Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

BiG G
itt nem tud megmozdulni a fõhõs, csak áll egyhelyben, és HUD sincs, mit csináljak?

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

Szolnokboy1
"Egyébként ajánlom mindenkinek legnehezebb szinten. úgy izgalmas és nem unalmas."

lol. biztos kurva izgalmas lehet, h alig h kimész a városból az elsõ random busman gégénlõ és game over. <#idiota>

van már megoldás arra, h ne lõjenek ezren rám kilóméterenként?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Nathan66
Az 1. 1-2 órában mikor játszottam vele, nemtudtam én se mirevélni. Viszont miután már értettem az egész lényegét stb... , teljesen meváltozott az egyébként - véleményem.
Amúgy itt van a gond sokaknál, ugyanis Õk nem is akarják megismerni, kiismerni. Azt gondolják, hogy egybõl minden elérhetõ egybõl a teljes játékot látják/játszák. Pedig ez nem így van. Minél többet halad elõre benne, annál jobban kezdi megszeretni.(legalábbis én így vagyok) Ezért nemértem, hogy 30perc játékidõ után miért alkot véleményt...

Shep
Errõl kár vitázni, mert úgy látom te ilyen én mindent jobban tudok fazon vagy. Erre kérlek ne is válaszolj, részemrõl téma lezárva. Gondolom te sem kérdeztél még meg soha senkit, hogy szerinted ez a film/játék akármi jó,

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sajnos annyira nem vagyok májer, hogy tudjam ezeket a dolgokat.
Azt a support mappát hol találom?
Ja és egyszerûen keressek rá ezekre a neten és töltsem le?
BiG G
valóban nincs, de azért érted mire gondoltam igaz? 😉 akkor meg miért kötekszel hülyegyerek? 😉

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

SZilaJMaGGoT
Arra nemgondoltál, hogyha ismerik is egymást attól függetlenül lehet, hogy nincsenek összekötve, és azért lehetne valaki annyira önálló, hogy megpróbál valamit sajátmaga megítélni... :/

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
kb... :/ elég szomorú...

Shep
Arra nem gondoltál, hogy ismerik egymást és hasonló az ízlésük?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

SZilaJMaGGoT
Érted azt még elfogadom, h kinek a pap kinek a papné, de ilyen hülyeséget, h valaki azért nem próbál ki valamit mert egy másik azt mondja rá, h szar... És itt még csak nem is arról volt szó, h megveszi... Nem igaz, h valakibe nincs ennyi önállóság, h magától ítéljen meg valamit...

MerlinW
Befolyásolható, gyenge emberek powa. Szeretjük õket, belõlük élünk😊

[merlinw.org]

kifli
ha kimész a házbol ahol a küldetést kapod akk ott menny egyenesen át a tyúkólas raktáron és ott a jobb oldalra lévõ épületben van egy fekete táska az asztalon abban van a gyémánt
köszi!

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

ha megállt a villogás, az nem azt jelenti ,hogy ott vagy, hanem azt, hogy jó irányba nézel, tehát abba az irányba kell még elõre menned. Mikor a pulzáló hangot hallod ,akkor vagy már nagyon közel 😊

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

MerlinW
Alt+Enter

[merlinw.org]

The Protector
ALT+Enter

Annyit sem érünk, mint az égről zuhanó madár, Aki halni készül de küzd még az életér&#8217; De mit mutatunk fel, ha nálunk pihen meg a halál?

Nathan66
és az a lány, egyébként egy fullosbige....
de hát vannek akiknek a csúnya nõk kellenek...

MerlinW
Support mappából telepítsd fel külön a következõket:
VCRedist
DotNetRedist
DirectX

[merlinw.org]

tegnap nyomtam egy alt-tabot a játékban, és azóta ablakban fut, és nemtom kirakni fullscreenre. Erre tud vki megoldást? :S

ASRock Z77 eXtreme4 | Intel i7 2600K @ 4500Mhz | EVGA GeForce GTX670 FTW | 2x4Gb G.Skill Sniper @ 2000mhz | Samsung 830

Tudna nekem valaki segíteni, hogy mit jelent ez a hibaüzenet:
Az alkalmazás inicializálása nemm megfelelõ (0xc000001d)

Köszike elõre is
A gyémánt keresésnél mit kell csinálni?
Ha gyorsabban villog egyre közelebb vagyok hozzá, ha folyamatosan világít, ott vagyok. Több ilyen pont is van, meg is találtam, de nem történik semmi, és nincs alattam semmi...

Asrock N68-VS3 UCC | Phenom II X2 @X3 3GHz | Sapphire HD4850 HDMI 256MB | Kingmax 4GB DDR3-1333 | FSP 350PNR | Razer Diamondback Plasma | Logitech DFGT | Windows 7 Build 7600 | HannsG HA222DP 22\"

Bucser
Egyébként ajánlom mindenkinek legnehezebb szinten. úgy izgalmas és nem unalmas.

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

MerlinW
Ez szociálpszichológia. Vannak emberek akik csak szabályok, megkötések mellett képesek élni, és vannak a lázadó típusok, akik szabadság orientáltak. Elõbbi a csõjátékokat, utóbbiak a free roam játékokat preferálják. Volt is errõl egy szakdolgozat 2-3 éve.

Persze ez nem magyarázza a "ha nem tetszik, mi a francért írsz a topikba" dolgot, de ezt már megszokhattuk itt.

[merlinw.org]

SZilaJMaGGoT
Ha neki nemtetszik egy lány, akkor te azzal már szóba sem állsz??

Bucser
valszeg akkor sem adtál volna ki 7K-t ha történetesen jó a játék. (szerintem arra amire való tökéletes.)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Bucser
MÉG MINDIG NEM KÖTELEZÕ JÁTSZANI

ÉS A VITÁT ITT BE IS LEHET FEJEZNI MIELÕTT ELKEZDODIK.

Hja, én is ezt gondoltam, aztán ráleltem a buszra 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

na ugy latom sok mindenki jáccca a gamet...hogy teccik ?

Gigabyte H61M-S2V-B3, Intel Core-i3 2120 (3,3GHZ), DDR3 Corsair 8192mb (1333Mhz), Sapphire HD 6850 1GB ,Windows7 Ultimate 64bit

HeadHunter86
Srácok ez mekkora kaki lett ez a játék, ekkora fax ötletet így elqurni. Monoton szar, totál kivagyok tõle. Ubi is EA szintjére sûlyedt. Elmehetnek a búsba.
Hogy lehetett így elkurni mondjátok már meg, annyira unalmas, mint az állat.

NeBby
Megoldottam a hamachis LAN gondot , részletek a warez topikban <#wink>

Starcraft2 e-mail: [email protected]

nem mondok nemet fõként hogy nem marad pénzem ha nemet mondok mert ha azt akarom fusson bármi új nem kis pénz éves szinten....

oksa kösz 😊

Muszáj venned. Ülj le a géphez és vedd meg, majd vedd fel a szomszédos házban.

grebber
Legelején mindeképpen kell venni valamit mivel ez egy küldetés.
Gyémántokat meg keresgéljed van belölük elég sok eldugott helyeken.

Next PC upgrade: 2022

tomasz18
sziasztok nálatok is szinte mindenki rátok lõ?vannak azok a Guard Pontok,ott mindig és üldözõbe is vesznek,meg a városokba is....a police stationra beakartam menni azt rámlõttek....plz help lehet ujat kéne kezdenem?!:S

AMD Phenom II X4 3,2Ghz,Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,2x2Gb CL7 Geil Value DDR3 1333Mhz ram,Asus EAH5770 1Gb,Gigabyte Odin 720W,Cooler Master HAF 932 Full tower.

ott tartok, hogy leküldött a fegvyerkereskedõhöz as játék, hogy vegyek új fegyvert, de nincs ott a faszi, és azt írja h késöbb jöjjek vissza. a bárba be sem tudok menni. elmentem egy kicsit kalandozni gyalog, és elértem egy helyre ahol gyémántot jelz a gps, de nem találom sehol, egy hídnál van ez a hely. vkinek ismerõs? és ha ne makarok fegyvert venni akkor mit csináljak? várjak?

Narxis
"A JÁTÉK CSAK 6.900,- Ft MAGYARÍTVA! MONDJ NEMET A WAREZ -RA!"

😄😄😄😄😄

Én inkább igent mondok ha nem gond.

Értem én, csak leszarom. :) Nem kell válaszolnod, igazam van.

Huh, Oasis ? Mert akkor le kell mászni 1 létrán.

kuci06
robbantsd fel az egyik tartályt. elég nagy, szürke, rozsdás 😄
sima fegyó nem fog rajta, gránát vagy rakéta kell neik

http://www.last.fm/user/kuci06 A valóssággal az a gáz, hogy nincsen hozzá háttérzene...

dragon11
Ati X550em van, legfrissebb driverrel elindul a gém hang megy kép nincs.. help..

köszi.

Kis tüzes videó 😛 Most csináltam. Van benne egy kis rpg fail is 😄

hello
az elején tartok. Van egy nagyobb telek, 5-6 ellennel. Valami olyat ír, hogy a pirossal megjelölt területrõl öljek. Mindegy, megöltem ott mindenkit. (vannak ott sínek is). De tovább mit csináljak? A térkép azt az egy területet jelzi, de nincs ott semmi.
Ha megyek kocsival valamamerre, egyszerscak kiesek a kocsiból, és meghal az ember. (kéne gyógyszer sztem, de hol van az?)

grebber
Sárgák azok arra jók ha megcsinálod azokat akkor kapsz gyógyszer mert hamar elfogy a malária szarságod.

grebber
Nem vagyok debil azért hülyének ne nézzetek ott azt írja hogy a pirosak a fõ küldetések csináltam már ezekbõl elég sokat azt nem fõ küldetések mégsem! Ha azok lennének nem kérdezném!

Underground stuff. Sztem onnan lehet gyógszert szerezni, nekem legalábbis azt írja.

Picit rozsdás a verda 😊

MerlinW
A felkiáltójeles helyeken kapsz fõküldiket, azokat elfogadva piros körrel jelzi majd a térkép. Barátoktól telefonon kapsz értesítést, azokat kékkel jelzi a térkép. Sárgával még nem találkoztam, azok valami föld alatti izék.

[merlinw.org]

MerlinW
Te sem jártál be matekórára😊

Tedd bele azt a két sávot és rakd rá egy wide monitorra. Az eredmény ugye az lesz, hogy magasabb lesz a kép, ergo ahhoz, hogy ráférjen a képernyõre a szélekbõl kell levágni.
Magyarul, ha látod a fegyón azt a két csavart, az azt jelenti, hogy 40%-al többet látsz horizontálisan.

Elsõ blikkre nem jöttem rá a turpisságra, de számomra is volt valami kényelmetlen a FOV-ban (illetve a fegyver mérete és a belátható terület arányaiban). Így már értem mi zavart😊

[merlinw.org]

teccik tudni,van egy olyan a menüben,hogy Legend...jelmagyarázat,mint minden térképhez szokott..azon minden ikonnak meg fogod találni a jelét és így beazonosíthatod majd õket😊
gduck
ESC!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN