1702
  • balvin
    Nem tudjátok miért nem játszik le a telefonom se .wav, se .mp3 fájlokat? Nagyon kéne hogy le tudjon játszani zenéket, mert a .midi csengőhangok nagyon gázak:D Ha vki tud az segítsen plz
  • XRV
    Szimpla joy csere 4000ft volt
  • Indigo
    Nyilván hivatalos szervízben nem bagóért fogják neked megcsinálni. Ott kell csináltatni ahol olcsóbb...
  • CzGobe
    Kicsit tévedsz, az a baj. Tényleg nem játékra tervezték, de az is tény, hogy attól függetlenül is hamar kopik a joy. Csak az alkatrász kerül egy ezresbe, nem beszélve a munkadíjról (amiről még én sem tudok pontos adatokat, majd megkérdezek 1 hivatalos szervízt).

SE nagyon jó gyártó, technológiában sokszor a Nokia fölött van, meg környezetbarátabb is :DDDDD, mint a Nokia (k700as idők előtt én is hc nokiafan voltam) és a Motorolla (amiről a személyes véleményem, h 1 darab ****).

Lefagyás ellen: 2-3-4 hetente (használattól függően) ki kéne kapcsolni 1x. Annyit csak meg tudsz csinálni^^.

"egy noki,vagy motorola sokkal jobb választás,de azokat meg is kell fizetni.... :(" - teljes mértékben igazad van: egy hasonló tudású Nokiáért sokkal többet kérnek el, ezért: "A SE ár/érték arányban a legjobb!".
  • Indigo
    A SE ár/érték arányban a legjobb! Viszont tudásban sem kell szégyenkeznie, kategóriájában a K700 az egyik legjobb teló (ezért is vettem ilyet :D). A minőségről semmi rosszat nem tudok mondani, az előző R600-asomnak volt egyszer gond a mikrofonjával, de azt kicserélték és azután semmi baj nem volt vele. A K700-al még ennyi sem volt. Ami pedig a joy-t illeti... hát nem fifázni meg rallizni kellene a telefonon, mert azt a joy hosszú távon tényleg nem bírja, de egyik telefon esetében sem. Amúgy ez egy párszáz forintos vacakság, nem vág földhöz senkit ha kicseréli...
  • Palinko
    szerintme is béne (bár az enyémmel szerencsére nincs baj :D)
    de akkor is egy noki,vagy motorola sokkal jobb választás,de azokat meg is kell fizetni.... :(
  • Pheaper
    szted, sztem nem !
  • laci 700
    Sok barátomnak k700i-je van és nekik is sok baj van a joy-al.
    Sztem béna a Sony Ericsson!!!
  • Pheaper
    ez nem igaz !!! nekem eddig szinte sony ericsonom volt =( t630,k700i, és most w810i) és nagyon meg vok velük elégedve nem fagy a joy se szar 1 év után sem a k700i re gondolok .. szal sztem pont rosszat fogtál ki
  • laci 700
    szerintem POCSÉK a SE K700i!
    naon sok vele a gond.
    meg mindig lefagy és rossz a joy is.
    minden telefonnal ennyi a baj vagy csak a Sony Ericsson sz@r?
  • CzGobe
    ha kicsit hamarabb megtudtam volna, hogy az összes SEnek hamar tönkremegy a joy-ja, akkor már kicseréltetem volna :(. Bár lassan hozzászokok :D. 3 hónapig jó volt, a maradék 10 hónapban meg szokok a xarhoz :-%
  • Pheaper
    hát igen garival!
  • laci 700
    Nekem a szervízben garival ingyen kicserélték a joyt!
  • Pheaper
    ahha 1 év
  • CzGobe
    Mennyi gari van rájuk adva, 1 év? mert ha annyi, akkor lejárt már 1 ideje. Amúgy megkérdeztem 2 kisszervízt, 1ik 5öt, másik 6ot mondott, h annyiért cserélik ki (persze ők veszi az alkatrész). SEszervíz mennyiért cserélné ki, vagy itt pesten vmi; nem tudja vki?
    Megnéztem a Speedshopot, gyári joystick belső nincs raktáron 990ért, utángyártott van raktáron 970ért :D
  • FFX
    max ha garanciás...
  • Pheaper
    hát jah
  • paja007
    ingyen semmit nem csinálnak meg, sehol, pláne nem itt pesten :)
  • CzGobe
    Ha megvan a joy, akkor a WestEndben ingyen kicserélik?
  • Japep
    Nekem ez egy kicsit messze van, én "Miskolc környéki" vagyok.
  • Pheaper
    vidd el a sony ericson ba (BP,westend) vgay elviszed egy használt mobil boltba és berakatod velük esztergomba 1500 ér meg csinálják
  • Japep
    De akkor hogy/hol cseréljem ki?
  • Pheaper
    ne cseréld ki házi lag a joyt és sztem a speedshopból rendeld én onnan már rendeltem és megbizható :)
  • Japep
    Sürgős lenne!!!
  • Pheaper
    itt vannak hozzá alkatrészekITT
  • technodome
    hali.
    tud vki használt, esetleg üzemképtelen k700i-t? a lényeg hogy a belső kijelzője jó legyen! a sajátomon az széttört:(
    aki tud az jelezzen már lécci.
    [email protected]
  • Japep
    Van már itt olyan, aki rendelt innen valamit???
    Vagy házilag ki tudom cserélni a joyt??? (mindkét részét)
  • steigi
    Hali!
    Anthony 84, köszi szépen a segítséget, idő közben rájöttem már én is.

Üdv:

Steigi
  • FFX
    hát valszeg nekem nem csak a kosz volt a gond :(((
    ha balra nyomom nem reagál, felfelé se, le és jobbra hajlandó működni csak de legtöbbszőr az ok gomb aktiválódik :((
  • FFX
    AHA!!!

azt nem gondoltam hogy a joy gombot is le lehet szedni

kössz a kulcsszóért :)
  • Japep
    Én csak az elő/hátlapot szedtem le. (+ a joyról a műanyagot)
    Én fogkefével tisztítottam és kifújtam belőle a port!
    De én már hallottam olyat is, hogy porszívóval, vagy contact spray-vel...
  • FFX
    közbe nekem is sikerült de a joystick ugyanolyan szar mint volt, csak a menübe tudok vele belépni nagynehezen :((

te mennyire szedted szét? illetve hogyan tisztítottad a joy-t?
  • Japep
    Én addig nyomtam egy csavarhúzóval, még ki nem jött a gumi másik oldalán...a telefonon egy karcolás sem esett, és a joy is jobb, mint újkorában!
  • FFX
    hogyan? a tetejét már sikerült leszedni (jó poros volt) de az oldalán azzal a 10 műanyag pöcökkel nagyon szenvedek, alig birok alányúlni és visszapattannak maguktól ha elkezdem őket veszíteni :S
  • Pheaper
    húú jó !! vigyázz a műanyagra az oldalán
  • Japep
    Már sikerült!
  • Japep
    Hogy a francaba lehet azokat a műanyag pöcköket kipattintani???
    Én itt nézem, de nekem nem sikerül...
  • Indigo
    Csak óvatosan :)
  • Japep
    Köszi, megpróbálom szétszedni...
  • Indigo
    ITT lehet kapni :)