Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
már minden oldalon hivatalosnak írják, biztosra veheted, talán nálatok jó lesz, bár kötve hiszem, se nálunk se a Barcánál nem tudott korábban maradandót nyujtani, én nyáron nagyon örültem neki, de ugy néz ki õ az a játékos aki egy gyengébb bajnokságban ahol õ legnagyobb sztár villog és lövi a gólokat, de egy topliga nagycsapatában már nem megy neki, mert egy játékos csak a sok közül... de talán itt menni fog neki, de ha itt is csõdöt mond, akkor megy a süllyesztõbe, mert aki 3 nagy bajnokság 3 nagycsapatában is becsõdöl, annak nincs jövõje...
Yo, Bitch!
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkõzés.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Se az miénken, sem az Inter oldalán nem látom.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Amint azt korábban már megírtuk, a vasárnapi Liverpool–Chelsea találkozó utolsó másodperceiben a vendégek játékosa José Bosingwa durván megtaposta a hátát Josszi Benajunnak, ám nem büntette meg õt Mike Riley játékvezetõ. A meccs után Luiz Felipe Scolari azt nyilatkozta, hogy ezért inkább elviselt volna egy piros lapot csapatának, mint amiért Lampard kapott a 60. percben.
Az Angol Labdarúgó-szövetség (FA) az átigazolási határidõ lejárta után percekkel bejelentette, hogy a Chelsea játékosa ellen nem indítanak fegyelmi eljárást.
--------------------------------------------------------------------
Chelsea: Ricardo Quaresma érkezett az Internazionalétól
Ricardo Quaresmával erõsítette meg keretét az angol labdarúgó-bajnokságban szereplõ Chelsea.
A londoniak menedzsere, Luíz Felipe Scolari az Internél feleslegessé váló középpályást, Ricardo Quaresmát csábította „kékekhez”.
Scolari így nem vett zsákbamacskát: portugál szövetségi kapitányként már dolgozott együtt a rendkívül technikás játékossal.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
A legmeglepõbb kétségtelenül a Chelsea lépése Robinho megszerzése érdekében. A londoniak nyáron már lemaradtak egyszer a brazilról, most újra ráhajtottak a Manchester City kiválóságára. A brazil ellenértéke a Chelsea elképzelése szerint Drogba és Alex volna.
Forrás: a cikk vége felé van!
ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430
ReD DevilS 4 LifE
CHELSEA FOOTBALL CLUB
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Várom a Super Bowl, és unatkoztam egy kicsit...a mai események után nem sokaknak lehet vidám hangulata, de ezt a viccet most olvastam a chelseafc.hun, muszáj ide is betennem:
Arsene Wengert nagyon bosszantja, hogy tavaly a United nyerte a bajnokságot, ezért elhatározza, hogy elutazik Manchesterbe és megnézi, Sir Alex Ferguson hogyan készíti fel a csapatát. Egy-két edzés megtekintése után azonban még mindig nem tiszta számára, hogy mitõl is ilyen jók a MU játékosai. Meg is kérdezi Sir Alextõl.
- Az a dolog nyitja hogy mindig kérdezek a játékosaimtól valami bonyolultat, ez pedig biztosítja hogy mentálisan is mindig pengék legyenek - válaszolta Sir Alex.
Wenger még nem érti teljesen, ezért kéri Fergie-tõl, hogy mutasson neki egy példát. Fergie odahívja a csapatkapitányt Gary Neville-t.
- Figyelj Gary, egy találós kérdés! "Apád fia, de nem a testvéred. Ki az?"
- Jaj mester, de hisz ez nagyon könnyû: természetesen én!
- Látod Arsene, így kell õket mentálisan felkészíteni!
Wenger nagyon boldogan utazik vissza Londonba, és másnap meg is próbálja bevetni a trükköt. Odahívja magához az edzésen Emmanuel Adebayort.
- Manu, felteszek egy egyszerû kérdést: "Apád fia, de nem a testvéred, ki az?"
- Ajaj fõnök, ez kemény kérdés, aludhatok rá egyet? És miért kérdezi ezt tõlem?
Wenger elmagyarázza hogy ez egy brit felkészítési módszer része, majd hazaküldi Manut gondolkodni. Azonban Adebayornak nem jut az eszébe semmi, ezért felhívja Paul Scholest, aki mégis csak brit, és biztos jobban ismeri a brit edzõi fortélyokat.
- Paul, talán tudnál segíteni nekem egy kérdésben: "Az apád fia, de nem a testvéred, ki az?"
- Ez könnyû: ez én vagyok - válaszol Scholes.
Másnap Adebayor önbizalomtól duzzadva megy oda Wengerhez.
- Na, Manu, tudod már a választ a kérdésemre?
- Persze, igazából nagyon könnyû volt rájönni. Paul Scholes az!
- Dehogyis te barom! Gary Neville!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Meg szerintem már Ballack, Deco sem 100%-os...sajnos.
Drogbával nem tudom, mi lehet, a tavalyi sérülése óta ilyen... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Így vagy úgy, de egy csapat, ami a nagyok ellen nem képes játékot mutatni, az nem érdemli meg a bajnoki címet (L'pool 2x, MU 1x+X, Arsenal 1x vert meg minket - ezek közül az Arsenal ellenit nagyon nem érdemeltük meg...rohadt bíró).
A bírók ellenünk vannak, de ez így megy JM óta - sajnos...de most nem lehet erre fogni.
Fájó szívvel írtam most le ezeket, de igaz. Remélem a második hely azért meglesz még, hogy ne kelljen BL-selejtezõt játszani... :S
Scolarit szerintem már felesleges elküldeni, lehet, hogy idõ kell neki és összeállít egy jó csapatot...inkább játékosok terén kellene változtatni - és ugyan már, nem igazoltunk senkit? Miért?
Ezek után még hozzuk ki a szezonból a legtöbbet, és játszassuk a fiatalokat!
GO BLUES!!!
HAJRÁ CHELSEA!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
De nembaj gyerekek. A kis csapatok ellen ugy ahogy megy, szal ha a többi meccset kihúzzuk, simán meglehet a 2. hely. A MU meg bajnok lesz, gratula nekik!
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Grat a L'poolnak...igaz, õk sem játszottak szépen, de nálunk jobban... :(
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Megérdemeltük. A szezon hátralévõ részében jöhetnek a fiatalok - azt hiszem... :(
CHELSEA FOOTBALL CLUB
na nembaj majd a videófelvételek alapján eltiltják.
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Örök favorit: Manchester United ||| Erõs szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||
Ennek a meccsnek annyi... :S
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Cech védett most nagyot
Be kell hozni pl Stochot, vagy akkor pedig Ivanovicot...dönteni kell!
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
Gyengék vagyunk sajnos...
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB