Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

gduck
Na hát én a single résszel még nem sokat haladtam <#wink> Egyenlõre multizok <#nyes> A hamachit is beüzemeltem, de hát vegyes a kép: tegnap is "gyújtsunk tüzet és segítsük fel egymást" féle deatmatch ment <#idiota> Szalk muszály voltam vmi hivatalos szerót keresni, amin igazi játék volt <#nevetes1>

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

LackoMester
gyémánt gyüjtögetésben 5 :-)

élet a legjobb méreg

LackoMester
szerintem simán menne

élet a legjobb méreg

Hello!
Érdeklõdnék, hogy ezen a konfiguráción menne-e a játék:
CPU típusa AMD Athlon XP, 2200 MHz (11 x 200) 3200+
Videokártya Radeon HD 2600 XT (512 M😎
Rendszermemória 1536 MB
Elõre is köszönöm!

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

Szerintem azt tuti, hogy csak sárkányrepülõvel lehet felszedni. Az elsõ mapon is van 2 db gyémánt, amit csak sárkányrepülõvel lehet felszedni.

Gainward 8600GT 512 DDR3, Amd Athlon X2 Dual 5000+, 2GB DDR2 800Mhz A-Data, MSI K9 Neo V2, Coolink Silen Power Supply 500W, Thermaltake Soprano

RNadal1203
ebbe is vannak szörnyek????

\"Állj át a sötét oldalra, kevesebb a villanyszámla\" :D

Gondolom azért gondolta mert van hozzá pályaszerkesztõ 😛

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás &#3232;_&#3232;

BiG G
ezt abból szûrted le, hogy... mibõl is? vagy csak SZERETNÉD ha kíválóan moddingolható lenne, és alig várod hogy jelenjenek meg hozzá új jármûvek (flottás KAMAZ már készül!), repülõgépek (alapból egyikkel sem lehet repülni, ahah), pályák (Kambodzsa megfelel, úgy teljes egészében)? ;-)))

http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux

BiG G
😄DD

"Van akinek a Far Cry 2-ben a kalasnyikov a fontos, van akinek az autózás, van aki barangolni szeret a szavannákon, akad aki piromán vagy nacionalista hajlamait éli ki a játékban, és bizony akad aki a kesztyûfétisének hódol."

Van hozzá nanosuit mod ? xP

Ez a játék szerintem kiválóan moddingolható! Alig várom hogy jelenjenek meg hozzá új jármûvek, repülõgépek, pályák 😊
Blacksheep333
Végigjátszottam tegnap a játékot. kb 16-17 óra elég volt az összes mellékküldetéshez, az összes post felfedezéséhez és a fõküldikhez. Szóval mindent megcsináltam, kivéve a gyémántokat nem szedtem össze.
Ami nem tetszett benne:
-A mellékküldetések monotonak voltak. (gondolok itt a konvojos, a malaria ellenszeres, és a "telefonosbérgyilkosos" küldikre.)
-Azok az animációk, amikor a operáljuk/mûtjük magunkat lehettek volna gyakrabban. (nem csak 20% hp alatt)
-A történetet még lehetett volna kavarni.

A multivan nem játszottam és a map editort se probáltam ki, de összegezve tetszett a játék és nem bántam meg, hogy kivittem.
8,5/10

Az operációs rendszeren is túl...

Nekem is volt 1 hülye helyen, még akkor se értem volna el ha odaállok autóval :S

lac coo
Jézusom ....!<#wow3>

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

Hogthar
nem tudja valaki hogy ezt a kesztyût hogy a francba lehet beszereznikesztyû mert végig néztem az összes karaktert és semelyiknek nincs ilyen keze, gondoltam ha megveszem a camo suitot akkor talán megkapom de nwm változott semmi a ruhámon nem tudja valaki?
Bokafix2
Ja a Deepthroat? <#idiota> Az tényleg bõkezû, csak pár rosszarcot kell lenyomni és már pengeti is a sok friss gyémántdarabkát. Most szinte csak az õ küldetéseit csinálom.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

505thZajcev[PT]
Ahh abban semmi izgi nincs, hogy csak a kuldiket csinalja az ember. Neha jo csak ugy barangolgatni, es gyemantot vadaszni 😊

/showfps 1

&#9644;~&#2972;&#1769;&#1758;&#1769;&#2972;~&#9644;

Synchronous
Bevallom nincs tippem, de olyan fontos az a gyémánt ott a sziklán? Sokkal többet kapsz, ha teljesítesz egy olyan küldetést, amit az eltorzított hangú fickó ad.

