Sony Ericsson K700i
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
és hol van a másodperc alapú számlázás?
Eddigi Telóim : ER1018>NO3210>NO6210>SIMC60>SET630>SEK700I>SEW810I>NOKIA N73 Music Edition Carstyling 4verz
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
\'Én egy szignatúra vírus vagyok aláírásfile-ban terjedek. Kérlek másolj át a saját aláírásodba\'.
www.guillotine.atw.hu
Tavasszal ugye elolvad a hó. De hova tűnik a fehér?
írj majd valamikor emailt!
www.guillotine.atw.hu
azt szeretném kérdezni h h lehet beállítani azt a funkciót h miközben hívnak engem ne csak simán a csörgést hallják hanem vmi zene szóljon annak aki hív amig csörget? ha egyáltalán van ilyen funkció 😄
\"You tried your best and you failed miserably. The lesson is, never try.\"
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
tudnátok segiteni abban hogy mit kéne beállitanom ahhoz, hogy a telefonrol át tudjam küldeni a képeket,zenéket stb a szgépre bluetooth-al.Mert a windozos varázslo segitségével felismeri a telefonomat és tudok is rá küldeni mindent,de visszafelé már nem kapcsolodik a telefon.Pedig a távvezérlés funkcio is müködik.Amit hozzá adtak softvert azzal müködött régen csak azzal kb.2nap mire összelövöm a rendszerrel.Meg ahhoz kell egy kis bat fájl ami átnevezi a wines drivert.Vagy van valamilyen alternativ progi amivel egyszerüen megoldhato a kapcsolat létrehozása?
köszi
a regisztrációhoz telszám kell, és 50 db sms van ingyen regenént.
AMD Athlon 2800+, ATI Radeon 9600 PRO 256 MB, 512 MB DDR 400 Mhz, 160 GB HDD, SAMSUNG SyncMaster 739DF 17\", Creative Live! Cam, WinFast TV2000XP TV tuner \"Te is fiam Bluetooth?\"
írjatok és megegyezhetünk!
nektek a teló teljes feltöltés után hány napig birja? (mármint az akksi)
az lenne a kérdésem, hogy ebbe a telóba be lehet-e tenni a K750i 900mA-es akksiját?
elõre is kösz
Azt olvastam több helyen is,hogy Vodánál nem lehet Blootothon átküldeni Mp3-at.Ez igaz?És adatkábelen át lehet?Kösz!
Nekem semmi bajom nem volt a telóval, a joy-tól eltekintve. Azzal is csak annyi, hogy koszolódik. Egyszerû a megoldás jó nagyokat belefújsz és már müködik is. Egy darabig. Aztán megint fújkálod. Ha va rá egy ezresed, akkor beadod vhova kitisztítják és tovább bírja. Én ezzel az egy hibával találkoztam. Akksira nincs panaszom, pedig gyakran használom a rádiót is.
Utánvétellel csak akkor para ha a postán dobálják a csomagot...azt meg ugye...na mindegy.
Egyébként én eladnám az enyémet, ha érdekel, beszéljük meg....
hát én még anno 30 ért vettem boltban,de kitudja.
aksija nekem még nem bírt ki 1 hetet se,heti 1-2 töltést igényle biztosan
nem hiszem,hogy típushiba, de nekem mikor megvettem elõfordult,h nem tudtam hívást fogadni,nem jelezte ki,mitha ki lenne kapcsolva.
Egy kis segítség kéne!
Most szeretnék venni használtan egy k700i-t.
van valami típushibálya?
mire kell rá odafigyelni?
megéri 25000 huf-ért?
utánvétellel kockázatos megvenni?
miylen az a Li-Po akksi?
mennyit bír?
jobb mint a Li-Ion?
a válszokat megköszönném