Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
Sok ember azt hiszi, hogy az anyukája méhéb?l csúszott ki, mint valami szépséges medúza. De a bajnokok tudják, hogy az apjuk tökéb?l jöttek.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Ez igaz, de azért is írom, hogy én nem tudnám eldönteni... :S
Annyi, hogy Rooneynak már 2 csapatban is ment, Torresnek meg a "spanyolos" L'poolban ment leginkább. De nem tudom, mondom, de úgysem én döntök. :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ain't got no history
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Csak hogy segítsem a képzelõerõdet... :D
Komolyra fordítva, nem tudom. Sok játékosra mondtam már, hogy na ne, õt ne... Igaz sokuk be sem vált. Õ viszont a PL-bõl jönne. De nem tudom... Mint ember, nincs bajom vele. De csak MU-s volt... :S :D
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Én valahogy nem tudnám õt kékben elképzelni...viszont aláírom hogy nagyon jó játékos és azért nem biztos hogy rosszul járnánk vele...nemtudom :/
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Didier Drogba
Merek annyit, amennyit férfi merhet, ki többet mer, nem ember.
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Ketten Hazarddal megmentették a seggünket. Eden is fantasztikus!
ain't got no history
Na ma bebiztosithatjuk a bl helyunket!
Go blues!
ain't got no history
Attól h alacsony simán lehetne csatár is, mert ha azt nézzük akkor Messi sem vmi kurva magas mégis csatárt játszik.
A te indoklásod alapján még Hilário is lehetne csatár, õt még 1x Mou is be akarta rakni csatárnak meccsen, csak aztán mégsem tette vmiért.
szerintem nem az a reus/götze kategória...
persze lehet pár év múlva jobban kinövi magát, de az is lehet, hogy nem szóval elég kétes.
Azt nem mondanám, hogy kockázatos mert nincs kockázat egy olyan csapatnál ahol a pénz nem számít.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
ismerõs a kép?
ain't got no history
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Ne idegesíts fel, Webb már megtette...
ain't got no history
Hol látod konkrétan keírva h Mata-t csatárnak titulálom?? -.-
Az h tud azt is játszani, és az h konkrétan vki csatár marhára nem ugyanaz.
McEachran meg, ha visszajönne és nem megy kölcsönben biztos, hogy Romeu elõtt lenne.
ain't got no history
Kakuta nem nagyon akar maradni, mert látja h nincs esélye bekerülni a keretbe sem.
McEachran is amíg van Mikel, Essien, Ramires és Lampard nem hiszem h be tudja küzdeni magát a kezdõbe. Még Romeu is elõtte van ha nem sérült. Meg ott van Ake is.
Piazon meg alapvetõen csatár, de ugye van Torres aki nem fog elmenni, mert nem szeretne. Van Lukaku aki nagyon jó, csak hagyni kell h bizonyítson. Van Ba akinek végre magára kellene találnia mert még a végén vele fürdünk be. Van Moses is aki tud csatárt is játszani (bár ez igaz Mata-ra is). És ha úgy lesznek a dolgok ahogy a cikkek is írják akkor lesz még Falcao (neki mondjuk nem örülnék, nem szimpatikus az ürge) és itt lesz Schürrle is. Ha a 2 igazolás nem is jön össze (és Lukaku nem megy kölcsönbe) akkor kapásból 3 csatárunk van Piazon elõtt is, ami az õ fejlõdésének sem tenne jót. Sztem õ megy kölcsönbe (remélem 1 PL csapatba h Angliában edzõdjön).
Sajnos sztem Lukaku is megy még 1 szezonra kölcsönbe mert a dolgok jelen állása szerint is elég a 2 csatár. Bár ki tudja h Mourinho milyen szerepet szán majd neki.
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
Schürrle nem rossz de azért vicc lenne érte ilyen 20-30millió!
Ezért inkább jöjjön Reus(õ minden pénzt megér)de arra ugysincs sok esély...
Marinnal miért fürödtünk volna be? Szerintem jó lenne õ, ha kapna lehetõséget és persze a sérülések elkerülnék. Moses szintet simán tudná hozni, sõt.. Nem vele van a baj.
Schürrle meg teljesen más játékos, alapvetõen középcsatár, csak mostanság szélre tették ki. Ha Falcao-Torres csere megtörtnéik akkor valóban nem kell, ha más nem jön akkor én örülnék neki.
ain't got no history
Schürrle leigazolása mennyire lehet valószínû? Tulajdonképpen minek õ nekünk? Marin-nal is csúnyán befürödtünk...
Nyerjük meg és jelentsék be Josét, és elégedettek lehetnénk:)
ain't got no history
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
https://www.facebook.com/ferfiklubb/
hozzáteszem közel nem volt tizi.
ain't got no history
Az EL-be szerintem az a jó, ha a kissebb nem top klubbok játszák folyton a döntõt.
ebbe a sorozatba nekem mindig is ez volt a szimpatikus.
Én még nem írnám le a Baselt.
"Mi egy bankrablás egy bankalapításhoz képest?"
REAL MADRID
akit egyébként már rég ki kellett volna állítani
de jobb egy cselzi a döntõben mint egy fos szar basel