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

505thZajcev[PT]
Sziasztok
Van egy gyemantom amihez nem tudom, hogy lehetne oda jutni.
Terkep:

A piros X helyen van egy kisebb platformon a cucc, es latszolag folotte egy keskeny osveny van, ami korbemegy a hegyen. A piros vonal fele vegigjartam az egeszet, de sehol egy feljaro. Egyedul a feher X- nel talaltam egy sarkanyt, de nem tunik nagyon hasznalhatonak, mert nincs tul magasan, lezuhanok vele meg mielott egy hasznalhato parkanyhoz ernek. Otlet vkinek?

Van benne headshot!..Mindenki azt mondja-és én is tapasztaltam-,hogy kell pár sorozat valakibe,hogy elpatkoljon....Igen..de az elsõ embereket,mikor sunnyogtam,pisztollyal olyan szép egylövéses fejtalálattal szedtem le,hogy öröm vollt nézni...
skyman14
valaki lenne szives válaszolni?

még azt nem értem különben a játékban h ezeken az "õrállomásokon" mért támadnak rád mindig?szóval mért nem az van ha átakarsz hajtani akkor pl igazoltatnak de persze nem minden esetben,mért van h állandóan vadásznak rád úgy h smmit sem tettél?vagy a storyval kapcsolatos?
mrzoltan
FRAPS,de ha jól láttam van olyan opció a Display menübe,hogy kiírja az fps-t.
Hi, nincs valami parancs amivel játék közbe az fps-t kiirja a kép egyik sarkába? (mint pl crysisnél)

Gigabyte P31-DS3L, Intel Pentium Dual-Core [email protected], 3GB Kingmax DDR2 @840Mhz, Gigabyte HD4850 512MB, Samsung 250GB+320GB, Chieftec 550W, Windows Vista Ultimate 32bit

skyman14
lehet vhogy botokat beállítani az általam készített mapon?

extra sensory
A szavannákon tényleg kafa kocsikázni. Nagyon bírom. Néha még egy-két antilopot is el lehet csapni. <#hehe>
De a hegyes-sziklás részen bevallom õszintén, inkább gyalogolok, mert szûkek is az utak, meg az ellenség is gyakran megállít "igazoltatni", úgyhogy a lopakodást szoktam választani.

Egy vicces példa az MI-re: Teljes sebességgel ütöttem el egy shotgunos fickót az út közepén az egyik õrhelynél, majd megálltam. A tíz méterrel odébb álló társa láthatólag nem vett észre ebbõl semmit, mert továbbra is háttal állt nekem, meg se fordult. Pedig jó nagyot csattant az ürge feje a kocsi motorháztetõjén. <#idiota>
A másikat nem zavarta csak nézelõdött tovább, elmerülve a természet szépségeiben. Lábon kellett lõni, mire felocsúdott. De még akkor is a másik irányba tartotta a fegyverét a tulokja. <#idiota>

Konfig: Junoszt TV, Commodore64, CPU Mos 6510 1,25 Mhz|RAM 64Kb Datasette magnó, 2db joystick

BiG G
detto, jókat lehet autókázni szavannákon, mocsárban meg sivatagos részeken 😄 mondjuk az a furcsa, hogy a kis Datsunnal is el lehet menni bárhol, sehol nem rohadsz le 😊

HöfEE
No igen, ezt el is felejtettem a kommentemben lejebb megemlíteni, szerintem ez is rohadt nagy hiányosság.

Bucser
A Legnagyobb hiány 2008-ban!

NINCS KIBASZOTT LEAN! (hogy hányszor haltam meg emiatt...)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

mrzoltan
Hali! A Camo Suite az mire jó?
ÉS hol kell felvenni vagy magától adja?
lac coo
Hát ha csak nincs hegy elõttem, én mindig megyek toronyirányt a pusztán !!! 😄DD
Úgy rövidebb az út 😊))

Az ég kék, a fű zöld" a Fideszes főgecik gyermekeket erőszakolnak meg!

grebber
Ja a környezet rombolható csak lelombozo szinten.Cyomo dologra nem hat a fizika! 😞

