Utálom a mazsola vezetőket.
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
kívülrõl tettszik nekem.
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
fabia is sokat tud, de nem olyan kenyelmes. nekem kicsit kemeny a francia teknos utan (Thalia)
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
Egyébként LittleL, vezettem már SuperB-t is, háááát.... a középkonzol folyton nyomta a lábamat...
a 140 meg a fabian se
Sokan emberekben hisznek, Soknak kell a pénz, a név, Soknak tudás kell, és sejtés, Szerelem és dicsõség
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
abban biztos nem érzed a sebességet..
Az én Hondámban sem érzed a sebességet
múltkor mentem a Legend -el,
kipróbáltam milyen gyorsan gyorsul 80- ról 120 -ra
ráléptem a gázra, az automata visszakapcsolt....
5 másodperc alatt 120 -on volt a mutató. DDD
Szédült Simon mondta a vásáron a cukrásznak: Ide a sütikkel vagy átkúrom a fejed a palánkon !
na azért 😄DDD
Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)
Az élet szép.....
de még nem jött levél....
lehet hogy nem tudtak bemérni. DD
Xbox Live! gamertag: csodaleny PS3 ID: EU: csodalenyEU, US: csodaleny
Azt már meg sem merem kérdezni, hogy miért nem lehet betartani a KRESZ-t, mert nekem estek...
és még sok minden így van ez Magyarországon sajnos.
például a szerzõi jogvédõ hivatal kontra vendéglátósók..
ha nem untatok ezzel senkit részletezem majd.
It\'s funny. Little things used to mean so much to Shelly. I used to think they were kind of trivial. Believe me, nothing is trivial.
terepjárók elõnyben, azt kell csak mondani hogy a szántóföldrõl jöttek.
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
Igen, kipróbáltam, mûködött szépen. Bár nemvolt kedven teleírni mind az 1 Kbyte memóriát, csak megnéztem mûködik-e 😛
Mi lett a ZX 81 -el ? kipróbáltad már ? D
ahol a legkevésbé számítasz rá.
mondván autópálya - úgysincsenek rendõrök, pedig lehetnek.
egy fickó 194 -el ment...
reméltem hogy elég lenne hátra rakni egyet.
hogy a traffipaxosok le ne tudjanak meszelni.
Bár akkor ez egész ország elsõ rendszám nélkül járna. DDDD
http://web.b-m.hu/proba/xforum.nsf/0/3479F8F6907170E0C1256AA300616925?OpenDocument
Mert én mintha úgy hallottam volna hogy elég egy rendszám is.
jött még egy busz és kb 20 autó mind egymás mögött és vmelyik csak csuszott csuszott... kiléptem az utra ha nem kapaszkodom az autóba azt hiszem a hegy aljáig csusztam volna <#nyes>#nyes> a szerencse abban volt, hogy találtunk faleveleket, amiket az autó kerekei mögé tettünk és így... hát... olyan 1 óra szenvedés árával de csak tovább jutottunk, aztán végig kettesbe, félve nehogy kikaparjon mert akkor megint konyec, de hál'istennek aztán már nem akadtunk el
irtó parás és szar helyzet volt, fõleg merthogy autók lámpáin kívül semmi mást nem látott az ember szinte <#szomoru1>#szomoru1>
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
egész jó volt az út, de egy lejtõs szakaszon ráfagyott az útra a pára,
ráadásul útkeresztezõdés van ott.
Amikor fékeztem , az autó meg elkezd csúszni, és sodródni az árok felé, ccc
és semit sem akart lassulni. c
De azért megoldottam. <#nyes>#nyes>, az útpadkán volt egy kis fû, az megfogta kicsit
a kocsit, és megálltam .
En valszeg izzadtam volna, mint allat...
Mondjuk neked nem mondtak meg egyertelmüen, hol kellene menned...
Nekem taxis koromban voltak erdekes eseteim:
Jeges ut a hegyre fel... egy auto szeles... egyik oldalon szakadek korlat nelkül, masikon parkolo autok...
Kezifek behuzva, fekpedal ketlabbal taposva... auto csuszik hatra es közben fordul el oldalra...
Ne tudd meg...nem faztam abban a hidegben :-)))
De megoldottam, mert az en szerenysegem legalabb akkora, mint a tied :-)))
gondolom halálfélelmed lehetett mikor megláttad hogy innen nincs tovább. DD<#idiota>#idiota>
Alltam a pirosnal es egy Emeletes buszbol a soför megkerdezte tölem (az en szintemen ült, könnyen ment a tarsalgas), hogy merre kell menni a varos legnagyobb nevezetessege fele?
En mondom, a következö lampanal jobbra, aztan a varos masodik legnagyobb nevezetessegenel megint jobbra, aztan ott is van.
Erre a hülye megköszöni es _annál_ a lampanal, ahol allunk, 3 savot elfoglalva (ki kellett mennie harom savot, hogy 90°-ban be tudjon fordulni) befordul abba az utcaba ami mellett allunk. Nos ez meg nem lett volna baj, csakhogy az ut az elejen meg szeles, aztan szükül össze es egyiranyu lesz, majd egy haztömb körül egy hurkot csinalva magaba fordul vissza.
Az elsö kanyarig meg eljuthatott, de hogy onnan hogy szedtek ki, nem tudom...szerintem langvagoval.
úgy fordult ki egy kanyarból a busz,
hogy a jobb hátulja kidöntötte a stoptáblát a helyérõl.
a sofõr semmit sem vett észre.
Reggelente egy kanyarodó fõútvonal típusú keresztezõdésben megyek át. Ha szorosan tartanám magam a kresszhez, hetente gázolnának halálra. Miért? Mert én a mellékútnak minõsüõ részen megyek át, a sok barom meg aki a fõútról jön, cseszik kirakni az indexet, hogy nem követi a kanyart, ui. fizikailag egyenesen megy tovább. Csak azt felejtik el, hogy a kresz szerint az egy rohadt jobbrakanyarodás
Nameg szerintem a többség nem 50-el jön, még éjjnek évadján sem ...sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE
Ember, Ladám van, nekem a 120 már halálos iram...