Büntetőpontok

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Punker
nagyon rossz móka volt.....

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

CoolStuff
Kössz, jó móka volt!😊)

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

Láma!
nah,mondjuk ez tényleg jobb!!

bár legalább volt egy kis ingyenreklám nekem!!😄D

Láma!
htx

St
cserélve.

büntetõpontok esetén: <#felkialtas>
kitiltás esetén: <#levele>

most ezek az ikonok
M0Dair
Cseréld debil fejre!😄

Punker

A Föld IQ szintje állandó, csak mi vagyunk egyre többen \"Tanulok, mert egy idő után a tanulásba fektetett munkám meghozza a gyümölcsét, és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!\"

Láma!
mét???
de nekem mindegy!!😄

Punker
<#worship>

CybR
thx

CybR
tom, de akkor is!😊

St
láma ikont cserélem
The Garrett
vagy mint a punkbuster és a hõn szeretett global hardware ban 😊
1 random gepalkatresz gyari szamabol general 1 kodot, amit bannol 😊
gotta luv it ! 😊

I\'m a Goodfella just like Deniro, punk.

Punker
elolvastad a szabályokat? mert ha igen akkor tudhatod hogy ezért automatikusan jár a ban!

CybR
THX!😊)
Én csak 1 lámát kértem, mert 1 hét az sok!😉

Törölt felhasználó
Hulljon a férgese! 😊)
Láma!
szép termés!!!

PResident Evil
aaazigen ! :o

St
mai nap lámái (õk tényleg az igazi vérláma kategória, mert saját kérésére bannultuk õket, egyébként semmit sem tettek):

tuvok
ktc
szacsi
coolstuf

St
saját kérésre még kiosztottam 2x5 lámát, szacsi és coolstuf részére. kér még valaki?
ugye tudjátok hogy baromságokról vitatkoztok? aki idióta a fórumon igy is ugy is lámát kap, aki meg nem, az nem - iptõl, mactól stbtõl függetlenül

parizer
neeeem! inkább olyan Tomi féle!

[ANARCHIA 99&#8482;] Bébit senki sem ültetheti a sarokba!

cSuwwi
homályosíts már fel pls. hogy mi az az "ip rejtõ progi"?
proxyval netezel, vagy mivel?
az ipt teljesen nem lehet elrejteni, mivel azzal azonosítanak a weboldalak. ip nélkül nem tudnák kinek milyen adatot kell küldeni, érteed? 😊 max. bizonyos programok elõl valamennyire rejtik, de teljesen anonim szvsz nem lehetsz.

shit happens

CoolStuff
sztem simán lelehet, de ne offoljatok!😄

Wow, de nosztalgikus olvasgatni a 18 évvel ezelőtti agymenéseket.:-) Am prohardver: M0Dair

CoolStuff
Nekem adj 1-et lécci!😊)

CoolStuff
Csak jelzem, hogy IP rejtõ progim van, de azért ne próbálkozz!😄

szerintem az életben nem fogod lekérni mac addresst bár lehet próbálkozni

\"Life is around you and in you.\"

htx kérsz lámát?

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

szacsi
hihi...juhbeles?

egyé' mán zsírt, mer elfocc, azt meg nem szeretnénk...! (;

:-O http://www.ashes.hu O-:

parizer
vissza akartam vágni, valami hasonlóval, de nem jut eszembe egy sem. úgyhogy grat, ez jó volt!

parizer
igen. csak a virslit szeretem... abból is csak egy fajtát hihi!
na jó, itt hagyom abba ezt a fajtalankodást!

-amúgy nem viccelt, tényleg se hús se zsír

kígyouborka <#kuss>

szacsi
...télleg? :o

parizer
hehe. fúj, egy csirke... vegetáriánus vagyok!

szacsi
Itt lehet lámát kérni?
Szeretnék 1 hét bant!

cSuwwi
😊

shit happens

<én kérek elnézést>

akkor simogass engemö<#idiota>

parizer
egen

cSuwwi
ha dc-vel le lehet, másképp is meg lehet oldani bizonyára. már olvastam valahol róla.

shit happens

Ams
meglehet

&#51648;&#44552;&#51008; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50526;&#51004;&#47196;&#46020; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; &#50689;&#50896;&#55176; &#49548;&#45376;&#49884;&#45824; SONE

RelakSfromhome
mac-et hogy kérdezed le netrõl?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

cSuwwi
pölö. vagy gépnév, mac address, useragent, ezek kombinálva rengeteg lehetõség van...

shit happens

RelakSfromhome
Jó, csak úgy kezdted, hogy hú, az adsl

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
Ha már gépet kell kitiltani, akkor szvsz ennek az infónak a hosszabb változata alapján, ami az alábbi képen van, nameg a gépnév alapján, ami ezen nincs ott, de lekérdezhetõ, simán ki lehet:

CoolStuff
Tom, pont errõl beszéltem...😊

RelakSfromhome
Megsúgom, hogyha nem veszel szándékosan egy ip-t meg, akkor dinamikuson vagy. Lehet, hogy két hónapig nem változik, de lehet, hogy naponta többször is, amennyiben fel-le mászol a netre

cSuwwi
rengeteg megoldás van, a mac address sem rossz ötlet hardware szinten, csak pöppet nehéz begyûjteni.

shit happens

szereted az állatokatö?

Sadist
Hardware ban? 😮

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem