Sony Ericsson K700i

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Nem vitamax,elöfizetéses vagyok,csak a gyárit játsza le.<#schmoll2>
voda--->vitamax ez az egyetlen mp alapú
drm packager... :s
A K7oo-asom nem játssza le a letöltött MP3 csengõhangokat,Vodás vagyok.Miért?<#confused>
melyik szolgáltatónál vannak a legjobb díjcsonagok?
és hol van a másodperc alapú számlázás?
Pheaper
Westend, sony erocson ba frisstik !

Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz

DONGUBA
Szoftvert szeretnek frissiteni k700-i -en csak nemtom hogyan kell es hol a szoftver.HELP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA
Szoftvert szeretnek frissiteni k700-i -en csak nemtom hogyan kell es hol a szoftver.HELP

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

DONGUBA

k700 vennék
Zadeus
datai manager ajánlani tudom csak

Zadeus
Haszbáljátok a Datai managerta mikor k700 am volt azt használtam fájl küldéhez

Akkor ügyesebben csinálasz valamit mint én. :-) Ha a BlueSoleil programot megindítom, akkor felismeri a telót és mûködik a másik két programmal, de a MyPhone nem megy.... el sem indul.
Tévedsz, a Pappfer-es fiúk már ezt is megoldották, én tudok a telómról java-s cuccokat küldeni!

\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.

Guillotine
Nekem is a BlueSoleil progim van és még is látja a MyPhoneExplorer a telefonomat.

www.guillotine.atw.hu

Azzal nem lenne semmi baj, legalább meglenne a gépen is a játék, a jövõbeli vészhelyzetekre. De a gépre sem tudom sajnos feltölteni.
Sajna BlueSoleil progim van, automatikusan telepítõdik a bluetooth driverekkel, azzal meg nem mûködik a MyPhoneExplorer. Ha meg leveszem a BlueSoleil-t, akkor a driverek is eltûnnek és a telót nem látja a MyPhoneExplorer.
Stann
Telepített java-s játékot nem tudsz sajna átküldeni telóról telóra, csak géprõl!

Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?

Guillotine
Töltsd le a legújabb MyPhoneExplorer-t abban láthatod a cuccokat.

www.guillotine.atw.hu

Hallo, segítséget szeretnék kérni. Az egyik K700i telóról szeretném a játékokat átvinni egy számítógépen keresztül a másikra (bluetooth segítségével), de eddig minden próbálkozásom hiábavaló volt, egyetlen program (a bluetooth stick saját programja, a dateimanager, a floAt's Mobile Agent 2) sem látta a játékok mappát. Tud valaki segíteni, mit kell csinálnom, hogy megjelenjen és másolható legyen a sok játékprogram? Köszi elõre is!
na paja meglessz az üzlet?
írj majd valamikor emailt!
Guillotine
Ha magyarországról telefonálsz külföldre akkor is ugyan annyit kell fízetned érte mintha országon belül telefonálnál csak annyi különbséggel,hogy a hívott szám is fízet a fogadott hívásért.Ez országonként más díjat jelent a hívott félnek.

www.guillotine.atw.hu

CalebJoe
Bocsi nem ide vág de lenne egy hülye kérdésem, ha magyar mobilszámmal telefonálok külföldre szintén magyar mobilszámot hívok akkor az drágább e mint ha itthon hívnám fel?
repvez
koszi jo kis cucc egybol kapcsolodott minden macera nélkül és még berakott egy csomo progit amit távvezérelhetek a teloval,igy már nem is kell odamenni a géphez ha be akarom a winampot kapcsokni egy kis zenehalgatásra 😄
5w0rdf15h
ok köfi 😊

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

Zadeus
a telefonnak nincs ilyen funkciója de a szolgáltatóknak van de sztem nem mindegyiknek 😊

5w0rdf15h
hiak

azt szeretném kérdezni h h lehet beállítani azt a funkciót h miközben hívnak engem ne csak simán a csörgést hallják hanem vmi zene szóljon annak aki hív amig csörget? ha egyáltalán van ilyen funkció 😄

