Banner-műhely
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ebbõl az AK-47-es bõl tudnátok kettõt csinálni, egymással szembe.
Szélesség: 740 px
Magasság: 200 px
Maximális fájlméret 512 kB
És ezen villógjon az, hogy:
www.klassic.hu
Majd ha még belefér, úgy tûnjön el a webcím, hogy elrohan egy autó.
Ez a kocsi:
Vagy ez:
További szép napot!
I met God. She's black
Ha lehet eböl a képböl készüjön és ezzel a betü tipussal vagy ijesmivel de ha nem ijen nem baj .
És az legyen rá irva hogy sazuku elöre is köszöni szépen tölletek sazuku(én)
Borderlands,Left 4 dead,Gta4,call of duty 6
Lehet hogy ez nem nagyon tartozik ide, én egy videó bannert szeretnék kérni 😄 mindjárt el is mondom h gondoltam 😊
Kéne 1 teljessen átlátszó 1024×768 as felbontásu maszk, aminek az álján van 1 ilyen görbécske vonal és az van ráírva hogy MUSZTy CoD2 Movie... de persze stílusosan, szval nem csak oda hányva 😄 és ha lehet akkor még 800×600 as és 756×468 as felbontásba is kéne... itt egy példa videó 15 secnél kezdõdik aszem...
THX
\"Egy pohát tej tiszta fej\"
?
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
Next PC upgrade: 2022
?
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
Szeretnék kérni tõletek egy bannert.
Az alap kép ez és a Windows Vista szöveg helyett pista89 Topik felirat legyen.
Valami keret is legyen hozzá.Na szerintem ennyi.Elõre is köszönöm!
kép1
Ez a kép legyen majd a banner bal oldalában majd valami jó átmenettel következzen ez a kép!: kép2 és utána pedig ez:kép3
majd pedig ez:kép4
Mindenhol csak a kamion legyen benne...és nem muszály az egész pótnak benne lenni! és valami nagyon király betükészlettel legyen ráírva hogy HunTruckers... köszi! mindenki csodálkozzon majd el a banneren...köszi ha valaki megcsinálja..! további jó napot!
KATT ide.
köszi elõre is
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
Dwyane Wade #3 - Miami Heat NBA Champion 2006 \"a tiéd az feslett, az enyém az fless lett, abba nem hagyom haver ezt remélem jegyzed...\"
٩(×̯×)۶ Az elmélet és a gyakorlat között elméletben nem, csak gyakorlatban van különbség.
ja 195x90-es méretben kéne
A fájdalom elkerülhetetlen. A szenvedés választás dolga. ... Hirosima '45 .... Csernobil '86 ...... Windows '95 ...
hogy lehetne megcsinálni, hogy ne legyen ennyire pixeles a széle, vagy hogy ne látsszon, hogy rajzolt. Ezt barátnõm könyvébõl fényképeztem, és "digitalizálni" szeretném, hogy jól mutasson logo-ként is.
Elõre is köszi
Az az igazán nagy ember, aki hozzá tud segíteni másokat hogy nagynak érezzék magukat.
tegnap én is nekiálltam volna de nem volt kedvem egyesével ki screenshotolni a képeket
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
egy bannert összetudna vki dobni (igényes legyen) a Petrograd c. játékosok fórumába?
képek alapján.
köszi
szeretnék egy bannert 😊
lonsdale ruhák a téma, egy webshop bannerja lenne.
920x110 pix, jpg, gif, swf formátum.
ha valaki bevállalja, megmutatom neki az oldalt, hogy legyen mihez igazítani. nem rakom be ide, mert rám kiabálják, hogy reklámozok...
"Fehér ingem tiszta legyen, olyan, mint a hó. Átok engem el ne érjen, ne bánthasson a szó."

Ebbõl a fejlécbõl tudna e vki készíteni egy normális bannerméretet?
Játékosok (PC) fóruma, játék neve: X-men Origins: Wolverine
köszi elõre is.
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
490x100 pixeles logot szeretnek, magamtol nemtok donteni mi legyen benne mi essen ki belole a kepek meg bazinagyok talan valami montazs 😉
ja es egy felirat igy legyen a logon, lehet apro is : ANARCHOID
Ha meg velem lenne problemad. minden hetfon-kedden, csutortokon-penteken megtalalsz a Telepy uti Pitbull Gymben. Keresd a "kokszost" en vagyok az.
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
e6550, HD6670 1GB, 4GB "Minden játék annyit ér, amennyire a játékos tartja!" "Olyan ember nincs aki nem warezol, csak aki nem vallja be." "A warez-ra kifogás nincs, csak magyarázat!" "Nem mindegy!"
Egy kis változtatás szeretnék a Banneren.
A Noname helyett Smicy legyen ha kérhetném.
Elõre is köszönöm!!
Mi equipo favorito: Real Madrid