854
-
#814 gaszinak mehetne egy kis bünti. ugyanazt a topicot kétszer nyitatta meg, mikor már az 1 előtt is volt. ilyen ne nyithasson topicot. link -
#813 Elöször figyelmeztetés van, azt kaptad tőlem. -
#812 Én még nem kaptam . -
#811 Ez gyenge volt -
#810 nem a válaszolók nem érnek rá, a hőbörgők :D -
#809 De tudsz, van modi topic, oda irhatsz ha bannoltak akkor is -
#808 A többiek miért válaszolnak ha nem érnek rá? :) -
#807 Indexen csak élből bannolnak. :)
És ott még beszélni se tudsz a moderátorral. -
#806 ....van akinek meg az a hobbija, hogy fog(ad)atlan prókátorként hőbörög akkor, amikor a többiek nem érnek rá :DDDD -
#805 Ez a kedvencem mikor azt mondják hogy vannak modemesek is.Nos ez sztem egyéni szoc.probléma.Én is voltam modemes és kvára nem érdekelt senkit.Másik része meg modemes koromban is ha volt olyan kép ami annyira érdekelt hogy letöltsem szartam rá mennyi ideig tart, ami meg nem érdekelt annyira azt nem töltöttem le.Erröl ennyit sztem. -
#804 most hogy mondod...tényleg
Bazz erre nem is gondoltam, van akinek a büntipont osztás a hobbija :-)))He-he igy már értem miért kell -
#803 Ez meg alapvető logika, hogy ekkora képet nem illesztünk be, mert szétcseszi a fórumot, meg modemesek is vannak. Aki ezt nem veszi figyelembe, annak
Persze, minden ilyen okot a szabályzatba részletesen be kéne venni... -
cyrus #802 alapból senkit se utál...
alapból sztem engem se utált.....de most :DDDDD -
#801 ne foglalkozz vele, ahogy mondtad NEKED nem lesz, innentől minek izgatod magad rajta? :) van annyi jobb elfoglaltság szerintem :) -
#800 indexen nincs bunmtetopontom meg
de itt lehet, mert alapbol utal a tulaj :( -
#799 kell valami hobbi mindenkinek :) -
#798 nekem tuti hogy nem lesz,eddig sehol nem volt.Csak látom itt vannak olyan dolgok amiért simán lámát lehet kapni aminek köze nincs a normális fórumozáshoz.(pl.1024x768-as kép) -
#797 csak ezt sokan nem fogják föl, és inkább hőbörögnek -
#796 ugyanezt a kérdést tedd fel magadnak is :) te csak fórumozz normálisan, és az életben nem lesz dolgod a büntetőpontokkal :) -
#795 Mondom hogy az lesz mint az indexen :-)Ott is ezt csinálják aztán ki unja meg előbb mi? Hajrá játszatok ha erre van időtök.Nem inkább a fórummal kellene foglalkozni? -
#794 akkor másnap is kitiltjuk ha okot ad rá..... -
#793 Hááát nemtom sokat voltam-vagyok az indexen és ott mi van??? Letiltanak embereket akik parasztok, bunkók stb.Csak éppenségel semmit nem érnek vele mert másnap ott van megint egy másik nicknéven.Akkor meg mi értelme? -
cyrus #792 sztem nem fasság, csak nem kell neki ekkora feneket keríteni....
tehát pl ilyen offtopik szarságokért nem kell adni mert elveszti a fenyegető értékét. -
cyrus #791 mer rendes ? -
#790 Fasság ez a pontozósdi, tényleg az lesz mint azindexnél??? -
#789 :DD -
#788 nemjó ötlet, túl lennék pontozva :) -
#787 csak téged :O) -
#786 ne aggódj ha itt elkezdesz garázdálkodni neked rögtön 5-öt adunk :) -
#785 Ez a -zés lol. -
#779 jah, mert most már ha beszólsz egy topicba úgy hogy nem az alapkérdésre válaszolsz akkor pontoznak... -
#778 egyre többen vannak a "felkiáltósok"... -
antijedi #777 borzasztó, mondhatni diszkriminációóó! :D
vagy akkor legyenek másfajta pontok moderátoroknak amiknek nem nagyon van hatásuk, és userek adhatnák nekik, igy kiderülne melyik moderátort utálják pl a legjobban :D -
#776 -
#775 sajnos nem, a moderátornak mindig igaza van. -
antijedi #774 egy kérdés, csak ugy eszembe jutott:
moderátorok is kaphatnak büntetőpontot? :D -
Xboxman #773 kezd olyan lenni mint az index:) -
#772 lál :D Ez a pontozósdi meg ezek a besúgások :DDD Egyre jobb... -
cyrus #771 azért tényleg ne menjünk már át IMbe....
köze nem volt a megalázáshoz.....te is tudod, én is. -
#770 hajrá im