8180
-
ent #710 Hy!!
Az operációs rendszereknél a Windows XP 64bit házigazdája vagyok! Szeretnék egy bannert a fórumhoz!!!Előre is nagy köszönettel!
A banneren szeretnám, ha rajta lenne e kép, illetve e http:// elérés
Kép:
Oldal:
http://www.3dvelocity.com/articles/win64compatibility/win64softlist.htm
Az oldal címe: xp64 alatt futó progik!!!
És ez a banner alsó részén lenne. Vagy ahogy jónak látod, thx mág1szer. -
#709 köszönjük :) -
#708 Tyuuuu, valahogy nem vettem észre, hogy vannak itt is new message-ek. A kutyát megpróbálom minél gyorsabban megcsinálni. -
Darkboy #707 bannerműhelyt! csak törölték.. :( -
nekem is jobban tetszene a Rém rendes banner Brúnó kutyával. Remélem ezekkel megoldható, kösz -
#705 Szijóka!
Megint kérnék egy bannert.......:)
Olyat szertnék amibe ez a kép van és az hogy "Brigi topikja"........... :)
Köszi előre is! :) -
#704 Htx! Bocsi már, de tökre elfelejtettem, hogy egész hétvégén nem leszek itthon! -
#703 OK!Lementettem, majd megpróbálok 7végéig alkotni, mert utána én sem érek rá. -
#702 nem is vettem észre. -
#701 Passzolni szeretnék. Múltkor elvállaltam egy bannert, de a héten nem tudtam megcsinálni, mert egy oldal bannerével foglalkoztam és elég sok javaslat volt a bővítésére. Most hétvégeén szerettem volna, de Péntek-Szombat osztálykirándulásunk lesz Vasárnap meg horgászversenyre megyek. Befejezné valaki? #668 Már a megrendelés napján elkezdtem, így most a kamion ki van maszkolva, tehát animálni kell még... Itt a maszkolt cucc... -
#700 Ték :)Sry Marsu, de nem tudtam kihagyni :) -
#699 itt van egy csomó kutya, katt a képekre, majd Brúnó/Lucky képek-re -
#698 Valami hasonlóra. Legjobb lenne maga a kutya egyedül :) Tulajdonképp megpróbálhatom kicserélni őket... -
ilyesmire gondoltál? -
Nadi #696 A DVSC topikba tudnátok valami jó kis bannert csinálni?
Thx -
#695 még akkor mikor csináltad. -
#694 oksa, már láttam be is tetted. -
#693 maradjon szerintem. -
#692 Nem találtam sajna én sem kutyás képet róluk :( Most maradjon ez, vagy inkább csináljak egy másikat? -
#691 thx -
#690 Hmmm. Akkor holnap megpróbálok keresni, ma el kell mennem itthonról. Addíg itt van ez:
Ennyit tudtam nagyítani rajta. -
#689 nem találtam :( -
#688 Esetleg tudsz adni egy képet a blökiről? -
#687 Tudok, persze. A kutyával már más a helyzet, mert ezt a képet találtam neten. Kicsit körülményes lenne odakopizni az igazi blökit, de nem megoldhatatlan :)
Meglátom mit tehetek. -
#686 Flash player???
Vidd rá az egeret a színes téglalapokra és voilá! -
#685 + esetleg az eredeti kutyát? :) -
#684 az ötlet tetszik, csak nagyon picik, tudsz rajtuk nagyítani? -
A fejléc háttérszínéhez igazítva. Ha esetleg szeretnél valami designosabbat, akkor csak szólj. Ez az első ilyen bannerem, kíváncsi vagyok, hogy néz ki a fórumban. -
#682 Mé nem?Viszont kívánom! -
natronblog #681 nemtom elolvsni a szabályokat
klnbn szép jóestét nktk! -
#680 Thx -
#679 Okok, akkor azt meghagyom.
Sietek vele ígérem, még ma kész lesz. -
#678 nem, csak én ezt találtam de ha te tudsz jobb nyagot akkor persze jó az is, mondjuk ebben a felirat nagyon jó :) -
#677 Muszály ebből? Én most nekiállok a melónak! -
#676 Bocs, én most nem nagyon tok dolgozni, mert egy oldal bannerjén dolgozok, még Dávid bannerjét sem csináltam meg. De már legalább kimaszkoltam. :) -
#675 bezárt a műhely? :( -
#674 . -
#673 :) -
#672 ebből 1 bannert plz dobjon össze valaki
-
#671 köszi szépen