8180
286v1w7.jpg

• Verseghy
    Hi all!
    South Park bannert szeretnék kérni ha lehetne, legyenek rajta a szereplök és alul fel legyen irva hogy: Felirat és epizodok ITT! Mert majd ugy kérem meg a moderátorokat, hogy egy linket rakjanak alá, THX a segitséget!
  • ivjoe
    JA! Nekem teccik...
  • Dichter
    Comic sans?
  • Raho
    Okés, még1szer köszi!!!
  • ivjoe
    Én nem, de ha kiharcolsz nekem mod jogot, berakom! Tehát kérj meg egy modot!
  • Raho
    Köszi naon jó lett, és nem tudnád berakni a topikba???
  • ivjoe
    Ráírtam, amit akartál:
    ITT
  • ivjoe
    Mit írjak rá? Kamionok tápig / Kamionok topik stb. VAgy semmit?
  • Duddits
    Mivel tudok frankó bannereket csinálni?
  • Vegas
    hali!
    valaki tudna csinálni egy jó bannert??
    Counter-Strike:Source-os kéne..:O
    Formátuma: 340x56 pixel "banner.gif"
    Benne kellene legyen a [SG.HU] CSSÜRHE PUBLIC CSS , meg hogy CUSTOM MAP LETÖLTÉS FOLYAMATBAN.
    Köffi
  • Raho
    Okés.
  • ivjoe
    Hétvégére tudnám ígérni! Most PS-sem, se PSP-m sincs GIMP-et is fel kéne rakni!
  • mikike
    bannműhelynek olvastam
  • shad0w
    Üdv! Majd ha nagyon ráértek akkor szerintem csinálhatnátok egy normális bannert a S.W.A.T. 4 topicba, ha eddig még nem kért senki. Kösz előre is!
  • Raho
    Csak érdeklődni szeretnék a banner miatt, hogy hol tartasz és mikor lesz kész???
  • Raho
    Okés
  • ivjoe
    Egy kép? Ennyi? Majd összedobok valami királyt! [Képet jobban szereti, mint az animot!]
    Már konoszul eltervezte! Jó lesz!
  • Raho
    Valami olyasmi kéne, hogy középen van a Magnum, job oldalt a Stralis, és bal oldalon a Volvo, ha nem tudod megcsinálni, akkor csináld ahogy gondolod. Köszi
  • ivjoe
    Ha még senki sem csinálja, elvállalom. Ha adsz képt!
  • ivjoe
    Ez qrvára teccik! :DDDDDDDDDDDDDd
  • Raho
    Szevasztok! Szeretnék kérni valamilyen yó bannert a Kamionos topikba, ha lehet?
  • Dichter
    wrong topic. Ezt a moderátoroknak
  • JackDaniels #555
    Üdv mindenkinek!
    Nem tudom, hogy jó helyre írok-e, de ezt a bannert szeretném ha betenné valaki ebbe a topikba. Előre is köszönöm.:)
  • RIZLA
    FACA LETT KÖSZÖNÖM SZÉPEN.......
  • ivjoe
    Oksa! Kész! Egy probléma van vele mikor megcsináltam láttam, hogy egy kicsit nagy! Ezért csináltam egy ugyan olyat, kicsit "lebutítva"!

Ez az eredeti (NAGY)
    [URL=http://users.atw.hu/ivjoe/banner/tilos_banner2.gif]Ez pedig a "lebutított" (KISEBB)[/URL]
  • Raho
    Szevasztok! Szeretnék kérni valami bannert a Kamionos fórumba, ha lehet?
  • RIZLA
    thx
  • ivjoe
    Kész a banner, ha jó lesz otthon a net feltöltöm!
  • ivjoe
    Igen, akkor kötötték a szélessávút! Mikor hazaértem 2 gumicsizmás(szó szerint)faszi ült a gépen és próbálta a hálókártyát telepíteni! Nem sok sikerrel! Elősször még röhögtem azon, hogy milyen faszok! (Az egyik elmagyarázta, hogy elősször a win98-cat, majd az Xp-t kell telepíteni!) Aztán már nem volt olyan poénos, mert elősször az Xp-met, majd a 98-cat baxták el! (!!! azért van 2 oprendszerem [volt egy linuxa is], hogy ha az egyik bekrepál, azt a másikból lehessen javítani, ill. tovább dolgozni vele) Az Xp be se bootolt, a 98- pedig 16-színben jött be 60 Hz-en! (100 hz-es monitorom van!) Tehát megcsináltam mindkét oprendszert, miután elmentek, csak a net nem ment tehát format! Azóta telepítgetem/állítom vissza a rendszeremet, amit 4 év alatt építettem fel! Tehát örülök, hogy ha következő csütörtökre eljutok odáig! Bocs, nem én tehetek róla, foglalkoztam a logóddal 680*240-be csinálgattam is egy két dolgot, utánna láttam, hogy 680*120-ba kell!
  • RIZLA
    CSÜTÖRTÖK... xDDD
  • Borg
    Jó, de te akkor is két héttel ezelőttre igérted, ha ráér :) Mind1, fasza legyen az a lényeg.
  • Dichter
    Készül. Kb 50%-os fázisában van. Egyébként meg írtam miért nem tudok vele gyorsabban haladni, ráadásul azt válaszoltad, hogy ráér...
  • Borg
    CSS topik 3D bannerével mi a helyzet? Már két héttel ezelőttre megígérted...
  • RIZLA
    680*120 :D
    ha már ér válogatni...
  • ivjoe
    MEkkora kell? 680*240 az elég nagy! Lásd:#459 A bannerműhely flash logója pedig ha jól tippelek 680*120?
  • RIZLA
    nem rossz, de kicsi.....:)

vmit azé +probálsz.? :)

csüt. nem gond, nem hajt ta tatár :D
  • ivjoe
    NEm baj, ha csütörtökön csinálom? SZERDÁN ÉPÍTIK KI A SZÉLESSÁVÚT! Amúgy van a Tilosnak bannere. Hozzászólásod 6. link! Sztem elég profi...
  • RIZLA
    1.
    2.
    3.
    4.
    5.
    6.
    7.
    8.
  • RIZLA
    facaaaaaa :D
    adom a képeket. :DD