Far Cry 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hamachi -val játszok Lan -ban.
Vírusírtóm nod, de játék közben kikapcsolom.
Vindows -os tûzfal ki van kapcsolva.
És még is mindig kidobál, de csinált már olyat is h nem engedett belépni, csak az a képernyõ volt amikor ready -t kell nyomni, de nem engedett semmit nyomni. Meg volt olyan is h en engedett karaktert váltani.
Mi lehet a baj?
Légyszi segítsetek. Tiszta ideg vagyok.
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑
[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ
Next PC upgrade: 2022
hol találok tablettákat amiket szednem kéne a betegségemre? köszi
„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”
"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]
Amúgy a lángszóróba a benzines kannák kellenek? Az a fuel bele, mint a molotovnál is?
Tüzet tudsz gyújtani vele jó messze is akár. Olyan mint a molotov. Csak ezzel könnyebb eltalálni egy embert is akár 😄
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN
ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU
Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni nekem. Az volna a problémám ,hogy egyszerûen nem indul el a játék! Már megszereztem több verzióban is, feltelepítettem õket, a telepítés sikeres volt, aztán felcrackeltem õket és amikor el akarom indítani akkor az autopetches kettõ kis párhuzamos csík lefut és bejön a játék kis képe, de ezzel a hévvel el is tûnik! Mintha semmi sem történt volna, és bár hányszor megpróbálom mindig ez van! Elindítom de csak bejön a kicsi képe, az rögvest eltûnik és .... SEMMI!!!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Elõre is köszönöm !
"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"
Haverral kinettük az életünk<#idiota>#idiota>
mivan?? <#idiota>#idiota>
agy esetleg lehet máshogy is nyomni neten? valami szerverkeresõvel? Mikor legutoljára online játszottam (még a quake3 idején) akkor volt valami ASE szerverkeresõ progi és azt használtuk.
Ami tetszett a játékban:
a grafika hihetetlenül szép.A környéket fel lehet gyújtani ami nagyon látványos.
Az autódat meg tudod javítani.Az órás dolog is bejött.
Ami nem tetszett,és igen,ide sok fog kerülni:
Ami nagyon LOL a késsel nem tudod a fákat aprítani.Érdekes még az is hogy ha az ellenséged megszúrod késsel akor egybõl meghal,de ha belelõsz 3 tárat fegyverrel meg se érzi.A történet nagyon gyér lett sztem..lehetne hosszabb is....minden kocsiba van GPS..modern ez az afrika..a papír térképen mozo a nyil mikor mész...kicsit érdekes jól jönne 1 ilyne térkép a valóságban..<#idiota>#idiota>
Sztem a kocsikba csak disznek rakátk bele a váltót..meg a pedálokat is emrt eggyáltalán semmit nem csinál vele a karakterünk..pedig nem lenne nagy cucc megcsinálni..meg már illene is.. + a cigányok mikor gyalog vagy elég érdekes módon bömböltetik az autót<#idiota>#idiota> hát összefogalóan ennyi..Amúgy ütõs kis gamma el lehet vele szórakozni.