Chelsea Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Anelka ritkaszar most. lecserélhetnék... már a 3. helyzetet szarta el... ja meg a nem megadott 11esek is érdekesek😄 csak potyogunk az Inter 16osán belül de semmi...

Japep

Hát kicsit olyan, mintha nekünk kelleni tartani ezt az eredményt... :S
De lõni kell gól(oka)t, szóval... GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

asfa
ANelka annyira gyenge... nem hiszem el, de most nyomunk
HAJRÁ CHELSEA!
ÓRIÁSI HELYZET KÖZBEEEEN

S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress

asfa
eddig nem valami nagy szám, ujitanunk kellene!
HAJRÁ KÉKEK!

Japep

CHELSEA - Inter
- BL nyolcaddöntõ, visszavágó -
- Stamford Bridge -
- ma 20:45, TV2 -
- vezeti : Wolfgang Stark (német) -
- elõzõ : 1-2 (Kalou ill Milito, Cambiasso) -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Turnbull
Ivanovic - Alex - Terry (c) - Zhirkov
Ballack - Mikel - Lampard
Anelka - Malouda
Drogba

Cserepad : Taylor, Carvalho, Bruma, Belletti, Joe Cole, Kalou, Sturridge

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

Inter :
Manager : Jose Mourinho

Cesar
Maicon - Lucio - Samuel - Zanetti
Cambiasso - Sneijder - Motta
Pandev - Eto'o - Milito

Cserepad : Toldo, Materazzi, Cordoba, Mariga, Stankovic, Quaresma, Santon

-----------------------------------------------------------
Kemény lesz nagyon... de tovább kell mennünk!
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Barnabyka
Terry a kapus? címszó alatt az elõbb mutatták a Tv2-õn, hogy már be is állt és gyakorolt. Azért reménykedem, hogy ilyesmire nem lesz szükség a meccs folyamán. (de gondolom már sokan láttátok.

Hajrá Kékek!

szvsz 3-1 lesz a vége de ez tipp(legyen igazam!)

asfa
nah most az év eddigi legfontosabb meccse jön!
GO BLUES!!!!!!!!

Fabio Capello
kezdõcsapatok

Chelsea: Turnbull – Ivanovics, Alex, Terry, Zsirkov – Ballack, Mikel, Lampard – Anelka, Drogba, Malouda.
A kispadon: R. Taylor (kapus), R. Carvalho, J. Cole, S. Kalou, Sturridge, Belletti, Bruma
Inter: Júlio César – Maicon, Lúcio, Samuel, J. Zanetti – Cambiasso, Sneijder, Thiago Motta – Pandev, Eto’o, D. Milito
A kispadon: Toldo (kapus), Córdoba, Sztankovics, R. Quaresma, Mariga, Materazzi, Santon

lippet
Nem fog, mivel nem Cech fog védeni!

HAJRÁ CHELSEA!!!!!

ASUS M4A77T | AMD Phenom II X2 560 3.30GHz AM3 BOX | KINGMAX 4096MB DDR3 1333MHz | VTX3D VX6750 1GBD5-H PCIE | SEAGATE 320Gb Barracuda 7200.12 7200rpm 16Mb SATA3 | Corsair Builder Series CX430

Bulykin
én egy 1:0-val tökéletesen megelégszem 😊

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

egyébként az oddsok nagyon nekünk állnak, ennél azért szorosabb meccsre számítok.

Chelsea - 1.60
X - 3.75
Inter - 5.50

hedonist
Amúgy ez egy jó megjelenés csak, nem kell anyirra komolyan venni, mint amennyire látszik.

WuFraZselic: hát sztem, ez túlzás, mármint az odds arány, ennyit azért nem számít az otthoni gyep.

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

hedonist
Veled sokszor azonos véleményen vagyok😊 jól látod!

Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!

