Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
Érdeklõdnék, hogy ezen a konfiguráción menne-e a játék:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+
Videokártya Radeon HD 2600 XT (512 M😎
Rendszermemória 1536 MB
Elõre is köszönöm!

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
"Van akinek a Far Cry 2-ben a kalasnyikov a fontos, van akinek az autózás, van aki barangolni szeret a szavannákon, akad aki piromán vagy nacionalista hajlamait éli ki a játékban, és bizony akad aki a kesztyûfétisének hódol."
Ami nem tetszett benne:
-A mellékküldetések monotonak voltak. (gondolok itt a konvojos, a malaria ellenszeres, és a "telefonosbérgyilkosos" küldikre.)
-Azok az animációk, amikor a operáljuk/mûtjük magunkat lehettek volna gyakrabban. (nem csak 20% hp alatt)
-A történetet még lehetett volna kavarni.
A multivan nem játszottam és a map editort se probáltam ki, de összegezve tetszett a játék és nem bántam meg, hogy kivittem.
8,5/10
Az operációs rendszeren is túl...
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
▬~ஜ۩۞۩ஜ~▬
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Van egy gyemantom amihez nem tudom, hogy lehetne oda jutni.
Terkep:
A piros X helyen van egy kisebb platformon a cucc, es latszolag folotte egy keskeny osveny van, ami korbemegy a hegyen. A piros vonal fele vegigjartam az egeszet, de sehol egy feljaro. Egyedul a feher X- nel talaltam egy sarkanyt, de nem tunik nagyon hasznalhatonak, mert nincs tul magasan, lezuhanok vele meg mielott egy hasznalhato parkanyhoz ernek. Otlet vkinek?
Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit
De a hegyes-sziklás részen bevallom õszintén, inkább gyalogolok, mert szûkek is az utak, meg az ellenség is gyakran megállít "igazoltatni", úgyhogy a lopakodást szoktam választani.
Egy vicces példa az MI-re: Teljes sebességgel ütöttem el egy shotgunos fickót az út közepén az egyik õrhelynél, majd megálltam. A tíz méterrel odébb álló társa láthatólag nem vett észre ebbõl semmit, mert továbbra is háttal állt nekem, meg se fordult. Pedig jó nagyot csattant az ürge feje a kocsi motorháztetõjén. <#idiota>#idiota>
A másikat nem zavarta csak nézelõdött tovább, elmerülve a természet szépségeiben. Lábon kellett lõni, mire felocsúdott. De még akkor is a másik irányba tartotta a fegyverét a tulokja. <#idiota>#idiota>
Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick
NINCS KIBASZOTT LEAN! (hogy hányszor haltam meg emiatt...)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
Úgy rövidebb az út 😊))
Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!
Next PC upgrade: 2022
Nem lesz más a sztori más karakterekkel. Az alaptörténet már az elsõ hírekben jelen volt, így biztos,h mindenkire ua. vonatkozik.(meg amúgy sincs olyan karakter, h ez a fõ, azok meg mellékemberek😊
Egy kérdés: ha megtaláljuk az összes gyémántot, akkor meg lehet az összes cuccosz venni??? Vagy passz, mert még senki se jutott el odáig?
Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"