24199
Chelsea Fan Club
-
#23398 Joset mennyire imádom ezt a kezdőt meghúzni Schürrle a csatar kezdőbe:!! Mégcsak kezdő sem volt eddig.:) -
#23397 -
#23396 Rohadt jó játékos, de ez már frusztráló kicsit, hogy ennyi KP-nk van, nem értem..Ba-Benteke cserét én is adnék:D -
#23395 Úgy tűnik megvan Willian..
Pedig nekünk csak egy Benteke kéne..legalábbis szerintem. -
#23394 vki tuti megy kölcsönbe ha jön a brazil(remélem nem) Moses a sanszos h megy vmi Pl klubbhoz kölcsönbe
Ez a Willian amugy is egy szarfej:D amikor hívtuk meg udvaroltunk neki akkor elment oroszba,akkor most maradjon is ott! -
#23393 jaa és még Marin is ott van, igaz kölcsönben :P -
#23392 Moses így sem fog túl sok szóhoz jutni, hát még ha Willian is itt lesz :P
Sajnálom mert azért van benne potenciál és tud ő elég jól ha akar!
De azért a Hazard, Mata, Oscar, DeBruyne, Schürrle...és még lehet Willian mellet :D -
#23391 Lehet, hogy végül mi igazoljuk le Williant. Csak tudnám, hogy hova?:) Nagyon sok a KP-nk már.. -
#23390 Elindult a szezon, Jose bemutatkozott ujra, nyertunk!
Hol van mindenki a topikból??:)) -
#23389 Schürrle mekkora góóóól -
#23388 1-0 Kevin, gólpassz Eden.
-
#23387 -
#23386 FELKÉSZÜLÉSI MÉRKŐZÉS
00.30 Milan-Chelsea
streamek: -
#23385 Chelsea 2 - 0 Inter
Oscar gyonyoru goljaval! -
#23384 Meglennék lepve, ha Moyes az első évében az aranyért menne. Ez az év biztosan elfog menni arra, hogy összeérjen a csapat és a teljesen új edzői stáb, ez a helyzet mindenkinek teljesen új. Reálisan én is Chelsea-City párharcot látok, sőt talán még az Arsenal is megelőzhet minket, de valóban nehéz akármit is levonni a nyári felkészülés alapján. Moyes még nincs 1 hónapja se munkában, a mostani eredmények még inkább "ismerkedősek" mintsem töketlenkedősek, de könnyen lehet hogy igen gyorsan beleszoknak az új irányvonalba a játékosok. Ez majd élesben derül ki. -
Semmiféle következtetést nem lehet levonni az előszezonból, mert könnyen koppanhat az ember. Sőt, szerintem még az első 1-2 forduló alapján se lehet. Várjuk ki a végét - eddig ígéretes, igen, de majd meglátjuk. -
#23382 Az is nagyon jo! De nekem a turkiz kapus mez is nagyon tetszik. Hat en amugy is szeretem a v nyakut, meg kenyelmesebb is, mint a regebbi idegenbeli fekete mezem, ami sima szuknyaku, es amugy teljesen hasonlit erre az uj 3 ikszamura, amit a napokban tettek kozze.
Viszont ez eloben fantasztikus! Es most hajra F1:) -
#23381 Nagyon tetszik a csapatunk most, Jose meg, mint mindenbol ki fogja hozni a maxot, sztem iden sajnos a Cityvel fogunk harcolni a bajnoksagert, nekem ugy tunik, h ha a MU nem erosit, max 3.ik hely realis nekik, persze ez csak megerzes, ami Moyes kicsit toketlen kisugarzasabol is fakad. -
Jó dolog is egy mez... de én még barátkozom ezzel a V-nyakkal, és majd meglátjuk... :D
Nekem a 2012/13-as fehér kapusmezünk van meg - tetszett is nagyon, meg persze azon nem annyira szembetűnő, hogy nem idei. -
#23379 Nezem a meccset a Malaysia XI ellen, nagyon jól néz ki a csapat. De Bruyne több, mint ígéret már most, viszont miközben vert egy bombát sajnos megsérült:S nagyon remélem nem komoly:S
Traore is jónak tűnik. Lukaku is kiraly! -
#23378 Tavaly nálunk is jó volt a felkészülési meccseken!
A gond h ottse fog kibírni egy szezon sérülések nélkül -
#23377 Marin 2 góllal mutatkozott be a Sevilla felkészülési meccsén :)
Szerintem neki is jót fog tenni 1 év kölcsönben ott, akárcsak tavaly Lukakunak meg De Bruyne-nak! -
#23376 Bocsánat a bénázásért, egyszerűen nem tudtam feltölteni. -
#23375 [img=http://www.kephost.com/thumb/2013/7/16/a1_2013_7_16_klsb1uz53v_tn.jpg] -
#23373 Tegnap érkezett meg, nagyon patent!
Végre megvehettem egyet, ez a második CFC mezem, a másik egy régi darab:)
-
#23372 Abrapapa! :) -
Pares #23371 Bárki bármit mondd, jó hogy itt van nekünk ez a pénzeszsák, mert manapság a foci egy kibaszott nagy biznisz, nem csak sport, és az eredményekhet pénz kell. Baromi sok pénz. -
#23370 Ma 10 éve, hogy Roman Abramoviché a Chelsea Football Club!
Én köszönöm neki, bogy BL-t nyerhettünk vele, neki köszönhetően, érte! -
#23369 Schürrle hivatalos már, átesett az orvosin és aláírt :)
Ami számomra érdekes, hogy a 14-es mezszámot fogja viselni, ugyanis az De Bruyne kapta nem? Mou pedig azt mondta h számít rá...
Lehet h megint kölcsönbe fog menni szegény :/
vagy más számot kap xD -
#23368 Moses - Zaha ugyanabból a csapatból indult, követtem azóta őket. -
Pares #23367 Mosest én sem sorolnám közéjük. -
pilboy #23366 másképp látjuk a dolgokat, de ez nem is baj
sztem több szurkolótársad lehet, h velem ért egyet
písz
zaha-t nem értem, h kevered ide, amikor még be sem mutatkozhatott nálunk, hiszen csak nyáron jön -
#23365 Na ne túlozzunk azért ezen nevek közül több jó vétel volt, PL Mosest milyen alapon sorolod ide, arról fogalmam nincs... Mióta itt van 80% kezdő játékos, ráadásul jól játszik, Zaha-nal biztosan jobb... -
Pares #23364 Focizni is alig láttam... -
#23363 Kevés volt a Poolos a csapatba... -
pilboy #23362 amiért marint, mosest, meirelest, romeut, sturridget, zhirkovot stb.
ezek csak az utóbbi 4 év termései.
mindegyiknek (vagyis inkább nem is mindegyiknek) volt 1-1 jó idénye, és máris lecsap rá a chelsea -
Pares #23361 Hogy Bénajúnt minek kellett megvenni... -
#23360 Chelsea released player: Amin Affane, Yossi Benayoun, Abdul Deen-Conteh, Paulo Ferreira, Hilario, Florent Malouda, Archange Nkumu, Ross Turnbull
Schurrle meg vegre jon:) -
Monoton #23359 :DDDD -
Pares #23358 Óriási! :D