Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kandurex
<#hehe>, bár neménvoltam alapból is megérdemli

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

St
hasonlóságot vélek felfedezni a partra úszó öngyilkos bálnák és az egyes fórumbeli egyedek viselkedése között 😊
kérek lámát
Random_
OFF Már csak azt kellene elérni, hogy csillag helyett más legyen. 😄
Én hajlandó voltam befizetni az elsõ lépést megtettek. ON

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

Lteebee
Grat

Magyarország! Ne feledd halottaidat, mint vádlók élnek ők.

Kandurex
Boldogok lettünk...

– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Random_
Na Vip lettem. 😊

Olyan napom volt, amit?l Assziszi szent Ferenc gyerekeket rugdosna. M?kutyától, m?krokodiloktól nem kell megijedni, mindegyikben ember van.

CoolStuff
Oksa, sry!

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Lteebee
CoolStuff!
DanielT!

Fejezzétek belécci!
Köszesz.

CoolStuff
Ezek után is beugatsz?

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

dikki*yysw
Jé, errõl a lámás dologról most hallok elõször. Ránézek a mailcímemre asszem 😊

:: http://www.behun.net :: Teh pwn Palace!&#8482; ::

Rafaelo
vijág

Mikor lépett az első ember a holdra? hülye vagy az első embernek nem is volt ürhajója!!!

peteragoston
thnx, ezert jár egy virág

Törölt felhasználó
Ezek után sem vagy képes leszállni a témáról?
Punkerwork
de akkor tényleg használd!

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

peteragoston
es mikor vonod vissza? mostmar hasznalom a keresot...

Lteebee
Oda van írva!

Punkerwork
én

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen.

peteragoston
nekem ki adta a büntetöpontot?

peteragoston

<#eljen>
Csirke4
A csillagok helyett tényleg lehetnének lámák! 😊
Punker
ikon csere volt, hogy ne poénkodják el a büntetõ rendszert így talán jobb lesz.

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Random_
Ja azt elfelejtettem mondani, hogy sakál részegen x porcelánbusz vezetése után. 😊

Random_
Ehh én hajnal három után olvastam el 70 hozzászólást és egy Pari privit és értem mirõl van szó.

A láma helyett van felkiáltójel és akik kértek egy lámácskát azoké be lett cserélve 5 felkiáltójelre. KTC, Tuvok és még valaki. Az eddigi felkiálójelet meg felváltotta a <#levele>.

Páran felvetették, hogy lennének Vip ha lehetne választani, hogy a csillagok helyett lámácska vagy egyéb smile legyen. Jómagam is ezt támogatnám. Kérdés mennyire kell az SG-nek a pézünk, hogy hajlandó-e ilyenre.

Na most mivan? A lámarendszer le lett cserélve felkiáltójelekre? Vagy választani is lehet, hogy mit adok neki?
Kicsit összezavarodtam most. Lehet hogy parizer privije is benne volt, kb egy hetes fáziskéséssel elkezdett valamit papolni nekem a mûkörmérõl meg a kielégülésrõl, szal elvesztettem a fonalat...:/
Random_
Ha Vip ilyen lenne én is befizetnék rá.

FtranX
letiltom 😛

cSuwwi
aham, de azt csak az IE támogatja
Firefox alól olvassa ki nekem... 😊

shit happens

PLaci
ActiveX

Ha nemtetszik az, hogy valamit az X oldalról linkelek, akkor nem kell flémelni, mert nem kötelező rákattintani! :P Link rövidítés: http://fc.lc/ref/PLaci

CoolStuff
😄DD

FtranX
azért kíváncsi lennék, hogy egy webszerver hogyan olvassa ki mondjuk a videókártyád gyári számát. 😊 legfeljebb ha csak SGbusterrel lehetne fórumozni. 😊

CoolStuff
Hát jah...
A debil szmájllal lenne jó!😊

iko
Most már nem annyira vicces... :/

spam. sry

CoolStuff
Az elõbb idézõjelben volt!😊

CoolStuff
Az ember az újat elõször kipróbálja, majd megunja, végül elítéli!

hen-tes
Az ember az újat elõször kineveti,majd harcol ellene, végül elfogadja azt

Dell D610 - Sony Ericsson K810i - Konica Minolta Z10 - 20 centis pénisz - farmerreklámfar - geciszép arc És én ne legyek kemény? http://smc.z8.hu - http://koncertprogram.hu/

Hentes Bill
joe14nek adjatok egy azonnali banánt plz, szánalmas amit mûvel

Boldog Karácsonyt!

CoolStuff
Arra is!😊

ez nagyon jó ötlet! 😊 most komolyan 😊

Sadist
Szerintem õ is arra gondolt 😊

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

CoolStuff
Jó lenne!😄
De mondjuk csak olyanoknak lehetne, akik 1000-nél több hozzászólással rendelkeznek...
Még nagyobb lenne a szpem!😄

Dzsini
vagy akár több különféle jelecskét is, amit a beállításoknál lehetne kiválasztani.. <#lama><#idiota><#kocsog><#buck>... ízlés szerint 😊

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

CoolStuff
És, ha mindenfajta smile lenne, akkor mégnagyobb lenne a vip-ek száma sztem...
Ez igazán nem nagy kérés!😄DD
Na jó 8, mentem South Parkot nézni, ez az igazi láma mûsor!😉

Láma!
az tuti!!!
bár én akkor se lennék VIP!!
nekem minek mégegy rokon??😄D

Dzsini
hmmm... VIP-hez választhatóan csillagok vagy lámák - St szerinted? megugrana a vip-regek száma az biztos...

If your idea of "beauty" is narrow, you will rarely see it unless you live a sheltered life and avoid new experiences. The moment I stop having fun with it, I'll be done with it.

Dzsini
kellene akkor egy összefoglalást írni a másik topicba - miért mennyi jár lendületbõl meg ilyesmi... itt a 700 hozzászólás közepette azért elvész a néhány kitalált bõvítmény.

CoolStuff
Ez egy életérzés!😄

CoolStuff
Ja, 1 hét az gáz, de, ha VIP joghoz mondjuk járna 1 láma, az kafa lenne, talán vippelnék is!😛

St
Coolstuff jelezte, hogy mégsem szeretne büntetõpont birtokosa lenni 1 hétig. Ha más is úgy gondolja, hogy nem volt jó ötlet bant/lámát kérni, küldjön privátüzenetet nekem és leveszem.