Utálom a mazsola vezetőket.

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LittleL
keskeny ?

kívülrõl tettszik nekem.

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

RelakS
Nemtom, nekem pont jó, csak a sok év trabi után képtelen vagyok ezekhez a baromira hosszú kuplungutakhoz beállítani az ülést 😞

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

zakika
multkor a haver oktaviajat vezettem - 170 loeros turbo. a teknosunk utan nagy valtozas volt, hogy beleleptem es szaladt. vigyaznom kellet hogy nem menjek tobbet 110 nel

fabia is sokat tud, de nem olyan kenyelmes. nekem kicsit kemeny a francia teknos utan (Thalia)

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

RelakS
©koda Fabia a szentem, most lesz 3 éves ^^

Egyébként LittleL, vezettem már SuperB-t is, háááát.... a középkonzol folyton nyomta a lábamat...

zakika
az oktavian az 180 eszre sem veszed
a 140 meg a fabian se

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség

Mondjuk az értelmesebbek ezzel együtt azt is jelzik hogy nem radart vagy lézeres trafipaxot érzékel. Fateré pl. egy átlagos típus nem a csúcs többérzékelõs, de már az is szépen kategorizálva jelzi hogy éppen mibe fut bele. Ráadásul már ennek is két üzemmódja van direkt az ilyenek kiküszöbölésére (városi ill. országúti), városi üzemmódban nem jelez be minden szemétre.

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

LittleL
Relaks Superb -el ment valszeg.
abban biztos nem érzed a sebességet..

Az én Hondámban sem érzed a sebességet
múltkor mentem a Legend -el,
kipróbáltam milyen gyorsan gyorsul 80- ról 120 -ra
ráléptem a gázra, az automata visszakapcsolt....
5 másodperc alatt 120 -on volt a mutató. DDD

Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !

fifi
például mert van úgy hogy a Penny Market fotocellás ajtójára is jelez...

na azért 😄DDD

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Sadist
Na nem kell a kamu 😄 Azt még elhiszem, hogy egy Porscheban ülve nem érzed meg a 140-et, de egy ©kodában.... 😄

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

RelakSfromhome
Valamelyik nap jövök haza pestrõl, gondoltam, rátapadok az elõttem haladóra. Már ötösbe tettem a ©kodát, mert mért ne, és nyomtam neki, de nem akartam nagyon gyorsítani, mert még két kilométer, és otthon vagyok. El is húzott az elõttem menõ, majd látom, hogy KIKERÜL (!) egy Suzukit. Nézem, mi a rákott töttyög ez, viszont fura hangja volt a mocinak. Ránézek a kilométerórára: már fékeztem, de még mindig 140-et mutatott az óra O_O 😄 Akkor jöttem rá, hogy miért kezdett már trombitálósba áthajtani a motor. Egyébként ez egy 90-es szakaszon volt, a Suzuki annyival is ment 😊

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Judy1211
Mondmár, akkor kettõnknek esnek neki! Egy jó pár éve vezetk már....szóval rutin van dõven, tehát miért is nem lehet a fékre is lépni néha - néha?

Az élet szép.....

LittleL
már több mint kép hónapja hogy belefutottam egy traffipaxba..
de még nem jött levél....

lehet hogy nem tudtak bemérni. DD

A lézeres rendszámtáblaleolvasó tudtommal a karakterek kiemelkedése alapján letapogatja a rendszámot, nem vizuáisan olvassa be azt.

Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny

egyébként, ha már feltalálták azt a kúúúrva (bocs) radardetektort, és engedik is használni, akkor mi a bánatos anyámért nem lehet a fékre lépni, ha pittyeg a masina?
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy miért nem lehet betartani a KRESZ-t, mert nekem estek...

kivéve a frissen vxolt, krómkerekû merdzsót. Annak az egy jármûnek lehet koszos a rendszáma.

LittleL
jaja, ki van ez találva, a lényeg hogy mindig mi járjunk rosszul....

és még sok minden így van ez Magyarországon sajnos.
például a szerzõi jogvédõ hivatal kontra vendéglátósók..

ha nem untatok ezzel senkit részletezem majd.

Terepjárók sincsennek elõnyben, teljesen mindegy hogy a ha szántóföldröl gurulnak is ki a rendõr szeme láttára. Forgalomban nem vehet részt olvashatatlan rendszámmal semmilyen jármû, semmilyen körülmények között. Ha pl. szántóföldrõl jön akkor szépen megáll a közút elõtt, letakarítja és mehet tovább. Ki van ez találva szépen, nem véletlen hogy nincs elterjedve ez a "rendszámbekoszolós" trafipaxkivédõ módszer.😊

It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.

LittleL
de én úgy tudom ha túl koszos azért is megbüntethet..

terepjárók elõnyben, azt kell csak mondani hogy a szántóföldrõl jöttek.

