24199
Chelsea Fan Club
-
Pares #24199 Katasztrófa, gyalázat. Viszlát Top 4, viszlát Conte, viszlát Hazard... -
Fanatic12 #24198 :)) -
#24197 Ismet bajnokok leszunk :) -
#24196 Sziasztok!
Akinek van kedve csatlakozzon a magyar Fantasy Premier League ligahoz.
Code to join this league: 1756447-569344
Szabalyok:
Roviden
-Bereglesz (itt https://fantasy.premierleague.com/
-Majd belepsz MY TEAM alatt megcsinalod a csapatodat (fontos csak ugy tudsz csatlakozni ha a csapat mar kesz ne aggodj PL indulasaig meg barmeddig megvaltoztathatod)
-Majd Leagues ful-re mesz->Join an existing league->Join a private league es bemasolod a kodot (1756447-569344)
Szabalymagyarazat:
https://fantasy.premierleague.com/a/help -
Pares #24195 Aktívabb fórumokon, troll. -
pregi82 #24194 Érdekes, hova lettek a Chelsea drukkerek? -
#24193 Ez nem igaz sztem. szimplan sokunknak elege lett az itteni csocselek szinvonalabol (mas topikokbol atugatok, nem itteniekre gondolok, mindig e volt a legrendesebb porta :) )
Javaslom a Lion Rampantot, rendszeres beharangozok es ertekelok blogszeruen, ertelmes kommentelokkel, sok infoval stattal. Erdemes kovetni. -
Pares #24192 Na, az edzőbuktatást csak sikerült véghezvinni... Undorító. -
#24191 Szerintem ha meghallja a "haza" szót, nem Milánó jut eszébe elsőnek. :D -
#24190 inkább Mancinit oda kell ültetni a kispadra, Josét pedig haza küldeni Milánóba. -
#24189 Ők azok akik nagyon zsozé ellen vannak? -
#24188 ha igazak a pletykák Hazardot meg Fabregast ki kell vágni -
#24187 Szerintem nem is céljuk az, hogy 10 évig legyen 1 ember, a cél az eredményesség. Persze ez is eredmény :D -
#24186 -
Pares #24185 Igen, változtatni kell, de a változtatás nem azt jelenti, amit eddig csináltak, hogy az első rossz sorozat alkalmával mindent az edző nyakába varrnak és menesztik. Így sose lesz egy hosszú távú edzője se a csapatnak. -
#24184 Hát ha láthatóan nem működik valami akkor 1. változtatunk valamin, amin gyorsan lehet 2. hagyjuk az egészet a fenébe aztán majd lesz valami. -
Pares #24183 Mert az aztán megoldás, hogy elküldik, aztán megint évekig edzőket fognak cserélgetni. -
#24182 "i have nothing to say" -
#24181 Hát asszem jövő héten már más fog ülni a portugál helyén. -
#24180 Igen, az találóbb lenne - a lejtmenet nekem inkább szezonokra vonatkozik, nem 10 fordulóra. :) -
Pares #24179 "Persze lejtmenetben a csapat" ... :) Ezt remélem nem komolyan írtad. :)"
Ezt nem értem, talán nem igaz? Habár lehet, hogy a hullámvölgy jobb kifejezés lett volna.
