Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

asfa
pf, nem semmi 😮

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

fsgh
ezért marad el csomó 2.-3. osztályú meccs...

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Japep
Azért ez sem semmi, hogy milyen idõ van most kinnt...
A Cobham:

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep
HIVATALOS: eltörölték.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
hidd el h elolvastam, és valszeg eltörlik a piros lapot

Oziris666
Az lehet h az FA a mi javunkra tevékenykedik,de a bírok és a partjelzõk nagyon nem!Ez kiderül abból h idén hány piros illetve sárga lapot kaptunk viccesen és h eddig 1db 11est ítéltek csak nekünk,a lesgólokról ne is beszéljünk!Tehát az ilyen esetekben elhullajtott(elvett) pontokat az FA "felénk hajlása"se fogja visszaadni!
Mindenkinek jobb lenne az Fa szarna a fejünkre de a bírok nem tévednének annyit meccsbefolyásolóan!

Amúgy az tény h az utóbbi idõben annyira hurka a csapat h a legjószívûbb bíró se tudna "segíteni"...

Bosingwa 3-4 meccse simán jó lett volna mert elég sovány õ is,legalább játszhatna Ivanovics helyette...

Japep
Hát gondolom, azért mégsem rohanhat senki be a pályára lefújás után, hogy pirosat adjon a bírónak... 😄

Amúgy teljesen jogos, megérdemelten kapta...és örülnék is neki, ha ez nem lenne ritkaság, a bírókra is ráférne a büntetés, mert némelyik kicsit eléggé istenségnek képzeli magát... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Cabell
nemtudod milyen nagy hiba volt ezt bemásolni😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

fsgh
Az lehet hogy mások a szabályok és akkor fölöslegesen hasonlítjuk össze az eseteket😊

FORZA INTERNAZIONALE! IO SONO INTERISTA! Campione d\'Italia:INTERNAZIONALE 17!!!

Cabell
ADS?😄?S:SA

Tel: 020 7745 4651
E-mail: [email protected]

REAL MADRID

Cabell
még egy utolsó dolog. hogyha felvétel alapján nem tilthatják el bosingwát, akkor Rileyt most hogy-hogy három meccsre eltiltja az FA, mert rosszul látta? Mert ezt feltételezem a felvételek alapján itélik meg...

Japep
Másak az FA, és más az olaszok elvei.

Ezen nem fogok vitatkozni, mert nem vagyok bennük biztos, nem igazán hiteles oldalon olvastam...de pl már az EU2-n is hallottam közvetítés közben (talán a City-n, de erre nem vennék mérget).

CHELSEA FOOTBALL CLUB

fsgh
Ezt nem jól tudod. Mind Adrianot mind Muntarit felvételek alapján ítélték el. Úgy hogy olyan szabálytalanságot csináltak amit a bíro észre se vett... mind2 3-3 meccset kaptak...

És ha a bíró hozott volna egy sárga lapos döntést az esetekben akkor viszont videofelvételrõl nem bírálták volna felül.

Tehát a bíró által elszalasztott kirívó szabálytalanságokat bíráhatják el késõbb.

Most pl Muntari pirosa kicsit hasonló volt Lampardéhoz és felhozta a szövetségnél Mourinho hogy mos akkor mi van és azt mondták hogy a bíró döntött õk ilyenkor ezzel nem foglalkoznak. Ezért s fura jelen esetben Lamp pirosának eltörlése(ami szerintem jobb módszer nem tudom olaszba miért nem ezt csinálják...)

Japep
Nem, így van.
Amit a bíró nem lát, az nincs, mivel az õ jelentését kérik - és nem mondhatja, hogy ,,igen, a felvételen már láttam''...
És Bosingwát egyértelmûen nem látta, az más kérdés, hogy a partjelzõ igen - de õ meg nem számít, csak segíti a bírót - ezért is nem lehetett volna Zidane-t kiállítani.

Amúgy meg ez marhaság, hogy nekünk segít az FA...az max egy sárga volt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
pont Inter meccs alatt mondták, hogy csak azt nézik meg utólag amit a bíró nem látott, ha a bíró adott sárgát vagy pirosat akkor nem törõdnek vele.
Bár lehet ez csak a serie-a ban van

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Cabell
mindegy is, nem azon fog eldõlni hogy itt ezt megvitatjuk, meg flémkeltést sem akarok. sok szerencsét a köv. fordulóban, én léptem

Cabell
miért nem olasod el a hátrébb lévõ szöveget is?

asfa
"hogy az FA kicsit a Chelsea javára tevékenykedik."
ezt nemtudom te mennyire irtad komolyan? költõi kérdés és téma részemrõl lezárva!

Cabell
Elnézést, de ha ez is igaz, akkor sajnos az FA eljutott oda, hogy azt kell mondjam, nem pártatlan.

Én már ezt a bosingwás dolgot sem tudtam komolyan venni: ha a bíró figyelmetlen, és nem vesz észre egy ilyet,akkor azt lehet tenni a pályán, amit csak akarunk? (Zizu esetét sem látta a bíró egyébként, és volt eltiltás) Az más kérdés, hogy szerintem csak nem merte leküldeni a Chelsea egy msik játékosát is...

Lampard pirosra a felvételek alapján lehet mondani, hogy nem volt jogos, de az ilyet egyszerûen nem lehet eltörölni. Nem egy játékos kapott már pirosat ilyenért, és nem vonták vissza a pirosat, mert a lassításon látszik, hogy nem a lábára ment az ellenfélnek, stb...

szerintem nektek is jobb lenne, ha ezt a pirosat nem törölnék el, elég sok jó középpályásotok van, viszont ha eltörlik, akkor elég sokan ki fogják mondani, hogy az FA kicsit a Chelsea javára tevékenykedik..