Oziris666
Minden sikeres edzõ az,csak õ ezt még fokozottabban mutatja😄

hedonist
Én imádom, a stílusát is, de ez az én saját dolgom, amúgymeg Hiddinkkel együtt a világ legnagyobb edzõinek tartom õket. DE ahogy CA és Joey is mondta, NE fogadjuk túl kedvesen, ne érezzen annyira otthon magát, közömbösnek kell lenni, a végén meg lehet már haverkodni amikor kiejtettük õket!

Csak legyen így!!!

GOGO BLUES!

Mourinho az uszkve 3 és fél éve alatt 7 címet nyert a Chelsea-vel.
Õ a klub történelmének legsikeresebb mmanagere (mégha a rendelkezésére álló erõforrások összehasonlíthatatlanabbul -na ezt a szót leírni nem volt semmi- a legjobbak voltak, akkor is).
Mourinhot standing ovation fogja fogadni, aztán a kezdõ sípszó után bármit csinál, ami a Chelsea ellen irányul, ki fogják fütyülni.
És ez így helyes.

ASROCK Z170 - I5 6600 - 4*4 Gb Corsair 3200 - 500 Gb Samsung 850 Evo SSD - Asus Gtx 1070 Strix OC

ha beképzelt is lenne ,sztem van mire =)
mindenesetre én is bírom a fejét 😄DD
dragon11
Mára nagy hajrá kékek.. remélem behúzzák^^

Bulykin
nekem van 😊 jó edzõ de
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
egy tapló beképzelt köcsög

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. ちび Kicsi

Barnabyka
szvsz senkinek sincs(:
Õ mindent megtett, és el kell ismerni a tudását, az meg egy másik dolog, hogy nálunk már csak a BL az elvárás és aki azt nem nyer annak fel is út-le is út még ha az Murinho is.

Én tegnap azt álmodtam, hogy Cech játszott és kapott valami kötény gólt 😛
Remélem mivel elmondtam nem teljesül 😊
Egyébként kíváncsi leszek, hogy a Stamford Bridge közönsége hogy fogadja Mourinhot. Nekem személy szerint nincs bajom vele.

GO BLUES!!!

Barnabyka
reméljük Turnbull is olyat mutat mint anno Hilario amikor beugrott a BL-ben Cech helyére és akkor nem lesz gondunk a védekezéssel(:

Oziris666
Jah a 3.számú Ross Turnbull fog védeni és a 20éves Rhys Taylor ül a padra...
Amilyen szerencsétlenek vagyunk kapusposzton lehet h õ is debütál😄

WuFraZselic
fú, rendesen leírnak bennünket 😊

amúgy Mourinho azt mondta a sajtótájékoztatón, hogy egyáltalán nem befolyásol semmit, hogy a 3. számú kapus fog védeni nálatok -> ebbõl azt gondolom, hogy nem játszhat

\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio

hedonist
Mi lesz, Cech játszhat?

hedonist
Chelsea 1.55 X 3.80 Inter 5.75

fogadóirodák oddsai. hát érdekes..

ForzaInter
Nem azon nevettem, ha nem az hogy azt írták ultrák, és egybemosták õket a huligánokkal, angliában soha nem voltak ultrák, az a stílus olaszországban alakult ki. Meghát nem kicsi különbség van a két stílus közt.. 😄

Yo, Bitch!

Oziris666
Jah falon ottis ottvan kinyújtott nyelvvel😄
Hát senki se számított rá h nem jutnak ki oroszok,bár ez így gázos!
Amugy mind1ik kuvajó csak ez h egy csomó országnak köze sincs vb-hez Lengyel,román zászló meg ilyenek😄

Bencee7
Ezt a másikkal kapcsolatban is kérdezhetnéd<#rolleyes> (Akon klip)
nemtom...benne van, biztos elõbb kötötték a szerzõdést minthogy nem jutottak ki a VBre <#idiota>

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Oziris666
VB-re ?Akkor Arshavin mit keres benne?😄

hedonist
Nagyon szépek a képek, jó az egész csak a zene nem tetszik😄

Go Blues, ez szép volt.

