8180
-
#630 hbd2amse! -
#629 Milyet nyitottál??? -
#628 Ázt! -
Darkboy #627 Én régen nyitottam egy ugyan ilyet, mielőtt még ez volt! TÖRÖLTÉK! :((( -
#626 LOL!THX
Nem jó a gépem még.Időm sincs megcsinálni. -
#625 géped jó már? Al Bundy banner? :) -
#624 -
#623 thx -
#622 Boldog Szülinapot Amse ! :) -
#621 THX! -
#620 Én mint kezdő csináltam egyet. Remélem a többiek, nem veszik zokon.
-
#619 Esetleg valaki más? -
#618 Én május 10.-éig nem érek rá, sorry.... -
#617 ? -
#616 Hi!
Szeretnék egy REKLÁM bannert ehhez az oldalhoz:http://mafiaclassicmod.uw.hu
Legyen kb akkora mint a #538-as hozzászólásban (vagy inkább kicsit nagyobb)
Legyen felírva rá az h:Classic Mod
és legyen a szövegen valamilyen effekt...
háttérnek pedig:EZT szeretném.
THX -
#615 Igen. Egyébként ki tudnám szedni magamtól is, de azért tisztább, ha elkérem, és abból okulok :) -
#614 a számlálóra vagy csak kíváncsi? -
#613 Mármint a scriptforrást. -
#612 Te csináltad? Grat. Megosztod velem a forrást? :) -
#611 nekem is vagy 3 órámba került :) -
#610 Fasza. Elismerésem a készítőé. Nekem nem sikerült lescriptelnem a visszaszámlálást. -
#609 ha érdekel a dolog, érdemes rá időt szánni, mert félelmetes, milyen lehetőségek vannak benne :)
amúgy nektek, mint "hivatásos" bannerkészítőknek, mi a véleményetek erről a bannerről?
-
#608 Elsőre kicsit rémisztő a dolog, de ha ráérzel az alapokra, akkor utána menni fog. Az animációs részt szerintem rövid idő alatt meg lehet tanulni. Onnan a kreativításodtól függ, mit hozol ki belőle. A programozás részt meg nem lehet eleget tanulni. -
#607 Sajnos nem dc-zem. De az swf.hu-ra ellátogatok, kösz.
Konkrét kérdés, egyenlőre nincs mert még nagyon kínai az egész.
-
#606 Ha DC-zel mindenképp tudom ajánlani a Flash bibliát. Pdf formátumokban fentvan nagyon sok hub-on. A verziószám meg 5-től fölfelé már egész mindegy, mert akkora változások nem történtek benne, hogy ne lenne jó. Én is 5-ön tanultam, most MX-et használok.
swf.hu is hasznos lehet. Nagyon sok tutorial van kezdőknek. Ha meg konkrét kérdésed van, írj ide bátran, ha tudok segítek. -
#605 Sziasztok.
Tudnátok nekem segíteni egy kicsit?? A MacromediaFlash MX 2004-hez keresek valamilyen magyar leírást.
Ha tudtok ilyesmit légyszi küldjétek át. Köszi.
-
#604 Htx! :) -
#603 De állat! -
#602 Amse! Megkaphatom a banner fla-ját? -
#601 Ide is: logócsekk :) -
#600 Valaki írt nekem mailt banner ügyben. Kérlek küld el mégegyszer, mert olvasás nélkül kitöröltem, véletlen. -
Verseghy #599 Najó, hagyjátok majd csinálok bannert, mert ugy gyorsabb, THX, bye! -
#598 Megdobod Amse-t egy privivel, hogy takarítsa ki a topigot... (De Amse bannerkovácsnak se az a dolga, hogy mindig ezt a tápigot tisztítsa az offoktól.) -
#597 Nem akarom elrontani a jókedvet a demagógiámmal, de lehetne róla szó, hogy ne offoljátok szét a topikot, mint a logoműhelynél? -
#583 Jah, tényleg. -
Verseghy #582 Hát itt van, de minden topic ugyanolyan színű:) -
Akkor csináljam, vagy hagyjam? Esetleg a topikhoz tudsz adni linket? -
#580 Hát igen. MOst láthattunk arra egy nagyszerű példát, hogy néha a google a leggyorsabb képszerkesztő! (Vagy tévednék???
[nem konoszkodik, úgyhogy ne vedd konoszkodásnak!] -
Verseghy #579 Ez jó, de ugy kéne, hogy kis betükkel a banner alján a felirat, és középre egy South Park logo, lehetséges? Meg akkor már valami keret aminek a széle olyan szinő mint a topic szine. -
#578 Esetleg?
[IMG] http://pix.dox.hu/pix4/aa68425c67a8ff24572bf45ff225ca6c.jpg [/IMG]