1702
  • Raho
    Köszi.
  • Pheaper
    menü--üzenetek--beállitások--körzetinform.-- és itt
  • Raho
    Hogy kell az adókörzetiinfot kikapcsolni?
  • Pheaper
    áámost jó
  • fapofa44
    Nekem nem Jó ez a zsupszis oldala!!!!!!!!!
    Nem bírok semmibe be lépni képekbe hangokba semmibe?!?!

Ti?????????????
  • fapofa44
    nem jó falami buziságot ír ki!?!?!?4
  • fapofa44
    köszi
  • fapofa44
    szia zsupszi nekem is ugyan ez volt a problémám és nekem az vélt be hogy:::::

menü:beállitások:Általános:Mindent nulláz:Mindent vissza: -Igen beírod a kódot és már kész is.
    De figyelj ez mindent ki fog törölni a kapcsolattol kzdeva hangok képek mindent....JÓl gondold meg hogy kitörlöd-e!!!
  • Pheaper
    innen
  • fapofa44
    Sziasztok megmondanátok honna lehet nagyon jó k700i cuccokat leszedi és honnan:???????

• zsupik700i
    Nemrég feltöltöttem az se 700i telefonomra a Toca 3-at és azóta szarakodik velem. Előszöz az mp4 számok akadtak meg rajta, de gondoltam biztos a szám ****, ezért újra rátettem őket. Ezek után némelyik szám elindításakor mindig ugyan az szólt!!! Amikor le akartam törölni le is szedte (legalábbis először azt hittem), de még mindig rajta volt, és ezek után akárhányszor le akartam törölni azt írta, hogy: "A törlés nem hajtható végre, mert a fájl védett" !!! Ha valaki tud megoldást írjon
  • Pheaper
    nekem amikor ez a telóm volt 1 évig birta a joy utána kitisztitattam és eladtam :P
  • Lethys
    Nektek h, romlik a joy??? mert nekem már gyalázatos
  • Pheaper
    nm
  • Lethys
    thx
  • Pheaper
    innen !!!!!!!!!4
  • Lethys
    leírnátok a kedvemért még1× h, honnan lehet letölteni azt a dm packert amivel a vodás telóknál is belehet tenni mp3at csengőhangnak. thx
  • Indigo
    Ez kurvajó...
    Működni is fog majd az oldal valamikor?
  • repvez
    Hehe, épp most akartam megkérdezni azt amiröl az elöbbiekben ment a téma,de azért ha valaki venné a fáradságot és összefoglalná, hogy hogyan lehet bluetooth közbeiktatásával SMS és ébresztöhangnak betenni tetszöleges mp3-at azt megköszönném.Gyári vodás szoftver van rajta,de a jobbik fajtábol ami engedi továbbküldeni a saját mp3-akat.
    A bluetoothot azért irtam hogy a servizkábel helyett azzal meg lehe-e oldani a szügséges beavatkozásokat,mert az jol muxik már.
    Egy másik problémára esetleg tud valaki megoldást?
    Azt miért csinálja a telo,hogy felhívok valakit a telefonkönyvböl és egy másik neve jelenik meg az utolso hivás infonál ill. ha felhiv egy olyan ember aki már el van mentve annak miért nem irja ki a nevét és a beszélgetés után miért akarja ujra elmenteni.
  • Pheaper
    ezt reklámnak hivják
  • zsupik700i
    www.zsupi-k700i.freeweb.hu :-)
  • PeeVee
    simát áthuzzátok és megkérdi, de ha többet tesztek fel egyszerre akkor nemtudod mindegyiknek kivalasztani -> beteszi vagy alkalmazasba vagy játékokhoz tök8 NEM???:PPP de ált jo helyre teszi
  • Rage47
  • CzGobe
    Ha nem ismeri fel, hogy játék, akkor rakhatod akárhova.
    Ha felismeri, akkor meg megkérdezi, h alkalmazások vagy játékok mappába tegye. Legalábbis nekem ilyen tapasztalataim vannak.
  • Pheaper
    az egyéb mappába rakd onnan meg telepitsd
  • Noninnyó
    Szerintem tök mindegy, hogy hova rakod. Mondjuk Other könyvtárba, ha van olyan. Utána belemész, rányomsz a játékra, és megkérdi a teló, hogy hova tegye az alkalmazást, majd rányomsz, hogy a Játékok-ba.
  • Shevchenko
    Az renbde van minden rábirok rakni csak játékokat nem.Hova huzzam a játékot mert nem észlel olyan mapát a telcsin hogy játékok,pedig ott van.
  • Pheaper
    infrával szoktam amikor még ilyen telóm volt
  • Shevchenko
    Sziasztok!Valaki tudna nekem segíteni hogy kell felrakni játékot a telcsire.Köszi
  • PeeVee
    nos! www.pappfer.hu ! itt van sok fórum, érdemes olvasgatni és k700i-s dolgokat keresni! Letöltések/Firmware-n belül van Patchelt firmware -> és MP3 sms hang. így lehet sms hangot betenni (kell hozzá szervízkábel, szal amivel tudsz software-t frissíteni) java-játék/progi küldés dettó!

