1702
  • paja007
    itt a segítség ;)
  • ktomi22
    hi.. megint én..
    ..ha szerzek szerviz kábelt, akkor hogyan lehet megoldani a kártyafüggetlenítést SE K700i-n?? valaki tud pontos infót adni nekem erről?
  • CzGobe
    akinek rossz a joystickja, annak azt ajánlom h minnél hamarabb vigye el a szervízbe, ne járjon úgy, mint én, hogy kb 3 hónap alatt elhesználtam, most már lassan 2 éves a teló és a sok erőltetéstől lehet h eldeformálódott az alaplap és ha ez történt, új telót kell venni :-%
  • ktomi22
    :'( :( :((((.. nagy kár hogy máshogy nem megoldható otthonilag..
  • Pheaper
    vidd be egy mobil boltba a környékeden ,ott biztos megcsinálják
  • ktomi22
    Ui.: mert baromira fontos lenne..
  • ktomi22
    anélkül semmi módon nem megoldható? kábel nélkül??
  • Pheaper
    ha függetlenited ahhoz kell szervizkábel
  • ktomi22
    Hi.. kérlek benneteket.. aki tud SE K700i függetlenítű progit, ami műxik, és nem kell szerviz kábel, az szóljon.. Nagyon Fontos Lenne.. örök hála aki segít nekem.. (brutál fontos)
  • paja007
    negem is érdekelne sek700i függetlenítés...ha tudtok valami megbízhatót, az jó lenne...
  • Pheaper
    ahhoz szervizkábel kell ez
  • Speedy86
    Sziasztok!
    Nagyon fontos lenne nem tudjátok hogy lehet K700i-t függetleníteni?
  • paja007
    köcce, zsír
  • CzGobe
    Zsír! :P
  • Pheaper
    nm :)
  • CzGobe
    nem rossz, a semminél meg végtelenx jobb :P, thx
  • Fido4life
    nice !
  • Pheaper
    csináltam egy bannert ha teccik nektek akkor berakatom

• djkockarobi
    Üdv mindenki.Valaki meg tudná akkor nézni nekem ha szépen megkérem,hogy a K700i-ben hol van a kijelzőnek a fényerőszabályzó beállítása?Mert én ugy hallottam egy sráctól,mert neki egy T610 van,hogy a beállítások,kijelző,világítás beállítása alatt van a fényerő szabályzó menüpont.Szal ha valaki megnézné nekem,azt megköszönném.És esetleg valaki tud adni egy tippet,hogy friss szoftverhez hol juthatok hozzá,azt is megköszönném.Maradok tisztelettel:Kocka
  • djkockarobi
    Akkor valaki tud segíteni abban,hogy hol találom a telefonban a fényerősség szabályzását?Olyan megnézhetné akinek ilyen telefonja van.Aki ért hozzá,az meg elárulhatná,hogy létezik-e olyan hogy eltünik a telefonból a fényerőszabályzó rész,meg hogy miért nem akarja a gamekat feltelepíteni?Pedig másik készüléken megy,és nem egy helyről való gamek.Szal köszönöm a segítséget előre is.
    Üdv:Kocka
  • CzGobe
    persze, azért írtam: SE Themes Creator 3.06
  • Fido4life
    hát jah keresek de nem találok..:( létezik valami Theme készítő progi ?
  • CzGobe
    #1600 :P
    Nekem nincs sajna, de gondolom épp most keresel a neten :)
    Amúgy ha egyik sem tetszik amit találtál, még mindig ott az utolsó megoldás, csinálsz magadnak 1et.
  • Fido4life
    tudtok adni egy 24-es Theme-ot ehez a mobilhoz ?
  • CzGobe
    Ilyen velem is volt. WAPról leszedtem pár gammét és csak az egyéb mappába tudta rakni, küldözgetni én is tudtam. Aztán máshonnan szerzett ugyanakkora ugyanazon játékokat gépről átmásolva már tudtam a játékok közé tenni és jáccani velük... ^^
  • djkockarobi
    Üdv.Hát a gamekat már egy jó párat kipróbáltam,és mindnélugyanaz a gubanc.Szal olyat nem is próbáltam,ami már a telón van.
  • Pheaper
    majd utánanézek haver telóján a fényerőnek
    másik hogy a javát azért akarja küldeni mert már a telepitettet raktad rá azon nincs mit telepitenmi és lejáccani ^^
  • djkockarobi
    üdv.Szal szétnéztem a szervízmenüben,és ottsem tudtam állíatani a fényerőt.Ötlet?És egyébként még annyi lenne a kérdésem,hogy a játékokat mikor felmásolom a telóra,azt miért nem telepíti ott fel?Felmásolom,és csak küldözgetni akarja,de elindítani nem.Átküldtem egy másik telefonra,ott meg mennek.
    Köcce előre is.Üdv:Kocka
  • djkockarobi
    És ott mit nézzek?
    Ott tudom állítani?Vagy ott kell keresni az okát?
    Köcce előre is.
  • Pheaper
    w810imben itt van hmm akkkor probáld azt hogy jobra joy * bal joy bal joy * balra joy *
    tehát a szerviz menüt és itt probáld a telót
  • djkockarobi
    Üdv.Sajna ebben a telcsiben nincs sehol ilyen opció.Már vagy öten átnéztük,és az hiányzik belőlle.Szal nem tom mit lehet kezdeni vele.Ötlet?
  • Pheaper
    ha jól emléxek akkor beállitások-->kijelző-->Fényerőség
  • djkockarobi
    Sziasztok.Nekem olyan kérdésem lenne,hogy a telómon sötét a kép,és nem tudom hogy lehet kivilágosítani.Két napja vettem,mondjuk akkor mikor láttam,akkor homályos volt a kép,és a srác mondta hogy majd ha függetlenítik,akkor szofttal be lessz állítva a képe.De még most is sötét egy kicsit.Hogy,vagy hol lehet a K700i-ben fényerőt vagy kontrasztot állítani?Segítsetek pls.
  • laci 700
    Találtam egyet de próbaidős... és nem lehet használni...
    neve: BPM Control (java)
    Ha valaki tudna linket adni hozzá megköszönném...
  • laci 700
    Hali
    Honnan lehet metronomot és gitárhangolót letölteni mobilra?
    (teljes és ingyen)
    köszi
  • golf4s
    Sziasztok! Valaki nem tudja hogy lehet az oplogot eltüntetni a kijelzőröl véglegesen? Előre is köszi!
  • Stann
    Hali!

Nem kell vkinek ilyen teló? DCU-11-es adatkábellel, headset, 2 töltő, új szoftverrel... Ára 16500
    Ha érdekelne, írj privit!
    Budapesten v. Kecskeméten tudom odaadni, természetesen kipróbálható...
  • ronaldo10
    nem ha hyvom én is olyan mintha lenyomna de nem nyomja le és mégis leteszi a teló
  • Pheaper
    azzal hogy csak csörgetik a batyádat
  • ronaldo10
    Hi all a bátyámnak k700i-je van és van olyan amikor hívja valaki csörög egyet és a telefon autómatikusan lerakra .Mivel lehet a gond?