\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"

paja007
ajánlom számodra a floAt's Mobile Agent 2 nevû kis progit

hogy honnan szedheted le? innen

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

repvez
sziasztok!
tudnátok segiteni abban hogy mit kéne beállitanom ahhoz, hogy a telefonrol át tudjam küldeni a képeket,zenéket stb a szgépre bluetooth-al.Mert a windozos varázslo segitségével felismeri a telefonomat és tudok is rá küldeni mindent,de visszafelé már nem kapcsolodik a telefon.Pedig a távvezérlés funkcio is müködik.Amit hozzá adtak softvert azzal müködött régen csak azzal kb.2nap mire összelövöm a rendszerrel.Meg ahhoz kell egy kis bat fájl ami átnevezi a wines drivert.Vagy van valamilyen alternativ progi amivel egyszerüen megoldhato a kapcsolat létrehozása?
köszi
Van számatokra egy iggen jó játékoldal Sony Ericsson Games napi frissítéssel, az oldalra felkerülõ új játékokról meg itt értesülhettek: Legújabb játékok - fórum, jó szórakozást!
paja007
ingyen sms: http://www.cellebrum.com/

a regisztrációhoz telszám kell, és 50 db sms van ingyen regenént.

AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"

tudtok valami ingyen sms web oldalt?
[email protected] vagy msn: [email protected] várom a képeket!
Zadeus
Nekem a k700i m még anno 1 teljes feltõltéssel birta 4-5 napot ebbe benne van h telefonáltam meg , sms , ... !

engem érdekelnek a telok!
írjatok és megegyezhetünk!
köszi a választ!
nektek a teló teljes feltöltés után hány napig birja? (mármint az akksi)

Zadeus
nem

hi
az lenne a kérdésem, hogy ebbe a telóba be lehet-e tenni a K750i 900mA-es akksiját?
elõre is kösz

Stralis 91
Nah nem boltolunk 1et koma?? Én most akarom eladni!

Stralis 91
hali! nem kell vkinek a k700i-m? Kiváló állapotban van!

Szevasztok!
Azt olvastam több helyen is,hogy Vodánál nem lehet Blootothon átküldeni Mp3-at.Ez igaz?És adatkábelen át lehet?Kösz!

paja007
Hi!

Nekem semmi bajom nem volt a telóval, a joy-tól eltekintve. Azzal is csak annyi, hogy koszolódik. Egyszerû a megoldás jó nagyokat belefújsz és már müködik is. Egy darabig. Aztán megint fújkálod. Ha va rá egy ezresed, akkor beadod vhova kitisztítják és tovább bírja. Én ezzel az egy hibával találkoztam. Akksira nincs panaszom, pedig gyakran használom a rádiót is.
Utánvétellel csak akkor para ha a postán dobálják a csomagot...azt meg ugye...na mindegy.
Egyébként én eladnám az enyémet, ha érdekel, beszéljük meg....

awak3n
Hi!
hát én még anno 30 ért vettem boltban,de kitudja.
aksija nekem még nem bírt ki 1 hetet se,heti 1-2 töltést igényle biztosan
nem hiszem,hogy típushiba, de nekem mikor megvettem elõfordult,h nem tudtam hívást fogadni,nem jelezte ki,mitha ki lenne kapcsolva.

Hellotok!
Egy kis segítség kéne!
Most szeretnék venni használtan egy k700i-t.
van valami típushibálya?
mire kell rá odafigyelni?
megéri 25000 huf-ért?
utánvétellel kockázatos megvenni?
miylen az a Li-Po akksi?
mennyit bír?
jobb mint a Li-Ion?
a válszokat megköszönném
Patesz
igen!

Japep
És azt használhatom csengõhangnak is???

CHELSEA FOOTBALL CLUB

Patesz
Nekem is mûködött! na szóval a progiba berakod az mp3-at és kijön egy másik fájl! Ha a telóba feltöltöd az utobbi fájlt akkor a telefon a kiterjesztésnek ugyanúgy mp3 -at fog kijelezni csak egy kulcs van elötte és nem tudod továbbküldeni!

Japep
Ahogy én csináltam, ugyanúgy viselkedett mint az mp3!

CHELSEA FOOTBALL CLUB

nekem simán ment a drm packager