Sadist
Koszold össze, úgy, hogy a trafipaxos képen ne lehessen látni 😊 Ha meg a rendõr igazoltat, akkor még mindig egyszerûbben megmagyarázod azt, hogy miért lett sáros a rendszámtábla, mint azt, hogy csak úgy elveszett 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aramir
😄 Jókor jut eszedbe 😊
Igen, kipróbáltam, mûködött szépen. Bár nemvolt kedven teleírni mind az 1 Kbyte memóriát, csak megnéztem mûködik-e 😛

LittleL
OFF:

Mi lett a ZX 81 -el ? kipróbáltad már ? D

LittleL
csak azért mert most láttam a híradóban hogy autópályán egy hídról traffipxoztak arendõrök,
ahol a legkevésbé számítasz rá.

mondván autópálya - úgysincsenek rendõrök, pedig lehetnek.

egy fickó 194 -el ment...

Aramir
Az érdekes lenne, ha lehetne 😄

Aramir
Ja, és még annyit, hogy hiába mondod, hogy "dehát most hagytam el", a rendõr dönt, hogy hisz-e neked vagy sem (pl nagyon koszos a rendszámtábla helye, akkor valószinûleg több napja nincs meg), és ha nem, akkor büntethet.

LittleL
affenébe,..
reméltem hogy elég lenne hátra rakni egyet.
hogy a traffipaxosok le ne tudjanak meszelni.

Bár akkor ez egész ország elsõ rendszám nélkül járna. DDDD

Aramir
Aramir
Azt nemjól hallottad szerintem.
Nemrég néztem utánna, mert apám elhagyta az elsõ rendszámát.

LittleL
szerintetek hány rendszám kell a kocsira ?

Mert én mintha úgy hallottam volna hogy elég egy rendszám is.

bertino
hegyre felfelé szerpentin, Lengyelországból haza, persze éjjel és full sötétség 😊 lefagyott út, mi voltunk az elsõk akik megakadtunk 😊

jött még egy busz és kb 20 autó mind egymás mögött és vmelyik csak csuszott csuszott... kiléptem az utra ha nem kapaszkodom az autóba azt hiszem a hegy aljáig csusztam volna <#nyes> a szerencse abban volt, hogy találtunk faleveleket, amiket az autó kerekei mögé tettünk és így... hát... olyan 1 óra szenvedés árával de csak tovább jutottunk, aztán végig kettesbe, félve nehogy kikaparjon mert akkor megint konyec, de hál'istennek aztán már nem akadtunk el

irtó parás és szar helyzet volt, fõleg merthogy autók lámpáin kívül semmi mást nem látott az ember szinte <#szomoru1>

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Aramir
Én ugyanígy jártam régebben, csak 3 álló kocsi felé csúsztam, akik már elõzõleg összecsúsztak 😄

LittleL
én tavaly télen mikor árut szállítottam
egész jó volt az út, de egy lejtõs szakaszon ráfagyott az útra a pára,
ráadásul útkeresztezõdés van ott.

Amikor fékeztem , az autó meg elkezd csúszni, és sodródni az árok felé, ccc
és semit sem akart lassulni. c
De azért megoldottam. <#nyes>, az útpadkán volt egy kis fû, az megfogta kicsit
a kocsit, és megálltam .

Hunnenkoenig
El tudom kepzelni :-)
En valszeg izzadtam volna, mint allat...
Mondjuk neked nem mondtak meg egyertelmüen, hol kellene menned...

Nekem taxis koromban voltak erdekes eseteim:
Jeges ut a hegyre fel... egy auto szeles... egyik oldalon szakadek korlat nelkül, masikon parkolo autok...

Kezifek behuzva, fekpedal ketlabbal taposva... auto csuszik hatra es közben fordul el oldalra...

Ne tudd meg...nem faztam abban a hidegben :-)))
De megoldottam, mert az en szerenysegem legalabb akkora, mint a tied :-)))

Aramir
Szerénységemnél csak a vezetõi tudásom nagyobb, úgy 😄
Amúgy a tiszt irányított tolatáskor 😛

LittleL
és onnan hogy keveredtél ki ? DD

gondolom halálfélelmed lehetett mikor megláttad hogy innen nincs tovább. DD<#idiota>

Aramir
Az jó, én egyszer egy 24 tonnás DAC-al keveredtem be még katona koromban egy lakónegyed szûk parkolójába éjjel. A gond csak az volt, hogy vontattam egy Uralt 😄

Hunnenkoenig
Na ha mar buszoknal tartunk:

Alltam a pirosnal es egy Emeletes buszbol a soför megkerdezte tölem (az en szintemen ült, könnyen ment a tarsalgas), hogy merre kell menni a varos legnagyobb nevezetessege fele?

