Optikai csalódások

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Aquir
azért annyira nem 😊

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

de amugy érdekes mert minden árnyék más felé van
tehát szerintem csinált kép!<#lookaround>

iszonyat jó könyv

ha lesz pénzem, meg is veszem jövõ7en

Aquir
és akkor lehet törölni a próbálkozásaidat <#ravasz1>

A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n

Crokin
És ekkor méretben végre látszik is valami abból, amire a kép utalni akart eredetileg 😊

Repatarurgyán

Crokin
Na, most már jó is 😊 Nem kell rinyálni <#mf1>

Repatarurgyán

Aquir
nem erõltetett ! Teljesen jól néz ki, idevaló kép

Aquir
nemár, hisz ottvannak az árnyékok, tudod mint a kockáknál ahol 5öt vagy 6ot látsz, attól függõen, melyik 3 oldal domborodik ki feléd

Crokin
Ja, én értem mire gondol, de szerintem egy pöppet erõltetett 😊

Repatarurgyán

RelakS
Szakadjak meg, de ezen én csak egy tucat lábnyomot látok...

sg discord: https://discord.gg/ezkyQvNE

Aquir
amit õ kédez: "homorú vagy domború?"

ha megnézed, lehet teljesen ugy is látni az árnyékokkal, mintha kiemelkednének a földbõl a lábnyomok 😊

lehet hogy aki nem látja elsõre ezt kicsit nehéz, de ha megvan akkor teljesen más képet fogsz látni rajta 😊

Csirke4
És mi az ami láccik rajta? 😮
Nekem még nem sikerült rájönnöm... 😊
Aquir
ezen cépen láccik a dolog 😊

Aquir
mostmmá nemmindegy? 😊

Crokin
Te figy, ekkora képet azért nem kéne, szétcseszed a fórumot vele.
Méretezd át 800*600-ra.

Repatarurgyán

Majd negyedikre!!
Vajon harmadikra sikerül?
Namégegyszer homorú vagy domború?
Sziasztok!
Szerintetek homorú vagy domború?
http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1106050018&status=galeria&galeria=Homor%FA%20vagy%20dombor%FA
Aquir
egy kis Eszperente? : "Szerverke neked befellegzett" 😊

Kemény 1 db ban kellene inkább...

fun is fun and done is done

kemény 4 db kép?? <#confused>

littleNorbi
EZ AZ OLDAL NAGYON DE NAGYON SZUPER !!!!!!!!!!

zaki
baz, ez nem semmi 😊

ismertem, de ebben a topicban még nem volt szvsz
kár hogy a fehér négyzet takarja picit a csajt... nekem megvan natúrban a kép 😊

Lacee
valszeg ez is vótmá, de én csak most kaptam 😊

az escher-szerût nem láttam, pedig visszanéztem a topicot.

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

Lacee

Mind ugyanabban a sz@rban fekszünk, csak van aki arccal felfelé... \"Cuius testiculos habes, habeas cardia et cerebellum\"

LSL
vótmá

http://lsl925.deviantart.com/gallery/ AMD A10-5800K, Gigabyte GA-F2A85X-UP4, GEIL Value Plus CL9 2*4096/1600 DDR3, Asus HD7770, 2,5TB HDD

Lacee

vótmá #17
de a madaras jó! <#eljen>

Lacee

Lacee

kacsa vagy nyuszi? 😊

találtam még pár ilyen lehetetlen rudat a gépemen, remélem még nem voltak

Stann
Ez nem a mallrats-ben volt?

😊

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Aquir
Szartrek (nemvitorlás) hajó 😊)

Buci
akkor mi? én csak fekete-fehér hangyákat látok, de azt sokat 😄

carpe diem

Aquir
hááát...

majdnem 😄

Bandew
"EGY VITROLÁS HAJÓ!!!" :-D

One Ring to rule them all, One Ring to find them, One Ring to bring them all... and in the darkness bind them.

Aquir
hát ez az 😊

Sadist
Élõben is lehet látni 😊 Ha van otthon szobai ventillátor, vagy valami kis propeller, akkor rakd egy olyan helyiségbe, ahol izzólámpás megvilágítás van és kapcsold be. Semmi különset nem fogsz látni. Ha viszont egy olyan helyre viszed, ahol neoncsöves megvilágítás van és bekapcsolod, akkor úgy néz ki, mintha elõször elõre, majd hátra, majd megint elõre forogna. Érdekes jelenség. Az a magyarázata, hogy a neoncsõ másodpercenként 100X villan fel (az 50 Hz-es hálózati feszültség miatt), de ezt a szemed nem képes érzékelni.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

Aquir
tééényleg?? 😊

nem szabad eláulni... <#whatever>
úgy már nem poén 😊

fifi
Én személy szerint többszöri próbálkozás után sem látok semmit! Mit kellet volna?

Extreme¤Noise¤Terror -ANOTHER WAY- Viharsarok fastcore Két perc alatt értek én mindenhez...

Bercy
de az csak monitoron vagy vmilyen kijelzon erzekelheto(a kepfrissites miatt).
eloben nem latni ezt a jelenseget.
Aquir
olvass a #108/#109-estõl a #127-es hozzászólásig, ott mondogatom hogy lehet 😊

az autónál meg ugy érti hogy láttad már mikor egy autón felgyorsul a kerék fordulatszáma, és azt persze ugy látod hogy lelassul majd hátrafelé kezd forogni a kerék, miközben gyorsul az autó 😊

vótmá #34
😄

Stann
Nekem ez a kedvencem(remélem nem volt még):

Stann
Kövezzetek meg, de én még mindig nem értem! 😞
Mentségemül szolgáljon, hogy a #137-es és többi képnél sem látom, hogy mit akar ábrázolni. Elvileg ugye úgy kéne, hogy a kép mögé fókuszoljak, de monitornál ezt nem tudom megtenni, csak sima képnél. Avassatok már be, hogy lehet ezeknél kivenni a képet?

Ezek szeint tényleg én vagyok a hüle! 😊