8180
-
#6576 Helló! EBBŐL a képből kellene kihozni egy maximum 700X300-as felbontású bannert, valahogy úgy hogy a metrókocsi legyen a központban. Ezeket a feliratokat kellenen elhelyezni rajta World Of Subways vol.2: U-7 Berlin. Előre is köszönöm! -
#6575 jó lett köszi:) -
? -
#6573 Egy furcsa kérésem lenne, az alábbi képen látható logó betűit megtudná valaki csinálni, hogy ISD betűk legyenek benne?
Én próbálkoztam vele, de nem ment.
Előre is köszi
[IMG][/IMG] -
pocok88 #6572 Torrentoldalak ,Flash Weboldalak, Videó/Zene\Kép megoszó oldalak, Design készítés
msn : stemi99[kukac]hotmail[pont]com -
#6571 Nincs mit, örülök, hogy tetszik.
#6569: Köszi! :) -
#6570 Kösz nagyon fasza lett -
#6569 szép lett nagyon,grat(Y) -
? -
#6567 nagyon jo csak ha lehetne a piros kék zőld sárga zászlo lebegjen -
#6566 Nem muszáj pont ezeket a képeket felhasználni de ilyen márkájúak legyenek ha pl cipő képét rakjátok be THX -
#6565 Nem azért csak meglepett hogy az utolsó banner 4 napja készült -
RAMyMamy #6564 ? -
RAMyMamy #6563 ez most olyan volt, mintha évek óta nem csinált volna senki... -
#6562 Hello
http://efrud.com/?v=logowow.bmp
Megoldható lenne hogy ezt a képet 250*75-ös méretben szürke szinben és png kiterjesztésbe modositanátok? -
#6561 Manapság senki nem csinál bannert? -
#6560 esetleg -
aqva70 #6559 Sziasztok! A képen látható banner helyett szeretnénk valami mutatósabbat, lehetőleg mozgót. Ha valakinek lenne kedve megcsinálni nekünk, azt nagyon megköszönnék! Képeket itt találtok a banner-hez: www.ppe.gportal.hu
Üdv és köszi: PPE
-
#6558 Hello! Szeretnék egy bannert az alant látható képekből középen (vagy akárhol) a következő felirattal: Márkás ruhák. Előre is köszönöm.
Etnies
Nike
Lonsdale
Adidas
DC
Converse -
lolermaster #6557 [email protected] ra küldjétek el pls ha készvan -
lolermaster #6556 üdvözletem mindenkinek!
lenne egy kérésem
aki graffitis vagy valami hasonló
most alapítottam egy kisebb társaságot azt kellene csinálni egy bannert
csak ugye bár én nem vagyok vmi nagy rajzos ha megcsinálná vki nagyon megköszönném.
S.p.T. a logó
vhol körülötte :Nikó,Wikó,Wiwi,Lexi,Tamás,Korom,ART
-
#6555 hazudhatnám, h csak a segítő szándék vezérelt, de valljuk be őszintén...
van abban valami mocskosan perverz, h egy ilyen képet beszúr az ember XD -
RAMyMamy #6554 no comment... -
#6553 -
RAMyMamy #6552 kicsit furcsa nekem, hogy win95-ös képpel legújabb játékok és progik...
esetleg valami normálisabb (nagyobb, jó minőségű) képet linkelj -
RAMyMamy #6551 nm -
strebacom #6550 Húúú ez nagyszerüüü köszönöm szépen!!!!
-
#6549 ha leketne az utobbit #6539 -
RAMyMamy #6548 ? -
strebacom #6547 Sziasztok, valaki lenne olyan rendes és ha lesz ideje készítene nekem egy bannert:Itt van a kép!
A kártyák nevei alul nem kellenének, és az Nv logo mellé kellene valahogyan beszerkeszteni hogy : Geforce 2-3xx series....
Ha esetleg van jobb ötlet vagy kép az is jó és nagyon megköszönöm a segitséget elöre is...A lényeg hogy az :Nvidia Geforce 2-3xx series benne legyen....
-
#6546 tökéletes :D köszi -
#6545 hát ha kizárólag átméretezni akarsz, akkor paint-ben kivágod, amit át akarsz méretezni, aztán szépen átméretezni általában egyszerű képnézegetők(Irfanview pl) is tudnak. -
#6544 photoshop nélkül nem tudom megcsinálni??? nincs rá valamilyen program??? mer photoshopot nem vágom annyira.. -
RAMyMamy #6543 sztem mosd el kicsit -
#6542 B verzió -
? -
#6540 ja és az ablak mozogjo ha lehet -
#6539 ebből kéne egy bannner s az legyen ráirva hogy:a legujabb progik és játékok .előre kősz -
#6538 -
#6537 szevasztok
ezen a képen a DUKE NUKEM feliratot át tudnátok írni VASS GÁBOR-ra?
előre is köszönöm