Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Sziasztok. Azt szeretném kérdezni azoktól, akik már játszanak vele, hogy az ellenörzõ posztokat, amelyeket ha ugye jármûvel akarunk menni, midnenképpen útba kell ejteni, mert frankón a fõbb keresztezõdések közepére rakták, szóval 1. ott ha jól sejtem, ha fejreállok is akkor is azonnal megtáamdnak? 2. ha kiirtottam minden környezõ embert, plusz felderitettem, és mondjuk a lakatos ikon helyett lett egy lõszerellátó, pl. akkor remélem már nem kell mégegyszer szétszednem ugynaazt a post ot visszafelé 😊 Vagy hogy van ez?
Egyszer mission miatt estig aludtam, és mikor arra jártam, új adag katona, összesereglett autók, stb. Szóval lehet ezeket a pontokat lenullázni?
hamachira vajon lehet editorral készített pályákat benyomni..vagy az hogy mehet?
😄DDDDDDD

csak ha papírt hoznak,de félreérted😊
wedge31
Nem hát ,többnyire gugolunk a bokorban ott legalább senki se bánt...

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

na de érted mi a lényeg..a demo-t azért töltöd le,hogy kipróbáld fut-e,tetszik-e,mielõtt megveszed az eredetit😊..most tekintsd ezt egy demonak,csak nem 2,hanem 3.5 gigás..ha tetszik,ezután is megveheted eredetiben😊
FlyHigh
Senki nem csinál küldiket vagy mi?

Thrash \'Till Death

bertino
neked.
nyilvánvalóan nincs benne olyan részletes környezet mint crysisban, nem lehet annyi mindent annyi darabra szétszedni, de ez legalább nem 20 FPS alatt adja a képkockákat... így szerintem sokkal jobb valamit játszani, mint a crysis-al.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

NeBby
Capture the diamondot tolunk most , gyertek!

Starcraft2 e-mail: [email protected]

NeBby
Na most játszottunk 10 en multit , uprising (most valamiért megszakad) valami eszméletlenjó a multija!
Ahogy neonx mondaná : CoD sehol sincs ehhez képest!
Tényleg , iszonyatosanjó , azok a hatalmas robbanások , meg nagyon király a játékmód is... ááááá
Na mentem is vissza!
Lentebb leírtam , hogy mit hogy , lehet jönni Uprisingra!

Nem kell. Mehetsz gyalog is. vagy busszal, ami ugye sokkal logikusabb

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Még valami:Szerintetek is hasonlít kinézetében ez a játék a Solider of fortune 3 -hoz grafikában??A fizikát és az autózásokat leszámítva.Mert szerintem totál olyan,full gagyi....
davidka003
"Crysis mellett fel sem állhat szerintem...Csalódás!!!"

Szvsz feláll. <#hehe> Pont az a jó benne, hogy GTA típusú. Nekem tetszik, hogy szabadon lehet menni bármerre. Jobb, mint a szar Crysis.

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G &#9745; Final Fantasy XIII &#9745; Lost Odyssey &#9745;

Max ez is olyan lesz mint AC, csak itt nem Jeruzsálemnél fagy ki 😄

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

SZilaJMaGGoT
Kocsikázás összevissza... úristen... Mit vársz egy freeroam játéktól?? A többibe nemkötök bele, viszont a crysisról se hallottam sok jót...

annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)

SZilaJMaGGoT
Arra gondolt sztem, h most a warez szolgál demó gyanánt, és ha tetszik akkor talán megveszed az eredetit...

Nem akarom nagyon lehúzni a game-et,de én többre számítottam jóval.Tiszta gagyiság hogy kocsikázni kell össze-vissza,ennyi erõvel GTA-2008 is lehetett volna a neve.Valamint a fizika se valami egetrengetõ,az emberek meg úgy néznek ki benne mint egy viaszbábú.Bár mondjuk mit is várjon az ember 3,3 gigától.Crysis mellett fel sem állhat szerintem...Csalódás!!!
ne mondjad hogy ez csak a demo? ott lenne egy küldi vagy vmi, ez a teljes kell hogy legyen

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Akkor mit tegyek ha nincs küldetés kiadva?

FlyHigh
Hogy lehet fõküldiket csinálni? Állandóan teherautókat kell szétlõnöm.

Thrash \'Till Death

ez nem elég demo?😊..manapság 1 demo 2 giga,ez a játék 3.5😊
szisztok! nekem meg lefagy 2 perc game után és kiírja hogy a hibát talált a nv4display.dllben 😞😞😞 vkinek vmi ötlet?
driverem a legújabb 180.x
bertino
soha.

Metallica. Csakis. Amig ki nem halnak. Easyrider öcsém, easyrider!

Sziasztok....had kérdezzem meg hogy itt is van akinek ugy szaggat a játék, hogy közben meg van a géptõl elvárt FPS? Magyarul az FPS szám rendben van,,de mégis olyan LAG szerû akadás van a játékban.....
köszönöm ha jelzitek...

Corsair Graphite White 600T; X58 Extreme,I7 950/Corsair Hydro H50,HyperX Genesis 3X2Gb 1600Mhz,Gigabyte 5770/1024mb,OCZ Agility3 60GB SSD,SamsungF3 1TB HDD,ChieftecCTG-600-80P,Benq 22\"FullHD

Demó mikor lesz, tudja vki?

i5-2500K, 8G RAM, GTX1060/6GB / Logitech G29 / Win7_64

igen, gyorsabbak, amúgy hogy lehet lángszorót csinálni? mindig fel vesz ilyen kis benzies kannát, meg van ahol ilyen gázpalack is van.

Gigabyte 965P-DS3|| Intel C2D E8400|| 2*1GB 800MHz Geil Black Dragon|| MSI HD 4770 512MB GDDR5 || Chieftec 450w|| 320GB Seagate|| Pioneer DVR-112D|| XDL Happy 5B X-FIRE: braveheart1991

Ezt a hiba üzenetet kaptad? 0xc000001d Milyen procid van? Tudja az SSE2-õt vagymit? Nekem az a baja, és ugyanez a hiba üzenet.

Balumann
Nálatok is gyorsabban mennek a kocsival az ellenségek? :S Akármilyen kocsival megyek, mindig utólérnek. És még csak kikerülni sem lehet sokszor az ilyen helyeket ahol mindig vannak :S

Köszönöm szépen a segítséget,de sajnos így sem megy.
Encore
Részem volt egy jó kis autósüldözésben az elõbb. Ketten tapadtak rám, de mindkettõ civiljármûves zsoldos volt én meg terepjáróval tartottam a város felé. Elõször az egyik balra mellémhajtott és rámhúzott, de mivel az én kocsom nagyobb volt így nem térített ki. Aztán a másik a jobboldalamra hajtott és ketten közrefogtak. 😄 Mondom még szerencse, hogy nem jön egy harmadik jeep-es. elértem a hídhoz, amin túl a város van és a hídon csak egy autófér át, ráhajtottam a jobb oldalamon lévõ lefékezett a szakadék elõtt a másik viszont nem tudott. 😊
Amúgy a küldetések nem is olyan egyhangúak a lényeg hogy a fõ küldik mellett mellék küldetéseket is kell csinálni és úgy már változatosabb. Ha a peched van és olyan küldiket veszel fel, lehet hogy mindegyik konvoj megsemmisítõs lesz. De én már csináltam mindenfélét, embereket mentettem, vízpumpát semmisítettem, felrobbantottam ezt azt stb..
De volt egy durva bug is, kijöttem a városból és mentem egy küldetésre, mikor megtámadtak én meg nem tudtam lõni egyik fegyver se csinált semmit, nem beragadtak, hanem csak nem lõttek. Aztán egy visszatöltés segített.
BiG G
nem :| játék állást pedig nem lehet újratölteni, mert itt lenne az elsõ mentés.

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

ez jól hangzik , ott leszek én is <#violent>

dragon11
Én mennék, ha lenne képem is nem csak hangom..

Balumann
Látom tényleg jó sokan vannak a szobában. Lehet, hogy csatlakozok és megnézem milyen. Szerver készítést nem vállalom, mert nemhiszem hogy nekem annyira tetszeni fog.

Köszi megpróbálom.
Gondolom azért nincs mini map h élethû legyen ... Nekem tetszik h ha mek, akkor akkor nincs kint semmi, csak a fegyverem látom. A térkép meg sztem úgy jó ahogy van xP

NeBby
Ma 18:00 kor Hamachi LANparty (multiplayer) !

Mivel nagy rá az érdeklõdés , nagyon sokan vagyunk hamachin és mivel sikerült kiszûrni a hibaforrásokat ezért gondoltam megnézhetnénk , hogy mire képes ez a játék 16 playerel <#vigyor>

Elõszöris szükségünk lenne egy min 20mbites nettel rendelkezõ emberre (vagy gyorsabb) , aki vállalná a szerver szerepet! Tehát akinek gyors nete van az kérem jelezze itt nekem PM ben , Hamachin vagy esetleg MSN en : [email protected]

A Hamaci szoba elérhetõsége:
Szoba neve: FarCry2-SG
Jelszava: fc2

Hamachi letöltése: LETÖLTÉS
Fontos!!! Csak ez vagy régebbi verzió a jó , NE , ismétlem ne frissítsétek !

