Utálom a mazsola vezetõket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
bárcsak ott lettem volna, amint a szétvert cigányok kacskaringózva elhajtanak a tett színhelyérõl. DDD<#hehe>#hehe><#taps>#taps>
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
Egy újabb városi legenda:
> Egy mikrobusz haladt Budapesten az Andrássy úton a Hõsök tere felõl a
> belváros felé.
> A sofõr nem nagyon ismerte a járást errefelé, mert folyamatosan balra
> indexelt, arra akart kanyarodni, amit ezen a szakaszon jó hosszan nem
> lehet.
> Leste az utcákat, és elég lassan haladt a belsõ sávban.
> Mögötte egy batár-nagy fekete BMW sötötített üvegekkel nagyon hamar
> megunta a lassú tempót, és huzamos dudálásal próbálta a furgont jobb
> belátásra bírni.
> A sokadik dudaszóra kinyúlt egy kéz a mikrobuszból és jól bemutatott a
> bömbinek.
> Erre a BMW kurva gyorsan megelõzte, keresztben eléállt, és kiugrált belõle
> négy (4) tipikusan nagy darab kopasz cigány.
> Az egyik a furgonhoz lépett, feltépte a sofõr ajtaját, majd hanyatt
> bukfencezett. A sofõr a szép rúgás után ki is szállt, és sebtében megverte
> a többi hármat is.
> A mutatvány elég nagy népszerûségre tett szert az Andrássy út közönsége
> körében.
> Az rendezvény fénypontjaként egy szakadt kanárisárga kiskocsiból kikiabált
> egy pasas a levitézlett "gengsztereknek":
> - Látod, cigány? Ezért kellett volna megtanulnod olvasni!
> A mikrobusz oldalára ugyanis ez volt írva jó nagy betûkkel: Fehérorosz
> Karateválogatott
> A válogatott ki se szállt, csak röhögött a kocsiban. A sofõr intézte az
> egészet, bár lehet, hogy õ is versenyzõ volt.
> (valami ifjúsági karate európabajnokság volt Pesten azidõtájt)
- forgalomból kivont BMW
- no jogsi
- no forgalmi
- 120-as tempo (mint abban a régi filmben)
Ez a baj az egészben:
"Hatályos törvények szerint legfeljebb három évig terjedõ szabadságvesztés szabható ki halált okozó közúti baleset gondatlan okozása miatt. Azonban ha jogosítvány nélkül okoz valaki balesetet, akkor sokkal súlyosabb büntetésre is számíthat."
Kap egy kis felfüggesztettet, és éli világát, max. máshol fog lakni.
"Awdsmfafoothimaaafootafootwhscuseme" JB
Komolyan: engem állandóan "tanítanak" vezetni, hogy miért megyek harminccal a síneknél, miért kerülöm ki széles ívben a bicajosokat, és ha ez nem lehetséges, miért állok be mögéjük, és mekkora balek vagyok, hogy a barátnõm visz haza, ha egy-két pohár sörbör lecsusszant...
Ezért.
válasz #1167-re: sajna nem minden autó tud annyit menni, mint látszik is :-)
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Másrészt az elejében alig van súly, ha 90 környékén alákap a levegõ, akkor kormányozhatatlan is lesz... jó kis autó, városban nagyon szerettem, de nem száguldozásra találták ki.
Ezért nem is szoktam ledudálni a trabisokat, polskisokat, stb. az útról, lehet, hogy nem mernek többel menni, és a halálba kergetném õket...
(meg aztán én sem szoktam száguldozni... csak most készül az 50-es kipuffogórendszer a Láda alá :-) )
belsõ sávban legalább 130-140 -nel lehetne csak bemenni,
máris sokkal tempósabblehetne az egész.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
meg nem a megfelelõ sávban mentek.
En azt csinalnam, hogy egy savban a MINIMUM sebesseg lenne a 130. Ha annyit nem tudsz, ne is menj ra, ha megis, ugy megbüntetnem, mint allat...
Nemeteknel meg mint a vakeger kivag, te meg fekezze, bazeg, azert van a fek.
Aztan a TV-ben meg minden heten van egy müsor arrol, hogy a tolakodok meg a villogtatok...
Hat könyörgöm, ha az en autom tud 200-at es nincs korlatozas, es sietek, akkor meg jo, hogy szeretnek haladni es ravillogok a balfaszra, amiert kivag elem 100-zal.
Szerintem a nemet mazsolak összefogtak es igy probaljak azokat szivatni, akiknek jo autoik vannak. Emlekszem nehany eve meg lehetett rendesen haladni, ma mar semmi eselyed sincs.
A legszebb, hogy csupa ket savos autopalyak vannak es ha veletlenül kibövül 4 savra, akkor meg 120-as korlatozast odanyomnak. Amit en galansan figyelmen kivül szoktam hagyni.
Szoval tisztara degeneraltak...
A stau-rol meg annyit, hogy multkor egy orat altam benne es kb 3Km/H-val haladtunk, mar ha haladtunk, es mikor a vegere ertem, nem lattam, mitöl volt a dugo?!
Se epitkezes, se baleset, se semmi... Csak fogtam a fejem.
A kamion megy 90-el, de a kalapos öregúr 90,3 kmh-val áll neki elõzni. Persze mindig akkor, ha éppen jön valaki normális tempóban. Fél órán át baszakszik a kamionsor mellett mire visszamegy végre.