Oziris666
Szeplõs Torrest csak kihagytam volna belõle😄

Bulykin
sikeresen lemaradtam a mai meccsrõl<#vigyor5>
de azért örülök a gyõzelemnek végre^^
az Inter meg kikapott 3:1-re, remélem kedden gyõzelemmel és kapott gól nélkül jutunk tovább!!
GO BLUES

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

KAMIONOS KOGYO
4-1

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Freedom88
najó 2-1

T.T.

Japep

Ne legyen, de most tényleg annyi... :S
😄

GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Freedom88
legyen 1-1

T.T.

Japep

Közben már 1-0, Malouda gólpassza után ALEX fejelt gólt.

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Japep

CHELSEA - West Ham United
- PL 29.forduló, Stamford Bridge -
- ma 16:00, DigiSport -
- vezeti : Mark Clattenburg -
- elõzõ : 1-1 (Lampard 11-es ill. Diamanti 11-es) -

CHELSEA :
Manager : Carlo Ancelotti

Turnbull
Ivanovic - Terry (c) - Alex - Ferreira
Ballack - Mikel - Lampard
Malouda - Anelka
Drogba

Cserepad : Taylor, Zhirkov, Bruma, Joe Cole, Deco, Kalou, Sturridge

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -

West Ham United :
Manager : Gianfranco Zola

Green
Spector - Gabbidon - Upson (c) - Deprela
Behrami - Kovac - Parker
Ilan - Mido - Dyer

Cserepad : Stech, Stanislas, Collison, Diamanti, McCarthy, Franco, Carlton Cole

-----------------------------------------------------------
Nyerni kell, otthon kötelezõ - viszont nem is kellene kihajtani magunkat az Inter elõtt...
GO BLUES!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Atti12
biztos csuklott egyet és elõröl kezdte <#hehe>

Fabio Capello
"Drogba a hivatalos vb-Drogba a hivatalos vb-klipbenben"

Ezt hogy hoztad össze? <#idiota> 😄😄😄😄

Krisz018
Nagyon jó<#nevetes1>

Bencee7
Ha már itt tartunk a vbre szánt Pepsi reklámban is szerepel, Lapmarddal együtt:
link

TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7

Krisz018
Drogba a hivatalos vb-Drogba a hivatalos vb-klipbenben

A dél-afrikai világbajnokság hivatalos klipjének az elkészítésére Akont kérték fel, aki természetesen azonnal bevette a barátját, Didier Drogbát a "buliba". Ezúttal tehát nem a pályán, hanem a tánckarban lejti az elefántcsontparti csatár, a klipben egyébként feltûnik Fernando Torres is.

A klip:

Akon - Oh Africa

Forrás:www.nb1.hu

hedonist
haha..😄

Azt elfelejtik,h Angliában ezt zero-tolerance-szal kiírtották már jó 10 éve kb.

ForzaInter
"A 70-es és a 80-as években a Chelsea neve sajnálatos módon egybeforrt a futball huliganizmussal. A klub "kemény magja", vagyis az ultrák Chelsea Headhunters (Fejvadászok) néven váltak ismertté. A vasárnapi angol lapok gyakran jelenthettek tömegverekedést Chelsea meccs után, ha a West Ham vagy a Millwall volt az ellenfél. Nekik ugyanolyan híres ultrái voltak az országban, mint a Chelsea-nek"

lol😄D
nagyon vágják ezt a témát az oldalon..

Yo, Bitch!

Bulykin
nah végre
Hilario csak kispados lesz

A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fűben és mégsem szívja. &#12385;&#12403; Kicsi

Oziris666
Nincs Vb Hiddink nélkül😄

hedonist
Guus Hiddink átvette a VB idejére az elefántcsontparti válogatottat mielõtt a törökök kapitánya lenne, szóval Drogbáéknak így több esélyük van jól szerepelni!

hedonist
hát ennyi😊 gólt szerzett és csak annyit csinált, h felhúzta a meze újját amivel a felette elhelyezkedõ csapatkapitányi karszalagot kiemelte a háttérbõl😊