24199
Chelsea Fan Club
-
#16829 nem is értem... ha meg csak kitalálta vmi firkász akkor meg az éles fantáziája, kissé elrúgaszkodott az egyáltalán lehetséges,logikus pletykálgatásoktól... -
#16828 Glen Johnson meg nem jött vissza, hanem a 'poolba ment inkább -
Ja, meg ha megvennék Pirlót, az is... -
#16826 ha eladnátok az lenne a nyár baklövése :D -
Szerintem mind a 4 hülyeség ... nincs alapja, ennyi.
Felesleges, én fel sem veszem ezeket a marhaságokat, majd ha biztos lesz, arról tudni fogunk! -
#16824 közel vagyunk sturridge-hoz -
#16823 viszont, állítólag Maicon-ért érdeklődünk, úgí néz ki Bosingwa-t tényleg eladjuk a bayern-nek, nem értem miért,de ancelotti ott látja a gyengénket, és cserélni akar. tényleg nem értem, sztem kiemelkedoen jo volt bosingwa ebben az egy évben. -
#16822 pont most olvastam aBBC-n ami megbizhato h semmi alapja a pirlo historianak, sztem csak a milan akarja eladni -
#16821 Láttuk azokat a világbajnokokat a Konföderációs Kupán.Szvsz. Pirlo nem lenne jó vásár,főleg nem a Chelsea be,bár ki tudja,lehet ,hogy jót tenne neki a környezetváltozás,de a Milanba már nagyon beleszürkült. -
#16820 Ahogy elnéztem a(z) eurosport2 híreit számomra egyre biztosabb ,h Pirlo-t lefogja igazolni a csapat. Nekem semmi bajom vele de akkor is értelmetlennek tartom de hátha-hátha,mert elvégre nem rossz játékos ő, sőt! -
#16819 meg azért mégiscsak szeretnél olyan focista lenni:P -
karajjj #16818 na álljunk már meg :D most ő tehet arról, hogy mit találnak ki az újságírók? meg azért azok az őskori leletek mégiscsak világbajnok játékosok... -
#16817 beszarás mekkora indulótok van :D egésznap ezt dúdoltam xD
(ettől azért még nem állok át hozzátok) :) -
#16816 egyetértek, lehet h jó edző, meg a játékosok is kedvelik, sőt Hiddink is őt ajánlotta...de én se kedvelem:S -
#16815 hivatalosan csak 1-étől ő a manager és igaz, h eddig nem sok mindent csinált, de vhogy nem tetszik... már eleve ezek a hülyeségek,h szobahozzák egyáltalán a klubot gattuso val uristen miiiiii. burdisso pirlo és még sok ilyen őskori digó leletekkel...
(tudom h burdisso argentín) -
#16814 ha eladjuk Bosingwa-t akkor elmegyek Londonba és megütöm Ancelottit az biztos... -
#16813 sok hír szól arról, h a bayern közel áll bosingwa megszerzéséhez, továbbá,h mi, glen johnson-é hoz. na most mi ez a faszság már bocsánat??? eladnánk 1 év után a világ egyik legjobb jobbszélső védőjét, azért h drágábban visszavásároljuk a volt játékosunkat??? mi van itt ancelotti ki akarja irtani az összes portugált, carvalho és deco után? -
#16812 -
#16811 foci forum
jo már jo. -
Attól, hogy a sajtó Agüerót kapcsolatba hozta a csapattal, az nem feltétlenül jelenti azt, hogy van valami alapja - lehet eszükbe sem jutott még.
Nem feltétlenül kell mindennek hinni. -
#16809 Ancelotti telefonon csábítja Tévez-t
Mi van a vezetőséggel??? Agüero-t meg lehetne venni, ehelyett egy drága, és szerintem gyengébb és 4 évvel idősebb játékosért akarunk kb ugyanannyit fizetni? hihetetlen -
#16808 No offers arrived for Agüero
De miért nem??? mi a szarra várunk? van pénz rá, nem költöttünk nagyon rég óta.
És nincs csatárunk. -
Etelkozi Vata #16807 Operálják! -
#16806 Tegnap hiányoltam is Alexet ebből a gyenge brazil védelemből:)
Még a keretben sincs ha jól láttam,pedig jó szezonja volt nagyon... -
#16805 Érdemi lépéseket kéne most már tennünk néhány fontos igazolás tekintetében, mert mindenről lemaradunk:S remélem már a héten történik valami. Egyébként Deco és Carvalho mennek az Interbe szinte biztosan, előbbit egyáltalán nem sajnálom, Carvalho-t bánnám,de mivel Alex iszonyú jó volt és Hiddink sem véletlenül őt preferálta, ezért tőle is meg tudok válni, viszont láttam valahol,h Ancelotti carvalho helyére a romabol Juan-t hozná:o hogy minek azt nem tudom. -
#16804 Rendes tőled! -
#16803 -
#16802 nah visszatérhettem, szeretnék bocsánatot kérni mindenkitől akit megbántottam, nagyon sajnálom -
Ő mondott olyat is, hogy soha - vagy legalábbis még egy jó ideig - nem szeretné elhagyni Spanyolországot.
Olyan mint Torres volt, erre tessék... :S -
#16800 Azért ne vegyél rá mérget... -
#16799 sztem nem a Chelseaben nincs "kedve" játszani, pusztán arról lehet szó, hogy vonakodva hagyná el azt a spanyol bajnokságot amit már megszokott -
#16798 Állítólag David Villa-t csak azért nem vehettük meg, mert ő maga madridba menne,pedig mi többet adnánk érte, tehát, ha a valencian múlna... dehát az a fontos,h a jatékos hova akar menni.szarul esik,h nincs kedve a PL-ben játszani nélunk.. -
#16797 nem áll jól rajta:P
és tuti nem megy el, Galliani nyilatkozta... -
#16796 Agüeronak örülnék! =) -
#16795 -
-
#16793 Agüero-ért £45m
NSO, szóval semmi komoly,de sztem biztos jön vki ebből a 3asból: Villa,Agüero,Pato -
#16792 Ez ugyan az a csapat, dehogynem:) írja is a wiki. mekkoradrogbáróolajszőkítők:D -
karajjj #16791 erre nem emlékszel? -
#16790 jah, úgy ismerősebb?:D