És akkor jön a rádióban hogy stau van itt meg ott, mert baleset történt. Hát a l.f.szt baleset, csak ilyen hülyék feltartják a forgalmat.
A másik bosszantó meg az, hogy sokan azt hiszik, hogyha kirakták az indexet akkor máris joguk van elõzni/sávot váltani. Csesznek a tükörbe nézni, hogy jön e már valaki ott. Csomószor voltam már úgy, hogy legszivesebben direkt beledurrantottam volna hátulról a faszfejbe, csak hogy tanulja meg egyszer végre...
Amúgy én 3-400km-en 105-120 közötti átlagokat szoktam autózni.
Mikor lépett az elsõ ember a holdra? hülye vagy az elsõ embernek nem is volt ürhajója!!!
Iszonyat jó járgány, egyetlen baja van: hiába lépsz oda a gázra.
Pl. megyek hetvennel hazafelé, a motor ordít, a szembejövõ sáv tömött, mögöttem dudál, villog, siet, én meg hiába taposom ki az autó lelkét, 70-rõl már nagyon nehezen gyorsul a 90 körüli végsebességére.
utálom a tötymörgõket, szüttyögõket, lajhárokat, mazsolákat. <#wow3>#wow3>DDDD
hát nem tudnak odalápni a gázra ?
meg még ottvannak akik feltartják a forgalmat...
jól fel voltak vonulva a fakabátok, 4 embert láttam.
ha bemértek volna biztos megállítanak....de lehet hogy nem ?
Autopalyan nincs sebessegkorlatozas, erre a balf@szok mind a belsö savban megy 120-szal. Persze index nelkül vag ki eled, mert 5 km/h-val gyorsabb, mint a teherauto es aztan ugy dönt hogy ott is marad elötted.
Esküszöm volt olyan, hogy a külsö savban elöztem 10KM-en (!) keresztül a 120-szal döcögö koloniat es mikor eljutottam a legelsöhöz, kiderült, hogy neki csak olyan kedve volt...
Becstöl Wiesbadenig a navigacios rendszer 100Km/h atlagot irt ki 7 oras utnak.
Gondoltam fasza, ausztriaban 160 meg mehet, aztan nemeteknel csutka (215-öt birt az audi, amivel mentem) es igy meglesz 4-5 ora alatt.
Ja, gondoltam en a naiv fejemmel. Kajakra meglett a 7 ora es a 100Km/H atlag.
vagy ha megjon a papir egybol kell egy levelet irni nekik, hogy a munkadhoz kell a kocsi ,es hogy a fizetesedbol nem tudsz kifizetni ekkora birsagot (50-60 rongy is lehet + elveszik a jogsidat joidore) ekkor visszairnak egy papirt hogy nem veszik el a jogsidat es meg a birsagbol is engednek.. en 110-el mentem (eloztem mondjuk de ez nem mentseg)lakotteruleten... az lett belole hogy 2 buntipontot kaptam es asszem vmi 10ezer forintot kellett fizetnem..
mert nem villantottak a szembejövõk,
bezzeg én mindig villantok -
\"Elõbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
Komolyan: szerintem az már nem fog jönni...
szerintem már meg kellett volna hogy jöjjön,
ha egyáltalán bemértek.....
több autó is volt ott, lehet hogy éppen nem engem vettek célba,
és addigra már lelassítottam.
de még szerencsére nem kaptam levelet .
kb. 80.-al metünk lakott területen, Balatonfüred -en,
lehet hogy késõn kezdtem lassítani....
meddig jöhet még a levél ?
Kétféle ember van, aki hugyintás elõtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törõdjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
megkérdeztek egy embert hogy merre van az-az utca,
az osztrák meg ahelyett hogy elmondta volna beült a
kocsijába és
odavezette apámékat a címre,
30 prec volt az út odáig. DD
az 5. ember tudja csak hol az a k**aszott utca,
pedig ott élnek a közelben...Ppp
Debrecenben nyaraltam, Szolnokon akár iskolát is nyithattam volna mazsolázásból. (ha szolnoki olvassa ezt az oldalt, akkor aug. 01, fehér 2107-es Lada alufelnikkel, 25-30-cal - én voltam) Olyan háromnegyed órát töltöttem a városban, pedig csak át akartam menni rajta. Pl. kaptam egy "a második lámpás keresztezõdésnél balra" útmutatást, de a második keresztezõdésnél nem lehetett balra kanyarodni, tábla védte. Gondoltam, akkor a harmadikban kell. Az elsõben kellett volna...
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitõl, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
A motort, váltót, stb eladják, még keresnek is rajta.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
ha jol emlexem az elso hozzaszolasra (ez a topic leirasaban is ez van), akkor arrol van szo, hogy a lassu vezetes (sot hibakkal) kenyszeriti a tobbieket elozesre.
vannak helyzetek, amibe nem szivesen kerul az ember, pl. kifogni egy kamiont hegyi uton felfele - kielozni veszelyes, docogni nem akarsz husszal, belalhatatlan tole a kanyar...
avia rulez ahogy mostanaba mondanak
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
tehát ha mondjuk van egy BMW M5-ünk akkor miénk az út, a többiek csak azért vannak, hogy ne legyen olyan uncsi"
Én csak erre reagáltam!
úrvezetõ = újvezetõ akart lenni?
Az élet eleme a lét!
nem is vagyok úrvezetõ
de az a topik nem a veztésbiztonságról szól