854
-
Borg #729 -
#728 A csillagok helyett tényleg lehetnének lámák! :) -
#727 ikon csere volt, hogy ne poénkodják el a büntető rendszert így talán jobb lesz. -
#726 Ja azt elfelejtettem mondani, hogy sakál részegen x porcelánbusz vezetése után. :) -
#725 Ehh én hajnal három után olvastam el 70 hozzászólást és egy Pari privit és értem miről van szó.
A láma helyett van felkiáltójel és akik kértek egy lámácskát azoké be lett cserélve 5 felkiáltójelre. KTC, Tuvok és még valaki. Az eddigi felkiálójelet meg felváltotta a .
Páran felvetették, hogy lennének Vip ha lehetne választani, hogy a csillagok helyett lámácska vagy egyéb smile legyen. Jómagam is ezt támogatnám. Kérdés mennyire kell az SG-nek a pézünk, hogy hajlandó-e ilyenre. -
Borg #724 Na most mivan? A lámarendszer le lett cserélve felkiáltójelekre? Vagy választani is lehet, hogy mit adok neki?
Kicsit összezavarodtam most. Lehet hogy parizer privije is benne volt, kb egy hetes fáziskéséssel elkezdett valamit papolni nekem a műkörméről meg a kielégülésről, szal elvesztettem a fonalat...:/ -
#723 Ha Vip ilyen lenne én is befizetnék rá. -
#722 letiltom :P -
#721 aham, de azt csak az IE támogatja
Firefox alól olvassa ki nekem... :) -
#720 ActiveX -
#719 :DDD -
#718 azért kíváncsi lennék, hogy egy webszerver hogyan olvassa ki mondjuk a videókártyád gyári számát. :) legfeljebb ha csak SGbusterrel lehetne fórumozni. :) -
#717 Hát jah...
A debil szmájllal lenne jó!:) -
#716 Most már nem annyira vicces... :/ -
#715 Az előbb idézőjelben volt!:) -
#714 Az ember az újat először kipróbálja, majd megunja, végül elítéli!
[feelinger] -
#713 Az ember az újat először kineveti,majd harcol ellene, végül elfogadja azt
[bölcs] -
#712 joe14nek adjatok egy azonnali banánt plz, szánalmas amit művel -
#711 Arra is!:) -
Chaos Mad #710 ez nagyon jó ötlet! :) most komolyan :) -
#709 Szerintem ő is arra gondolt :) -
#708 Jó lenne!:D
De mondjuk csak olyanoknak lehetne, akik 1000-nél több hozzászólással rendelkeznek...
Még nagyobb lenne a szpem!:D -
#707 vagy akár több különféle jelecskét is, amit a beállításoknál lehetne kiválasztani.. ... ízlés szerint :) -
#706 És, ha mindenfajta smile lenne, akkor mégnagyobb lenne a vip-ek száma sztem...
Ez igazán nem nagy kérés!:DDD
Na jó 8, mentem South Parkot nézni, ez az igazi láma műsor!;) -
#705 az tuti!!!
bár én akkor se lennék VIP!!
nekem minek mégegy rokon??:DD -
#704 hmmm... VIP-hez választhatóan csillagok vagy lámák - St szerinted? megugrana a vip-regek száma az biztos... -
#703 kellene akkor egy összefoglalást írni a másik topicba - miért mennyi jár lendületből meg ilyesmi... itt a 700 hozzászólás közepette azért elvész a néhány kitalált bővítmény. -
#702 Ez egy életérzés!:D -
#701 Ja, 1 hét az gáz, de, ha VIP joghoz mondjuk járna 1 láma, az kafa lenne, talán vippelnék is!:P -
#700 Coolstuff jelezte, hogy mégsem szeretne büntetőpont birtokosa lenni 1 hétig. Ha más is úgy gondolja, hogy nem volt jó ötlet bant/lámát kérni, küldjön privátüzenetet nekem és leveszem. -
#699 nagyon rossz móka volt..... -
#698 Kössz, jó móka volt!:)) -
#697 nah,mondjuk ez tényleg jobb!!
bár legalább volt egy kis ingyenreklám nekem!!:DD -
#696 htx -
#695 cserélve.
büntetőpontok esetén:
kitiltás esetén:
most ezek az ikonok -
#694 Cseréld debil fejre!:D -
#693 #681 -
#692 mét???