Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Tegnap volt egy csávó, akinek -1300XP volt <#idiota> Nemtom hogy szedte össze <#shakehead>

blabla2: Nézzél át a warez topicba, ott van útmutató hogy tudod megcsinálni!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Neten akarok jáccani, nem helyin, de a játék nem eredeti
gduck
A kézikönyvön lévõ CDKEY-t 😄

UI: helyi hálózathoz elég az offline profil is!

HD JOHNNIE
ez igaz 😊

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hát amelyik karit választod, az nem lehet a pajtásod (buddy).

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

Ha a játékon belül szeretnél profilt csinálni kér valami online keyt, oda mit kell írni????????????
zorrobomber
hát, max a kezét, sztem nincs mindenkinek pl kendõ a jobb kezén(az enyémnek van)

gduck
Heh? Sztem addig el se jut! Egyébként olyan csak a Ranked meccseknél van <#wink>

HD JOHNNIE
Próbálkozz folyamatosan. azért nem adja be mert a meccs elkezdõdött

WihARsarok | German Front Mod | www.h2qbull.extra.hu| 84.2.39.213:28966 COD UO GFM Nick: [H2Q&BULL]JOHNNIE, COD4 nick: JOHNNIE, COD WAW nick: --JOHNNIE-- Battlefield Bad Company 2: Johnnie [HUN]

Hogthar
Nem tudja valaki mi a console parancsa a karakterváltásnak?
nézegettem tabal a parancsokat de ott nem találtam bár pár hasznos dolgot igen pl ha a shader mediumon van(mint nekem) akkor a víz okádék lesz de ha beírod gfx_waterreflection 5 akkor a víz gyönyörû lesz és a többi effectet nem kapcsolja fel így nincs fps csökkenés, vagyis nálam
kirol
Hol lenne, ez benne a LOL! 😄
Úgyse látod magadat, vagy igen?

gduck
A tûzfalad is kiengedi a FarCry2.exe-t? Ha igen, akkor biztos valami gond van a szerverekkel, próbáljad késõbb (hajnalban még mentek <#wink>)

Encore
Megcsináltam az ubis regisztrációt, még a register product-ot is megcsináltam. Csinálnám az online profilt, nick név, jelsz,ó meg a dvd-ben kapott kód és azt írja hogy jelenleg nem elérhetõk a szerverek.
gduck
Ubi-s regisztrációt megcsináltad? Mert anélkül nem megy az Online!
Sztem a cracked exe nem jó (mondjuk még nem próbáltam), mert a PunkBuster ki fogja "szúrni" ha Online játszol!

Encore
Vajon ha crackelem za eredetit annak lesz jelentõsége? Mert elég zavaró, hogy mindig kéri a dvd-t. Amúgy miért nem érhetõek le most a FC2 szerverek? Nekem ezt írja ki mikor mennék online...
zorrobomber
valami szerepe 1általán van annak hogy melyik karit választod az elején?

HD JOHNNIE
Ok ok, csak az autorun menüje zavart össze.

Írjátok meg léci h mér nem lehet neten jáccani
Encore
Köszi az infót. Amúgy nem magyar az enyém se.
grebber
Nem magyar neki sem a game senkinek sem.
A magyar nyelvû csak novemberben fog jönni.A mostani boltokban kapható verzióban nincsen magyar nyelv!

Next PC upgrade: 2022

HD JOHNNIE
Én leszedtem a crakkeltet azonban megkérdezte, h akarom e menteni a beállításokat/mentéseket. Megtettem aztán feltettem az eredetit és kész. Annyit jelezz már majd vissza ols, hogy neked magyar e a játék, mert nálam az autorun menü magyar volt de a játék maga már nem.

Hello! Segítsetek léci mért nem tudok a far cry 2-vel multizni????????
Encore
Na végre meghozta a postás angliából a játékot, este ki is próbálom az online gaminget. Azt tudja valaki, hogy most fel kell telepítenem az eredetimet a kódommal, vagy elég a mostani virágbolit verzióba beírni az aktivációs kódot?
nekem most a 175.16 os van fenn
jah, és az egyetlen magyar karakter, miért zsidó?😄😄
"Too Old Driver..." ezt írja a játék indulásnál és mégis elindul
7600 GS hez melyik a legujjabb driver?
Ez az egy nagy térkép van a játékban, vagy elsz több is.😄
Egyébként nagyon kira a játék, csak kérdés meddig fog lekötni, lesznek-e kicsit érdekesebb küldetések, a buddy-kat egyelõre nem nagyon értem. pl amikor az elején kapok egy küldetést és ugye van egy alternatív megoldás, miben módosulhat a játék, ha a buddy ellen, vagy mellette döntök? Ami nem tetszik, de már kezdek hozzászokni, hoyg mindenkibe kell egy fél tár, hogy megmurdáljon, kéne valami hc mod bele, vagy nem is toom, de ez eléggé illuzióromboló! Amúgy egyelõre ötletes szép és tetszetõs a game
Atika :o)
Sziasztok a jatekban utkozben akadnak ellenorzopontok ahol alltalaban lonek ram na most elintezek mindenkit es ha meglesem terkepen akkor meg mindig ott a csukott kis lakat ilyenkor mit kell csinalni??? szoval hogy az a lakat ne legyen ott ?