Hamachi beálítása:
Semmi dolgod nincs , belépsz a szobába (3 pont összekötve gomb - join an existing network és értelemszerüen beírod a szoba nevét és jelszavát!)
Itt aki elõtt zöld csillag van , ill fehér a neve az van online!

Belépés a játékba:
0. (elõszöris valakinek csinálnia kell egy szervert , anélkül nem fog találni semmit)
1. Multiplayer
2. Alul Create , itt létrehozol egy Offline profilt
3. Belépsz a profiloddal
4. LAN
5. Join macth
6. Itt rákeresel a szerverre játékmód alapján (ezt majd mondjuk , hogy milyen lesz)
7. Kapcsolódsz a játékba

Hibaforrások , ha esetleg nem talál szervert , pedig indított valaki:
- Hamachi 1.0.1.5 ös vagy régebbi verzió kell!
- NOD32 tûzfalát kikapcsolni vagy UNINSTALLÁLNI , ugyanis ha feladatkezelõbe bezárod újraindítja megát (tálcán nemírja , hogy megy)
- területi beállítás - angol egyesültállamokbeli (ez 64 bites Vistánál volt gond) by Six

Esetleg Ventrilot vagy TS t is indíthatunk majd!
Tehát ma 6 kor , gyertek minél többen!

Szerintem az x550 túl gyenge hozzá.
mNzJean
10 perc játék után a véleményem:örülök ,hogy mégsem rendeltem meg.2008 -ban egy fps-ben lehessen már lehasalni,és lehessen a fegyvereket egyes lövésre válltani ,ha már a fegyver animációban szépen megrajzolták a tûzváltó kart.A térkép nekem zavaró ,hogy kitakarja a fél képernyõt , és miért nincs minimap? Sok a félhomályos sötét hely ahol kifolyik a szemem. Kezdetnek ennyi , játszom még hátha elkap valami varázs ,de nekem egyenlõre nem jött le még az africa feeling sem .Ez magánvélemény ,ettõl még lehet jó játék.

xfire:Jeanhungary www.jcsr.hu www.uleshuzat.info

Ne a legfrissebb legyen fent 😄

dragon11
help, htx.

MerlinW
A DVD-n.

[merlinw.org]

Shep
Á lehet már csak azért is megnézi 😊
Azt amúgy jelzi valahol a játék, hogy hány szem pirulám van?

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

Sajnos annyira nem vagyok májer, hogy tudjam ezeket a dolgokat.
Azt a support mappát hol találom?
Ja és egyszerûen keressek rá ezekre a neten és töltsem le?
Köszi
SZilaJMaGGoT
Nincs harag, mondtam, h nem vitatkozni vagy kötöszködni akartam, csak én az a típus vagyok pont elvárna némi önállóságot az emberektõl, de errõl tényleg kár vitázni, mert attól a srác még nemfogja kipróbálni... :/ 😄

Shep
Jó idiótán hangzik, hogy egy válasz alapján dönt, de õ egy ilyen típusú személyiség, ez van. Bár az igaz, hogy egyre több az ilyen sajnos, vagy szerencsére? (nézõpont kérdése) Na téma lezárva nincs harag remélem 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

mama 2
Töltsd újra a játék állást, és jó lesz.

TDU nick: mamabala VISSZATÉRTEM NEM LESZ VIDEÓ SE KÉP!

SZilaJMaGGoT
Nem mondtam, h jobban tudom, nem is vitatkozni akartam, és korábban írtam is, h én tiszteletben tartom, ha valakinek valami nemtetszik, csak az zavar, ha az emberekben semmi önállóság nincs... És képzeld gyakran volt velem is olyan, h megkérdeztem az egész barátitársaságom véleményét valamirõl, de mégis szereztem a dologról pont annyi tapasztalatot ami alapján én is joggal mondhattam, h tettszik/nemtettszikik... Nem úgy, hogy azért nem tetszik mert xy azt mondta, hogy nemjó... az úgy kicsit idiótán hangzik... nah mind1...

gduck
"van már megoldás arra, h ne lõjenek ezren rám kilóméterenként? "

Igen! Taxiba ülsz, vissza a reptérre és irány ámerica <#nyes>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Fura, én 30 percet se játszottam vele, mégis azt a véleményt alkottam róla, hogy nagyon faja kis játék.
Nem beszélnek épp hozzád?