1629
-
#507 Na ugye ;) -
#506 Teccettek ezek a 3D reklámok az utcán.
Volt, ami olyan volt mint egy doboz.
Meg, amikor pl sör töltődik a poházba.
Legalábbis erről most nekem ez jutott az eszembe, mert gondolom ez a süsüs dolog olyasmi, mint az a doboz. -
:D
jóóó -
#504 na tessék megnézni :DDD -
#503 lol -
#502 kész van, köszi a segítséget, de ez h müxik?:D -
#501 kezd alacoolni:D -
#500 na, mostmár érted, ugye? :)
ték -
#499 Logika
ha kivágod a szaggatottat is akkor mi lesz szerinted a helyén? egy Nagy Lyuk, ami semmire nem jó :)
A szaggatott jelöli azt, hogy hova kerül a bedugott A és B fül, ami a sárkány oldalán van, a nyíl pedig jelöli is hogy honnan kell bedugni őket :) -
#498 a szagatottal ne csináljak semmit? a vastagot vágjam csa ugy ki, hogy majd átcsusszon rajta akkor azoka szagatottak minke vannak rajta?:D -
#497 #494
"Lent pedig vágd ki a vastag vonalt, igen először az ollóval kilyukasztod :)"
Érted. Nézd csak meg jobb felül a kisegítő képet.
De egyszerűbb ha először teljesen megcsinálod, és mikor Minden kész, már látni fogod hogy azt és úgy kell kivágni :) -
#496 ajj, de itt nem értem hog ymi van
-
#495 vastag* -
#494 A szaggatott vonalak segítők
ahol az van a szagatott vonalak végére írva, hogy Fold, akkor azon a vonalon hajtsd, ha az van írva hogy Cut, akkor vágd :)
a TAB -részeket nehogy kivágd, ott ragasztod a másik laphoz a sárkány fele fejét :)
Lent pedig vágd ki a vatag vonalt, igen először az ollóval kilyukasztod :) -
#493 Nagyon magyarázó a kép, úgy le van rajzolva minden hogy mindenki megérti :) -
#492 de a lenti résznél, ahol fordítva van felírva az A és B, és csa anyni van írva hogy TAB A meg TAB B, ott most a sagatott vonalakat kivágjam? az Anál a sarkáig, a B-nél meg csak "lyukasszam" ki a lapot? -
#491 jah szal úgy -
#490 látod a rajzot
Mountain = hegy -> magad felé (felfelé) hajtod
Valley = völgy -> befelé (a föld felé) hajtod -
#489 azt a mountain fold ot és yalley foldot nem naon értem. a mounbtain foldnál ahol az van írva hogy ugy kell, akkor felfelé, vagy lefelé? -
#488 Cut to white dot = A fehér pontig vágd ki
Mountain fold to white dot = A fehér pontig hajtsd ki -
#487 ott van.
Fold= hajtani
Fold to here= eddig hajtsd
ott vannak a kisegítő szaggatott vonalak
Tape = ragasztani
Tape tab D behind there[/b] = E mögé ragaszd a D fült
és így tovább :)
Mountain fold és a Valley fold a sárkány mellé le van rajzolva, és látszik a kisegítő rajzon a sárkány mellett, hogy kell hajtani!
És ott van hátulról lerajzolt sárkány, a kisegítő rajzról te is eligaazodsz :) -
#486 és hogy is vágjam ki, meg hajtam?:S meg hol kell ragasztózni?:S -
#485 a topikban van, nagyban
Most csak linkelem a Dragon képet mert tényleg nagy :) -
#484 meggyőztél, hol az a nagy kép:D asszem a gépen rajta van, izzitom anyomtatót:) -
#483 dehát láttad hogy működik! Igen a feje mozog (ugyan mi más mozogna még?) =) simán a hajtogatástól látszik úgy, hogy a részek fel le és oldalra is 3d-ben mozognak :) -
#482 de látam, nyomtató van, csa feketefehér, de a te álításod szerint az nem gond.