-
#24178 "Persze lejtmenetben a csapat" ... :) Ezt remélem nem komolyan írtad. :)
Hogy írok-e ide vagy sem, köze nincs hozzá, milyen formában van a csapat. Felőlem lehet másodosztályú is, ettől független már a klubszeretet, hogy úgy mondjam. Én pl tavaly sem írtam már ide, pedig akkor bajnokok lettünk. :)
A témához pedig - szánalmas, ha megint megteszik a játékosok a buktatást... de sajnos nem sok ember van itt az előzőleg edzőt buktató csapatból, szóval akár Terry is lehetne, főleg mert mostanában nem mindig kezdő... de csak nem. :S -
Pares #24177 Más fórumok aktívabbak. Persze lejtmenetben a csapat, és persze egyes "szakértők" máris Mourinho fejét követelik. Az nem számít, hogy nem a taktika a szar, hanem a játékosok balfaszkodásai miatt kapjuk a gólokat, mint a Soton ellen is. Akár mekkora beképzelt egoista is, de Mourinho legutóbbi 7 perces monológjával maximálisan egyetértek. Nem tudom, hogy mi folyik a színfalak, mögött, de ha edzőbuktatás szemtanúi vagyunk, akkor nem Mourinhoval van a baj, mert akkor ezt akár melyik másik edzővel is megcsinálják. Nehogy már a játékosok diktáljanak... Ha meg nem edzőbuktatás, csak szar formában vannak, akkor meg ki fognak mászni a gödörből. -
#24176 nagy a csend........ -
Pares #24175 Most nézem, hogy 3-0. El sem tudom képzelni, hogy mit csináltak, plust Fabregas kiállítatja magát, wtf. Még jó hogy nem néztem. -
#24174 nem csípem JM-et,de azért ez a statisztika odabasz:
"Mióta Wenger utoljára bajnok lett az Arsenalnál,azóta Mourinho megérkezett Angliába,nyert két bajnokságot,Olaszországban triplázott, spanyol bajnok lett,visszatért Angliába és újra bajnok lett a Chelseavel."
Utoljára szerkesztette: bakkerman, 2015.05.04. 17:09:58 -
#24173 Renduletlenul itt vagy negyedevente :)
Igy van, sokkal a mezony elott, de a sok picsogo nem birja elfogadni, hogy szarunk mindenkire a boring szovegekkel, meg nem szep jatek satobbi :)
haters gonna hate, Chelsea gonna win. -
Pares #24172 Bajnokok, teljesen megérdemelten! -
Pares #24171 Ez a meccs mi a faszom akart lenni? 10 ember ellen így játszani? Kár volt végignézni, 120 perc szenvedés. Egyszerűen nem értem, mintha nem is akartak volna játszani... Ez a teljesítmény a legalja volt mindennek. -
#24170 Ez a meccs szégyen... Costa undorító amit csinál már rég kikellet volna állítani. Ibra kiállítása se volt jogos. Holott Chelsea drukker lennék...
Utoljára szerkesztette: Jagumo, 2015.03.11. 22:39:45 -
#24169 Mivel ez a forum haldoklik, es a szinvonal is minosithetetlen, aki igazi kék ezt ajanlom, ha nem ismeritek: Lion Rampant -
#24168 nem veletlen -
davidragon #24167 hja, voltak érdekes mondatai. :P
lényeg, hogy nyertünk, irány a döntő! :)
remélem Filipe Luis és Fabregas sérülése nem komoly.. -
Pares #24166 Nagyon jó meccs volt. Csak a kommentátor ne nyitotta volna ki a száját. -
Pares #24165 Ekkora balfasz egy kommentátort, egyértelmű kezezés, de neki egyáltalán nem az... Bezzeg Costa minden mozdulatában szándékosságot lát... -
Pares #24164 Nevetséges eredmény, egy harmadosztályú csapatot akár milyen felállásban el kell vernie a Chelseanek... -
Takezó #24163 Nem baj, ez még előnyös is lehet a bajnokság meg a BL tekintetében. -
#24162 Chelsea-Bradford 2-4 ::: összefoglaló
http://www.lastminutegoals.org/chelsea-vs-bradford-city-fa-cup/ -
#24161 Nyugi, helyre all szepen, most ez fordulo pl a mienk volt eleg kemenyen. Persze ez csunya egy par het volt nekunk, de felalltunk es jok vunk! Go Blues! -
Pares #24160 Nyilván, de ha a City simán megverte ezeket a csapatokat, akkor a Chelseanek is meg kellett volna...