8180
-
#871 És mi legyen a szöveg? -
#870 Nah, ha egy ilyen is jó, csak piros-fehérbe, akkor mindjárt megpróbálom. -
#869 Kedves Mafis G!
Természetesen nem kötelező egy olyan bonyolultat készíteni mint amit leírtam, csak az elképzelésemet kérted.
Én egy olyannak is nagyon tudnék örülni mint pl. ez:
Természetesen mentővel és piros fehér színekben! -
#868 Aham. Akkor inkább meghagyom valaki profibbnak. -
#867 Elképzelésem csajk az hogy nagyon tetszenek azok a bannerek amikor látványosan mozognak.
Ez is egy kis videó, amit nem mi készítettünk, de a mentőállomásunkon szolgáló gk ábr.
A nagysága átlagos több oldalra is kérték már.
A látvány mozgalmas és figyelemfelkeltő legyen, itt találtam képeket és videókat. -
#866 Valami elképzelés? Méret? Hogy, stb... -
#865 Sziasztok!
Alapítványnak készítettem egy kis oldalt, szeretném ha banner is lenn. Az elkészítése kudarcba ment, és időm sincs vele foglalkozni.
Kaposvári Mentő Alapítvány
Előre is köszönöm.
-
heystumafly #864 jó lett köszi:) -
#863 -
#862 köszönöm szépen, nagyon penge lett!
ha valaki működés közben akarja látni, akkor tekintse meg ezt a honlapot: link -
#861 Már le lett zsírozva! -
#860 a hiba az ön készülékében vanö:)
ivjoe töltsd fel sg-re -
#859 hát, nekem még mindig nem müxik... :( -
#858 -
#857 műxik...fasza lett -
#856 nekem meg még mindíg szar a gépem és nagyon lassú.winrestart kéne, mert nemigazán jó most.kise kapcsolom amióta szar.51 napnál járok restart nélkül. -
#855 műxik hát, mikor megnéztem akkor is műxött -
#854 Nebasz, nálam műxik, a #851-ből ítélve ot is! Kinek nem műxik? Vagy max odaadom MSN! -
#853 Ha gondoljátok beszállhatok a bannerkészítésbe, most kicsit több szabadidőm van és szívesen csinálok. -
#852 nem hoz be nekem semmit azon a linken... :(
le is töltöttem a gifet flashgettel, de ha megnyitom a letöltött cuccot, akkor sem látok semmit... :( -
#851 -
#850 Megvan a banner!
De most megyek dolgozni! :C -
#849 Nah?
-
heystumafly #848 500*106 -
#847 Mekkorát? Lehet, hogy megpróbálom. -
#846 faszás nagyon... -
#845 ment pmbe -
#844 Adsz MSN-t, olyan képgalériát mutatok, beszarsz!
Ezt kerek 10 perc alatt dobtam össze! Egy szál Ps-pal! (komoly!) -
#843 jáááj :Dsry -
#842 hát, az az igazság,hogy felbasztam az agyam azon,hogy nem sikerült azt a geci képgalériát megcsinálni,úgyhogy egy hete hozzá se nyúltam :D
de ameddig kész van, az fel van töltve...
pm-be megy a link -
#841 MErt az oldal, amihez kell mennyire van előrehaladott stádiumban? MEgmutatnád, ami eddig van? PM PLS! -
#840 oké, no problem, ráér még, csak gondoltam megkérdezem... -
#839 Hnapra, ha minden igaz meglesz. Sry, csak dolgozok és mostanában fél 9 előtt ritkán érek haza. Hnap okvetlen megcsinálom! -
#838 cső mindenki!
nem akarlak zaklatni vele,mert látom hogy sokan mások is zaklatnak, de szeretnék érdeklődni,hogy halad-é a banner? :) -
heystumafly #837 és szép piros neonnal! -
heystumafly #836 azzal a felírattal:Constantine the videogame
Élvezd ha már megvan! -
heystumafly #835 kérnék egy szép constantineos logot!! itt a link:[URL=http://constantinemovie.com]ide katt -
#834 Linkelj normálisan! Htx. -
#833 kérek bannert, legyen szép zöld, meg legyen rajta mindenféle gyigyobák rajzizé, htx -
heystumafly #832 hy