CZGOBE: nekem szerencsére már nem vodás a softwarem, de régen drm progit használtam 1x 2x... Add-oolod a filet, rákattintasz, és Create DRM content! és megcsinálja a xx.DM filet (asszem a file mappáján belül csinál egy DRM mappát és oda teszi!)

• CzGobe
    Melyik a "a telefon által is kezelhető formátum"? mert nekem még nem sikerült olyan fájlt konvertálnom vele, amit a telefonom felismer :(
  • awak3n
    engem is érdekelne
  • PeeVee
    hi! Majd leírom, most megyek el! Eddig Loituma Theme-t csináltam :D szal ha kell akkor www.Zedge.net-en fenn van (Anime Category) Loituma-pivike
  • Indigo
    Ez engem is érdekelne. Elég gagyik az sms-hangok :)
  • Pheaper
    sztem ha esetleg meg lehet akkor a sony erocsson tool progival
  • paja007
    "meg lehet vele csinálni, hogy ne alap smshangok legyenek, hanem amit te teszel be..."

ezt tényleg lehet? hogyan? légyszi..... :)
  • PeeVee
    Nem szar a k700i szerintem! Egyetlen baja tényleg a joy, pl nekem eléggé beszart, volt hogy izombol kellet húzkodni, de mostmár jobb lett! Igazából nem játszottam joy-al túl sokat, na de mind1... 1 évet bírt tök jól, aztán asszem most meg fogom csináltatni a joyt.. januárban lesz 2 éves a teló, leesett már sokszor és nem romlott el!
    Ja és a lefagyásról annyit, hogy én egy 1000-ftos kábellel új software-t tettem rá(+függetlenítettem), és azóta nem fagy -> vagy a régi software-k a rosszak, vagy csak a Vodafone software!
    Fontos előnynek mondanám, hogy jól lehet moddolgatni! Pl meg lehet vele csinálni, hogy ne alap smshangok legyenek, hanem amit te teszel be... tudj küldeni java alkalmazásokat... ( szinesen világítsanak a gombjai EZ a kedvenc megoldásom -> a billentyűzet alá betettem egy kis zöld szatyor (neilon) cafatot, és zölden világit :DD ) Persze ne feletkezzünk meg arról se, hogy témákat is lehet rá tenni!! STB STB!
    Szóval a maga kategóriájában király teló!
  • Pheaper
    ahha de mind be mert enm mindenhol cserélik ki
  • Japep
    Me megjött végre a külső+belső joy!
    Akkor ezt most ki tudom cseréltetni használtkereskedésekben is?
  • FFX
    A Vodafone a Sony Ericsson telefonokban letiltatta az MP3 csengőhangok használatát.

Ezt a tiltást ki lehet kerülni, csak egy számítógép, és egy DRM Packager nevű program kell hozzá

A program átalakítja az MP3-at a telefon által is kezelhető formátumba, majd az átalakított file-t feltéve a telefonra, már használhatod is csengőhangnak...