(&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;´&#175;`&#8226;.¸¸.&#8226;~>

dronkZero
Multizni nem jöttök?

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

505thZajcev[PT]
Ohh zsir, kaja utan ra is cuppanok 😛

Lacee86
Hogy lehet felmászni egy sziklára? Most vmi tábort kell felderítenem, és úgy látom, h egy szikla tetejére mutogat. De olyan rohadt sötét van, alig látok vmit...

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Ott van a sarkokban, hogy hány db található az egyes részletekben. És annyi meg is lett találva 😊
Egyébként ilyen gyémánt, illetve egyéb dolgok térképe már napok óta van a farcry hivatalos fórumán... a Southern Disctricthez is.
505thZajcev[PT]
Ezen a terkepen az osszes rajta van?

grebber
Német Top 10

1. Sacred 2: Fallen Angel
2. FIFA 09
3. Warhammer Online: Age of Reckoning
4. Far Cry 2
5. Pro Evolution Soccer 2009
6. Sacred 2: Fallen Angel (CE)
7. Spore
8. Crysis Warhead
9. Die Sims 2: Apartment-Life
10. Counter-Strike Source

Facek
ott a pont.
viszont csináltam screent, összehasonlítottam és kb semmi különbség nem volt.
namind1 😛
segítsetek... sok gyémánt a tetõn van... valhova feltudok ugrani, valahova ne.... nincs valami módja hogy feltudjak menni a tetõre? :S
Vagy nem létezõ üzemmód miatt visszabökte dx9-be, és ezért van több fps-ed...
Hm, neked is hülyék az állatok ? Mert nekem olyan szinten h fáj 😄 Direkt lassan mek autóval, az idióta meg befut elém és meghal.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

grebber
Mentem buszmegállóba ekkor olyat láttam amit eddigi 12 óra alatt 1szer sem.
Állat hegyek voltak egy kupacon (zebrák,gazella vagy mi a tököm meg bivaly vagy gnu de egy rakás) Csak mire képkészítésre került a sor csak ez maradt belõle :?(

Facek
Hoppá, találtam valamit (atisok, dx 10.1 elõnyben!), lehet, hogy már írták, de most nem olvasom végig.

szval alapból sehogy se bírtam dx 10.1- re bírni a játékot , pedig támogatnia kéne. belenéztem a configba (C:\Users\Facek\Documents\My Games\Far Cry 2\GamerProfile.xml) ahol ezt láttam : "Quality="ultrahighd3d10", míg a platform : Platform="d3d10a". Szóval fogtam a quality-ben lévõ szöveget és a végére biggyesztettem egy "a" betût.
Így nézett ki :
Quality="ultrahighd3d10a"

És hoppá 25 fps-rõl 41- re ugrott.
Szval irány kipróbálni aki még nem tette.

Beállításaim : 1440x900,minden veryhigh/ultrahigh, 2xAA
Gép: hd3850, x2 6000, 3g ram
F
Törölt felhasználó
lehet h én vok nagyon béna...,
de lehet váltani a gránát és a molotov között h melyiket dobja el?
R-betûvel változtahatod a mapot

Lacee86
Hali! Én már az elején elakadtam... Van egy kocsi, annak felnyitottam a motorháztetjét, és megjavítottam. Ettõl függetlenül még ugyanazt írja ki h javítsam meg. Ezzel kellene továbbhaladni, de nem tudok beszállni. Másrészt kiírja, h "Press to change the scale of your map", nem írja ki h mit nyomjak h megváltoztassam a térképet. Tudom béna vok, de pls. segítsetek.

"Winning isn't important. It's the only thing that matters."

Lobsterman
Geforce 7900GS-el, minden Highon az árnyékokat kivéve, 20-30 FPS között. Nem kicsit optimalizált. 😊

JaSoN HuNTeR
sokkal gyengébb a gépigény mint a CrysisnekD:😄 Szóval Medium/High között lazán 1024be

Asrock B760M Pro RS | i5 14600KF| 32GB 6000Mhz| RTX 5070 12GB | Razer Deathadder v2 | Alienware aw2725dm | PS5 | LG 4K TV HDMI 2.0

bodesz
sok piromán

(&#175;`&#183;._/&#175;`&#183;._.&#183;]\\BodesZ/[&#183;._.&#183;´&#175;\\_.&#183;´&#175;)

itt nem szokta valaki tolni hamacsin keresztül??
Az elõbb üldözõbe vett két fickó egy furgonnal. Induláskor nem nekirohant egy benzines hordónak <#vigyor>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Jah. <#idiota> Kiváncsi vagyok mit kapok, ha megszerzem az összes gyémántot. Biztos kapok egy tankot <#nyes>

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano