Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
blabla2: Nézzél át a warez topicba, ott van útmutató hogy tudod megcsinálni!
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
UI: helyi hálózathoz elég az offline profil is!
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]
nézegettem tabal a parancsokat de ott nem találtam bár pár hasznos dolgot igen pl ha a shader mediumon van(mint nekem) akkor a víz okádék lesz de ha beírod gfx_waterreflection 5 akkor a víz gyönyörû lesz és a többi effectet nem kapcsolja fel így nincs fps csökkenés, vagyis nálam
Sztem a cracked exe nem jó (mondjuk még nem próbáltam), mert a PunkBuster ki fogja "szúrni" ha Online játszol!
A magyar nyelvû csak novemberben fog jönni.A mostani boltokban kapható verzióban nincsen magyar nyelv!
Next PC upgrade: 2022
7600 GS hez melyik a legujjabb driver?
Egyébként nagyon kira a játék, csak kérdés meddig fog lekötni, lesznek-e kicsit érdekesebb küldetések, a buddy-kat egyelõre nem nagyon értem. pl amikor az elején kapok egy küldetést és ugye van egy alternatív megoldás, miben módosulhat a játék, ha a buddy ellen, vagy mellette döntök? Ami nem tetszik, de már kezdek hozzászokni, hoyg mindenkibe kell egy fél tár, hogy megmurdáljon, kéne valami hc mod bele, vagy nem is toom, de ez eléggé illuzióromboló! Amúgy egyelõre ötletes szép és tetszetõs a game
(¯`•.¸¸.•´¯`•.¸¸.•~>
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Egyébként ilyen gyémánt, illetve egyéb dolgok térképe már napok óta van a farcry hivatalos fórumán... a Southern Disctricthez is.
1. Sacred 2: Fallen Angel
2. FIFA 09
3. Warhammer Online: Age of Reckoning
4. Far Cry 2
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Sacred 2: Fallen Angel (CE)
7. Spore
8. Crysis Warhead
9. Die Sims 2: Apartment-Life
10. Counter-Strike Source
viszont csináltam screent, összehasonlítottam és kb semmi különbség nem volt.
namind1 😛
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Állat hegyek voltak egy kupacon (zebrák,gazella vagy mi a tököm meg bivaly vagy gnu de egy rakás) Csak mire képkészítésre került a sor csak ez maradt belõle :?(

szval alapból sehogy se bírtam dx 10.1- re bírni a játékot , pedig támogatnia kéne. belenéztem a configba (C:\Users\Facek\Documents\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml) ahol ezt láttam : "Quality="ultrahighd3d10", míg a platform : Platform="d3d10a". Szóval fogtam a quality-ben lévõ szöveget és a végére biggyesztettem egy "a" betût.
Így nézett ki :
Quality="ultrahighd3d10a"
És hoppá 25 fps-rõl 41- re ugrott.
Szval irány kipróbálni aki még nem tette.
Beállításaim : 1440x900,minden veryhigh/ultrahigh, 2xAA
Gép: hd3850, x2 6000, 3g ram
de lehet váltani a gránát és a molotov között h melyiket dobja el?
"Winning isn't important. It's the only thing that matters."
Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano