24199
Chelsea Fan Club
-
#19790 azért sokszor pechesek is szegények.. de ez inkább Arsenal topik srácok! -
#19789 nem a faszt nem sokszor:D:D:D:D -
Dean Winchester #19788 "csak mikor ezredik 90. perces makkolást csinálja az Arsenal, akk különböző érzések kavarognak bennem-.- :D"
ne csináld már ugy mintha olyan kurva sokszor lenne mákunk... -
#19787 -
#19786 máker csapat.:D:D -
#19785 nekünk ez a legjobb,h x-eltek nemde? -
#19784 nekem végülis mind1 hány pontot szereznek, csak mikor ezredik 90. perces makkolást csinálja az Arsenal, akk különböző érzések kavarognak bennem-.- :D
-
#19783 :(
1pont is pont..:) [lásd tavalyi bajnokság] -
#19782 Reina bebalettezte a kapufáról visszapantanva-.- pedig 10 emberrel nyerhettek volna. -
#19781 Tényleg, sry.:)
öngólt rúgtak 90.perc körül?
lol:D -
#19780 sztem meg 1:1 lett, mivel 7kor lett vége. de tényleg kaptak gólt :) -
#19779 sztem 2:1re nyernek.. de hogy gólt kapnak, az tuti.:) -
#19778 ö -
#19777 sztem örülj ha lőttek 1 gólt :D -
#19776 áá, mi már maradunk Májusig ott :) -
#19775 Te valamit tudtál! -
#19774 Chelsea-West Bromwich 6-0 ::: összefoglaló
http://videa.hu/videok/sport/chelsea-west-bromwich-6-0-angol-cgc-drogba-mSaD3n1htnZFJE9T -
Dean Winchester #19773 jól bekezdtetek...
sajnálom szegény WBA-t :(
remélem mi is hasonló eredményt érünk el az Anfilden :P talán 7:0 és akkor mi leszünk a dobogón :D -
#19772 Jól bekezdtetek...:D -
#19771 Drogba mesterhármas :D -
#19770 már 4:0
és jön Benayoun, kíváncsi vagyok rá... -
#19769 vége az első félidőnek, sima meccs ez, nem erőltetik meg magukat, de azért P.Ferreira-t lazán át lehet játszani... -
#19768 Drogba :) -
#19767 jólvan, nagyon jó kezdés
6-ig meg se álljunk :D:D -
#19766 köszi~~ -
#19765 nah kezdődik a bajnokság... HAJRÁÁÁ KÉKEK!!
GO BLUES!! -
#19764 18.30 Chelsea-West Bromwich
streamek:
-
#19763 Ja és közben meg kiírtja az értékes játékosaikat..:
Mancini urges Ireland exit, City boss wants midfielder to move on.
-
#19762 Ramires más játékos, mint Mikel csak védekezik, Ramires olyan inkább, mint Essien, támad is. -
#19761 hát ha Ramires jobb lesz akkor padozhat nyugodtan szerintem :P -
#19760 Hát nem tom.
Olvasgattam és minden játékos és edző is áradozik róla!
Bár azt azért nem szeretném ha Mikel padozna miatta. -
#19759 Hivatalosan is bejelentették Ramires érkezését
Az angol bajnok Chelsea hivatalos honlapján jelentette be, hogy Ramires, a portugál Benfica brazil középpályása a „kékeknél" folytatja pályafutását.
Ramires csütörtökön kapta meg angliai munkavállalási engedélyét, ma pedig az ilyenkor szokásos orvosi vizsgálatokon is sikeresen átesett. A brazil középpályása négy évre szóló szerződést kötött Carlo Ancelotti menedzser együttesével.
„A világ minden játékosa szívesen játszana a Chelsea-ben. Hatalmas lehetőség ez számomra, mindent megteszek majd, hogy éljek is vele. Nagyon boldog vagyok" – nyilatkozta a kontraktus aláírása után a 23 éves játékos, aki biztosan nem kap szerepet a csapat első, West Bromwich Albion elleni bajnokiján.
Ramires klubcseréje tulajdonképpen több mint egy hete tudott volt, ugyanis a Benfica múlt csütörtökön megerősítette, hogy megegyezett a Chelsea-vel, így a brazil válogatott középpályása a londoniakhoz kerül. A hírek szerint a „kékek" 22 millió eurót fizettek ki a játékosért.
Carlo Ancelotti elégedetten nyugtázta Ramires érkezését: „Fantasztikus játékos, fantasztikus középpályás. Ő jelenti a jövőt a brazil válogatott számára, és remélem, hogy a Chelsea számára is." -
#19758 Ramires megkapta a munkavállalási engedélyt
A Chelsea már megegyezett a Benficával az átigazolási díjjal kapcsolatban, azonban a munkavállalási engedélyt eleddig nem kapta meg Ramires, ami akadályozta a transzfer létrejöttét.
A határozat tegnap délután született meg Londonban, a találkozón jelen volt a Kékek részérõl a másodedzõ, Ray Wilkins, illetve a fõtitkár, Dave Barnard. Az angolok a "kivételes tehetség" kitételre hivatkoztak, mivel a brazil nem lépett pályára az elmúlt két évben a brazil válogatott meccseinek a 75%-án.
Tehát már csak a formalitások vannak hátra, Ramires a mai nap folyamán érkezik meg Londonba, hogy a papírmunkákat elvégezze. A hétvégi Premier League-rajton, a West Brom ellen még nem lép pályára a 23 éves játékos.
-
#19757 ezt ne itt! majd meglátjuk mi lesz, kiváncsian várom még a fejleményeket -
Dean Winchester #19756 aha ha a másik ugy viselkedik akkor csatlakozzunk hozzájuk,szép felfogás -
#19755 De azert arra kivancsi leszek hogy ezt a kákabelü neymart hogy fogjak apritani es hogy fogja birni. -
#19754 ya yo mondanam hogy hajra Chelsea de hat GLORY MANUTD:D -
#19753 gondoltam h nem véletlenül :D csak ezt a modik nem nagyon tolerálják, meg amúgy is respekt és béke :) -
#19752 elég lesz már..
ez a topic arról szoljon, hogy:
C'mon Chelsea!!! .. és ehhez hasonlók, sziasztok. -
#19751 Ja de a b..i interesek bilanozhatnak mi furazsele