De akkor tényleg ha feje forgolódni fog vagy mi a fene???? monjd már róla vmit plz:) -
#481 Miért ne működne?? nem láttad a videót a sárkányról?? Vagy netalán az nem valódi? :)
itt van a sárkány képe, kinyomtatod (akár fekete fehéreben) és csak ki kell vágni meg ragasztani :) csak olló meg ragasztó kell hozzá :) -
#480 és működik valóban? -
#479 csinálhatod, én rég megcsináltam ;) -
#478 wháó:)
nem semmi, fénképet majd légyszi atiédről kivi vagyok h müxik e mert akkor én is megcsinálom:D -
#477 A sárkányosal kapcsolatban most mwegcsináltam csak ugye kicsiben tudtam kinyomtatni és a fényviszonyok miatt semmi majd reggel az ablakba teszem hátha akkor rám figyel -
#476 azt mondta a bandzsítósok nem mennek...
a póló szarságáról meg nem tehetünk =) -
#475 sztem ő a pólóra gondolt:) -
#474 Mindenfelé írtam hogy kell ezeket nézni, most egy hozzászólásba rakom őket hogy egy helyen legyenek, meg neked is segít :)
csináld úgy hogy 1dm-ről nézed (igen ugy nem látod és nem is az a cél) vagyis ne fókuszálj rá és amikor távolodsz, akkor összeérnek egyszer, de ne távolodj annyira hogy a körök egymást fedése megszünjön azért, mert rájuk fókuszálsz a normál látásoddal
csak meg kell tartani azt az állapotot, mikor ugy egymásramennek a körök, és lejjebb vinni óvatosan a tekintetet :)
ez teljesen olyan amikor távolba látsz, a lencséd jobban elkeskenyedik, és távoli pontra történik a fókuszálás, de te úgy látsz messze, hogy közvetlenül előtted van a kép, és nem szabad, hogy a távolba nézésről ráfókuszálj a képre (mint ahogy normálisan tennéd)
és ezt fordítva is meg lehet csinálni, vagyis nem távolbafókuszálással, hanem kancsalítással, és ilyenkor a domború 3D kép "negatívja" fog előtűnni, vagyis nem kidomborodva, hanem befelé horpadva jelenik meg :)
olyan ez amikor 1dm-re tartod magad előtt szemmagasságban és függőlegesen a mutatóujjad, ekkor ha távolban pl egy házat nézel akkor a szemed elött tartott ujj 2felé válik homályosan.
Ha ugyanígy 2 ujjat tartasz egymás mellett magad előtt ekkor mind a 2 ujj kétfelé válik miközbe egy távoli dolgot nézel, és ekkor 4 homályos ujjad van.
Ha most a 2 ujjat közelebb tartod egymáshoz, akkor ebből a 4 ujjból a belső kettő ujj (vagyis a jobb ujjad bal képe, és a bal ujjad jobb képe), tehát a belső 2 ujj átfedi egymást.
Ekkor kapsz egy 3. ujjat ebből a belső 2 ujjból.
csak az ismétlődéseket keresd és azok menjenek egymásba
utána próbáld az egész képet látni (először nehéz)
és ha látsz valamit ami máshogy van a képen, akkor az lesz a kirajzolódó tárgy
és utána minél távolabb viszed a fejed a képtől, annál jobban kidomborodik a 3d-s kép :)
-
#473 nem kell kancsalítani, sőt, a szemeid helyzete tökéletesen megegyezik a távollátás állapotával, ami köztudottan nyugtatóbb, mint a közelre látás :) -
#472 Pedig úgy bandzitok hogy a szemem kettéáll -
#471 akkor csak rosszul nézed :) -
#470 és ezért nem látom -
#469 Összejön csak az egyik fele anyira homályos hogy nemigaz.... -
#468 nem igaz hogy nem látod élesen a képet akár 2 dm -ről annyira, hogy ne lásd. Akkor te az elefánt rossz látásán is túlteszel :) Lehet hogy csak simán nem jön össze, megvan a technikája, bár tök egyszerű :)