Japep
Örülnék én annak is... 😊

CHELSEA FOOTBALL CLUB

limperatore
inkább annak örülj ha mind2 beindul 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

Japep
Hát én nem tudom elfelejteni, amit Drogba a csapatért, értünk tett. Ha menni szeretne, menjen - viszont az nagyon nem tetszene, ha maradni szeretne, mert bizonyított is, de mégis elzavarjuk - mint oly sok mindenkit, ezt is megbánnánk... :S

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Bulykin
akkor sry, mert iagazdvan😄
pápá DrogbaXD

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep
A samsungsport.hu szerint Lampard pirosát eltörölték.

Remélem igaz.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
szerintem, ez még változhat

ain't got no history

Japep

Azért írom mindezt, mert ugye azzal a feltétellel jött ide, hogy ha beválik és megakarjuk tartani, akkor nem pénzzel, hanem Drogbával fizetünk az Internek.

Azért ekkora hülyének ne nézzetek.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

contraste
arra ugysem vagyunk kiváncsiak

ain't got no history

contraste
eléggé egyértelmû szerintem, h coley helyére érkezett. semmi köze drogbához. és kurva jó,h itt van!

ain't got no history

Bulykin
miért? Drogba csatár, Quaresma jobb szélsõ nem?

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Japep
Hát kíváncsi leszek, megvan benne a tehetség, de kérdés, hogy kiadja-e magából... 😊

Most legalább azt is megtudjuk, Drogba mit akar - akkor lesz gáz, ha Drogba beindul ismét, és Quaresma is... :S
(Mert akkor ugye választani kell.)

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

chelseafan
Ferreira, Deco, Bosingwa, Carvalho, Hilário, Quaresma

Bocsi,de ki a 6 portugál a csapatban: Paulo Ferreira, Deco, Bosingwa.....(mostmár Quaresma)??
limperatore
pedig elsõ 2 meccsén nagyon jó volt 😄

ForzaInter
megkapta a lehetõséget, bajnokság elején folyamatosan játszott, blbe pedig minden meccsen játszott, nem ment neki... ennyi, igaza van Rudeenak olasz foci nem az õ világa, itt nem lehet cselezgetni összevissza, elsõ csel után fel is rugták mindig, beadásiból 10 bõl jó ha 1 emberhez ment...
egy ilyen játékosnál nem szabad az önbizalommal bajnak lenni... de ha az volt a baja arról sem a klub vagy más tehet.

Yo, Bitch!

fsgh
Ha C.roni elvan az angoloknál szerintem Quaresma is el lesz. Valahol hasonlítanak egymásra.

limperatore
Nálunk Mourinhonak okozott fejtörést 😄

Krisz018
Ricardo Quaresma érkezett!!!

Quaresma a hatodik portugál játékos a csapatban. A nyáron érkezõ José Bosingwa és Deco után õ a harmadik focista aki ebben a szezonban igazolt a Chelsea-hez. Érdekesség, hogy már õ is dolgozott korábban a csapat jelenlegi menedzserével Luiz Felipe Scolari-val anno még a portugál válogatottnál.

A 25 éves szélsõ mindkét oldalon bevethetõ. Elképesztõen gyors játékos és rendkívül ravasz, így rendszeresen fejtörést okoz az ellenfelek védõjének.

Forrás:www.chelseafc.com
------------------------------------------------------------------------------
C’mon Chelsea!

Rudee
Szerintem meg abszolút nem fexik neki az a stílus. A sokkal jáccósabb portugál bajnokságba el volt, ott lehetett trükközni. A nyomás ott is rajta volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

limperatore
Nem az hogy nem fekszik neki, hanem nincs önbizalma nagy rajta a nyomás.

gyerekek Quaresma a Chelseabe! chelseafc.com

Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!

Krisz018
Hull ellen játszhat majd?

asfa
igy legyen, de én is ugy érzem,hogy most teljesiteni fog

Rudee
Szezon végéig kölcsönbe lesz. Lehetséges jövõbeli dolgokról nem írnak, legalábbis én nem láttam.

Rudee
A spanyol bajnoksághoz anno túl rutintalan volt, az olasz meg nem fexik neki. Szerintem a Chelsea-nél újra magára talál majd.

Krisz018
És ez mit is jelent?

Japep

CHELSEA FOOTBALL CLUB

ForzaInter
Lampard sehol sem volt hivatalos... ha vmi official, vagy olasz ufficiale, az már hivatalos, akkor is ha nincs kint a klubok honlapján, oda ugy is utoljára kerül fel minden.

Yo, Bitch!

Japep

"Bosingwa ügye a Liverpool ellen a mérkõzés hajrájában mutatott sportszerûtlen magatartása miatt került az FA-hez."

"Mike Riley a mérkõzés játékvezetõje tájékoztatta az FA-t, hogy õ nem látta az esetet."

"A FIFA játékszabályának köszönhetõen egy játékost csak akkor lehet eltiltani, ha a játékvezetõ is látta az esetet."
-áll az FA hivatalos nyilatkozatában.

Érdekes, de érthetõ. Viszont a partjelzõ látta, hasonló, mint az a bizonyos Zizous eset a vb-döntõn ( <#shakehead> )...

CHELSEA FOOTBALL CLUB