Far Cry 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hali!
Hamachi -val játszok Lan -ban.
Vírusírtóm nod, de játék közben kikapcsolom.
Vindows -os tûzfal ki van kapcsolva.
És még is mindig kidobál, de csinált már olyat is h nem engedett belépni, csak az a képernyõ volt amikor ready -t kell nyomni, de nem engedett semmit nyomni. Meg volt olyan is h en engedett karaktert váltani.
Mi lehet a baj?
Légyszi segítsetek. Tiszta ideg vagyok.

bakvarnyu
véletlenül nem athlon procid van?

skyman14
belehet álíltani vhogy az általam készített mapra botokat?

bacsobalint
én most járok 20 %-nál benne...
2.-szor fogyott el a tablettám ,gondolom utána is ad....😄

Bokafix2
Az nem túl nagy gond. 2-3 rohamot kibír a tabletták nélkül. Addig lesz idõd megszerezni.

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

grebber
Akkor gyorsan menjél gyógyszerért meg megszívod.

Next PC upgrade: 2022

tobias88
nekem most fogyott el, de nem küldtek sehova (12%nál)
hun
davidka003
A processzorod milyen?

Xbox 360 SLIM 250 GB, Dell U2312, Dark Souls PtD edition NG++ 925/1000G ☑ Final Fantasy XIII ☑ Lost Odyssey ☑

Játszani, nem jáccani 😄 DVD-n a Support mappában amik vannak telepítsd fel, hátha.

[ cod.magyaritasok.hu ] _____|\\_____\\o/___ Cápatámadás ಠ_ಠ

Vki léccives segitsen már ha van köztetek vmi zseni mondjamár meg h EZ MI: nálam az a hiba hogy elinditom az exet és kiirja hogy: "Az alkalmazás inicializálása nem megfelelõ (0xc000001d).Az alkalmazás befejezéséhez kattintson az OK gombra." - A minimum követelmény megvan a gépemnek, a vidcarim támogatja a shader 3-at, és nem csak nálam jelentkezett a hiba...:S ha vki tudna segiteni megköszönném!mert már a googlet is rongyosra kerestem de semmi... GOOGLEBA NEM TALÁLOK SEMMIT RÓLA:S PLSMÁ! AKÁRMIEN SZAR ÉN JÁCCANI SZERETNÉK VELE😞((
Szívás.

Nathan66
akkor, ha nem érek idõben oda a megjelölt helyre, ahol a maláriás gyógyszert kapom az útlevelekért, mi van, ha rámjön a láz és nincs medicine???

Elõször palaban a templomban ad a pap, aztá n meg mindig elküldenek valakihez (eddig nekem így volt).
grebber
Hát ezt nem sajnos.Az egyik küldetésben találtam én is azzal lehet gyorsan lejönni a hegyrõl!

azt hol lehet megtalálni??? nem tudod nekem térkéepn bejelölni?
grebber
Sárkányrepülõn kivül nem sok minden!

hi!
hol találok tablettákat amiket szednem kéne a betegségemre? köszi

„Az ember jel lemét leginkább az mutat ja meg, hogy mi t tar t nevet sége snek. ”

Far Cry 2 be nincs valami jármû ami repül??? 😊
MerlinW
Azokat már felrobbantottad😊

[merlinw.org]

MerlinW
www.gamecopyworld.com

[merlinw.org]

MerlinW
Fegyver, gránát, lángszóró, molotov koktél... amivel jól esik. Elég izé kérdés😊

[merlinw.org]

Megnyomod az F-et, ezzel molotvra váltasz a jobb alsó sarokban. Aztán lefelé célzol magad elé, és Q-val eldobod.
Hogy tudom használni a benzint? és hogy tudok felgyújtani bármit is?????????????????????????????
Synchronous
FC2.dll, Dunia.dll, gpudatabase.dll is krekkelve van? Nem lehet hogy ezeket kihagytad?

"aláírás max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett" Akkor inkább hagyjuk. : ]

Nade pl ott a gránátvetõ (2 féle is), meg a flare gun... azokba nemtok ammot szerezni.
Amúgy a lángszóróba a benzines kannák kellenek? Az a fuel bele, mint a molotovnál is?
Az egyik legjobb cucc 😄

Tüzet tudsz gyújtani vele jó messze is akár. Olyan mint a molotov. Csak ezzel könnyebb eltalálni egy embert is akár 😄
Vagy ha robbanó jeles akkor rpg-be is pl. ld az elsõ keresztezõdés fishing valami alatt (ahol kezdõdik a game).

Nem. Ott csak pisztolyba meg riflebe való ammo van, plusz gránát és molotov.
Szolnokboy1
flare gun mire jó?

Az anti-winnie brigád elsőszámú képviselője.

Pl keresztezõdésben.

