Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
Mindenkinek jobb lenne az Fa szarna a fejünkre de a bírok nem tévednének annyit meccsbefolyásolóan!
Amúgy az tény h az utóbbi idõben annyira hurka a csapat h a legjószívûbb bíró se tudna "segíteni"...
Bosingwa 3-4 meccse simán jó lett volna mert elég sovány õ is,legalább játszhatna Ivanovics helyette...
Amúgy teljesen jogos, megérdemelten kapta...és örülnék is neki, ha ez nem lenne ritkaság, a bírókra is ráférne a büntetés, mert némelyik kicsit eléggé istenségnek képzeli magát... :S
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!
E-mail: [email protected]
REAL MADRID
Ezen nem fogok vitatkozni, mert nem vagyok bennük biztos, nem igazán hiteles oldalon olvastam...de pl már az EU2-n is hallottam közvetítés közben (talán a City-n, de erre nem vennék mérget).
CHELSEA FOOTBALL CLUB
És ha a bíró hozott volna egy sárga lapos döntést az esetekben akkor viszont videofelvételrõl nem bírálták volna felül.
Tehát a bíró által elszalasztott kirívó szabálytalanságokat bíráhatják el késõbb.
Most pl Muntari pirosa kicsit hasonló volt Lampardéhoz és felhozta a szövetségnél Mourinho hogy mos akkor mi van és azt mondták hogy a bíró döntött õk ilyenkor ezzel nem foglalkoznak. Ezért s fura jelen esetben Lamp pirosának eltörlése(ami szerintem jobb módszer nem tudom olaszba miért nem ezt csinálják...)
Amit a bíró nem lát, az nincs, mivel az õ jelentését kérik - és nem mondhatja, hogy ,,igen, a felvételen már láttam''...
És Bosingwát egyértelmûen nem látta, az más kérdés, hogy a partjelzõ igen - de õ meg nem számít, csak segíti a bírót - ezért is nem lehetett volna Zidane-t kiállítani.
Amúgy meg ez marhaság, hogy nekünk segít az FA...az max egy sárga volt.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Bár lehet ez csak a serie-a ban van
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
ezt nemtudom te mennyire irtad komolyan? költõi kérdés és téma részemrõl lezárva!
Én már ezt a bosingwás dolgot sem tudtam komolyan venni: ha a bíró figyelmetlen, és nem vesz észre egy ilyet,akkor azt lehet tenni a pályán, amit csak akarunk? (Zizu esetét sem látta a bíró egyébként, és volt eltiltás) Az más kérdés, hogy szerintem csak nem merte leküldeni a Chelsea egy msik játékosát is...
Lampard pirosra a felvételek alapján lehet mondani, hogy nem volt jogos, de az ilyet egyszerûen nem lehet eltörölni. Nem egy játékos kapott már pirosat ilyenért, és nem vonták vissza a pirosat, mert a lassításon látszik, hogy nem a lábára ment az ellenfélnek, stb...
szerintem nektek is jobb lenne, ha ezt a pirosat nem törölnék el, elég sok jó középpályásotok van, viszont ha eltörlik, akkor elég sokan ki fogják mondani, hogy az FA kicsit a Chelsea javára tevékenykedik..
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
CHELSEA FOOTBALL CLUB
pápá DrogbaXD
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Azért írom mindezt, mert ugye azzal a feltétellel jött ide, hogy ha beválik és megakarjuk tartani, akkor nem pénzzel, hanem Drogbával fizetünk az Internek.
Azért ekkora hülyének ne nézzetek.
CHELSEA FOOTBALL CLUB
ain't got no history
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi
Most legalább azt is megtudjuk, Drogba mit akar - akkor lesz gáz, ha Drogba beindul ismét, és Quaresma is... :S
(Mert akkor ugye választani kell.)
GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
egy ilyen játékosnál nem szabad az önbizalommal bajnak lenni... de ha az volt a baja arról sem a klub vagy más tehet.
Yo, Bitch!
Quaresma a hatodik portugál játékos a csapatban. A nyáron érkezõ José Bosingwa és Deco után õ a harmadik focista aki ebben a szezonban igazolt a Chelsea-hez. Érdekesség, hogy már õ is dolgozott korábban a csapat jelenlegi menedzserével Luiz Felipe Scolari-val anno még a portugál válogatottnál.
A 25 éves szélsõ mindkét oldalon bevethetõ. Elképesztõen gyors játékos és rendkívül ravasz, így rendszeresen fejtörést okoz az ellenfelek védõjének.
Forrás:www.chelseafc.com
------------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!
Szar Bayern, szar Bayern :)
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Yo, Bitch!
"Bosingwa ügye a Liverpool ellen a mérkõzés hajrájában mutatott sportszerûtlen magatartása miatt került az FA-hez."
"Mike Riley a mérkõzés játékvezetõje tájékoztatta az FA-t, hogy õ nem látta az esetet."
"A FIFA játékszabályának köszönhetõen egy játékost csak akkor lehet eltiltani, ha a játékvezetõ is látta az esetet." -áll az FA hivatalos nyilatkozatában.
Érdekes, de érthetõ. Viszont a partjelzõ látta, hasonló, mint az a bizonyos Zizous eset a vb-döntõn ( <#shakehead>#shakehead> )...
CHELSEA FOOTBALL CLUB