1702
-
#1662 Rakd az egyéb mappába... onnan tod majd telepíteni és küldeni is... -
#1661 Még annyi, hogy az adatkábel beállítással vn baj hogy nagyon lassú vagy alapból lassú mert 541kb-ot vagy 5perc alatt tesz fel :S -
#1660 Csá! Nekem is K700i-m van és adatkábellel akarok játékokat feltenni, de nem lehet mert a menük közül az alkalmazások és a játékok nem jelenik meg így nem tudom a játékokat feltenni a telóra (csak a képek, hangok, videók, témák és egyebek mappák jelennek meg). Mi a baj? Pls segítsetek! -
#1659 Az a MediaMarkt-os USB-s kábel, amit lehet kapni, gondolom jó ehhez is (mert a régi Ericsson csatlakozója van)... Visszaolvasok, mert biztos volt már, de ha nem gond egy linket adni nekem, ahonnan a szükséges program beszerezhető, azért külön hálás leszek!
Tehát induláskor "Helyezzen be SIM kártyát!" üzenet ellenére kábelen meg lehet csinálni a "nagy műveletet", vagy az azért kell?! -
#1658 1. nincs
2. 2 perc alatt ki lehet függetleniteni kábelel -
#1657 1.) guruktól kérdezem: létezik ehhez a telefonhoz is olyan weboldal, ahol el lehet intézni egy-két klikkeléssel a szolgáltató-függetlenítést? (Nokia-kra van ilyen - és működik is).
2.) Megoldható, h egy T-mobilos készülék ne akarja mindenáron a SIM-et kérni induláskor? (Mert akkor kérnem kell vhonnan egy T-s SIM-et a függetlenítéshez, ha van ilyen weboldal, amit az 1.) alatt kérdeztem) -
#1656 k700ire nem lehet -
#1655 az egyéb mappába berakod a játékod majd a telóból telepited -
nagsakon #1654 heló mindenkinek! nem tudja valaki, hogy ha a k700i telómra bármi játékot leszedek a netről, és Bluetooth-al ráteszem a telóra, miért nem működik? Vagy az a Java TM kell vagy mi? Ha az, valaki elküldené? -
#1653 Hi valaki tudna nekem DRMpacker-hez linket adni vagy feltolteni valahova mert nemigen talalom thx -
romacsavo15 #1652 nem tudjátok hogy hol kell letölteni telefonra a gta-át -
valami999 #1651 Használjátok egészséggel
További Javákat felrakok ha kell bocs hogy ide írtam ezt a linket sry.. -
valami999 #1650 Sony Ericcson K700hoz 3d java játékok
PREMIUM Javák 14DB Ingyenes 3D Java játékok K700ra
És találtam egy aránylag jó témát K700ra
[URL=http://sonyericcson.atw.hu/tema.html]Nagyon jó kis Téma "Starcraft PREMIUM Téma További Információhoz katt ide [/URL] -
#1649 bocsi véletlen kétszer ment -
#1648 nekem sok minden nem ment
nekem is az volt
és főleg a Bloetooth-os cuccok nem akartak működni...
mind1 ti tudjátok -
#1647 nekem sok minden nem ment
neke is az volt
és főleg a Bloetooth-os cuccok nem akartak működni...
mind1 ti tudjátok -
Indigo #1646 Fordítva: a k700i-n sok minden megy... -
#1645 a tegnapi nap folyamán sikeresen elhagytam ezt a mobilomat is -fav :(:( -
#1644 ok
1.nem akartam ordibálni
2.a k700i-n sok minden nem megy... -
#1643 nekem w810imra van olyan progi amivel lelehet védeni a cuccokat -
#1642 1, ne ordibálj
2, KIZÁRÓLAG sony ericssonokkal és csak K700i-vel foglalkozó oldalon találtam ezért működnie kéne. szal -
#1641 mert az nokiákra van és az nem működik sonyericssonokon!
ez van... VEGYÉL NOKIÁT! -
#1640 igen igen :)
én találtam csak nem működött :( -
#1639 mármint jelszóval levéd? (nem taliztam ilyesmivel, bár nem is kerestem) -
#1638 up
-
#1637 hi!
olyan progit keresek K700i-hez hogy le tudjak zárni bizonyos mappákat szal ha valaki tud olyat ami már BEVÁLT az dobjon meg egy linkel, köszi. (én is találtam már 1et, de amikor elakartam inditani a telon ezt irja ki: "alkalmazáshiba" [FileLock 11KB]) -
#1636 mé irod be mindenhova? (küll átvágás az egész) -
rosta1994 #1635 Ittvan a legjobb pénzkeresési módszer!NAGYON SOKAT LEHET VELE KERESNI!!!!!
Rövid leírás:könnyen kereshetsz pénzt ezzel!Ha te naponta dolgozol 1 órát akkor nagyon sokat kereshetsz!Te napinta 1 órát chatelsz és továbadod!
Te továbadod 1hét alatt 100embernek akik szintén továbadják további 10 embernek akkor te NAPONTA keresel 2000ft INGYEN!
100X10=1000X2ft=2000ft vagyis egy hónapban 62ezer ft lesz a jövedelmed!!!