Flare pisztolyba, gránátvetõbe meg ilyen speckóbb cuccokba hol lehet ammot szerezni a fegyverbolton kívül?
Encore
Közben már rájöttem, de köszi. Nyomtam egy jó kis deathmatchet, de esõs körülmények közt nehéz kiszúrni az ellenfelet, de jó volt. 😊
Robbanóanyagot vehetsz fel.

Jaffa 2843

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

gduck
A szerver infónál látod hogy waiting vagy started! Használhatod a QucikConnect lehetõséget is!

PC || MS 360-as és XOX doboz || XBOXLive: gduckHUN

Jaffa 2843
mer mit vársz? majd leülsz a gép elé Far Cry 1-ezni vagy mi? 😄

ASROCK Z370 Extreme4, Intel Core i7-8700K, GIGABYTE GTX 1080, CORSAIR DDR4 16GB 3000MHz, Asus Xonar STX, Sennheiser HD600, Beyerdynamic DT 190, Logitech G613, Logitech G305, CM690 II, Acer XB271HU

Üdv!

Nagyon megköszönném, ha valaki tudna segíteni nekem. Az volna a problémám ,hogy egyszerûen nem indul el a játék! Már megszereztem több verzióban is, feltelepítettem õket, a telepítés sikeres volt, aztán felcrackeltem õket és amikor el akarom indítani akkor az autopetches kettõ kis párhuzamos csík lefut és bejön a játék kis képe, de ezzel a hévvel el is tûnik! Mintha semmi sem történt volna, és bár hányszor megpróbálom mindig ez van! Elindítom de csak bejön a kicsi képe, az rögvest eltûnik és .... SEMMI!!!
Nagyon hálás lennék ha valaki tudna segíteni!
Elõre is köszönöm !
Segítsetek léci mi a rákot kell csinálni azoknál a helyeknél (explosive pile) ahol kis robbanó ikon van a térképen
Célnak megfelel. Amúgy vmi 386-os lehet. 😄

Bokafix2
A fegyverkereskedõnek jó béna számítógépe van. Kíváncsi vagyok milyen VGA van benne. Meg tiszta kockás a monitora, mintha az op. rendszere Dos-os lenne. <#idiota><#vigyor>

"nem ezek azok a droidok amiket keresnek"

Elplosive pile-pontoknál mit kell csinálni? Felrobbantani? mer a térké egy kis robbanós ikonnal jelzi
zorrobomber
"A magyar feliratos játék megjelenési dátuma 2008.11.05-e!"

zorrobomber
ált. nem érnek 10 méternél közelebb hozzám, kapnak orcába egy molotovot oszt szeva xD

Ghostblood
xD próbáld ki..jönenk utánad kocsival..vagy elmész 1 ellenõrzõpontra autóval kiszálsz...a cigányok beszállnak az utóba és mikor ott vannak már közel hozzád fura hangot ad a kocsi
Haverral kinettük az életünk<#idiota>

zorrobomber
"a cigányok mikor gyalog vagy elég érdekes módon bömböltetik az autót"

mivan?? <#idiota>

Üdv lehet valahonnan leszedni magyarositást?

Ghostblood
ja és 1 nagy hiba..kár hogy ha megcsinálod az össze FÕ küldetést nem rak vissza játékba hogy barangolhass....

Encore
Megoldódott, pár másodperccel késõbb már csatlakozott. Na és a következõ gond: Semelyik szerverhez sem tudok csatlakozni, mert már mennek a meccsek, de miért nem jelzi valahogy az a meccs épp folyamatban van? És miért nincs spectator vagy valami... így vaktában kell próbálkoznom a szervereknél aztán vagy beenged vagy nem?
agy esetleg lehet máshogy is nyomni neten? valami szerverkeresõvel? Mikor legutoljára online játszottam (még a quake3 idején) akkor volt valami ASE szerverkeresõ progi és azt használtuk.
Ghostblood
24 óra alatt kivittem a gamet.
Ami tetszett a játékban:
a grafika hihetetlenül szép.A környéket fel lehet gyújtani ami nagyon látványos.
Az autódat meg tudod javítani.Az órás dolog is bejött.

Ami nem tetszett,és igen,ide sok fog kerülni:
Ami nagyon LOL a késsel nem tudod a fákat aprítani.Érdekes még az is hogy ha az ellenséged megszúrod késsel akor egybõl meghal,de ha belelõsz 3 tárat fegyverrel meg se érzi.A történet nagyon gyér lett sztem..lehetne hosszabb is....minden kocsiba van GPS..modern ez az afrika..a papír térképen mozo a nyil mikor mész...kicsit érdekes jól jönne 1 ilyne térkép a valóságban..<#idiota>
Sztem a kocsikba csak disznek rakátk bele a váltót..meg a pedálokat is emrt eggyáltalán semmit nem csinál vele a karakterünk..pedig nem lenne nagy cucc megcsinálni..meg már illene is.. + a cigányok mikor gyalog vagy elég érdekes módon bömböltetik az autót<#idiota> hát összefogalóan ennyi..Amúgy ütõs kis gamma el lehet vele szórakozni.