Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Egyszer mission miatt estig aludtam, és mikor arra jártam, új adag katona, összesereglett autók, stb. Szóval lehet ezeket a pontokat lenullázni?
csak ha papírt hoznak,de félreérted😊
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nyilvánvalóan nincs benne olyan részletes környezet mint crysisban, nem lehet annyi mindent annyi darabra szétszedni, de ez legalább nem 20 FPS alatt adja a képkockákat... így szerintem sokkal jobb valamit játszani, mint a crysis-al.
Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!
Starcraft2 e-mail: [email protected]
Ahogy neonx mondaná : CoD sehol sincs ehhez képest!
Tényleg , iszonyatosanjó , azok a hatalmas robbanások , meg nagyon király a játékmód is... ááááá
Na mentem is vissza!
Lentebb leírtam , hogy mit hogy , lehet jönni Uprisingra!
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Szvsz feláll. <#hehe>#hehe> Pont az a jó benne, hogy GTA típusú. Nekem tetszik, hogy szabadon lehet menni bármerre. Jobb, mint a szar Crysis.
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
driverem a legújabb 180.x
köszönöm ha jelzitek...
Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD
i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64
Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991
Amúgy a küldetések nem is olyan egyhangúak a lényeg hogy a fõ küldik mellett mellék küldetéseket is kell csinálni és úgy már változatosabb. Ha a peched van és olyan küldiket veszel fel, lehet hogy mindegyik konvoj megsemmisítõs lesz. De én már csináltam mindenfélét, embereket mentettem, vízpumpát semmisítettem, felrobbantottam ezt azt stb..
De volt egy durva bug is, kijöttem a városból és mentem egy küldetésre, mikor megtámadtak én meg nem tudtam lõni egyik fegyver se csinált semmit, nem beragadtak, hanem csak nem lõttek. Aztán egy visszatöltés segített.
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
Mivel nagy rá az érdeklõdés , nagyon sokan vagyunk hamachin és mivel sikerült kiszûrni a hibaforrásokat ezért gondoltam megnézhetnénk , hogy mire képes ez a játék 16 playerel <#vigyor>#vigyor>
Elõszöris szükségünk lenne egy min 20mbites nettel rendelkezõ emberre (vagy gyorsabb) , aki vállalná a szerver szerepet! Tehát akinek gyors nete van az kérem jelezze itt nekem PM ben , Hamachin vagy esetleg MSN en : [email protected]
A Hamaci szoba elérhetõsége:
Szoba neve: FarCry2-SG
Jelszava: fc2
Hamachi letöltése: LETÖLTÉS
Fontos!!! Csak ez vagy régebbi verzió a jó , NE , ismétlem ne frissítsétek !
Hamachi beálítása:
Semmi dolgod nincs , belépsz a szobába (3 pont összekötve gomb - join an existing network és értelemszerüen beírod a szoba nevét és jelszavát!)
Itt aki elõtt zöld csillag van , ill fehér a neve az van online!
Belépés a játékba:
0. (elõszöris valakinek csinálnia kell egy szervert , anélkül nem fog találni semmit)
1. Multiplayer
2. Alul Create , itt létrehozol egy Offline profilt
3. Belépsz a profiloddal
4. LAN
5. Join macth
6. Itt rákeresel a szerverre játékmód alapján (ezt majd mondjuk , hogy milyen lesz)
7. Kapcsolódsz a játékba
Hibaforrások , ha esetleg nem talál szervert , pedig indított valaki:
- Hamachi 1.0.1.5 ös vagy régebbi verzió kell!
- NOD32 tûzfalát kikapcsolni vagy UNINSTALLÁLNI , ugyanis ha feladatkezelõbe bezárod újraindítja megát (tálcán nemírja , hogy megy)
- területi beállítás - angol egyesültállamokbeli (ez 64 bites Vistánál volt gond) by Six
Esetleg Ventrilot vagy TS t is indíthatunk majd!
Tehát ma 6 kor , gyertek minél többen!
xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info
Azt amúgy jelzi valahol a játék, hogy hány szem pirulám van?
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Azt a support mappát hol találom?
Ja és egyszerûen keressek rá ezekre a neten és töltsem le?
Köszi
"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!
Igen! Taxiba ülsz, vissza a reptérre és irány ámerica <#nyes>#nyes>
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN