Chelsea Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát szerinte Maloudával csak annyi volt a gond, hogy most át kellett volna tenni a másik szélre, mert pont a Lúció-Maicon duó mellett kellett volna elmennie...
Anelka már meccsek óta gyenge, kb mióta Didier visszajött az AKN-ról.
Mikel jó játékos, és jobb lesz - igaz most miután lejött Ballack nem bírta a tempót és azután kezdtek rohamozni igazán...
De mindegy, egy szavunk nem lehet, nem lõttünk otthon 1-et sem...
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Mikellel viszont nem tudom mi baja van mindenkinek (nem itt a fórumon hanem általánosságban), szerintem nagyon jó játékos. Igaz hogy Essien jobb, de nem hozzá kell hasonlítani.
Anelka pedig nem rossz játékos, csak néha túl flegmán játszik, pedig ezen a szinten nem kéne.
Ezek az én meglátásaim.
Hát nem nagyon tudok mit mondani... úgy játszottunk, mintha mi lennénk elõnyben és nem kaphatnánk gólt. Nem lett volna szabad az 1-0-ra játszani, fõleg úgy, hogy gólt sem rúgtunk..
Zhirkov és Malouda nagyon jól játszott, Anelka viszont nem.
Ancelotti gondolt egyet és felküldte a hétvégi 4-1-es csapatot és ennyi.
Turnbullel semmi gond nem volt, a gól nem az övé volt, amúgy jól csinált mindent (igaz annyira sok dolga nem volt).
Na mindegy (azért nem mindegy), mostantól a legfõbb célunk a PL kell, hogy legyen, és csak aztán az FA. GO BLUES!
CHELSEA FOOTBALL CLUB
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
Viszont te elég nagy faszparaszt vagy, hogy ennyit válaszolsz a hsz-emre, mikor nem ezen volt a hangsúly... (ezt csak úgy mellékesen)
Fuck is easy, Fuck is funny, Many people fuck for money And if you think fuck is funny, Fuck yourself and save your money
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
A Chelsea, hogy mit mûvelt tegnap, no comment. Talán be lehetett volna fújni egy 11-est, de nem számít. A bíró roppant hülyén vezette a meccset ez is tény, de nem változtat azon hogy a Chelsea nem érdemelt tovább jutást mert ennél sokkal többre képest.
S ha úgy érzed, senki sem szeret; De az élet mégis megy, Te akkor is szeress
már na is haragudj, Júlio Césarnak szerintem labdába sem kellett érnie a meccsen. vagyis de, egyszer, Malouda vélhetõen oldalhálót találó lövésénél... és még azt sem mondhatom, hogy volt 3-4 olyan zicceretek, óriási kiugrásotok, mint ami nekünk a 2. félidõben
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
annyit hozzátennék,hogy ilyen játékkal tényleg nem érdemeltünk nagyon továbbjutást, de! miért nincs nekünk soha szerencsénk? szerintem annyi mindent elvett a sors tõlünk(néha bíró néha más személyében), ehhez képest keveset kaptunk vissza...ilyen esetekben lehetne csak egy kis szerencsénk...
én így látom
TRUE BLUE THROUGH & THROUGH One | 450D flickr.com/photos/bencee7 | indafoto.hu/bencee7
Jó, volt szerencséjük, és összejött nekik a két meccs alatt 5 kapura rúgásból 3 gól, ráadásul mindkét bíró eléggé elnézõ volt egy pár (pontosabban 2) helyzetnél, míg a Chelsea hiába rugdosott kapura akár mennyit, nem volt szerencséjük, ráadásul a szokásos átütõ erõ is hiányzott belõlük.
Az Inter jutott tovább. Ennyi. Ha ilyen produkciót fognak folytatni továbbra is, akkor viszont csak úgy jutnak tovább, ha hasonló szerencséjük + a bíró segíteni fogja õket.
Igen bíró. Leszarom, ha forgatjátok a szemeteket. Tudom, hogy a tizenegyesek nélkül is meg lehetett volna nyerni a meccset, többet kellett volna tenni érte, de akkor is. Nem lehet letagadni, hogy a bíró 2 tiszta tizenegyes helyzetet elnézett, hogy az Inter játékosok favágó stílusát, fejberúgásait, könyökléseit, lerántásait már meg se említsem.
"A tolerancia és apátia a haldokló társadalom erényei" - Arisztotelész ASUS Z170 Pro Gaming, Intel Core i5 6600K, Gigabyte GTX 1070 G1, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8GB
Amúgy Atti-nak igaza van, ezt mi is tudjuk, a meccs elején egész jól elkezdtünk nyomni, de ebbõl már nem maradt semmi.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
Kihallgatása során elmondta: fogalma sem volt arról, hogy elütött valakit, nem vette észre a történteket. A focista önként ment be a rendõrségre, ahol megvizsgálták, fogyasztott-e alkoholt, majd eljárást indítottak ellene. Terry késõbb telefonon felhívta a Chelsea alkalmazottjaként dolgozó õrt és bocsánatot kért tõle.
/samsungsport/
REAL MADRID
sokkal jobb volt teljesítménybe az Inter
elsõ meccsen nyomtatok de helyzet nem volt
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Nemtudom, Ti hogy vagytok vele, de tegnap este kurva ideges voltam, legfõképp az impotens támadásainkra, utánna a szervezetlen védelmünkre, továbbá a bíróra, aki simán megadhatott volna 2, de akár 3 tizenegyest is (Ivanovic egyértelmû lerántása, Drogba két kézzel való földretiporása továbbá Malouda föltartása). Az Inter, ha az eredményt nézzük, megérdemelten jutott tovább, viszont ha a teljesítményüket is figyelembe vesszük, akkor Õk még a Chelseanél is gyengébbek voltak. A 2 meccset összevéve volt 10 olyan percük, amikor betudták a Chelseat szorítani. Sajnos ez elég is volt nekik. A helyzetkihasználásban leiskoláztak.
De ahogy ma reggel felkeltem, nem volt bennem harag, idegesség. Én még mindíg abban reménykedem, hogy behúzzuk az FA kupát és a bajnokságot. Ha sikerül, akkor én nagyon boldog leszek.
Kept out by Petr Cech, delivered by Juan Mata, headed in by Didier Drogba, and the last touch from Didier for Chelsea Football Club and it\'s in the back of the net!!!
De jobb volt az inter és nem lehet minden évben elõdöntõt játszani.
Bajnoki cím bõven elég lesz a csapatnak.
a végén 1-2 játékosotok elvesztette a fejét (terry, alex)
http://www.powerplaymanager.com/r57633
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
nagyon jó kis meccs volt, a 2. félidõ élményszámba ment! most nekünk jött össze
és tényleg nem flame keltésbõl, és tudom hogy ti sem erre fogjátok a kiesést: hazai pályán nem szabad 11esre várni, gólt kell lõni! Maicon és/vagy Samuel viszont vélhetõen góltól mentett meg minket az 1. félidõben
\"some red bull, some water, some nice fresh house music\" FORZA INTER Javier Zanetti, I Signori del Calcio
Ez nem Ancelotti hibája volt, nem kell õt bántani... az egész az Inter hibája, a faszér védekeznek ilyen jól :D:D
A nyúl egy igazi jellem. Ott ül a fûben és mégsem szívja. ちび Kicsi
T.T.
Ez kb le is írta a mai meccs képét. Túlságosan rá akartunk érni azzal a góllal.
Didier Drogba...Laalalalala...Didier Drogba...Laaaa La Lallallalla !!!!
Turnbull elõtt meg le a kalap. Klasszist védett a végén. Gólról nem tehet.
T.T.
Azért nem gondoltam volna, hogy kikapnak Londonban.
Én úgy gondolom, hogy a 2 meccs alapján a jobbik csapat megy tovább. Nagyon fájó ezt kimondani de a bíró mindig téved a saját csapatom kárára ez mindenkivel így van..és jobb volt az inter valljuk be(talán ennyit számít egy Jose Murinho)
Hajrá Kékek továbbra is vissza kell hódítani a PL címet.
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Asrock AliveNF6G-VSTA,Gainward 8800GT 512MB,Amd Athlon64 X2 3800+ 2ghz 2x1gb DDR2 RAm
Reméljük 2gólt sikerül bezúdítani..