En mondom, a következö lampanal jobbra, aztan a varos masodik legnagyobb nevezetessegenel megint jobbra, aztan ott is van.

Erre a hülye megköszöni es _annál_ a lampanal, ahol allunk, 3 savot elfoglalva (ki kellett mennie harom savot, hogy 90°-ban be tudjon fordulni) befordul abba az utcaba ami mellett allunk. Nos ez meg nem lett volna baj, csakhogy az ut az elejen meg szeles, aztan szükül össze es egyiranyu lesz, majd egy haztömb körül egy hurkot csinalva magaba fordul vissza.

Az elsö kanyarig meg eljuthatott, de hogy onnan hogy szedtek ki, nem tudom...szerintem langvagoval.

LittleL
egyszer amikor gimis koromban bejárósók voltunk
úgy fordult ki egy kanyarból a busz,
hogy a jobb hátulja kidöntötte a stoptáblát a helyérõl.
a sofõr semmit sem vett észre.

A KRESZ mai állása szerint egyébként akkor is elsõbbséged lenne ha a kanyar után a folytatódó fõútvonalon mész át keresztben és nem az egyenesen menõ mellékúton. A gyalogosok védelmében vezették be pár éve, mert azoknak "nem kell" tisztában lenniük azzal hogy ott a nem indexelõ autók feléjük fognak fordulni és nem egyenesen mennek tovább, így szabálytalanul vágtattak keresztül ott ahol nem lett volna elsõbbségük. Így inkább az autósoknál hoztak új szabályt mert ott az oktatás keretében mindenkinek meg kell ezt tanulnia és felkészülnie keresztben jövõ gyalogosokra. Mondjuk ezt nem nagyon híresztelték, ha tavaly nem csinálom meg az A-t, akkor a mai napig fogalmam se lenne róla.

bertino
és én is egyébként <#vigyor5>

RelakS
énis <#eljen>

RelakS
Még valami:

Reggelente egy kanyarodó fõútvonal típusú keresztezõdésben megyek át. Ha szorosan tartanám magam a kresszhez, hetente gázolnának halálra. Miért? Mert én a mellékútnak minõsüõ részen megyek át, a sok barom meg aki a fõútról jön, cseszik kirakni az indexet, hogy nem követi a kanyart, ui. fizikailag egyenesen megy tovább. Csak azt felejtik el, hogy a kresz szerint az egy rohadt jobbrakanyarodás Nameg szerintem a többség nem 50-el jön, még éjjnek évadján sem ...

Loál János
Utálom a mazsolát! :@

Véletlenek nincsenek, csak walaki annak nevezte el őket véletlenül.

RelakS
Mikor mentünk Èinto-ba (vagy hogy kell írni) osztálykirándulni csuklósbusszal, akkor volt, hogy a sofõr megfordult a parkolóban, és kidöntött egy kilométerkövet. Hátul az utánfutóban annyit éreztünk, hogy az egész szépen ugrik egy hatalmasat, de elöl tájékoztatni kellett a vezetõt a történtekrõl 😊 Mondjuk kicsit csúnyán össze lett karcolva a busz háta, meg eldõl a kilométerkõ, de semmi egyéb nem történt

RelakS
WÁÁÁÁHÁHÁHÁÁÁÁÁ!!!! 😄😄😄😄😄

bertino
az alap kék színen volt két fehér karc 😊

LittleL
busznak mi baja lett ? behorpadt ? vagy nem?

"120-szal tötyög"

Ember, Ladám van, nekem a 120 már halálos iram...

ez kész, komment sem kell hozzá.

bertino
nálunk nem mazsola volt tegnap...épp ellenkezõleg: mentem suliba jó öreg Ikarussal, bár szívében Rába D-10 Euro 2 dübörgött, szal annyira mégse volt lomha 😊 jobb oldali sávban haladtunk, és a bal oldali sávból bal kanyarnál belénkcsuszott hátulró és oldalról (pont a busz sarkát kapta el, ripityára is tört az autó eleje 😄) Seat Cordoba volt, buszsofõr amugy észre nem vette az esetet 😄 köv megállóban szól neki mögötte levõ jövõ busz sofõrje mi történt, jó szálljunk le... ok, száll ki Cordoba sofõrje, nini, hát nem szõke csaj vót ? ez is ilyen véletlen egybeesés a szõkékkel ? néha kezdem télleg azt gondolni, hogy igaz ez a szõkenõsdi duma...

zakika
hetvegen ujra korbeautoztam a fel orszagot, de nem nagyon voltak mazsolak. szombaton esett es vizes volt az ut, probaltam jobban vigyazni. egy mazsola ladaval belehajtott egy utanfutoba. pesze a lada eleje szepen szet volt szorva, mazsola feje bekotve, utanfuto leszakadva...

Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dics&otilde;ség