Én már havi 200ezer ft-t keresek ezzel a mobilossal!(mellékjövedelem)
Hosszú leírás:
Pénzt kereshetsz a mobiloddal! Annyit kell tenned, hogy elolvasod reklámcélú SMS üzeneteinket, és ezért fizetünk Neked. Csak regisztráltatnod kell magadat!
Szeretnéd tudni, mennyi pénzt kapsz?
Minden fogadott és elolvasott üzenet után 5 Forintot kapsz, amit jóváírunk Mobilpont számládon, ezt weblapunk egyenleg oldalán kisérheted figyelemmel. Több pontot gyűjthetsz, ha a Mobilpont szolgáltatást ajánlod barátaidnak, ismerőseidnek, mert az ő általuk fogadott SMS-ek után pontokat írunk jóvá Neked.
Ahhoz, hogy ezt a kereseti lehetőséget kihasználd, csupán az a teendő, hogy regisztrálod magad, és a fogadott reklám SMS-ek után a Mobilpont pénzt ír jóvá, melyet vagy bankszámládra utalunk, vagy postai utalványon kapod meg. Az átutalás havonta történik, ha eléri a 6000 Ft-ot. Amennyiben nem éri el, az összeget átvisszük a következő hónapra.
Példa:
Regisztrálod magad a Mobilponthoz és 5 barátodnak is ajánlod a szolgáltatást és ők is regisztrálnak. Ők tovább népszerűsítik a Mobilpontot személyenként három ismerősüknek.
E példa szerint egy SMS fogadásánál a következőképpen írjuk jóvá pontjaidat:
Az általad olvasott SMS után 5 Forintot kapsz.
A barátaid által fogadott SMS-ek után még kapsz 5*3 Forintot.
Az ismerősök által fogadott SMS-ek után kapsz 15*2.
Összesen egy kampány után 50 Forintot írunk jóvá Neked.
Egy kis számolás:
ha csak 10 embernek ajánlod, és ők is további 10-10 embernek adják tovább, akkor havi: 10x20x(5Ft+10x3Ft+10x10x2Ft)= 51700 Ft üti a markodat.
Ne feledd, ha sok ismerősödnek mutatod be a Mobilpontot, a pénzed hatványozottan nőni fog!
Nem küld sok sms-t, túl sok pénzt sem jelent, de ha tagokat gyűjtesz, jóval többet kapsz, mintha csak magad lennél. Tudod... sok kicsi sokra megy!
Hogyan regisztrálhatok?
Erre a linkre kattintva kitöltheted a regisztrációs lapot:
http://www.mobilpont.hu/be4.html
FONTOS!
A regisztrációnál Ajánlónak ezt a számot írd:
06 20 443 1683
Sok sikert!
-
#1634 ja meg csavarjaid vannak? mert az is kellene 4 db -
#1633 Hy irtam neked priviben kellene egy k700i hangszóró. A cuccok gyáriak? -
#1632 függetleniteni csak szevizkábel lehet -
Joniyo #1631 Sziasztok kérdésem volna a setool 2 progival kapcsolatban hogy K700i DSS-25 kábel kombináció függetlenítés céljából működhet?? -
#1630 K700i, alkatrészek vannak,hangszóró, kamera stb, -
#1629 JAVA GAMES (Tobbnyire 3D) -
#1628 XD -
#1627 Én..ni no é nem tom öö ti tütö tatta minti tüti tatta tutot ö tudá -
#1626 most lett független a sek700i-m. hehe. nadölömbódodság ;) -
#1625 Az SeTool2 csak az újfajta készülékeket kezeli (K300, J300, K500, K508, F500, Z500, K600, K608, K700, S700, V800, Z800, Z1010, K750, D750, W800, Z520...), tehát ezeket lehet függetleníteni vele.
A progi szervizkábelel (soros, vagy USBs), vagy gyári DSS kábelel mûködik.
Első lépés: Kapcsold ki a telefont, majd a Settings fülnél pipáld ki a "Complete phone"-t, és a "Set color to RED..."-et !! Állítsad be a COM portotot, amibe a szerviz kábelt dugtad, majd a sebességet (sorosnál: 115200 bps, USB-nél: 921600 bps). Utána állítsad be a telefon típusát, a CID Change-t hagyd "CURRENT"-en!
(A "Recovery" gombot lehetőség szerint NE használjátok!)
Megnyomod a "Unlock/Repair" gombot.
Amikor kéri a program, akkor röviden megnyomod a telefonon a bekapcs gombot, ez közben többször is előfordulhat, ha a bekapcs gombra mégsem reagálna, akkor akku ki/vissza segíteni szokott...
Ha végzett a program, akkor kiírja, hogy hány másodpercig tartott a mûvelet, ezután le lehet szedni a kábelről. Ha valami hibát ír ki, akkor a beállításokat nézd át még egyszer, ha mindent jól csináltál, és mégsem megy, akkor a forumban kérhetsz segítséget...
Az SeTool2 programot le tudod tölteni!innen
info -
ktomi22 #1624 jó régen írtad a hsz-edet, de azt akarom kérdezni,..hogy ha van ilyen kábelom, akkor milyen progival tudom megvalósítani és hogyan a függetlenítést..?
-
ktomi22 #1623 köszi.. te goggle barát :).. de én valami tapasztalatból beszélő embertől akartam valamit kapni :)