait kéne a Chelseanek leigazolni. Simán beleillene a magas termetével a Chelseabe és az angol fociba is:D

DasIsFuck
amúgy nem tudom, miért nézte ki magának Schürlét a chelsea:D

szerintem nem az a reus/götze kategória...
persze lehet pár év múlva jobban kinövi magát, de az is lehet, hogy nem szóval elég kétes.

Azt nem mondanám, hogy kockázatos mert nincs kockázat egy olyan csapatnál ahol a pénz nem számít.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

ismerõs a kép?

contraste
Igen, inkább jöjjön Lukaku és játsszon is. Ba-nal bizts jobb lenne.

ain't got no history

szerintem marhára nem kell ide senki. se falcao se más. van egy csomó remek játékosunk, ráadásul fiatalok, tehetségesek! gazdálkodjunk belõlük! plusz ott van lamps, aki hozza a rutint. ez a szezon egy jó kezdet volt, folytatni kell a munkát, és meg is lesz a gyümölcse! :)

lippet
A kisebbek Hazard-t meg nem is említettem. Felesleges szerintem ide Schürrle!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

contraste
Ez nagyon kellett!

Jöhet a Spurs!

ain't got no history

contraste
Ramires és Mata ÓRIÁSI!

ain't got no history

vezet a Chelsea a vörös dögök ellen<#nezze><#hehe>

contraste
Ez gyértelmûen azt jelenti, hogy azt gondolod, Mata masodlagosan csatárt is jászhatna akár. Hát ezzel az erõvel akár Hazard, Cole vagy JT is játszhat... Hogy tudna már csatárt játszani? Nem erõszakos, az egyik legalacsonyabb, fizikálisan köze nincs ehhez a poszthoz. Elõbb lehetne Balbekk.

Ne idegesíts fel, Webb már megtette...

ain't got no history

"Van Moses is aki tud csatárt is játszani (bár ez igaz Mata-ra is)."

Hol látod konkrétan keírva h Mata-t csatárnak titulálom?? -.-
Az h tud azt is játszani, és az h konkrétan vki csatár marhára nem ugyanaz.

contraste
Mata csatár?:D ennél nagyobb hülyeséget még nem hallottam...
McEachran meg, ha visszajönne és nem megy kölcsönben biztos, hogy Romeu elõtt lenne.

ain't got no history

De Bruyne valszeg benne lesz a Schürrle üzletben.
Kakuta nem nagyon akar maradni, mert látja h nincs esélye bekerülni a keretbe sem.
McEachran is amíg van Mikel, Essien, Ramires és Lampard nem hiszem h be tudja küzdeni magát a kezdõbe. Még Romeu is elõtte van ha nem sérült. Meg ott van Ake is.
Piazon meg alapvetõen csatár, de ugye van Torres aki nem fog elmenni, mert nem szeretne. Van Lukaku aki nagyon jó, csak hagyni kell h bizonyítson. Van Ba akinek végre magára kellene találnia mert még a végén vele fürdünk be. Van Moses is aki tud csatárt is játszani (bár ez igaz Mata-ra is). És ha úgy lesznek a dolgok ahogy a cikkek is írják akkor lesz még Falcao (neki mondjuk nem örülnék, nem szimpatikus az ürge) és itt lesz Schürrle is. Ha a 2 igazolás nem is jön össze (és Lukaku nem megy kölcsönbe) akkor kapásból 3 csatárunk van Piazon elõtt is, ami az õ fejlõdésének sem tenne jót. Sztem õ megy kölcsönbe (remélem 1 PL csapatba h Angliában edzõdjön).
Sajnos sztem Lukaku is megy még 1 szezonra kölcsönbe mert a dolgok jelen állása szerint is elég a 2 csatár. Bár ki tudja h Mourinho milyen szerepet szán majd neki.

lippet
Középre nem nagyon kellene vásárolgatni, vannak fiataljaink, õket kellene preferálni! Piazon, McEachran, Kakuta, De Bruyne. Velük mi lesz, ha több 10 millióért vásárolgatunk? Soha nem fognak tudni kibontakozni a klubnál!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Oziris666
Hát Marinnal pedig befürödtünk!Brémába se mutatott olyat ami miatt õ ide való lenne nembeszélve arrol h ott is már mindig sérült volt!Németek is örök igéretként tartják számon kb. mint olaszban egy Giovinco!Érthetetlen h mi alapján szurtuk pont õt ki a német "piacról"!

Schürrle nem rossz de azért vicc lenne érte ilyen 20-30millió!
Ezért inkább jöjjön Reus(õ minden pénzt megér)de arra ugysincs sok esély...

contraste
Igen, Lampard valószínûleg, amúgy is marad, sztem már rájöttek, hogy nem kéne elengedni.

Marinnal miért fürödtünk volna be? Szerintem jó lenne õ, ha kapna lehetõséget és persze a sérülések elkerülnék. Moses szintet simán tudná hozni, sõt.. Nem vele van a baj.

Schürrle meg teljesen más játékos, alapvetõen középcsatár, csak mostanság szélre tették ki. Ha Falcao-Torres csere megtörtnéik akkor valóban nem kell, ha más nem jön akkor én örülnék neki.

ain't got no history

Oziris666
Ilyen kupa meg még ugysincs a vitrinben,ha van vmi jó a BL kiesésben akkor ez az lehet , ha megnyerjük!

lippet
+ Lampard szerzõdés hosszabbítás! <#finom>
Schürrle leigazolása mennyire lehet valószínû? Tulajdonképpen minek õ nekünk? Marin-nal is csúnyán befürödtünk...

contraste
Döntõben vagyunk! Azért ez sem kis dolog, még ha nem is egy BL. Ráadásul zsinórban nyerhetünk két európai kupát!

Nyerjük meg és jelentsék be Josét, és elégedettek lehetnénk:)

ain't got no history

mekkora gólt lõtt a David Luiz...:OOO

contraste
Hihetetlen, hogy van képük:D

ain't got no history

Bulykin
A MU elleni meccsen Webb lesz a bíró :D

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

bakkerman
Az angol goal.com értesülései szerint a Chelsea labdarúgócsapata minden részletben megegyezett a Real Madrid jelenlegi portugál vezetõedzõjével, José Mourinhóval és az Atlético Madrid csatárával, Radamel Falcaóval: nyártól mindketten a londoni klubban folytatják.

Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!

Köszi!

banok
16.00 Chelsea-Swansea
tv: -
streamek: http://banok.myfreeforum.org/about8.html

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

contraste
Éd Drog után végre van szabad lövõnk!

ain't got no history

contraste
Jó az idegenben lõtt két gól, mert ezt egy Basel a Stamfordon nem fordítja meg!

hozzáteszem közel nem volt tizi.

ain't got no history

DasIsFuck
Ha olyan fos-szar lenne a Basel akkor nem jutott volna EL elõdöntõbe.

Az EL-be szerintem az a jó, ha a kissebb nem top klubbok játszák folyton a döntõt.
ebbe a sorozatba nekem mindig is ez volt a szimpatikus.

Én még nem írnám le a Baselt.

"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"

Effe88
hogy gólt lõjjönXD
de nem megy neki
csóri akkora rakás szar megérte az 50 millátXD

Torres miert visel arcvedot?

REAL MADRID

Effe88
david luiz gól
akit egyébként már rég ki kellett volna állítani
de jobb egy cselzi a döntõben mint egy fos szar basel