1629
-
#547 ihhi, nagoyn feljöt ez a téma:D -
Dodo55 #546 Nem kroki, sárkány! -
Dodo55 #545 Szerintem simán lehet ilyesmiket gyártani. Majd próbálok valami más állatot, és ha műxik akkor felrakok róla a videót. -
#544 ez a krokis dolog nagyon kemény -
Dodo55 #543 De amikor elkezd forgolódni felém, akkor olyan feje van, mint egy megvadult kutyának :D -
Dodo55 #542 Közben rájöttem és már műxik, nagyon durva -
#541 de, ugyanazt rontottad el mint én előszörre :D
a sárkány fejét fordítva kell összeragasztani. vagyis, a "képes" fele legyen belül, kívülről a fehér papír legyen. -
Dodo55 #540 Megcsináltam azt a sárkényt, de nem akar működni. Mit kell csinálni, hogy működjön(azt tudom, hogy félszem/kamera, de hogy kell mozogni, milyen fényviszonyok stb)?
Itt egy kép róla, jól csináltam? Nem rontottam el valamit?
-
jefferson83 #539 Össze kell rakni :) -
#538 így még tényleg nem de működik... -
#537 kimented...
kinyomtatod...
összerakod!
WOW -
#536 #485 ebből én nem nézek ki semmit! -
#535 értem én, nekem is mozog de olyan rettenetesen minimálisan, hogy erölködnöm kell hogy egy picit mozogjon :-/ -
#534 igen, akkorra már leesett az elv.. ott hibáztam, hogy automatikusan összehajtogattam úgy, ahogy a video szerint láttam :)
így aztán fura is volt hogy nem fordul semerre a kis szemét, de az eredeti honlap videojánál leesett a trükk. nagyon jó! -
#533 pedig ez is olyan, mint a mozgó körök: elvileg mozgó fogaskerekeket kéne látni :) -
#532 holnap próbáld meg józanul :D -
#531 Photosopba átcseréltem a színt. -
#530 neked is csak azt tudjuk javasolni (mint amit mindenki javasolt nekem :P):
#521 -
#529 És mi alapján tudtad megcsinálni??? -
#528 ez rettentő gyönge :-/
nem csinál semmit, néztem egy pontra, forgattam a fejem, mentem előre hátra...
ez egy félresikerült darab -
#527 Nekem annyira tetszett ez a sárkány,hogy megcsináltam zöldbe és pirosba is. -
#526 Mobilal megnéztem és meghatódtam hogy menyire szépen nézett a kamerába -
#525 én ug ynem látom:S -
#524 Csak követni kell az utasításokat -
#523 #521 :) -
#522 Már hogy ne lehetne látni...............................................................
Egy szemmel kell nézni, mert síklátás kell hozzá
Logikus -
#521 Well, Olvass vissza =) -
#520 na most hogy sikerült (tényleg flash dolog), itt egy kép amit ebben a formában még nem láttam:
-
#519 LOOOOL, kiderült hogy én kifelé hajtogattam meg a fejét, amikor befelé kéne :D -
#518 háát összeraktam, de nekem nem akar semmit csinálni... néztem mobilon keresztül, akkorsem "nézett máshova", mint nektek.
EDIT: ja rájöttem, valami elszúrtam a fejénél, mert nem a gardener felirat felé néz... a nyakánál is el kéne vágni, v mi? -
#517 na jó, vagy 10X megnéztem ezt a videót, de nem hiszem el, láttam jó kis optikai csalódásokat, de ez vagy valami marha jó fake, vagy én vagyok már kicsit megzakkanva
hogy kell csinálni egy ilyet? megcsinálom otthon, most már kíváncsi vagyok rá! -
#516 Ez k...va jó!Megérte annyit kérdezősködni miatta. -
#515 Meg le van árnyékolva a fej egyimk része -
#514 szabad szemel nem látni, kell hozzá kamerás mobil vagy digitális fényképező....azon lehet tényleg jó kis illúziót kelteni:)
persze ez lehet azért van , mert ez tul kicsi az eredeti sokkal nagyobb, nemtom.
de naon érdekes:) -
#513 Egyre jobban szaggatom széjjel a fejét -
#512 Várj nem lehet jól akkor passz -
#511 VAZSEG KÖSZ ezek szerint elcsesztem a sárkányt na nem majd kijavítom mindjá -
#510 nem értem.. elmagyaráznád, hogy működik? most lusta vagyok összehajtogatni :) -
#509 Tudod, ennek a neve Optikai csalódás :) -
#508 mi van? ez lehetséges? vagy te mozgatod a fejét?
ez most bekattant nekem :D
ehez most túl fáradt vagyok :)