Next PC upgrade: 2022

HöfEE
Hát felemás érzéseim vannak a játékkal kapcsolatban. Pozitivum , hogy elég nagy szabadon bejárható terünk van, ugyanakkor már lassan klausztrofóbiás az ember mert végig egy szûk úton lehet csak menni ( autóval meg pláne), néhány terület van csak ahol tényleg lehet bóklászni. A grafika jó , szerintem semmi gond nincs vele bár néhol érdekes árnyékok vannak nálam. A legnagyobb gondom viszont maga a harc kidolgozottsága, könyörgöm, egy árnyékokkal teli, gazos, párás dzsungelben, hogy a francba vesznek észre olyan távolságról ami majdnemhogy lehetetlen?! (airsoftozok, úgyhogy vannak tapasztalataim az erdõben való látótávolságról) . Alapból én is a legtöbb FPS-ben "kommandózni" szeretek, hát ez az elsõ olyan játék amiben ez majdnem lehetetlen, a hangompitós cuccok nem sokat érnek, lelövök valakit aztán rámjön az összes többi.A másik meg, hogy headshot miért nincs a játékban? Vagy ennyire elfelejtettem lõni? A harcok ezekkel a dolgokkal nagyon el lettek rontva, a túl gyakori NPC respawnt már nem is említem. Mondjuk a fegyverek kidolgozottsága jó lett, az elhasználódás is jó ötlet volt, a jármûvek is jók. A sztoriról még nem tudok véleményt alkotni bár eddig jónak tûnik. Nekem egy kicsit csalódás eddig a játék, az újdonságok varázsát alap dolgokkal rontották el. 😞

De, rombolható a környezet, csak itt nincs ''maximum strengh'', csak gránátokkal érsz el olyan nagy erõkifejtést😊
Nem lesz más a sztori más karakterekkel. Az alaptörténet már az elsõ hírekben jelen volt, így biztos,h mindenkire ua. vonatkozik.(meg amúgy sincs olyan karakter, h ez a fõ, azok meg mellékemberek😊

Hy mindenki! Végre egy FPS, amiben tényleg be lehet járni töltés nélkül az egész játékteretXD(Stalkerben, Crysisban, Far Cry 1-ben is elvileg be lehetett volna), és sokkal jobb lett a játék, mint amire számítottam.
Egy kérdés: ha megtaláljuk az összes gyémántot, akkor meg lehet az összes cuccosz venni??? Vagy passz, mert még senki se jutott el odáig?

basszus ez a játék naggyon király, kár hogy, nem lehet benne szétszedni a környezetet mint a Crysisban, de sebaj... Télleg egy kérdés... Ha más karikkal tolom végig más a sztori? Mert, ugyebár a kiszabadított társak, azok játszhatók karakterek....

Viktorr
Köszi az infót skacok!

dronkZero
Ja, csoportAI van, ha egy ember tudja, hol vagy, akkor az összes tudja. Lehet sunnyogni, csak egyesével kell leszedegetni õket, egy lövés egy ember módban, és hogy egymást se nagyon lássák meghalni. Akkor nem vesznek észre.

Steam: Zero_hu Live!: Zero HUN

grebber
Ne lehet!Csak akkor jönnek ha bajban vagy.Sok benne a kihagyott ziccer nagyon.

Viktorr
Küldetésre lehet hívni valamelyiket?

Szega87
ha 0 hp-s vagy kiment a turbános pasi, fedezékbe visz ad egy kis életet azt folytathatod a mészárlást

Szega87
csináltam imént ezt a search and destroy jellegû convoj küldetést, direkt a kék alternativát toltam, felkerestem az csajt, elmendtem a rádiós bázisra hogy fals koordinátákkal hátráltassam az ellenfelet. De mély meglepetésemre ezzel nem volt vége, ugyanugy megkelett semmisitenem a konvojt, csak plusz egy lépést kellett ellõte tennem. Mást vártam ... De a rögzitett jelenet állat volt mikor a macheta a torkának szegezte a faszinak, miután leadta a kodokat ott könyörgött az életéért, de fejbelõttem és elterült 😊

Viktorr
Sziasztok!
A Buddykat hogyan lehet segítségül hívni?

Szega87
ezt én is tapasztaltam, én vok a legkecibb aljas kúszóbab mégis kiszúr a 300 méteres távolból fán és susnyáson keresztül az afrikai jehova S:

Bokafix2
Értem. De azért jó lett volna, ha már ott vannak a sínek.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Gnome
Cat 02nek biztos van erre is reális válasza(biztos megjött közben a felmentõsereg vagy ilyesmi)^^

\"...reggel szeretem a napalm illatát...\"

grebber
Nem közlekednek mivel pl volt egy olyan szakasz lehet tervezõi hiba nem tudom,hogy egy elég vastag és nagy fa volt a sínekbõl kinõve.

Encore
Nem közlekednek vonatok, mert a sínek sok helyen szét vannak robbantva, vagy épp el van torlaszolva.