Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
a bassgitár topichoz kellene valami banner...valaki összerakna párat próbaképpen?
végülis mindegy a téma meg a stílus, csak legyen benne basszuskulcs és basszusgitár 😄
Csak az 1 dolog,hogy a kamion elrontotam,hogy rossza kép minõsége de most a haulin felirat is rossz lett.xD
Nem tudnál rajta javítani?😄
Mi equipo favorito: Real Madrid
HP Elitbook 8730 IntelCore™ 2Quad | 4x2,5GHz 2x6MB cache | 4GB RAM | 500GB SSD | Blu-Ray | NVIDIA® Quadro™ FX3700M 1GB |
küldtem priviben két képet.
ha ki tudnád vágni belõlük a halat és azt beillesztenéd szerintem jó lenne.
Szeretnék egy úúj Bannert.
Ilyesmi legyen csak annyi,hogy a piros mercedes helyett ez a Man Tgx legyen:
A Kék Renault helyett meg ez a Mercedes legyen:
Elõre is köszönöm.
Jahh s ha kell még kép akkor írjon a készítõ Privátot..
Mi equipo favorito: Real Madrid
The requested URL /galeria/1130264563/11302645631196114779.jpg was not found on this server
amúgy 780*300 vagy kisebb... én legalábbis ezt a méretet használom😊 de nincs igazán megszabva, csak azt nézd, hogy 800pixel széles az sg(ha jól gondolom), annál nagyobbat nem érdemes mert összenyomja
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
A tiétek (itt) miért nem látszik?
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
I understand now. Even if i must take the devil\'s fruit, I must gain power. I\'am an avenger...

bala
ez tetszik, de a sarokaban az aranyhalat le kéne cserélni valami másra.
légyszi tedd megg!
köszi: vasi

pl ide
Bala kíváncsi lennék a te ötletedre is!
Matt nem rossz, de én kb 400X100 méretûre gondoltam.
(elnézést, hogy ezt most mondom)
képeket szívesen raknék fel, de annyira amatõr felhasználó vagyok, hogy nem tudom 20 kB-ra csökkenteni a méretüket.
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
?
jobb képet nem nagyon találtam :|
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
tudnátok letölteni képet hozzá az oldalról?
végülis én se tudok más képeket adni, csak így szabadabban választhattok.
viszonylag kis méretû bannerrre gondoltam.
szeretnék megkérni valakit, hogy készítsen nekem egy bannert!
ehhez az oldalhoz: http://korallosakvarium.hu
mik kellenek ahhoz hogy meg tudja valaki csinálni nekem a bannert?
Ezekbõl kellene valamit összehozni:
És még valahogy ráírni hogy: Rebugra.net
Ha valaki nagyon ráér, és van ötlete, azt nagyon megköszönném! Üdv
?
Köszi
Köszönöm